tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
άντε να γίνει και κάποιος Ελληνικός ναός![]()
υπάρχουν αρκετοί.. αρκεί να ξαναλειτουργήσουνε ως ναοί..
άντε να γίνει και κάποιος Ελληνικός ναός![]()
Χαχαχα σωστος, αλλα και η Χρ. Εκκλησια απο την τσεπη μας πληρωνεται αν δεν κανω λαθος...
Και να κανουμε τελετες στον Απολλωνα φορωντας χλαμυδες? Δεν θα παρω ευχαριστω...υπάρχουν αρκετοί.. αρκεί να ξαναλειτουργήσουνε ως ναοί..
νομίζω οτι αυτό γίνεται γιατί έχουμε σαν επίσημη θρησκεία τον χριστιανισμό.Χαχαχα σωστος, αλλα και η Χρ. Εκκλησια απο την τσεπη μας πληρωνεται αν δεν κανω λαθος...
Μαυροβουνι Κορινθίαςπου βρίσκεται αυτό ρε άλι? αμα λείπανε τα κιτς σημαιάκια όμορφο είναι..
Μαυροβουνι Κορινθίας
Για τους μισθους ελεγα και εγω...Αυτο με το ανταλλαγμα παντως δεν το ηξερα. Δεν συμφωνω παντως μεχρι ποτε θα ειναι οι παπαδες στο payroll του κρατους? τι εδωσαν στην τελικη, αποσβεση δεν εχει γινει μετα απο 100 χρονια?μέγα.. μόνο οι μισθοί των κληρικών (όχι των μοναχών) και η παροχή αυτή δόθηκε σε αντάλλαγμα γαιών της εκκλησίας για αποκατάσταση ακτημόνων προσφύγων από τον Βενιζέλο.. (τον Λευτέρη και όχι τον Βαγγέλη για να μην μπερδευόμαστε)
Μα, αν ειναι δυνατον να επαιρναν μισθο και οι μοναχοι!edit: ὀπως είπε και ο τραμ πάνω, είναι για τους παπάδες, όχι για τους υπόλοιπους των μοναστηρίων
Και να κανουμε τελετες στον Απολλωνα φορωντας χλαμυδες? Δεν θα παρω ευχαριστω...
Για τους μισθους ελεγα και εγω...Αυτο με το ανταλλαγμα παντως δεν το ηξερα. Δεν συμφωνω παντως μεχρι ποτε θα ειναι οι παπαδες στο payroll του κρατους? τι εδωσαν στην τελικη, αποσβεση δεν εχει γινει μετα απο 100 χρονια?
Μα, αν ειναι δυνατον να παιρνουν μισθο οι μοναχοι!
Μαυροβουνι Κορινθίας
Δράτωμαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω την ύπαρξη πρωτοχριστιανικού ναού (400 μχ) στη Θεσ/νίκη (ντοκ. ετ3) όπου παρουσιάζεται ο Χριστός ξανθός ξυρισμένος γαλανομάτης. Περί Ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού κλπ κλπ.....
Δεν λεει κατι αυτο IMOΔράτωμαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω την ύπαρξη πρωτοχριστιανικού ναού (400 μχ) στη Θεσ/νίκη (ντοκ. ετ3) όπου παρουσιάζεται ο Χριστός ξανθός ξυρισμένος γαλανομάτης. Περί Ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού κλπ κλπ.....
και μετά παλουκωμένος και εσταυρωμένοςΔράτωμαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω την ύπαρξη πρωτοχριστιανικού ναού (400 μχ) στη Θεσ/νίκη (ντοκ. ετ3) όπου παρουσιάζεται ο Χριστός ξανθός ξυρισμένος γαλανομάτης. Περί Ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού κλπ κλπ.....
πανω που ειχε μαζευτει, παλι τα ιδια αρχισεbtw ο πωπός στο αβατάρ δικός σου είναι .. μνημείο καλαισθησίας και αυτός..![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν λεει κατι αυτο IMO
ηταν ξανθοι με γαλανα ματια οι Εβραιοι ή οι αρχαιοι Ελληνες;Δράτωμαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω την ύπαρξη πρωτοχριστιανικού ναού (400 μχ) στη Θεσ/νίκη (ντοκ. ετ3) όπου παρουσιάζεται ο Χριστός ξανθός ξυρισμένος γαλανομάτης. Περί Ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού κλπ κλπ.....
Και τον Πλατωνα εχω δει...Το point σου ποιο ειναι?Ο Επίκουρος και o Σωκράτης σαν Άγιοι σε εκκλησία της Αντιόχειας;
ηταν ξανθοι με γαλανα ματια οι Εβραιοι ή οι αρχαιοι Ελληνες;
Και τον Πλατωνα εχω δει...Το point σου ποιο ειναι?