Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
783
Πόντοι
4.530
Να πούμε οτι το συριζα τη διετία 2016-2018 φόρτωσε 30 δις στους έλληνες φορολογούμενους που ήταν το κόστος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης λάθρο και προσφύγων, αποκρύπτοντας οτι ήταν έξοδα γι αυτόν τον λόγο και υπολογίζοντάς τα ως γενικά έξοδα του κράτους.
Αλλα κατα τους φιλους μας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!! Σωστα??? Αντε τωρα να χωθειτε πουθενα και να πιειτε καφε διοτι αρχιζει να φαινεται το μεγαλο ψεμα των προηγουμενων κι αυτων εδω! Αντε ...μην πω κατι αλλο!! Αντε πια μας εχετε ολους βγαλει τρελους , μαλακες, ακροδεξιους κ.λ.π κ.λ.π. Αντε πια!
Κι αυτα ειναι μονο τα ιατροφαρμακευτικα!!!! στα λοιπατι παιζει? οεο!! ε? τιιιιι?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αλλα κατα τους φιλους μας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!! Σωστα??? Αντε τωρα να χωθειτε πουθενα και να πιειτε καφε διοτι αρχιζει να φαινεται το μεγαλο ψεμα των προηγουμενων κι αυτων εδω! Αντε ...μην πω κατι αλλο!! Αντε πια μας εχετε ολους βγαλει τρελους , μαλακες, ακροδεξιους κ.λ.π κ.λ.π. Αντε πια!
Κι αυτα ειναι μονο τα ιατροφαρμακευτικα!!!! στα λοιπατι παιζει? οεο!! ε? τιιιιι?
σωστή η ανάλυση..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αλλα κατα τους φιλους μας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!
Μα και η Ευρωπαική Ένωση να τους πλήρωνε... πάλι λεφτά δικά μας είναι διότι τις συμμετοχές μας σαν κράτος στον οργανισμό τις πληρώνουμε μια χαρά! Άρα μέρος των φόρων μας είναι τα λεφτά της Ευρωπαικής Ένωσης!
Ολόκληρη Αγγλία αποχωρεί για να μην πληρώνει το μερίδιό της στις Βρυξέλλες! Και βέβαια τα λεφτά που δίνει η Ευρωπαική Ένωση στη Τουρκία πάλι αν το διαιρέσεις δια του 29(υπάρχει αλγόριθμος που σύμφωνα με τον πληθυσμό πληρώνει η κάθε χώρα το Ευρωπαικό Ταμείο) είναι και λεφτά ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
Και γιατί η Ευρώπη πρέπει να πληρώνει την Τουρκία και δεν την πληρώνει το Κατάρ ή η Σαουδική Αραβία ή κάποιος άλλος για να κρατήσει τους Λάθρο?
Πολλά ερωτήματα που μόνο με συνομωσιολογίες μπορούν να απαντηθούν...     

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Εσύ τι ψήφισες τον Ιούλιο ;
ΝΔ ;;;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Εσύ τι ψήφισες τον Ιούλιο ;
ΝΔ ;;;

τυπε μην αδικεις το λαο του bou αφου ψηφιζει XA 18% στο διπλανο θρεντ

για να μην παρεξηγηθούμε δεν λεω ότι αυτοι θα ελυναν το πρόβλημα, ηταν τουλάχιστον μια φωνη διαμαρτυριας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

για να μην παρεξηγηθούμε δεν λεω ότι αυτοι θα ελυναν το πρόβλημα, ηταν τουλάχιστον μια φωνη διαμαρτυριας

Η ΝΔ το ξεκαθάρισε.
ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Οι τύποι έρχονται για να μείνουν και να κάνουν εδώ πολλά παιδιά. Για να αντικαταστήσουν τους έλληνες, που γερνάνε, ψοφάνε και δεν κάνουν παιδιά.

Οπότε δεν είναι αυτοί το πρόβλημα για εμάς. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

Γι'αυτό μας ξεσκίζουν , είτε για να ψοφήσουμε είτε για να φύγουμε και να τους αδειάσουμε τη γωνιά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

Μαιμού ακροδεξιοί ηταν
Όλα μαιμού στο ελλάντα

AFESAYTOIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Like
21
Πόντοι
1
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!

"Οπότε δεν είναι αυτοί το πρόβλημα για εμάς. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ."

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ο συριζα πάει πέρασε.. Εσείς γιατί συνεχίζετε το πάρτυ με τους λαθροεισβολείς είναι το θέμα.. Φλερτάρετε και εσείς με τον πάγκο.. Να δούμε τι θα κανετε με τους Β.Ελλαδίτες που η σημαία σας πριν τις εκλογές ήταν το λαθρομεταναστευτικό, και το Μακεδονικό. Και τώρα τους γεμίζετε πάκια στα χωριά, και τις πόλεις τους. Ενω για το Μακεδονικό σιγή ιχθύος  :S
Γιατί ειναι η γνωστή νδ που βάζει τα προβλήματα κάτω απ το χαλί και μετά της φταίνε το πασοκ και ο σύριζα,

