Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
ολοι μας αυτους ψηφιζαμε 40 χρονια γιατι μας ταιζαν και οταν κοπηκε η μασα θυμηθηκαμε οτι ειναι προδοτες και θελουμε να τους αλλαξουμε με φαηλους, καρατζαφερηδες, χρυσαυγες και αλλα σπανια πουλια

Εμενα Πουλι με νοιαζει μονο η Πατριδα τιποτε αλλο και ας σου φανει παραλογο η ουτοπικο η ψευδες. Δεν θα μπω σε παιδαριωδεις συγκρισεις οικονομικων δεδομενων αλλα ημουνα και ειμαι καλα οικονομικα. Οποτε ποτε δεν εψαχνα ουτε με ενοχλουσε αυτο. Δεν μπορω να ανεχτω με τιποτα το ξεπουλημα της Μακεδονιας , τον ξεπεσμο του Ελληνικου Εθνους εδω και πολλα χρονια απο τους απιστους Μωαμεθανους , δεν μπορω να ανεχτω να πεινανε Ελληνες και ΟΡΚ να παιρνουνε τα παντα , Δεν μπορω να ανεχτω Αλβανους να ειναι χωμενοι σε ολα τα ποστα και να το παιζουνε μαγκες  δεν ανεχομαι την αχαριστια των Κωλοαλβανων και ολων των ξενων που η πατριδα μας απο υπανθρωπους τους εκπολιτισε και τους εκανε ανθρωπους , δεν μπορω αλλο να ειμαι αποικια των Γερμανων να μην εχω βουληση , λογο , δεν μου αρεσει που μου επιβαλλουνε τον αθεισμο  τον μουσουλμανισμο να κανουνε εσκεμμενο πολεμο στις παραδοσεις στα ηθη και εθιμα του λαου μου  δεν μενω αμετοχος στο σχεδιο διαμελισμου της χωρας και αποικησης απο μαυρους πιθηκους που συννενοουνται με αναρθρες κραυγες και ακομη ουρουν και αφοδευουν μεσα στους δρομους , για εμενα τετοια οντα δεν αξιζουνε καμμιας βοηθειας , εξοργιζομαι οταν μαθαινω οτι σμιλευουν τις Εκκλησιες μας , κλεινουνε δρομους , γραμμες τραινων , εθνικους δρομους ποιοι? Οι αγενεις πιθηκανθρωποι που ηρθανε παρανομα στην χωρα μου. Εξαγριωνομαι οταν ξερω οτι εσκεμμενα διαλυσανε ολες τις βιομηχανιες  βιοτεχνιες , αγροτικη παραγωγη , εργοστασια κλπ για να εξαρτομαστε εξ ολοκληρου απο αυτους. Ειναι πολλα ακομη και δεν θελω αλλο να σε κουρασω ομως ψαχνω εστω και μια λανθασμενη λυση για την πατριδα αφου αυτοι οι ιδιοι που ειναι και σημερα με αλλαγμενα προσωπεια εφτασαν την χωρα μας σε ολοκληρωμενη καταστροφη χρεωκοπια , μας αναγκασαν να γινουμε επαιτες και τωρα να ξεπουλαμε ολα τα ιερα και οσια μας χωρις να εχουμε καμμια επιλογη.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Οπως διαφωνω και στην προσδοκια να δωσει η Ελληνικη Δημοκρατια συνταξη σε αυτους που την κατελυσαν

Γενικα καλα τα λες αλλα εδω μας τα χαλασες. Οι ΟΡΚ Οι κωλοαλβανοι που παιρνουνε τα παντα σε αυτη την χωρα ειναι καλυτεροι απο τον ΠΑΤΤΑΚΟ που εκανε εστω και 10 καλα σε αυτη την χωρα? Οι ΟΡΚ τι κανουνε φιλε μου αφοδευουν στους δρομους? Στιλιτευουν τις Εκκλησιες μας ? Οι κωλοαλβανοι που εχουνε κανει αμετρητα εγκληματα απο την ημερα που τους εφερε ο πουστης ο σαμαρας και τους εχουμε και τους ταιζουμε στις φυλακες μας ειναι καλυτεροι?

