Φιλε μου διαβασε καλα τις λεπτομερειες και οταν ανοιξουνε ολοι οι φακελλοι της Κυπρου για το θεμα τα ξαναλεμε. Την Κυπρο την εχασες γιατι ο Κισιγκερ τιμωρησε την Ελλαδα και συγκεκριμενα τους Χουντικους επειδη δεν αφησανε να περασουνε αππο την Σουδα αεροπλανα που θελανε να στειλουνε βοηθεια στους φιλους τους τους Εβραιους. Απο εκεινη την στιγμη στηθηκε το σχεδιο να πεσει ο Παπαδοπουλος και το ειπε ο Κισινγκερ στον Παττακο οταν εφευγε απο την αιθουσα που βρεθηκανε. θΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ. Του ειπε. Πρακτορες της Μοσαντ και της cia βαραγανε σφαιρες εξω απο το πολυτεχνειο. Ξυπνηστε επιτελους περασανε 52 χρομια και ακομη κοιμαστε. Μεσα στο Πολυτεχνειο ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ. Το λεει το πορισμα του Τσεβα και ποτε κανενας δεν εμφανιστηκε εως και σημερα να παρει ουτε 1 ευρο αποζημιωση. Να παρακαλας να ειχες σημερα εναν ηγετη σαν τον Παπαδοπουλο αλλα οχι τοσο κολλημενο με τους αριστερους διοτι η χωρα τωρα θελει ομονοια οχι διχονοιες και αιματοχυσιες. Οτι και να λετε ητανε πατριωτης και εργα του υπαρχουνε αμετρητα ακομη παντου. Τουλαχιστον αυτος σαπισε στην φυλακη για τα λαθη του. Οι δικοι σας οι προδοτες που τρωνε με χρυσα κουταλια ποιος τιμωρηθηκε ρε εξυπνακια πουλι?
θα συμφωνησω οτι η γιορτη του πολυτεχνειου, ετσι οπως καταντησε στη μεταπολιτευση, ειναι μια μπουρδα και μιση
αλλωστε ο,τι πιανουν στα χερια τους οι αριστεροι γινεται σκατα, με προσκλητηρια ανυπαρκτων νεκρων, φωτογραφιες απο αλλοδαπες ιλενιες ασημακοπουλου κλπ.
τα ξερουμε αυτα, ξερουμε και τι λεει ακριβως το πορισμα τσεβα για τους 18 επιβεβαιωμενους νεκρους στους γυρω δρομους του πολυτεχνειου και σε αλλες συνοικιες της αθηνας, μακρια απο το πολυτεχνειο, δεν περιμεναμε εσενα να μας τα πεις
το ζουμι ειναι οτι η χουντα ειναι υπευθυνη για τη μεγαλυτερη εθνικη απωλεια μετα την καταστροφη της σμυρνης το 1922
απεσυρε τον δεκεμβριο του 1967 τη μεραρχια που ο γεωργιος παπανδρεου ειχε στειλει στην κυπρο για λογους ασφαλειας και ουσιαστικα ξεγυμνωσε το νησι
οι παπαροδικαιολογιες σου οτι ειχε λαβει ο παπαδοπουλος διαβεβαιωσεις αμερικανων για να την αποσυρει δεν αντεχουν σε σοβαρη κριτικη
ειναι σαν να λεμε σημερα οτι ο μητσοτακης επειδη ελαβε διαβεβαιωσεις απο τον τραμπ οτι θα μεσολαβησει για να πεσει η ενταση στην ανατολικη μεσογειο παει και αποσυρει την εθνοφρουρα απο τα νησια του ανατολικου αιγαιου
τελος οσον αφορα τους "προδοτες" που τρωνε σημερα με χρυσα κουταλια, αυτοι τυπε μου δεν πηραν μια μερα την εξουσια με τα τανκς. τους ψηφιζες ΕΣΥ, ΕΓΩ και 10 εκατομμυρια ελληνες για να μας μοιραζουν λεφτα και να μας διοριζουν. οποιος ελεγε το αντιθετο, τον ετρωγε το μαυρο σκοταδι. πες μου μια φορα που κατεβηκες στο δρομο για περικοπες μισθων και συνταξεων, για λιτοτητα και δημοσιονομικο περιορισμο, για ιδιωτικοποιησεις και μεταρρυθμισεις στην οικονομια. ολοι μας αυτους ψηφιζαμε 40 χρονια γιατι μας ταιζαν και οταν κοπηκε η μασα θυμηθηκαμε οτι ειναι προδοτες και θελουμε να τους αλλαξουμε με φαηλους, καρατζαφερηδες, χρυσαυγες και αλλα σπανια πουλια