Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αναδρομές στα 90's πουλί ;
Τότε θεσπίστηκαν και κάποια κλασικά πολιτικά συνθήματα ...

ειδικά το 1993 ....

Διαχρονικά, που θα ισχύουν μέχρι να κρυώσει η κόλαση .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
θα πω κατι ασχετο αλλα δειχνει το μεγεθος του εμπαιγμου της απατης του Ελληνικου Εθνους. Οι μισοι που ψωνιζανε σημερα στο χωριο στα Σπατα σημερα ητανε λαθροπιθηκοι. Γυναικες με μπουργκες βρωμοπακιστανοι μικρα μαυρακια να τρεχουνε Αφρικανοι και αρκετοι Γυφτοι Τσιγγανοι Ρομα. Φρικαρα τελειως πηρα την γυναικα και τα παιδια μου και εφυγα τρεχωντας ειχε γυρισει το μυαλο μου σκεφτομενος οτι αυτοι ψωνιζουνε με τα επιδοματα που παιρνουνε και οι Ελληνες πεινανε αγχωνονται τα φερνουνε βολτα με τεραστια δυσκολια και αυτο τον μηνα εχουνε να πληρωσουνε Νερο Ρευμα Τηλεφωνο Ενφια Εφορια Φπα Ταμεια Τελη κυκλοφοριας και χιλιες αλλες μαλακιες.

Στις ΗΠΑ τα mall ψοφανε γιατι εχουν γεμισει λατινοαμερικανους, μαυρους, κτλ. Μεχρι και κρουσματα βιας εχει με κλωτσοπατιναδες... οταν συμβαινουν τετοια σκηνικα κανεις απ'τις τοπικες ασπρες κοινωνιες δε θελει να πηγαινει σε τετοια μερη και νομοτελειακα ερημωνουν.

Οταν και τα ελληνικα mall γεμισουν κανονικα με λαθρο κτλ και γινουν μερη που οι ελληνες δε θελουν να πατανε, αυτο θα σημανει και το τελος τους.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
να ψηφιζες ΧΑ τυπε κ εσυ κ οσοι εχουν ιδια μυαλα με εσενα. αντιθετως πανηγυριζατε για τη δημοκρατια που νικησε τους φασιστες κ τους αφησε εκτος βουλης
Τυπε εγω ειμαι Χουντικος αυτα πες τα σε αλλους. Ψηφισα και Χ.Α. και ειδαμε και τα δικα σας χαλια. Με αρχηγο εναν αρχιμαλακα που η οικογενεια του μαζευε καθε μηνα 24χιλ απο την βουλη και δεν κουνιοτανε απο την καρεκλα. Αλλος ενας βολεμενος. Αν ητανε πατριωτης να εκανε συμμαχιες και να εδινε την αρχηγια στο Κασιδιαρη. Ουτε τον Πλευρη δεν ηθελε ο αρχιμαλακα σου καλα παθατε και φτασατε στο 1.5% με τα ζορια. Τωρα δεν υπαρχετε πλεον οποτε χαιρετισματα οταν σας κανανε προτασεις ολοι να κανετε πατριωτικη συμμαχια εσεις το παιζατε γαμιαδες. Τωρα εκει παλι στην αφανεια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τυπε εγω ειμαι Χουντικος αυτα πες τα σε αλλους. Ψηφισα και Χ.Α. και ειδαμε και τα δικα σας χαλια. Με αρχηγο εναν αρχιμαλακα που η οικογενεια του μαζευε καθε μηνα 24χιλ απο την βουλη και δεν κουνιοτανε απο την καρεκλα. Αλλος ενας βολεμενος. Αν ητανε πατριωτης να εκανε συμμαχιες και να εδινε την αρχηγια στο Κασιδιαρη. Ουτε τον Πλευρη δεν ηθελε ο αρχιμαλακα σου καλα παθατε και φτασατε στο 1.5% με τα ζορια. Τωρα δεν υπαρχετε πλεον οποτε χαιρετισματα οταν σας κανανε προτασεις ολοι να κανετε πατριωτικη συμμαχια εσεις το παιζατε γαμιαδες. Τωρα εκει παλι στην αφανεια.