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Από όσο ξέρω και το Πακιστάν αρνείται να τους δεχθεί αν έφυγαν παράνομα. Που για την πλειοψηφία αυτό συμβαινει.
Τα σκουπιδια δεν τα θελει κανενας ουτε η ιδια τους η χωρα. Εμεις με ποια λογικη μαζευουμε λαθρο που δηθεν ειναι προσφυγες απο την Συρια ενω ειναι βρωμοπακιστανοι , μπαγκλαντες , αφγανοι , αφρικανοι κλπ ειναι ανθελληνες , φανατικοι μουσουλμανοι που δεν θα αφομοιωθουν ποτε τους , οι οποιοι δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στην Ελλαδα σε κανεναν απολυτως τομεα , μονο παρανομια , αρρωστειες , παρανομη εξαγωγη συναλλαγματος κλπ για ποιο λογο συνεχιζει αυτος ο παραλογισμος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα σκουπιδια δεν τα θελει κανενας ουτε η ιδια τους η χωρα. Εμεις με ποια λογικη μαζευουμε λαθρο που δηθεν ειναι προσφυγες απο την Συρια ενω ειναι βρωμοπακιστανοι , μπαγκλαντες , αφγανοι , αφρικανοι κλπ ειναι ανθελληνες , φανατικοι μουσουλμανοι που δεν θα αφομοιωθουν ποτε τους , οι οποιοι δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στην Ελλαδα σε κανεναν απολυτως τομεα , μονο παρανομια , αρρωστειες , παρανομη εξαγωγη συναλλαγματος κλπ για ποιο λογο συνεχιζει αυτος ο παραλογισμος?
Τι εννοεις ρε φιλε, οτι τους μαζευουμε οικειοθελως? Οτι τους προσκαλουμε? Οτι τους επιθυμουμε?
Τι εννοεις "τους μαζευουμε"?
Εχουν ερθει, με τον ενα ή τον αλλο τροπο.
Τι ακριβως προτεινεις, την εκτελεση τους? το πνιξιμο? την φυλακιση? τι?

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Απελάσεις δε γίνονται στην ελλάδα ,μόνο ελληνοποιήσεις, απο παλιά, απο προηγούμενους προδότες.

Οταν ρωτησα στο Δημαρχειο μας για ποιο λογο κανουνε ολες αυτες τις αιτησεις πολιτογραφησης και κανουνε τοσους Αλβανογυφτους Ελληνες ακουσον ακουσον τι μου απαντησανε. Με Ελληνικες ταυτοτητες θα φυγουνε σε αλλες χωρες ποιο ευκολα. Ακου πολιτικη βλακεια , πολιτικη αφελεια , Εθνικη αυτοκτονια. Ας πανε να ρωτησουνε σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα πως και αν παιρνει ο καθε τυχασπαρτος την Ιθαγενεια τους μια γαμημενη φυλη ανυπαρκτου πολιτισμου και ιστοριας φιλοτουρκοι που το ευχαριστω τους ειναι να βριζουνε παντου την Ελλαδα και τους Ελληνες και ο γυφτοΡΑΜΑ να προσπαθει να απαλοτριωσει και εξοντωσει καθετι Ελληνικο στην Βορεια Αλβανια. Τετοια μαλακια σε λαο και πολιτικους του σπανια θα βρεις.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τι εννοεις ρε φιλε, οτι τους μαζευουμε οικειοθελως? Οτι τους προσκαλουμε? Οτι τους επιθυμουμε?
Αλεξ τι εχεις παθει τις τελευταιες μερες? Οταν τους δινεις σπιτια , επιδοματα , ρουχα φαγητο , νοσοκομειακη περιθαλψη κλπ δεν τους προσκαλεις δεν τους λες να ερθουνε? Για ποιο λογο ερχονται οταν η ΕΛΛΑΔΑ ειναι η ασθενεστερη οικονομικα χωρα και δεν εχουνε καμμια ελπιδα διαφυγης για χρονια? Για ποιο λογο ερχονται αφου δεν τους προσκαλεις? Ενας ο προαναφερομενος λογος , δευτερος οτι ειναι οπλο πιεσης στην Ε.Ε. απο τον μωαμεθανο και δημιουργει προβλημα στην Ελλαδα οικονομικο , πιεσης και μουσουλμανικων μικροεστιων αναφλεξης  μετεπειτα θα ανασειρει προβλημα μουσουλμανικης μειονοτητας στα νησια. Τι αλλο θελεις για να τους κλεισεις φυλακη? Μηπως να κανουμε παρεα με τα δηθεν πακιστανακια που δεν βλεπεις ουτε ερχονται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απελάσεις δε γίνονται στην ελλάδα ,μόνο ελληνοποιήσεις, απο παλιά, απο προηγούμενους προδότες.

