centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
ειχε και στην κατω αχαγια berghof;
Αν είχε θα το έχτιζε ψηλότερα, kehlsteinhaus φάση ...
ειχε και στην κατω αχαγια berghof;
Ρε συ, τι σπουδαίοι να το παίξουμε με έναν καμμένο σε ένα φόρουμ; Μάλλον τι καμμένο; Ξεπαγιασμένο πες καλύτερα....
Να σου βάλω καλύτερα μια φωτογραφία από τον καυστήρα να καίει;Φωτογραφία δεν βλέπουμε ....
πόσο ρεζίλι μπορει να είναι κάποιος ...
έχεις τίποτε αξιόλογο να δείξεις ρε πουθενά/μυρωδιά ;;;
κλειδί πόρσε ; βάλτο
μασούρι λεφτά ; βάλτα .... ακριβό σπίτι ;;; βάλτο !!!!!
ακριβή περιοχή σπιτιού ;;; βάλτη .....
ακριβό ρολόϊ ;;;; βάλτο ....
μεγάλο τζάκι ;;; βάλτο ........
Νομίζω είναι γνωστό ότι οι δικτάτορες δεν κατηγορήθηκαν ποτέ για αθέμιτο προσωπικό πλουτισμό. Για διαπλοκή με μεγαλοσχήμονες κατηγορηθηκαν για λόγους παροχής στήριξης στο καθεστώς, αλλά για προσωπικές μίζες ουδέποτε εξ όσων γνωρίζω.
λαλακη ξερεις τι μου θυμιζει η δημοσια βιλα του γιωργη;Να πας σε υποθηκοφυλάκιο να μάθεις.
Για να είναι παρατημένη σε τέτοια κατάσταση , ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.
Αλλιώς δεν θα ήταν έτσι , αν ανήκε σε ιδιώτες.
Να σου βάλω καλύτερα μια φωτογραφία από τον καυστήρα να καίει;
Η όποια τότε διαπλοκή σε σχέση με αυτά που είδαμε δεκαετία 1990 ή με την ολυμπιάδα ....
ήταν για γέλια ...........
εγω παλι νομιζω οτι το 99% των δικτατορων παγκοσμιως, συμπεριλαμβανομενων φασιστων, κομμουνιστων, αφρικανων κλπ εκανε περιουσια για να φανε και τα οχτασεγγοναΝομίζω είναι γνωστό ότι οι δικτάτορες δεν κατηγορήθηκαν ποτέ για αθέμιτο προσωπικό πλουτισμό.
τον βαφτισε ο πατακοςΠόσων ετών ήσουν Λάκη επι δικτατορίας;
εγω παλι νομιζω οτι το 99% των δικτατορων παγκοσμιως, συμπεριλαμβανομενων φασιστων, κομμουνιστων, αφρικανων κλπ εκανε περιουσια για να φανε και τα οχτασεγγονα
λαλακη πριν αρχισει το μαστερσεφ θα μας βαλεις καμια φωτο απο το ανακτορο;
καμια πορτα, κανενα σοβατεπι, να καυλωσουμε λιγακι;
Φιλε αριστερος εισαι? Ειπαμε ειμαστε οπαδοι της Στρατιωτικης Επαναστασης , Χουντικοι οπως μας λετε εσεις οι Δημοκρατες οχι και ναζιστες ρε τυπε το εχετε παρατραβηξει με αυτα που λετε.Η βίλα της Πάρνηθας δεν ανήκε ιδιοκτησιακά στον Παπαδόπουλο. Κτίσθηκε κατ’ εντολή του δικτάτορα σε δημόσια έκταση και με δημόσια δαπάνη για να αποτελέσει το ελλαδικό ανάλογο του ναζιστικου Berghof.
Φιλε αριστερος εισαι? Ειπαμε ειμαστε οπαδοι της Στρατιωτικης Επαναστασης , Χουντικοι οπως μας λετε εσεις οι Δημοκρατες οχι και ναζιστες ρε τυπε το εχετε παρατραβηξει με αυτα που λετε.