Εχω βαρεθει ρε τύπε, μα το θεο, να ακουω για τους προδοτες πολιτικους που πρεπει να πανε στο περιθωριο και να ερθουν οι τιμημενοι ενδοξοι φιλοπατριδες στρατιωτικοι που θα καθαρισουν τα παντα και θα ζησουμε παλι στιγμες δοξας
Την τελευταια φορα που ειχαμε τους ενδοξους στρατιωτικους, δεν θυμαμαι να ζησαμε καμια στιγμη δοξας, αντιθετως χασαμε τη μιση Κυπρο
Καποια στιγμη να σοβαρευομαστε γιατι το χρωσταμε στον εαυτο μας.
Δεν ειπε ποτε εδω μεσα οτι θελω ξανα χουντα , ουτε δικτατορες , ουτε αναπολω εκεινη την εποχη γιατι δεν την εζησα προσωπικα. Αυτο που θελω ειναι ελευθερη την πατριδα μου , να εχουνε ολοι οι Ελληνες δουλεια αξιοπρεπεια να μπορουνε να ζουνε ευπρεπως , ικανοποιητικη υγεια ιδιως για τους γερους και βαρια αρρωστους , τα παιδια μας να μαθαινουνε την πραγματικη ιστορια της Ελλαδος και οχι μυθευματα τυπου πολυτεχνειου , νορμαλ συνταξεις για τους γερους αναπηρους και οσους εχουνε πραγματικο προβλημα , Εθνικη αξιοπρεπεια και οχι να με κανει ξεφτιλα καθε μερα ενας απιστος μωαμεθανος , χαμηλη ανεργια εγκληματικοτητα , οσο το δυνατον ασφαλεια και ταξη , παταξη της διαφθορας , εκσυχρονισμο του δημοσιου , καταργηση της γραφειοκρατιας , αξιοκρατια , επενδυση σε καινουργιες τεχνολογιες , εκσυχρονισμο των νομων , να μεινουνε στην χωρα οι ξενοι που προσφερουν κατι και να ερχονται μονο ξενοι με αυστηρες προυποθεσεις που θα προσφερουνε στην χωρα , δεν ειμαι σκουπιδοτοπος να μαζευω ολα τα σκουπιδια ολων των χωρων του κοσμου. Εφαγα στο κεφαλι με την προδοσια του Σαμαρα 1 εκατ Αλβανους δεν θα φαω τωρα στο κεφαλι αλλο 1 εκατ μαυρων πιθηκων. Αυτα θελω και αλλα πολλα με οποια κυβερνηση και αν ειναι.