Οταν ρωτησα στο Δημαρχειο μας για ποιο λογο κανουνε ολες αυτες τις αιτησεις πολιτογραφησης και κανουνε τοσους Αλβανογυφτους Ελληνες ακουσον ακουσον τι μου απαντησανε. Με Ελληνικες ταυτοτητες θα φυγουνε σε αλλες χωρες ποιο ευκολα.
Λαθος καταλαβες. Αλλο θα σου ειπανε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Τον αουα παριστανεις τωρα; εσεις δεν λεγατε προεκλογικα ψηφιστε μας για να λυσουμε το λαθρομεταναστευτικο και το μακεδονικο;).. μια και εξω;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αλεξ τι εχεις παθει τις τελευταιες μερες? Οταν τους δινεις σπιτια , επιδοματα , ρουχα φαγητο , νοσοκομειακη περιθαλψη κλπ δεν τους προσκαλεις δεν τους λες να ερθουνε? Για ποιο λογο ερχονται οταν η ΕΛΛΑΔΑ ειναι η ασθενεστερη οικονομικα χωρα και δεν εχουνε καμμια ελπιδα διαφυγης για χρονια? Για ποιο λογο ερχονται αφου δεν τους προσκαλεις? Ενας ο προαναφερομενος λογος , δευτερος οτι ειναι οπλο πιεσης στην Ε.Ε. απο τον μωαμεθανο και δημιουργει προβλημα στην Ελλαδα οικονομικο , πιεσης και μουσουλμανικων μικροεστιων αναφλεξης  μετεπειτα θα ανασειρει προβλημα μουσουλμανικης μειονοτητας στα νησια. Τι αλλο θελεις για να τους κλεισεις φυλακη? Μηπως να κανουμε παρεα με τα δηθεν πακιστανακια που δεν βλεπεις ουτε ερχονται?
Πω ρε φιλε. Χεστηκανε για την Ελλαδα ολοι αυτοι. Ελαχιστοι θελουν να μεινουν εδω. Οι πιο πολλοι εγκλωβιζονται. Επιδοματα ΔΕΝ δινει το ελληνικο κρατος. Τα εχουμε πει χιλιες φορες, ξεκολλα.

Και ναι, πώς τους προσκαλουμε δηλαδη?
Απλως τυχαινει να ειμαστε στον διαδρομο για την Ευρωπη που θελουν να πανε.
Ενα εκατομμυριο περασαν το 2015, εμειναν εδω?
Παλι συνωμοσιες βλεπετε οτι θελουν να μας κανουν μουσουλμανικη χωρα? Ποιος το θελει δηλαδη? Και τι εχει να κερδισει?

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Λαθος καταλαβες. Αλλο θα σου ειπανε
Αλεξ μην πιστευεις τιποτα αν θελεις απο οτι λεω αλλωστε ειναι δικαιωμα σου. Ομως μου το ειπε υπαλληλος και την κοιταζα με ανοιχτο το στομα ειναι η απολυτη αληθεια. Μερικες φορες υπερβαλω λογω φιλοπατριας οπως με τον πυροβολισμο στην Σαμο που ητανε πολυ μακρια αλλα σου λεω την αληθεια.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Πω ρε φιλε. Χεστηκανε για την Ελλαδα ολοι αυτοι. Ελαχιστοι θελουν να μεινουν εδω. Οι πιο πολλοι εγκλωβιζονται. Επιδοματα ΔΕΝ δινει το ελληνικο κρατος. Τα εχουμε πει χιλιες φορες, ξεκολλα.

Και ναι, πώς τους προσκαλουμε δηλαδη?
Απλως τυχαινει να ειμαστε στον διαδρομο για την Ευρωπη που θελουν να πανε.
Ενα εκατομμυριο περασαν το 2015, εμειναν εδω?
Παλι συνωμοσιες βλεπετε οτι θελουν να μας κανουν μουσουλμανικη χωρα? Ποιος το θελει δηλαδη? Και τι εχει να κερδισει?
Αυτοι που ειναι στην σειρα στην Σαμο και παιρνουνε λεφτα τι ειναι Αλεξ? Ο Σκαι τα δειχνει οχι ο Στοχος να πουμε ειναι υπερβολη. Αν και δεν το πιστευεις μισο εκατομμυριο πρεπει να φτασανε ανετα οι ΟΡΚ. Ο Ερντογαν το θελει , Ο Σωρος το Θελει για ποιο λογο να δινει τοσα λεφτα στις ΜΚΟ. Ποιος αλλος ειναι ο σκοπος του? Αυτοι ολοι οι πολιτικοι δεν αναφερανε αρκετεςφορες οτι ετσι θα λυσουμε την υπογγενητικοτητα. Εγω τα λεω Αλεξ η Αυτοι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τον αουα παριστανεις τωρα; εσεις δεν λεγατε προεκλογικα ψηφιστε μας για να λυσουμε το λαθρομεταναστευτικο και το μακεδονικο;).. μια και εξω;
Για το μακεδονικο ειπαμε κατι στην φαντασια σας μαλλον

Για το λαθρομεταναστευτικο ηδη εχουν γινει ενα σωρο παρεμβασεις.
Και πολυ συντομα θα ρυθμισθει.
Αλλά οταν πατε και ψηφιζετε ό,τι να' ναι και μας κυβερνουσαν οι κατσαπλιαδες 5 χρονια και τα εκαναν ολα ισωμα, εχετε και το θρασος τωρα να λετε γιατι δεν λυθηκαν ολα σε μια εβδομαδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτοι που ειναι στην σειρα στην Σαμο και παιρνουνε λεφτα τι ειναι Αλεξ? Ο Σκαι τα δειχνει οχι ο Στοχος να πουμε ειναι υπερβολη. Αν και δεν το πιστευεις μισο εκατομμυριο πρεπει να φτασανε ανετα οι ΟΡΚ. Ο Ερντογαν το θελει , Ο Σωρος το Θελει για ποιο λογο να δινει τοσα λεφτα στις ΜΚΟ. Ποιος αλλος ειναι ο σκοπος του? Αυτοι ολοι οι πολιτικοι δεν αναφερανε αρκετεςφορες οτι ετσι θα λυσουμε την υπογγενητικοτητα. Εγω τα λεω Αλεξ η Αυτοι?
Ποιοι ειναι μισο εκατομμυριο? Δεν καταλαβα.
Λεφτα παιρνουν οσοι ειναι σε καθεστως ΠΡΟΣΦΥΓΑ αλλά οχι απο τον ελληνικο προυπολογισμο. Εκατο φορες τα εχουμε πει.

Σε παρακαλω μην μου αρχιζεις τα "ο Σορος θελει και οι προδοτες υπακούν" γιατι βαριεμαι αφορητα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Όπως θα καταργούσε και ο τσίριζας τα μνημόνια με ένα νόμο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Για το μακεδονικο ειπαμε κατι στην φαντασια σας μαλλον

Για το λαθρομεταναστευτικο ηδη εχουν γινει ενα σωρο παρεμβασεις.
Και πολυ συντομα θα ρυθμισθει.
Αλλά οταν πατε και ψηφιζετε ό,τι να' ναι και μας κυβερνουσαν οι κατσαπλιαδες 5 χρονια και τα εκαναν ολα ισωμα, εχετε και το θρασος τωρα να λετε γιατι δεν λυθηκαν ολα σε μια εβδομαδα.
Κουκια τρως.. κουκια μαρτυρας..

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ποιοι ειναι μισο εκατομμυριο? Δεν καταλαβα.
Λεφτα παιρνουν οσοι ειναι σε καθεστως ΠΡΟΣΦΥΓΑ αλλά οχι απο τον ελληνικο προυπολογισμο. Εκατο φορες τα εχουμε πει.

Σε παρακαλω μην μου αρχιζεις τα "ο Σορος θελει και οι προδοτες υπακούν" γιατι βαριεμαι αφορητα
Δεν μας νοιαζει απο που τα παιρνουνε να φυγουνε μας νοιαζει. Αυτο το οτι δεν ξερεις η δεν καταλαβαινεις οτι ειναι μισο εκατομμυριο ειναι απαραδεκτο για εσενα. ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ γιατι μου θυμιζεις τους Συριζαιους και δεν κανω διαλογο με αυτους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ 1% ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ δεν θα ακουω ψευδαισθησεις και παραμυθια.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Καμία σχέση,απλά τονίζω την παπάτζα που τρώει ο λαός προεκλογικά
Φιλε μεχρι και εγω ο Χουντικος ψηφισα ΝΔ. Τοσο πολυ σου γαμανε το μυαλο. Ειχα τρελλαθει να φυγει ο χασικλης εντωμεταξυ ξεφυλιζα τα χαρτια δεν ειχε απολυτως τιποτα αν δεν ψηφιζα ΝΔ επρεπε να ψηφισω η τον πωλητη κρεμων η τους μπραβους της νυχτας. Λες και αλλαξε τιποτα που ψηφισα ΝΔ. Εχεις καμμια μουντζα απο αυτες που στελνανε προχτες να μου στειλεις μονη η διπλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom