Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Συμφωνώ με αυτά που λες, ποιά είναι η εναλλακτική όμως. Υπάρχει κάποιο σοβαρό κόμμα που μας αντιπροσωπεύει; Η αποχή;

οποιοδήποτε κομμα με αντιλαθρομεταναστευτικη ρητορικη
είναι σοβαροτερο των λαθρολαγνων του συνταγματικου τοξου

μην μου πεις πως ψηφισες ΝΔ επειδή την θεωρούσες σοβαρη

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Τώρα που ξύπνησες είναι αργά! Εκτός που στις επόμενες εκλογές ξέρουν τι θα σου πουν για να τους ξαναψηφίσεις! 
Τουλαχιστον εγω ψηφισα 3 φορες ΝΔ Καμμια απλυτους Καμμια Πατσοκ τυπε μεσα σε 30 χρονια που ψηφιζω. Εσεις που τρωτε σανο απο το 1974 και μετα τι εχεις να μας πεις?

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Για πες μας και το όνομα να το μάθουμε και εμείς.
Νικο εχει πολλα κομματα κανενας δεν τα υποστηριζει γιατι δεν εχει μασα ουτε Δημοσιο ουτε τιποτα. Χρυση Αυγη Νεα Δεξια Εθνεγερσια Εθνικο Μετωπο Σπαρτιατες Λαος Μαριας κλπ δεν λεμε να βγαλεις ενα πολλα μαζι και να κανουνε κυβερνηση. Να πεταξεις εξω μασα Οικογενειοκρατεια Βολεμενους Προδοτες Εξαρτημενους Σαπιλα τοσων Χρονων να φυγει η χολερα απο την βουλη. Οχι οτι αυτοι δεν θα φανε αλλα ειναι οι περισσοτεροι πατριωτες κατι θα κανουνε για την πατριδα καποια αντισταση στους ξενους θα υπαρχει θα κλεισουνε συνορα θα αντισταθουνε στους Μογγολους. Σιγουρα θα υπαρχει τεραστια διαφορα σε ολα. Να νιωσουμε παλι περηφανεια φιλε μου ντρεπομαστε πλεον που ειμαστε Ελληνες. Ολοι καποτε λεγαμε δεν θελουμε πολεμο για τα παιδια μας κλπ. Τωρα με οποιον μιλαω μου λεει καλυτερα πολεμο και αντισταση παρα αυτο το ξεφτιλικι.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Νικο εχει πολλα κομματα κανενας δεν τα υποστηριζει γιατι δεν εχει μασα ουτε Δημοσιο ουτε τιποτα. Χρυση Αυγη Νεα Δεξια Εθνεγερσια Εθνικο Μετωπο Σπαρτιατες Λαος Μαριας κλπ δεν λεμε να βγαλεις ενα πολλα μαζι και να κανουνε κυβερνηση. Να πεταξεις εξω μασα Οικογενειοκρατεια Βολεμενους Προδοτες Εξαρτημενους Σαπιλα τοσων Χρονων να φυγει η χολερα απο την βουλη. Οχι οτι αυτοι δεν θα φανε αλλα ειναι οι περισσοτεροι πατριωτες κατι θα κανουνε για την πατριδα καποια αντισταση στους ξενους θα υπαρχει θα κλεισουνε συνορα θα αντισταθουνε στους Μογγολους. Σιγουρα θα υπαρχει τεραστια διαφορα σε ολα. Να νιωσουμε παλι περηφανεια φιλε μου ντρεπομαστε πλεον που ειμαστε Ελληνες. Ολοι καποτε λεγαμε δεν θελουμε πολεμο για τα παιδια μας κλπ. Τωρα με οποιον μιλαω μου λεει καλυτερα πολεμο και αντισταση παρα αυτο το ξεφτιλικι.

Έτσι είναι αλλά θέλει οργάνωση και κάποιον από αυτά τα κόμματα να τραβήξει κόσμο. Αλλιώς η ψήφος μας στον βρόντο θα πάει και θα είναι σαν αποχή. Όπως και να έχει, έχεις δίκιο και αν όλοι έπρατταν έτσι βέβαια και όχι με το δικό μου σκεπτικό θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Να αναφερω και κατι αλλο. Οταν εμεις δεν τολμαμε να ψηφισουμε ενα μικρο κομμα πως περιμενουμε να τολμησουνε οι πολιτικοι. Εμεις πρεπει να δωσουμε την φλογα την αλλαγη να τολμησουμε. Εγω εχω ψηφισει σε πολλες εκλογες μικρα κομματα. Προσπαθησα τολμησα ηξερα οτι δεν θα γινει τιποτα το εκανα ομως. Σκεφτειτε αντι του πεθαμενου Πατσοκ να ητανε βουλη ο Κρανιδιωτης αντι ΚΚΕ που δεν προσφερει τιποτα πλεον Η Χρυση Αυγη και ας ητανε ορισμενοι μπραβοι αλητες. Ο Μαριας ο Πλευρης κλπ η βουλη θα ητανε αλλη οι πολιτικες αλλες και θα ταρακουνιοτανε και η ΝΔ και οι Απλυτοι. Τωρα εμεινε μονο ο Βελοπουλος τι να κανει μονος του εκει μεσα με τα κορακια. Θελεις αν οχι Κυβερνηση τουλαχιστον πατριωτικη αντιπολιτευση. Να ξεπεραστει αυτο το ταμπου αυτη η πλυση εγκεφαλου. Η ΝΔ Η ΠΑΤΣΟΚ η το χαος. Η Αληθεια ειναι οτι αυτοι ειναι το χαος αυτοι ειναι η καταστροφη. Επιτελους να δοθει ευκαιρια σε αλλους ανθρωπους πατριωτες. Σκεφτομαι πολλες φορες αν ητανε 5 κομματικη βουλη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΛΕΥΡΗΣ ποια θα ητανε η πορεια αυτης της χωρας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.344
Πόντοι
6.256
Αυτα τα χρόνια της κρίσης οι ελληνες ψηφισαν πολλά μικρά κόμματα τα οποία έτρεξαν να γίνουν δεκανίκια των μεγάλων για να γλύψουν λίγο εξουσία,
Τα σιχάθηκε ο κόσμος και γύρισε στα γνωστά γι αυτό κι ο κούλης πήρε αυτοδυναμία.

Για την ώρα ασχολούμαστε με αλβανία, ξεχάσαμε λάθρο και επικοισμό,

Οξεία λαθρολαγνία, επιδόματα σε κάθε είδους αλλοδαπό, χωρις σκουπες χωρίς απέλαση και φόροι στους έλληνες να κρατανε το κράτος όρθιο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ποια μικρα κομματα ρε μαστορα

Κατασκευασματα της κρισης ειναι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πρεπει να βγαλει διαγγελμα ο κουλης

Τα χριστουγεννα θα ψησουμε γαλοπουλα η θα ενοχληθουν οι φιλοξενουμενοι;;

Για να ξερουμε

Ευχαριστω

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.825
Πόντοι
6.515
ο τζωνης όταν δεν ασχολείται με τη φωφη είναι δυναμη  :headbaning1:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μεταναστευτικό: Έφτασαν τους 18.290 οι μετανάστες και πρόσφυγες στη Μόρια

10000 μετον κατσαπλια

18290 με κουλη

Αυτο τωρα ειναι αποσυμφορηση

Ή

Συμφορα μπλε και αχαρη;;

Απαντηση δεν θα θα παρω οποτε παω να δω καμμια ταινια

Ευτυχειτε και καλα κρασια

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.102
Πόντοι
456
Τί φάρα είναι αυτοί οι αλβανιάρηδες, τόσα χρόνια που έχουν ρημάξει την Ελλάδα σαν τις ακρίδες δεν χόρτασαν?

Βίντεο-σοκ: Αστυνομικός διοικητής κλέβει την ανθρωπιστική βοήθεια για τον σεισμό στην Αλβανία!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Για ακόμα μια χρονιά σε άσχημη κατάσταση φάτνη στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Όπως επισημάνθηκε από αρκετούς Λαρισαίους, αλλά και όπως καταδεικνύει ο φωτογραφικός φακός, δεν υπάρχει το θείο βρέφος στη φάτνη που στήθηκε.

Επειδή τα προηγούμενα χρόνια το θείο βρέφος αποτέλεσε αντικείμενο κλοπών, ο Δήμος Λαριαίων, αποφάσισε να τοποθετήσει προστατευτικό, το οποίο και δεν είναι παραβιασμένο.

Αυτό κάνει πολλούς να υποθέτουν ότι εξ’ αρχής δεν τοποθετήθηκε μέσα.

URL]]

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.344
Πόντοι
6.256
Να παμε και καμια φορα εκκλησια τωρα τα χριστουγεννα γιατι του χρόνου ποιος ξερει τι θα γίνεται

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Πρεπει να βγαλει διαγγελμα ο κουλης

Τα χριστουγεννα θα ψησουμε γαλοπουλα η θα ενοχληθουν οι φιλοξενουμενοι;;

Για να ξερουμε

Ευχαριστω

αρκει να είναι halal να μην προσβαλουμε τους νεους κατοικους

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μεταναστευτικό: Έφτασαν τους 18.290 οι μετανάστες και πρόσφυγες στη Μόρια

10000 μετον κατσαπλια

18290 με κουλη

Αυτο τωρα ειναι αποσυμφορηση

Ή

Συμφορα μπλε και αχαρη;;

Απαντηση δεν θα θα παρω οποτε παω να δω καμμια ταινια

Ευτυχειτε και καλα κρασια

https://[URL unfurl="true"]www.typospeiraiws.gr/wp-content/uploads/2018/05/pakistanoi-pasok-22.jpg[/img[/URL]]

[img]https://olympiada.files.wordpress.com/2012/05/565.jpg

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.591
Πόντοι
1.720
θα πω κατι ασχετο αλλα δειχνει το μεγεθος του εμπαιγμου της απατης του Ελληνικου Εθνους. Οι μισοι που ψωνιζανε σημερα στο χωριο στα Σπατα σημερα ητανε λαθροπιθηκοι. Γυναικες με μπουργκες βρωμοπακιστανοι μικρα μαυρακια να τρεχουνε Αφρικανοι και αρκετοι Γυφτοι Τσιγγανοι Ρομα. Φρικαρα τελειως πηρα την γυναικα και τα παιδια μου και εφυγα τρεχωντας ειχε γυρισει το μυαλο μου σκεφτομενος οτι αυτοι ψωνιζουνε με τα επιδοματα που παιρνουνε και οι Ελληνες πεινανε αγχωνονται τα φερνουνε βολτα με τεραστια δυσκολια και αυτο τον μηνα εχουνε να πληρωσουνε Νερο Ρευμα Τηλεφωνο Ενφια Εφορια Φπα Ταμεια Τελη κυκλοφοριας και χιλιες αλλες μαλακιες. Οι τυποι θελουνε να μας κανουνε δολοφονους να φαμε κανενα λαθροπιθηκο και να τρεχουμε. Δεν γινεται δεν νοειται να ξαναψηφισει κανενας ολους αυτους τους μαλακες. Αυτες οι μαλακιες θα ψηφισω αυτον να φυγει ο αλλος θα ψηφισω για να βολευτω στο Δημοσιο θα ψηφισω επειδη ειμαι Αριστερος Δεξιος η Ακραιος πρεπει να τελειωσουνε. Οσοι ειναι πατριωτες και ειναι πολλοι πρεπει να τους γαμησουνε ολους στις επομενες εκλογες να τους ξεφτιλισουνε. Συγγνωμη για τις βωμολοχιες αλλα εχω φρικαρει τελειως. Η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο εχουμε πιασει πατο. Δεν ξερω εσεις αλλα εγω βραζω μεσα μου και δεν ειμαι και μικρος πλεον. Μια αφορμη περιμενω ενα σημα απο καπου να τους εξαφανισω οπου και αν βρισκονται.

να ψηφιζες ΧΑ τυπε κ εσυ κ οσοι εχουν ιδια μυαλα με εσενα. αντιθετως πανηγυριζατε για τη δημοκρατια που νικησε τους φασιστες κ τους αφησε εκτος βουλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom