Επισκέπτης
Ελα γνωστη,πες μας κανα μυστικο...μην μας κρατας σε αγωνια...η διπλωματία σε διεθνές επίπεδο λειτουργεί με εξαιρετικά σοφιστικέ τρόπο και περίπλοκα εργαλεία ....
Ελα γνωστη,πες μας κανα μυστικο...μην μας κρατας σε αγωνια...η διπλωματία σε διεθνές επίπεδο λειτουργεί με εξαιρετικά σοφιστικέ τρόπο και περίπλοκα εργαλεία ....
Λυπαμαι που σε απογοητευω,αλλα νοικια ΔΕΝ εισπραττω...άραγε στη ζωή με τι να ασχολείσαι ? σίγουρα με κατι το παρασιτικό ...
Μεγαλουργησαν στην αλλοδαπην εισπρατωντας νοικια απο την Αθηνα...αχαχαχαχαχαχαχ
Λυπαμαι που σε απογοητευω,αλλα νοικια ΔΕΝ εισπραττω...
Δεν γεννηθηκαμε ολοι φραγκατοι δυστυχως...πουτανα κενωνια...
Υπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις...αλλος ενας αστικος μυθος
οσο μεγαλουργησαν οι Ιταλοι,οι Γιουγκοσλαβοι,οι Ρωσσοι κτλ μεγαλουργησαν και οι δικοι μας
εξαιρεση αποτελουν οι Τουρκοι
αλλος ενας αστικος μυθος
οσο μεγαλουργησαν οι Ιταλοι,οι Γιουγκοσλαβοι,οι Ρωσσοι κτλ μεγαλουργησαν και οι δικοι μας
Τι να ξερω και 'γω ο φουκαρας...μεροδουλι,μεροφαι...το πορτφόλιο εισοδημάτων μου ειναι αρκετά πλατυ ... και εσυ δεν έχεις ιδέα ... οπότε τι μιλάς ?
Εμαθα κατι παντως και εδω περα στην ψωροκωσταινα...Οτι η ΜΑΛΑΚΙΑ μερικων δεν εχει ορια...τι γνωρίζεις εσυ για τον κόσμο εξω απο την ελλάδα ? πάω στοιχημα οτι ολη τη ζωή σου την έχεις ζησει εδω στο φτωχό καβούκι σου ποντικι ....
αλλος ενας αστικος μυθος
μην βλεπεις τις εξαιρεσειςΥπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις...
"Ahmet Ertegun (Turkish: Ahmet Ertegün; July 31 [O.S. July 18] 1923– December 14, 2006) was the Turkish American founder and president of Atlantic Records, writer of classic blues, pop songs, and served as Chairman of the Rock and Roll Hall of Fame and museum. Ertegun has been described as "one of the most significant figures in the modern recording industry."[1] He also co-founded the New York Cosmos soccer team of the North American Soccer League."
Αμα εχεις καλο"πορτφολιο εισοδηματων"μεγαλουργεις...Σε ποιον τομέρα ακριβώς;;;
Εργάτες απλοί πήγαιναν κτλ...
Αντέ κ μερικοί κάνανε μπίζνες που τους βγήκανε.
Τι λε ρε, αυτοί δεν έχουν Sasha Grey.
Μιλαμε για πολυ ΣΙΧΑΜΑ γκομενα...Τι λε ρε, αυτοί δεν έχουν Sasha Grey.
Σε ποιον τομέρα ακριβώς;;;
Εργάτες απλοί πήγαιναν...
Άντε κ μερικοί κάνανε μπίζνες που τους βγήκανε.
Τι να ξερω και 'γω ο φουκαρας...μεροδουλι,μεροφαι...Εμαθα κατι παντως και εδω περα στην ψωροκωσταινα...Οτι η ΜΑΛΑΚΙΑ μερικων δεν εχει ορια...
τελικα μεγαλος μαλακας ο πατερας μουεργάτες πηγαν δισεκ έγιναν ..... ουκ ολίγοι ...
Για πες πόσοι....
2,3,4,5;;;
Δεν έχεις δει ποτέ Αλβανό μαφιόζο μου φαίνεται!!!![]()
Η εξαιρεση στον κανονα...Σιγουρα ο κομμουνισμος επαιξε σοβαρο ρολο,πιθανον και η ελλειψη αξιολογου"πορτφολιο εισοδηματων"...τελικα μεγαλος μαλακας ο πατερας μου
αλλα ηταν κομμουνι,τι να περιμενεις;
τελικα μεγαλος μαλακας ο πατερας μου
αλλα ηταν κομμουνι,τι να περιμενεις;
Μιλαμε για πολυ ΣΙΧΑΜΑ γκομενα...
Χαλι μαυρο λεμε και εντελως fake...