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
θα πω κατι ασχετο αλλα δειχνει το μεγεθος του εμπαιγμου της απατης του Ελληνικου Εθνους. Οι μισοι που ψωνιζανε σημερα στο χωριο στα Σπατα σημερα ητανε λαθροπιθηκοι. Γυναικες με μπουργκες βρωμοπακιστανοι μικρα μαυρακια να τρεχουνε Αφρικανοι και αρκετοι Γυφτοι Τσιγγανοι Ρομα. Φρικαρα τελειως πηρα την γυναικα και τα παιδια μου και εφυγα τρεχωντας ειχε γυρισει το μυαλο μου σκεφτομενος οτι αυτοι ψωνιζουνε με τα επιδοματα που παιρνουνε και οι Ελληνες πεινανε αγχωνονται τα φερνουνε βολτα με τεραστια δυσκολια και αυτο τον μηνα εχουνε να πληρωσουνε Νερο Ρευμα Τηλεφωνο Ενφια Εφορια Φπα Ταμεια Τελη κυκλοφοριας και χιλιες αλλες μαλακιες. Οι τυποι θελουνε να μας κανουνε δολοφονους να φαμε κανενα λαθροπιθηκο και να τρεχουμε. Δεν γινεται δεν νοειται να ξαναψηφισει κανενας ολους αυτους τους μαλακες. Αυτες οι μαλακιες θα ψηφισω αυτον να φυγει ο αλλος θα ψηφισω για να βολευτω στο Δημοσιο θα ψηφισω επειδη ειμαι Αριστερος Δεξιος η Ακραιος πρεπει να τελειωσουνε. Οσοι ειναι πατριωτες και ειναι πολλοι πρεπει να τους γαμησουνε ολους στις επομενες εκλογες να τους ξεφτιλισουνε. Συγγνωμη για τις βωμολοχιες αλλα εχω φρικαρει τελειως. Η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο εχουμε πιασει πατο. Δεν ξερω εσεις αλλα εγω βραζω μεσα μου και δεν ειμαι και μικρος πλεον. Μια αφορμη περιμενω ενα σημα απο καπου να τους εξαφανισω οπου και αν βρισκονται.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
ολοι βραζουν με τη κατασταση...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
θα πω κατι ασχετο αλλα δειχνει το μεγεθος του εμπαιγμου της απατης του Ελληνικου Εθνους. Οι μισοι που ψωνιζανε σημερα στο χωριο στα Σπατα σημερα ητανε λαθροπιθηκοι. Γυναικες με μπουργκες βρωμοπακιστανοι μικρα μαυρακια να τρεχουνε Αφρικανοι και αρκετοι Γυφτοι Τσιγγανοι Ρομα. Φρικαρα τελειως πηρα την γυναικα και τα παιδια μου και εφυγα τρεχωντας ειχε γυρισει το μυαλο μου σκεφτομενος οτι αυτοι ψωνιζουνε με τα επιδοματα που παιρνουνε και οι Ελληνες πεινανε αγχωνονται τα φερνουνε βολτα με τεραστια δυσκολια και αυτο τον μηνα εχουνε να πληρωσουνε Νερο Ρευμα Τηλεφωνο Ενφια Εφορια Φπα Ταμεια Τελη κυκλοφοριας και χιλιες αλλες μαλακιες. Οι τυποι θελουνε να μας κανουνε δολοφονους να φαμε κανενα λαθροπιθηκο και να τρεχουμε. Δεν γινεται δεν νοειται να ξαναψηφισει κανενας ολους αυτους τους μαλακες. Αυτες οι μαλακιες θα ψηφισω αυτον να φυγει ο αλλος θα ψηφισω για να βολευτω στο Δημοσιο θα ψηφισω επειδη ειμαι Αριστερος Δεξιος η Ακραιος πρεπει να τελειωσουνε. Οσοι ειναι πατριωτες και ειναι πολλοι πρεπει να τους γαμησουνε ολους στις επομενες εκλογες να τους ξεφτιλισουνε. Συγγνωμη για τις βωμολοχιες αλλα εχω φρικαρει τελειως. Η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο εχουμε πιασει πατο. Δεν ξερω εσεις αλλα εγω βραζω μεσα μου και δεν ειμαι και μικρος πλεον. Μια αφορμη περιμενω ενα σημα απο καπου να τους εξαφανισω οπου και αν βρισκονται.
Τώρα που ξύπνησες είναι αργά! Εκτός που στις επόμενες εκλογές ξέρουν τι θα σου πουν για να τους ξαναψηφίσεις! 

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

η κυβερνηση της ΝΔ πρεπει να πεσει εχθες
οι μονοι που μπορουν να την ριξουν είναι οι βουλευτες της
αλλα είναι πουλημένοι ολοι με πρωτο τον σιχαμενο αδωνη

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πάτο δεν πιάσαμε ακόμα...... Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πάτο δεν πιάσαμε ακόμα...... Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Πάμε ολοταχώς.
Λίγη υπομονή θέλει ....

όταν ακουστεί το χτήπημα στον πάτο ... θα αρχίσει η δουλίτσα ...
και θα εμφανιστούν οι λύτες προβλημάτων !

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Πάμε ολοταχώς.
Λίγη υπομονή θέλει ....

όταν ακουστεί το χτήπημα στον πάτο ... θα αρχίσει η δουλίτσα ...
και θα εμφανιστούν οι λύτες προβλημάτων !

η γαλλια εχει πιασει πατο προ πολλου αλλα δεν ανοιγει ρουθουνι..
ισως φταιει που μεγαλο μερος του εκλογικου σωματος είναι χασανια
το ιδιο θα γινει και εδω

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586

Συμφωνώ με αυτά που λες, ποιά είναι η εναλλακτική όμως. Υπάρχει κάποιο σοβαρό κόμμα που μας αντιπροσωπεύει; Η αποχή;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom