Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
ηταν ξανθοι με γαλανα ματια οι Εβραιοι ή οι αρχαιοι Ελληνες;
Oι αρχαίοι Έλληνες ναι, σε μεγάλο βαθμό.
ηταν ξανθοι με γαλανα ματια οι Εβραιοι ή οι αρχαιοι Ελληνες;
ελληνισμου σαν σταση ζωης/πολιτισμος η σαν εθνος,ρατσα,λαος?...Η συνέχεια του Ελληνισμού..;
ελληνισμου σαν σταση ζωης/πολιτισμος η σαν εθνος,ρατσα,λαος?
Αυτο σηκωνει πολυ κουβεντα...Ο Επικουρος ας πουμε τι δουλεια εχει με τον χριστιανισμο? Δεν διαφωνω,οι επιρροες της Ελληνικης φιλοσοφιας στην ορθοδοξη Εκκλησια υπαρχουν αλλα ειναι λιγο θολες. Ενσωματωθηκαν, αλλα βασικα σημεια τους εμειναν πισω. Πχ η κατακτηση της αρετης των Ελληνων δεν εχει σχεση με την χριστιανικη ηθικη ή η παραδοση στο θειο θελημα δεν εχει σχεση με την διδασκαλια του Σωκρατη....Η συνέχεια του Ελληνισμού..;
Χλωμο το βλεπω...Oι αρχαίοι Έλληνες ναι, σε μεγάλο βαθμό.
Αυτο σηκωνει πολυ κουβεντα...Ο Επικουρος ας πουμε τι δουλεια εχει με τον χριστιανισμο? Δεν διαφωνω,οι επιρροες της Ελληνικης φιλοσοφιας στην ορθοδοξη Εκκλησια υπαρχουν αλλα ειναι λιγο θολες. Ενσωματωθηκαν, αλλα βασικα σημεια τους εμειναν πισω. Πχ η κατακτηση της αρετης των Ελληνων δεν εχει σχεση με την χριστιανικη ηθικη ή η παραδοση στο θειο θελημα δεν εχει σχεση με την διδασκαλια του Σωκρατη.
ποιες ειναι αυτες οι παραδοσεις?Οι ελληνικές παραδόσεις υπάρχουν στα ελληνικά χωριά.
Χλωμο το βλεπω...
Αυτο σηκωνει πολυ κουβεντα...Ο Επικουρος ας πουμε τι δουλεια εχει με τον χριστιανισμο? Δεν διαφωνω,οι επιρροες της Ελληνικης φιλοσοφιας στην ορθοδοξη Εκκλησια υπαρχουν αλλα ειναι λιγο θολες. Ενσωματωθηκαν, αλλα βασικα σημεια τους εμειναν πισω. Πχ η κατακτηση της αρετης των Ελληνων δεν εχει σχεση με την χριστιανικη ηθικη ή η παραδοση στο θειο θελημα δεν εχει σχεση με την διδασκαλια του Σωκρατη.
ποιες ειναι αυτες οι παραδοσεις?
εκτος απο τα γαμοτραγουδα την Καθαρα Δευτερα?
επειδη φαινεται οτι εισαι ψαγμενος
πλαστρωθηκανε σ ολες τις πλατειες..
δεν εχουν λει τζαμι..να μεινεις σπιτι σου ρε σιχαμενε..να πας σε κανα χωραφι..
σιχαμενοι μουσουλμανοι που το μονο που τους καιει ειναι αν πεισουν χριστιανους οτι ο χριστος ηταν ανθρωπος..οσοι εχουν γνωρισει μουσουλμανους ξερουν τι ενοοω..
μια θρησκεια που σου εξασφαλιζει λοφους με ρυζι και καρι στην αλλη ζωη εαν κανεις αεροπειρατεια και σκοτωσεις κοσμο στο ονομα του αλλαχ..
ενα εχω να πω..την επομενη φορα που θα πλαστρωθουν τα σιχαματα να φωναξουν αλλαχ θα ειμαι εκει με τους αλλους να πεταξω και αυγα και σφαλιαρες..και δεν μπορουν να με κανουν καλα ουτε 2 ουτε 3 ματατζηδες..
ξυπνηστε ζωα πανε να διαλυσουν την χωρα απο καθε αποσψη ο παππανδρεου και η κομπανια του..
Εγω για μαυρομαλληδες τους ειχα. Στα αγγεια ολοι μαυρα μαλλια εχουνΠοιο , ότι ήταν ξανθοί? Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες. Για ψάξτο λίγο.
Οι νεοελληναρες ειδικα,δεν φροντιζουν καν την ορθογραφια τους...τι σχέση έχουν οι νεο-έλληνες με τους αρχαίους ημων προγόνους ?
Οι νεοελληναρες ειδικα,δεν φροντιζουν καν την ορθογραφια τους...
Κατουρα και λιγο...ενα εχω να πω..την επομενη φορα που θα πλαστρωθουν τα σιχαματα να φωναξουν αλλαχ θα ειμαι εκει με τους αλλους να πεταξω και αυγα και σφαλιαρες..και δεν μπορουν να με κανουν καλα ουτε 2 ουτε 3 ματατζηδες..
Σεβαλιε...ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ...
Ενα πραμα μονο,την δεκαετια του 1960 οταν η Ελλαδα ειχε καλο ρυθμο αναπτυξης κατι 100αδες χιλιαδες Ελληνες την εκαναν για Αυστραλιες,Βελγια και Γερμανιες...