Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το να ξεστομίζεις τοσες βλακείες είναι ανθυγιεινό για την ομήγυρη ...
δλδ?
απο κουβεντες του γερου μου ξερω οτι δεν μπορουσε να δουλεψει σε καποιες δουλειες που κυνηγησε και την εκανε για Γερμανια
τωρα αν μου ελεγε μαλακιες δεν ξερω

Επισκέπτης
Δηλαδη ισχυει αυτο που εγραψα εγω και ο Φεθρυ,οτι οι χαρακτηρισμενοι,βαμμενοι,σεσημασμενοι(οπως θες πες το)ΔΕΝ μπορουσαν να πανε εξω.

Τωρα,το γιατι εξαιρεθηκε ο πατερας σου εγω ΔΕΝ το γνωριζω,πιθανον να γινονταν εξαιρεσεις σε ορισμενες περιπτωσεις και για ορισμενους λογους,αλλα αυτο δεν αλλαζει τον ΚΑΝΟΝΑ.

Επισκέπτης
Οπα,νομιζα οτι απαντησες σε μενα,βλεπω οτι απαντησες στον τρομπα εισοδηματια που διαμενει στην αλλοδαπην...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδη ισχυει αυτο που εγραψα εγω και ο Φεθρυ,οτι οι χαρακτηρισμενοι,βαμμενοι,σεσημασμενοι(οπως θες πες το)ΔΕΝ μπορουσαν να πανε εξω.

Τωρα,το γιατι εξαιρεθηκε ο πατερας σου εγω ΔΕΝ το γνωριζω,πιθανον να γινονταν εξαιρεσεις σε ορισμενες περιπτωσεις και για ορισμενους λογους,αλλα αυτο δεν αλλαζει τον ΚΑΝΟΝΑ.

Όσοι υπέγραφαν, "καθάριζαν".

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
361
Πόντοι
5.795
Πράγματι αλλά αυτό το οποίο δεν λες είναι ότι οι έλληνες που έφυγαν τότε πήγαν σε χώρες πιο πλούσιες και προηγμένες από κάθε άποψη, που είχαν ανάγκη εργατικού δυναμικού και ζητούσαν μετανάστες, όχι σε μια φτωχή χώρα με ανεργία, αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης που δεν τους ζήτησε να έρθουν, όπως κάνουν οι πάκηδες και οι αφρικανοί τώρα.
οί έλληνες όπου πήγαν γιά μετανάστευση,πήγαν μέ βίζα και μέ άδεια εργασίας.
κανένας έλληνας δέν μπήκε σέ ξένη χώρα κρυμένος στό ψυγείο νταλίκας....
ΕΙΝΑΙ απαράδεκτο νά θέλουμε νά νομιμοποιήσουμε παράνομους μετανάστες....

posidonios

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Σ.Αραβία  ήθελε  νά χτισθεί  τζαμί  μέ  δικά  της  χρήματα, αλλά η πολιτεία σωστά δέν τό δεχτηκε.Τό  θέμα  δέν είναι τό  χρηματικό  κόστος. Τό  θέμα  είναι οί  ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ  πού  έχουν  έρθει  στήν Ελλάδα.Ολοι δηλ.  Μουσουλμάνοι,Αφροικανοί,Ασιατεςκλπ  μαζί  μέ δήθεν  ενσωματωμένους  Αλβανούς  νά  πανε  στά  καμινια  τής χαλυβουργικής. Θά  έρθει  μία  ημέρα πού  ο Χίτλερ θά  ονομασθεί  ΑΓΙΟΣ,  αλλά τότε  θά  είναι  πολύ  αργά  γιά  δάκρυα  Στέλλα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Η Σ.Αραβία  ήθελε  νά χτισθεί  τζαμί  μέ  δικά  της  χρήματα, αλλά η πολιτεία σωστά δέν τό δεχτηκε.Τό  θέμα  δέν είναι τό  χρηματικό  κόστος. Τό  θέμα  είναι οί  ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ  πού  έχουν  έρθει  στήν Ελλάδα.Ολοι δηλ.  Μουσουλμάνοι,Αφροικανοί,Ασιατεςκλπ  μαζί  μέ δήθεν  ενσωματωμένους  Αλβανούς  νά  πανε  στά  καμινια  τής χαλυβουργικής. Θά  έρθει  μία  ημέρα πού  ο Χίτλερ θά   ονομασθεί   ΑΓΙΟΣ,  αλλά τότε  θά  είναι  πολύ   αργά  γιά   δάκρυα  Στέλλα.
γενικα εσεις οι ακροδεξιοι εχετε κατι το σουρεαλ
ο Χιτλερ κατεκτησε και λεηλατησε την χωρα σου
εκτος αν δεν αγαπας την Ελλαδα οποτε οκ

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
βασικα ολοι αυτοι οι ανθρωπιστες πρεπει να καταλαβουν καποια στιγμη οτι ο μεταναστης δεν ειναι φιλος κ σε πολλες περιπτωσεις δεν θελει ουτε κ να γινει.πραγμα που θα φανει εντονα κυριως με τους μουσουλμανους μεταναστες.δεν γινεται μια ζωη να καταγγελουν τις "ρατσιστικες" συμπεριφορες των ελληνων και παραλληλα να κλεινουν τα ματια σε εγκληματικες συμπεριφορες αλλοδαπων.κ ναι ειναι γεγονος οτι εχουμε πιο πολλους λαθρομεταναστες απο αυτους που μπορεουμε να αντεξουμε!

posidonios

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι  μαλάκας.Οταν  κατέκτησε  τή  χώρα  μου, πολύ  σωστά  τόν πολέμησαν[ μεταξύ  αυτών ο  παππούς  μου  καί  ο πατέρας  μου  όπου  καί  τραυματίστηκε] οί  Ελληνες.Εννοώ  ώς πολιτική  πρακτική. Ολοι  οι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ  στό  διάολο.Πάντως  οι  Ναζίστες  από  όλους  τούς  κατακτητάς  ήρθαν σάν προσκυνητές.Ακόμα  καί  χωρικούς περιέθαλψαν,μετέφεραν κόσμο στά  χωράφια τους.Εάν δέν τούς  ενοχλούσες  δέ σέ ενοχλούσαν,  βέβαια  υπήρξαν καί  εξαιρέσεις, κρουσματα.Σκέψου  όταν έφυγαν τί  επακολούθησε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Το 65 ή το 66 καταργήθηκαν οι περισσότερες διατάξεις των αναγκαστικών νόμων περί πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων και ήταν δυνατή η έκδοση διαβατηρίου.

Πολύ σύντομα όμως, την εποχή της Χούντας, τα διαβατήρια τα αφαιρούσανε με το έτσι θέλω.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οπα,νομιζα οτι απαντησες σε μενα,βλεπω οτι απαντησες στον τρομπα εισοδηματια που διαμενει στην αλλοδαπην...

το ποιός είναι τρόμπας ....  φαίνεται ...

αραγε αν βρεθούμε σε ένα οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον ποιός θα ενταχθεί απολυτα και ποιός θα ναι ο προβληματικός .... για σκέψου λίγο ....

δεν καταλαβαίνω το ενδιαφέρον και η προέλευση των όποιων εισοδημάτων των μελλών εδω του σαιτ ,,,  όπως και ο τόπος κατοικίας του καθένα μας ... αλλά ... οποιος έχει προβλημα με τη μυιγα ...

Επισκέπτης
Το 65 ή το 66 καταργήθηκαν οι περισσότερες διατάξεις των αναγκαστικών νόμων περί πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων και ήταν δυνατή η έκδοση διαβατηρίου.

Πολύ σύντομα όμως, την εποχή της Χούντας, τα διαβατήρια τα αφαιρούσανε με το έτσι θέλω.
Δεν το ηξερα,νομιζα οτι ολη αυτη η ιστορια ξεπεραστηκε μετα το 1974.

Οποτε ο πατερας του βλαχογερμανου επεσε πανω στην περιπτωση-εφυγε το 1966.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οί έλληνες όπου πήγαν γιά μετανάστευση,πήγαν μέ βίζα και μέ άδεια εργασίας.
κανένας έλληνας δέν μπήκε σέ ξένη χώρα κρυμένος στό ψυγείο νταλίκας....
ΕΙΝΑΙ απαράδεκτο νά θέλουμε νά νομιμοποιήσουμε παράνομους μετανάστες....

δεν έχει νοημα η σύγκριση ....

και η συζήτηση που γίνεται να εστιάζει στα σημερινά μοιάσματα και όχι στους δικούς μας που μεγαλούργησαν οπου πηγαν και όπου βρέθηκαν ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η Σ.Αραβία  ήθελε  νά χτισθεί  τζαμί  μέ  δικά  της  χρήματα, αλλά η πολιτεία σωστά δέν τό δεχτηκε.Τό  θέμα  δέν είναι τό  χρηματικό  κόστος. Τό  θέμα  είναι οί  ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ  πού  έχουν  έρθει  στήν Ελλάδα.Ολοι δηλ.  Μουσουλμάνοι,Αφροικανοί,Ασιατεςκλπ  μαζί  μέ δήθεν  ενσωματωμένους  Αλβανούς  νά  πανε  στά  καμινια  τής χαλυβουργικής. Θά  έρθει  μία  ημέρα πού  ο Χίτλερ θά   ονομασθεί   ΑΓΙΟΣ,  αλλά τότε  θά  είναι  πολύ   αργά  γιά   δάκρυα  Στέλλα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
το ποιός είναι τρόμπας ....  φαίνεται ...
Ποιος αραγε?
αραγε αν βρεθούμε σε ένα οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον ποιός θα ενταχθεί απολυτα και ποιός θα ναι ο προβληματικός .... για σκέψου λίγο ....
Πςςςςςςςς....διασκεδασε μας μεγιστε...Ποσταρισε καμμια μαλακια ακομη,πες μας για τις ιντριγκες της διεθνους πολιτικης...αχαχαχαχαχαχαχα
δεν καταλαβαίνω το ενδιαφέρον και η προέλευση των όποιων εισοδημάτων των μελλών εδω του σαιτ ,,,  όπως και ο τόπος κατοικίας του καθένα μας ... αλλά ... οποιος έχει προβλημα με τη μυιγα ...
Δεν γεννηθηκαμε ολοι φραγκατοι δυστυχως...πουτανα κενωνια...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και η συζήτηση που γίνεται να εστιάζει στα σημερινά μοιάσματα και όχι στους δικούς μας που μεγαλούργησαν οπου πηγαν και όπου βρέθηκαν ...
αλλος ενας αστικος μυθος
οσο μεγαλουργησαν οι Ιταλοι,οι Γιουγκοσλαβοι,οι Ρωσσοι κτλ μεγαλουργησαν και οι δικοι μας
εξαιρεση αποτελουν οι Τουρκοι

Επισκέπτης
Μεγαλουργησαν στην αλλοδαπην εισπρατωντας νοικια απο την Αθηνα...αχαχαχαχαχαχαχ

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Προσεχε την,την λιγδοινη...ειναι εθιστικη...

Αλλα ενταξει,δεν θελει και ΠΟΛΥ προσπαθεια να ξεκολλησεις...

μα δεν το καταλαβαίνεις οτι έχεις περάσει καθε όριο ?

άραγε στη ζωή με τι να ασχολείσαι ? σίγουρα με κατι το παρασιτικό ...

το αισθάνεται ο καθενας μαζύ σου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom