Η Ανδριανουπολη ηταν τουρκικη επικρατεια οταν εγιναν οι διωγμοι των Ελληνων
Αναλογικα το αντιστοιχο δεν ειναι να μπεις στην Ανδριανουπολη και να σφαξεις τους τουρκους σε μια πολη που ούτε επικρατεια σου ειναι, ούτε εναν Ελληνα εχεις εκει, αλλά να μπεις στην Κομοτηνη και στην Ξανθη και να πεις στους μουσουλμανους ειτε φευγετε ειτε πεθαινετε.
Το χουμε?
λοιπον επειδή είμαι αδριανουπολιτης.
η αντολικη θρακη ειχε ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ με την υπολοιπη ελλαδα , όχι όπως η περιοχη της σμυρνης.
καλλιστα θα μπορούσαμε σε ολη την ανατολικη θρακη και ισως και την κωνσταντινουπολη να κανουμε αντιποινα για τις σφαγες στην μικρα ασια και το καψιμο της σμυρνης.
διοτι οι τουρκοι ειχαν ακριβως ΜΗΔΕΝ πολεμικα καραβια για να στηριξουν περασμα σε ευρωπη.
αντι αυτου ο βενιζελος τους τα υπεγραψε δωρο για να κλεισει ειρηνη μετα από 10 χρονια,
η προγιαγιά μου ο προπάππους μου αρνηθηκαν να φυγουν και σφακτηκαν στην περιοχη των σαραντα εκκλησιω, και εστειλαν τον παππου μου 4 ετων με τα αδερφια του στην ελλαδα. η γιαγια μου ηρθε με γονεις από την αδριανουπολη.
και μου λες να σκεφτω τι θα απογινουν 200.000 τουρκοι στηνν αδριανουπολη ή αλλοι παραμεσα αν κερδίσουμε έναν πολεμο χαρη στην υπεροπλια μας στην αεροπορια αυτην την στιγμη?????
εσυ μπορει να εισαι από καποιο χωριο της πελοπονησσο και οντας πατριώτης να εισαι ταυτόχρονα φιλειρηνικος.
ρωτα έναν κυπριο από τα κατεχομενα, έναν μικρασιατη που να μην είναι αριστερος.
ε όχι και δικαιώματα χρησηκτησιας στον κλεφτη εισβολεα. όχι δεν είναι φιλοτιμο αυτό είναι βλακεια και ιστορικη αδικια.
θα επρεπε δηλαδή οι εβραιοι να μην ονειρεύονται να κανουν κρατος το 1000 μχ και το 1500 μχ και το 1900μχ
επειδή κυριαρχουσαν στο σημερινο ισραηλ αραβες μουσουλμάνοι?????