Τύπε ... μη βιάζεσαι ...
Σε 5-6 μήνες, θα έχετε ΝΟΙΩΣΕΙ όλοι το μεγαλείο της ΝΔ.
Τώρα δεν έχει νόημα πολιτική κουβέντα.

Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ, είναι σε αρχή άνοιας και την ψήφισαν , επειδή την είχαν ψηφίσει και το 1974, τότε που ήταν μόνο 35-40-45 ετών . Οπότε σε αυτή τη φάση , ακόμη καμαρώνουν για τη νίκη στις εκλογές.

Σε 5-6 μήνες όμως, θα είναι αλλιώς ....

Η αλήθεια πάντως είναι , ότι με τον αφανισμό της ΧΑ, τσακίστηκε η οικογενειοκρατία.
Δεν έχουμε πλέον τέτοια φαινόμενα στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ειδικά με τη ΝΔ, που μόνο αυτοδημιουργητοι τη στελεχώνουν και δεν υπάρχουν τζάκια, βαρώνοι κτλ ....

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Είναι πασιφανές που πάει το πράγμα.

Θα υπάρξει σταδιακή αντικατάσταση πληθυσμών. Υπάρχουν reports εδώ και χρόνια, με τα αποτελέσματα των δημογραφικών προοπτικών χωρών της Δύσης vs Ν.Α. Ασίας & Αφρικής.

Κουκιά μετρημένα. Αριθμοί που δεν αμφισβητούνται. Όσα τείχη και να χτίσει ο κλόουν και όσοι Ορμπάν και να υπάρξουν, το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμένο. :S

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τύπε ... μη βιάζεσαι ...
Σε 5-6 μήνες, θα έχετε ΝΟΙΩΣΕΙ όλοι το μεγαλείο της ΝΔ.
Τώρα δεν έχει νόημα πολιτική κουβέντα.

Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ, είναι σε αρχή άνοιας και την ψήφισαν , επειδή την είχαν ψηφίσει και το 1974, τότε που ήταν μόνο 35-40-45 ετών . Οπότε σε αυτή τη φάση , ακόμη καμαρώνουν για τη νίκη στις εκλογές.

Σε 5-6 μήνες όμως, θα είναι αλλιώς ....

Η αλήθεια πάντως είναι , ότι με τον αφανισμό της ΧΑ, τσακίστηκε η οικογενειοκρατία.
Δεν έχουμε πλέον τέτοια φαινόμενα στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ειδικά με τη ΝΔ, που μόνο αυτοδημιουργητοι τη στελεχώνουν και δεν υπάρχουν τζάκια, βαρώνοι κτλ ....
Τι να συζητησουμε οταν σου λεω στα ισα οτι ειμαι χουντικος και εσυ μου λες οτι ειμαι ΝΔ. Με το ζορι ειμαι οτι φανταζεσαι εσυ. ΟΚ τυπε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτά θα γίνουν αν συνεχιστεί η συμερινή κατάσταση.Σήμερα, ο μέσος μαλάκας ψηφοφόρος , νοιώθει ασφαλής.
Χαίρεται με τα απ στο αϊφοουν του, το καρούλι του και την κονσόλα και τηλεόρασή του.
Από κάποιο ποσοστό και πάνω, οι λάθροι θα αρχίσουν να κάνουν τις μαλακίες τους. Και λόγω ισλάμ.
Αν η μεγάλη μάζα ψηφοφόρων νοιώσει ότι απειλείται , θα γίνει ανεκτική έστω σε αποφασισμένες μειοψηφίες,
διατεθειμένες, ικανές και έτοιμες να αναλάβουν δράση.

Οι αποφασισμένες μειοψηφίες, πάντα επιβάλονταν στις άβουλες μάζες.Π.χ. η μπολσεβίκοι , δεν ήταν πλειοψηφία.
Τους γάμησαν όλους όμως. Είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Και απέναντί τους, ήταν άβουλες μαριονέτες, σαν τον Κερένσκι.

Άπαξ και αναλάβουν οι ... κατάλληλοι , η κατάσταση αναστρέφεται σε λίγες βδομάδες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τι να συζητησουμε οταν σου λεω στα ισα οτι ειμαι χουντικος

Αυτό πως μεταφράστηκε μπροστά στην κάλπη τον ιούλιο τύπε ;
Δεν θυμάμαι ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΧΟΥΝΤΑΣ ....

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Στις ΗΠΑ τα mall ψοφανε γιατι εχουν γεμισει λατινοαμερικανους, μαυρους, κτλ. Μεχρι και κρουσματα βιας εχει με κλωτσοπατιναδες... οταν συμβαινουν τετοια σκηνικα κανεις απ'τις τοπικες ασπρες κοινωνιες δε θελει να πηγαινει σε τετοια μερη και νομοτελειακα ερημωνουν.

Οταν και τα ελληνικα mall γεμισουν κανονικα με λαθρο κτλ και γινουν μερη που οι ελληνες δε θελουν να πατανε, αυτο θα σημανει και το τελος τους.
Δικιο εχεις αλλα δεν εχει σημασια τι γινεται στην Αμερικη η τι θα γινει με τα Μολλ. Το θεμα ειναι τι θα γινει με την πατριδα και ποση Ελλαδα θα μεινει οταν τα συνορα Αμερικανοι και ειδικα οι Γερμανοι τα θελουνε στην Λαρισα στην Ξηρα και δεν ξερουμε που θα πεσει η μπιλια στο Αιγαιο. Καθε μερα η επικρατεια των Θαλασσιων συνορων μας μικραινει και περισσοτερο χωρις καμμια απολυτως αντιδραση απο την Ελληνικη πλευρα. Δεν ξερω γιατι εχουνε τοσο φοβο τοσο ηττοπαθεια με τους Μογγολους. Καλυτερα πολεμικη συγκρουση παρα αυτη η απολυτη υποταγη και ξεφτιλα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω γιατι εχουνε τοσο φοβο τοσο ηττοπαθεια με τους Μογγολους. Καλυτερα πολεμικη συγκρουση παρα αυτη η απολυτη υποταγη και ξεφτιλα.
Τύπε, στα Ίμια ήμουνα φαντάρος. Αρχιλοχίας με πουλάδες, είχε γίνει άσπρος (όπως και οι περισσότεροι). Τα μισά οχήματα δε μπορούσαν καν να βγουν από τον όρχο. Πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς άλλωστε, τη στιγμή που έπιναν καφέ όλη μέρα στο 4ο γραφείο και παίζανε σφαλιάρες με το δόκιμο.

Οι άνθρωποι μπήκαν στο στρατό για τη σιγουριά στο μισθό. Όχι για να πολεμήσουν.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Αυτό πως μεταφράστηκε μπροστά στην κάλπη τον ιούλιο τύπε ;
Δεν θυμάμαι ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΧΟΥΝΤΑΣ ....
Φιλε μου τα ειπα παλι τα ιδια θα λεω μερικες σελιδες πριν. Δημαρχο ΝΔ ο μονος Δημαρχος εδω και 30 χρονια που εκανε κατι στην Γλυφαδα Παπανικολαου Περιφερειαρχη Εθνικο Μετωπο ( Χουντα) Ευρωβουλευτη τον φιλο σου τον Λαγο ΧΑ. ΙΟΥΛΙΟ ΝΔ για να φυγει ο Απλυτος δεν ειχα καμμια επιλογη τι να ψηφιζα? Μπαρουφακη , ΚΚΕ , Πατσοκ , Απλυτους νεο Πατσοκ , Ποταμι , Λεβεντη , Ανταρσια , Πωλητη Επιστολων , Καμμενο , κλπ. Ηξερα οτι σε ολα τα αλλα εκτος οικονομιας θα ητανε τα ιδια. Ηλπιζα Μεταναστευτικο Εθνικα να κανει κατι , λαθος μου τραβαω τα μαλλια μου τι αλλο να πω. Σε 30 χρονια που ψηφιζω ειναι τριτη φορα που ψηφιζω ΝΔ τι να πω εκανα λαθος απο την λυσσα μου να φυγει ο απλυτος. Εσυ τι ψηφισες γιατι δεν μας λες τον σωτηρα Μιχαλολιακο που επιτηδες τα πηρε να βουλιαξει την ΧΑ τον προδοτη τον δηθεν πατριωτη? Αν ειχε συμμαχησει με Πλευρη Εθνικο Μετωπο Μαρια Κρανιδιωτη Σπαρτιατες Εθνεγερσια κλπ και ειχε βαλει αρχηγο τον Κασιδιαρη θα ειχε παρει 15% θα ειχε σωθει η πατριδα. Αλλα αφηνει την καρεκλα και την αρχηγια ο χοντρος αρχιμαλακας? Μπροστα στην σωτηρια της πατριδος δεν θα εβαζε τιποτα αν ητανε πατριωτης. Πες του να παει να γαμηθει. Ο Μονος πατριωτης εδω και 52 χρονια ητανε ο Παπαδοπουλος γιαυτο τον γαμησανε σαπισε στην φυλακη. Οποτε φιλε μου ασε τις μπουρδες με την ΧΑ αν θελανε θα ειχανε κανει πολλα αυτοι θελανε να το παιζουνε μπραβοι και δολοφονοι. Οχι ολοι αλλα αρκετοι εκει μεσα. Εμεις θελουμε ηθος αξιοπρεπεια πατριωτισμο δυναμη οξυδερκεια κλπ σε ενα κομμα πατριωτικο οχι δηθεν μαγκιες και αλητιες. Πως θα κυβερνησεις μια χωρα η θα γινεις αντιπολιτευση σφαζωντας κοσμο? Τι ειμαστε οι πατριωτες τραμπουκοι χασικληδες μπαχαλακηδες απλυτοι ψευτοαριστεροι?

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τύπε, στα Ίμια ήμουνα φαντάρος. Αρχιλοχίας με πουλάδες, είχε γίνει άσπρος (όπως και οι περισσότεροι). Τα μισά οχήματα δε μπορούσαν καν να βγουν από τον όρχο. Πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς άλλωστε, τη στιγμή που έπιναν καφέ όλη μέρα στο 4ο γραφείο και παίζανε σφαλιάρες με το δόκιμο.

Οι άνθρωποι μπήκαν στο στρατό για τη σιγουριά στο μισθό. Όχι για να πολεμήσουν.
Για ποιο λογο εχουμε στρατο τοτε. Ο στρατος υπαρχει για αυτες τις ωρες αλλιως ας μην υπαρχει ας καταργηθει να δωσουμε ολη την χωρα στους Μογγολους να γινουμε παλι Ραγιαδες και ολα καλα. Φιλε μου εγω υπηρετησα ΕΙΔ. ΔΥΝ ΟΡΕΙΝΟΣ 1ΟΟΟ απο εμας να στειλουνε και τωρα στα πρωτα αντα δεν θα μεινει Μογγολος ουτε για δειγμα. Ομως δεν θα παρουμε ποτε την εντολη φιλε μου δεν υπαρχει πολιτικη βουληση ειναι ολοι πουλημενοι δεν φταιει ο στρατος και ετσι οπως ειμαστε τωρα μπορουμε να τους κανουμε τεραστια ζημια αν επιτεθουμε ξαφνικα πρωτοι. Ποιος πολιτικος θα το εκανε ποτε αυτο? Κανενας ποτε ειναι ολοι προδοτες πουλημενοι υπαλληλοι των ξενων συμφεροντων κοτες.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Οι περισσότεροι Έλληνες αναμεταδίδουν ότι τους παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε, δηλαδή μια εντελώς ψευδή εικόνα της πραγματικότητας η οποία είναι πολύ χειρότερη από ό,τι φαντάζονται. Κανένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα δεν τους λέει την αλήθεια διότι όλοι μαζί τα φάγανε (Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ) και το 2010 μέσω της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης έστειλαν τον λογαριασμό σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.

Πολύ σύντομα θα ξυπνήσουμε ένα πρωΐ και θα μάθουμε από την τηλεόραση ότι η μισή Ελλάδα μετά από συντονισμένη εξέγερση των "μεταναστών" μουσουλμάνων έχει "ανεξαρτοποιηθεί" από το Ελληνικό Κράτος, ενώ η Τουρκία με όλες της τις δυνάμεις θα αναλάβει την προστασία τους από τους "ρατσιστές" Έλληνες!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Μπουφοπουλο

2019 Κυβερνηση νουδου

Μετά τους Τούρκους τώρα πλάκωσαν και οι Πακιστανοί!
27/11/2019 - 16:09
Νέα επικίνδυνα κόλπα του Ερντογάν – Πακιστανικά μαχητικά κάνουν σουρωτήρι το Αιγαίο

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τον Ιούλιο ψήφισες ΝΔ.
Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες.

Καμάρωσέ την .
Αποφευγεις ομως να πεις τι ψηφισες εσυ? Οταν μιλαμε στα ισα σαν αντρες μιλαμε δεν κρυβομαστε. Οποιον και να ψηφιζα τα ιδια χαλια θα ητανε αυτο δεν καταλαβαινεις και με Πατσοκ Συριζα χειροτερα. Δεν κυβερναει Ελληνικη κυβερνηση υποχειρια ειναι ολοι των ξενων ξυπνα! Η Μερκελ του ειπε να παρει 1 εκατ μαυρους πιθηκους θα τους παρει θελει δεν θελει. Του ειπε να μοιραστει με τον Μογγολο το Αιγαιο θα το κανει. Αν δεν τα κανει θα τον ριξουνε για πλακα αλλος θα κυβερνησει να εκτελει θεληματα. Μπροστα στην εξουσια πουλανε τα παντα. Ξεφτιλισμενοι προδοτες χωρις αξιοπρεπεια χωρις ιχνος πατριωτισμου δεν σεβονται τον Ελληνικο λαο που τους δινει εξουσια δεν τον υπολογιζουνε γιατι οτι και να τους κανει τους ψηφιζει ξανα και ξανα.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Οι περισσότεροι Έλληνες αναμεταδίδουν ότι τους παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε, δηλαδή μια εντελώς ψευδή εικόνα της πραγματικότητας η οποία είναι πολύ χειρότερη από ό,τι φαντάζονται. Κανένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα δεν τους λέει την αλήθεια διότι όλοι μαζί τα φάγανε (Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ) και το 2010 μέσω της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης έστειλαν τον λογαριασμό σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.

Πολύ σύντομα θα ξυπνήσουμε ένα πρωΐ και θα μάθουμε από την τηλεόραση ότι η μισή Ελλάδα μετά από συντονισμένη εξέγερση των "μεταναστών" μουσουλμάνων έχει "ανεξαρτοποιηθεί" από το Ελληνικό Κράτος, ενώ η Τουρκία με όλες της τις δυνάμεις θα αναλάβει την προστασία τους από τους "ρατσιστές" Έλληνες!
Αληθειες λες και σωστα τοποθετησε. Το προβλημα ολοι μας καλα τα ψιλολεμε ποιος μας ακουει ποιος μας υπολογιζει ειναι το προβλημα. Μας βαλανε στην φακα οταν μας ριξανε το τυρι και τωρα αντε να βγουμε. Θελανε να μας τιμωρησουνε χρονια για το πως ζουσαμε. Τους δωσαμε την ευκαιρια και τωρα μας εκδικουνται και θελουνε να μας αφανισουνε. Νομιζεις φιλε μου οτι σου συγχωρησανε ποτε οι Γερμανοι οτι τους καθυστερησες 2 μηνες και χασανε τον β παγκοσμιο πολεμο. Σου συγχωρησανε οτι σε ολους τους πολεμους ησουνα εχθρος τους ενω ο Μογγολος συμμαχος τους? Αυτοι φιλε μου δεν ξεχνανε ποτε. Ξερεις ποιοι εξοπλιζουνε τοσα χρονια τους Μογγολους και τωρα σε λιγο θα τα χρησιμοποιησουνε πανω μας? Γερμανοι Αγγλοι Αμερικανοι Κυριως και οι περισσοτερες ευρωπαικες χωρες η δηθεν συμμαχοι μας. 20 χρονια ετοιμαζεται ο Μογγολος για να καταληξει εδω που θελει συντονισμενα με πλανο και επιμονη. Τωρα που ολοκληρωνει το σχεδιο του θα σταματησει? Ετσι νομιζουνε οι πολιτικοι απατεωνες προδοτες πουλημενοι που ψηφιζουμε. Κοιμουνται ορθιοι 20 χρονια. Τωρα ολοι θα υποστουμε την συνεπειες του ψηφου μας τοσα χρονια.Ο μονος τροπος που υπαρχει τωρα επιθεση πολεμικη οργανωμενη και καιρια. Οσο περιεργο και να σου φαινεται αν χτυπησεις το θηριο που βρυχατε και αρχισει και ματωνει εστω και λιγο θα φοβηθει θα σταματησει. Τωρα ξερει οτι και να κανει εμεις διαβηματα Διεθνες Δικαιο κλπ γελοια πραγματα καμμια χωρα σε ολο τον κοσμο που απειλειται με εξαφανιση δεν λειτουργει ετσι. Κοροιδευουμε τους Πακιστανους εχθρος τους μια χωρα με 1.2 δισ πληθυσμο Η Ινδια την απειλουνε με πυρηνικα οπλα οταν ζοριζεται η κατασταση που ειναι υπερδυναμη. Ακομη και αυτοι οι λαθροπιθηκοι εχουνε αρχιδια. Εμεις τι κανουμε τα τελευταια χρονια που ο Ερντογαν μας γαμαει καθε μερα? Απολυτως τιποτα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Μπραβο φιλε. Αυτα ειχα πει και πριν τις εκλογες. Και μετα. Και οι Χρυσαυγιτες μου λεγανε γιατι κανεις πολεμο στη Χρυση Αυγη. Παρωπιδες. Δε βλεπανε, δεν ακουγανε τιποτα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Είναι πασιφανές που πάει το πράγμα.

Θα υπάρξει σταδιακή αντικατάσταση πληθυσμών. Υπάρχουν reports εδώ και χρόνια, με τα αποτελέσματα των δημογραφικών προοπτικών χωρών της Δύσης vs Ν.Α. Ασίας & Αφρικής.

Κουκιά μετρημένα. Αριθμοί που δεν αμφισβητούνται. Όσα τείχη και να χτίσει ο κλόουν και όσοι Ορμπάν και να υπάρξουν, το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμένο. :S

οι κατοικοι στις χωρες της αφρικης ζουνε με τα επιδόματα του ΟΗΕ και της δυσης δεν εχουν δουλεια και τεκνοποιουν ανεξέλεγκτα

αν τα μισα από αυτά τα επιδόματα τα εδιναν οι κυβερνησεις στα ευρωπαικα ζευγάρια για να κανουν παιδια (όχι φυσικα αστεια ποσα 200 ευρω το χρονο) δεν θα υπηρχε αναγκη για εποικισμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom