Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αρκετοί από αυτούς είπα.  Ωστόσο είπα και κάτι άλλο. Πως οι χώρες τους δεν ενδιαφέρονται για αυτούς αλλά για άλλα πράγματα. Πορους έχουν αφθονότατους περισσότερους από αρκετές ευρωπαικές χώρες. Πολύ δε περισσότερο από την Ελλάδα.

Ρωτάω λοιπόν εγώ εσένα.Γιατί αφού δεν ενδιαφέρεται η χώρα τους για αυτους να ενδιαφερθεί η δικιά μου?

Γιατί τους έχει ήδη στο έδαφός της, μήπως;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γνωριζόμαστε, τσολιά.
Απο παλιά.
Οπότε όχι μαγκίτσες και επιχειρήματα της τρίτης δημοτικού σε μένα.
Οκ πουλάκι μου;
μια απλή ερώτηση έκανα χωρίς προκατάληψη, λόγω παλιών διαπληκτισμών,
εσύ φαίνεται ότι κοιτάς τα ψευδώνυμα και απαντάς χωρίς να διαβάσεις καν το ποστ.
τελικά αποδηκνύεται περίτρανα ότι και οι 2 πάπιες έχουν κολλήματα και δεν μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα... στα ίδια καλούπια βαδίζεται.
και γιατί βάζω μόνο τις πάπιες μέσα; γιατί εσείς είστε που το παίζετε ελεύθεροι από πατρίδες και λοιπά δεσμά που στρεβλώνουν τη λογική του ανθρώπου. απ'ότι φαίνεται τα ίδια σκατά είστε με τους φασίστες του σάιτ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Ενώ οι δικές τους χώρες που τους είχαν? Πως τους φέρθηκαν? Οι λοιπές αραβικές χώρες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ?
Τέλος εγώ που είμαι στο έδαφος αυτής της χώρας γιατί αυτή με γράφει στα απαυτά της?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μια απλή ερώτηση έκανα χωρίς προκατάληψη, λόγω παλιών διαπληκτισμών,
εσύ φαίνεται ότι κοιτάς τα ψευδώνυμα και απαντάς χωρίς να διαβάσεις καν το ποστ.
τελικά αποδηκνύεται περίτρανα ότι και οι 2 πάπιες έχουν κολλήματα και δεν μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα... στα ίδια καλούπια βαδίζεται.
και γιατί βάζω μόνο τις πάπιες μέσα; γιατί εσείς είστε που το παίζετε ελεύθεροι από πατρίδες και λοιπά δεσμά που στρεβλώνουν τη λογική του ανθρώπου. απ'ότι φαίνεται τα ίδια σκατά είστε με τους φασίστες του σάιτ.

Αν θες να μιλάμε σαν άνθρωποι, οκ.
Αν πάλι γουστάρεις διαπληκτισμούς και τζάμπα μαγκιές, και πάλι οκ, αν και προσωπικά δεν θα το προτιμούσα.
Οπότε κόψε τα επιχειρήματα αυτά, που δείχνουν άνθρωπο αγράμματο και περιχαρή στην αμάθειά του.
Αν δεν κάνω λάθος, είσαι κάπου φοιτητής.
Ε απόδειξέ το.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ενώ οι δικές τους χώρες που τους είχαν? Πως τους φέρθηκαν? Οι λοιπές αραβικές χώρες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ?
Τέλος εγώ που είμαι στο έδαφος αυτής της χώρας γιατί αυτή με γράφει στα απαυτά της?

Θες τώρα να μιλήσουμε σοβαρά ή θα ανταλλάσσουμε σχολικές εκθέσεις ιδεών;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σε σχολικά ερωτήματα "γιατί πατέρα τρώγονται τα κράτη σαν θηρία / γιατί δεν επιτίθενται όλα στην Ελβετία;", δεν απαντώ.
Λυπάμαι.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Τι μου απάντησες δηλαδή;
Οτι είναι όλοι εγκληματίες στη χώρα τους και έρχονται εδώ για να μην τους μπαγλαρώσουν εκεί;
Και θες μετά να σε πάρω στα σοβαρα;
σε πληροφορω αγαπητε οτι φιλος μου αιγυπτιος που ζει 15 χρονια ελλαδα μου ειπε ακριβως τι ιδιο πραμα.τωρα ξερω εσυ θα αρχισεις το παραμυθι οτι εγω ειμαι ακροδεξιος κλπ.
αν θυμασαι προ 2ετιας ειχαμε παλι αντιπαρατεθει.σου ελεγα τοτε ''προσεξτε με αυτη τη τακτικη του καθε μεταναστης ειναι καλος γιατι ο φασισμος θα ξαναγυρισει''φυσικα τοτε παλι με κατηγορησες για φασιστα και ειδες τα εκλογικα αποτελεσματα.
λοιπον αλλη μια φορα σου λεω τα ιδια.σταματηστε τους δογματισμους γιατι με ανεργια 30% που θα φτασει, το 5% η χρυση αυγη δε θα το λαμβανει μονο στον αγιο παντελεημονα αλλα πανελλαδικα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σε πληροφορω αγαπητε οτι φιλος μου αιγυπτιος που ζει 15 χρονια ελλαδα μου ειπε ακριβως τι ιδιο πραμα.τωρα ξερω εσυ θα αρχισεις το παραμυθι οτι εγω ειμαι ακροδεξιος κλπ.
αν θυμασαι προ 2ετιας ειχαμε παλι αντιπαρατεθει.σου ελεγα τοτε ''προσεξτε με αυτη τη τακτικη του καθε μεταναστης ειναι καλος γιατι ο φασισμος θα ξαναγυρισει''φυσικα τοτε παλι με κατηγορησες για φασιστα και ειδες τα εκλογικα αποτελεσματα.
λοιπον αλλη μια φορα σου λεω τα ιδια.σταματηστε τους δογματισμους γιατι με ανεργια 30% που θα φτασει το 5% η χρυση αυτη δε θα το λαμβανει μονο στον αγιο παντελεημονα αλλα πανελλαδικα

Ποτέ δεν είπα οτι ο κάθε μετανάστης είναι και καλός.
Ούτε γουστάρω τη μαφία, ελληνική ή αλλοδαπή.
Ούτε σε αποκάλεσα ακροδεξιό, δεν γνωρίζω τα φρονήματά σου.
Προσπαθώ όμως να εξηγήσω το φαινόμενο, κάτι που τον φίλο μας απλά "δεν τον ενδιαφέρει".

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σε σχολικά ερωτήματα "γιατί πατέρα τρώγονται τα κράτη σαν θηρία / γιατί δεν επιτίθενται όλα στην Ελβετία;", δεν απαντώ.
Λυπάμαι.

Τότε να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Εφόσον δεν ενδιαφέρονται οι ίδιες τους οι χώρες για τους υπηκόους τους μία φορά, οποιαδήποτε άλλη δε θα πρεπε να ενδιαφέρεται δέκα φορές.
Είναι καθήκον του Πακιστάν αντί να κάνει πυρηνικά, να ταίζει τους υπηκόους του.

Για το αν βρέθηκαν στο έδαφος της δικιάς μου χώρας, η χώρα μου το μόνο που έχει να κάνει είναι να φροντίσει να απομακρυνθούν από αυτό το έδαφος. Τι να κάνουμε φτωχή χώρα είμαστε. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος ούτε αρμόδιος να λύσω ότι πρόβλημα απανταχού της οικουμένης.

Αίτημα λοιπόν πρέπει να ναι πρώτα και κύρια βελτίωση των συνθηκών ζωής ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. Εφόσον δεν έχω δει όμως ποτέ την εκφορά ενός τέτοιου αιτήματος, τότε θεωρώ υποκριτικό το όποιο ενδιαφέρον δήθεν για τους μετανάστες εδώ. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτό αξιώνει να υλοποιηθεί με τους πόρους του μαλάκα  ( βλέπε φορολογούμενου) και όχι του ίδιου που ενδιαφέρεται. Αυτά και οποιαδήποτε λόγια δεν πείθουν. Οι πράξεις πείθουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποτέ δεν είπα οτι ο κάθε μετανάστης είναι και καλός.
Ούτε γουστάρω τη μαφία, ελληνική ή αλλοδαπή.
Ούτε σε αποκάλεσα ακροδεξιό, δεν γνωρίζω τα φρονήματά σου.
Προσπαθώ όμως να εξηγήσω το φαινόμενο, κάτι που τον φίλο μας απλά "δεν τον ενδιαφέρει".
Λάθος κάνεις . Σου απάντησα. Η αιτία είναι ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. Που ενώ έχουν ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ αντί να βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής του λαού τους εκεί, ξοδεύουν σε υπερστρατούς, υπερεξοπλισμούς κλπ. Και δε σου λέω για Πακιστάν , Ιράν ή Σ. Αραβία, αλλά ακόμη και η δήθεν φτωχή Αίγυπτος, έχει γύρω στα 900 σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη, υπερτριπλάσια από την Ελλάδα.

Και σου ανέφερα σαν δεύτερη αιτία πως αρκετά μεγάλο ποσοστό από αυτούς, είναι ποινικοί κατάδικοι και στις χώρες τους κινδινεύουν με απίστευτα αυστηρές ποινές, ακόμη και για μικρά αδικήματα. Ακόμη δε και για την παράνομη ΕΞΟΔΟ από τη χώρα τους.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Με την ίδια λογική, ήταν δουλειά της Ελλάδας να ταϊζει τα παιδιά της, αντί να τα στέλνει πεσκέσι στη Γερμανία, την Αμερική και την Αυστραλία.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Με την ίδια λογική, ήταν δουλειά της Ελλάδας να ταϊζει τα παιδιά της, αντί να τα στέλνει πεσκέσι στη Γερμανία, την Αμερική και την Αυστραλία.....

Ακριβώς! Ακόμη και τώρα φυσικά! Νομίζεις έχουμε αλλάξει πολύ από τότε?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν θες να μιλάμε σαν άνθρωποι, οκ.
Αν πάλι γουστάρεις διαπληκτισμούς και τζάμπα μαγκιές, και πάλι οκ, αν και προσωπικά δεν θα το προτιμούσα.
Οπότε κόψε τα επιχειρήματα αυτά, που δείχνουν άνθρωπο αγράμματο και περιχαρή στην αμάθειά του.
Αν δεν κάνω λάθος, είσαι κάπου φοιτητής.
Ε απόδειξέ το.
τα επιχειρήματά μου και οι ερωτήσεις μου κινούνται με βάση το δικό σου μοτίβο.

τέθηκε ζήτημα ποια χώρα είναι πιο πλούσια, πράγμα το οποίο ακόμα αμφισβητείς ότι είναι το πακιστάν.
είμαστε χαντακομένοι με μισό τρις ευρώ αν δεν κάνω λάθος, το κατακεφαλήν εισόδημά μας είναι περί τα 30.000 $ ενώ του πακιστάν είναι γύρω στα 1.000 $.
αυτό λέει κάτι; σίγουρα λέει κάτι στην περίπτωση που ακούς ότι κάθε ένας από δαύτους πληρώνει 2-3-4-5 χιλιάδες $ για να έρθει στην ευρώπη, ξέρεις σε πόσα € αντιστοιχούν αυτά στην ελλάδα;
εκτός αυτού μιλάει ο σεβαλιέ για τον αυτονόητο, οι δικές τους οι χώρες γιατί δεν νοιάζονται για αυτόν τον κόσμο που φεύγει;το πακιστάν έχει 180 μύρια κόσμο, είναι η 6η αν θυμάμαι χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον πλανήτη και δεν είσαι τόσο εύθραυστος όταν κυβερνάς τόσο πολύ κόσμο και με μια τόσο αυστηρή θρησκεία όσο ο μουσουλμανισμός.

η πραγματηκότητα είναι ότι δεν έχουμε μόνο εμείς πρόβλημα με τους μετανάστες, πρόβλημα έχει και η γαλλία και η γερμανία, αλλά μιλάμε για διαφορετικές καταστάσεις, διαφορετικό κατα κεφαλήν εισόδημα, ισχυρές οικονομίες με βαρυά βιομηχανία και πολλά άλλα τέτοια.
η ελλάδα δεν αντέχει ούτε τους δικούς της ιθαγενείς πολίτες, εσύ και πολλοί άλλοι δεν δύνασθε να κατανοήσεται τα αυτονόητα, εθελοτυφλείτε σε πράγματα που σας αφορούν μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας.
κανείς δεν είπε όχι στους μετανάστες, λέμε όχι στις αποικίες, γιατί τέτοιο θα καταλήξουμε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

τέθηκε ζήτημα ποια χώρα είναι πιο πλούσια, πράγμα το οποίο ακόμα αμφισβητείς ότι είναι το πακιστάν.
είμαστε χαντακομένοι με μισό τρις ευρώ αν δεν κάνω λάθος, το κατακεφαλήν εισόδημά μας είναι περί τα 30.000 $ ενώ του πακιστάν είναι γύρω στα 1.000 $.
αυτό λέει κάτι; σίγουρα λέει κάτι στην περίπτωση που ακούς ότι κάθε ένας από δαύτους πληρώνει 2-3-4-5 χιλιάδες $ για να έρθει στην ευρώπη, ξέρεις σε πόσα € αντιστοιχούν αυτά στην ελλάδα;
εκτός αυτού μιλάει ο σεβαλιέ για τον αυτονόητο, οι δικές τους οι χώρες γιατί δεν νοιάζονται για αυτόν τον κόσμο που φεύγει;το πακιστάν έχει 180 μύρια κόσμο, είναι η 6η αν θυμάμαι χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον πλανήτη και δεν είσαι τόσο εύθραυστος όταν κυβερνάς τόσο πολύ κόσμο και με μια τόσο αυστηρή θρησκεία όσο ο μουσουλμανισμός.

η πραγματηκότητα είναι ότι δεν έχουμε μόνο εμείς πρόβλημα με τους μετανάστες, πρόβλημα έχει και η γαλλία και η γερμανία, αλλά μιλάμε για διαφορετικές καταστάσεις, διαφορετικό κατα κεφαλήν εισόδημα, ισχυρές οικονομίες με βαρυά βιομηχανία και πολλά άλλα τέτοια.
η ελλάδα δεν αντέχει ούτε τους δικούς της ιθαγενείς πολίτες, εσύ και πολλοί άλλοι δεν δύνασθε να κατανοήσεται τα αυτονόητα, εθελοτυφλείτε σε πράγματα που σας αφορούν μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας.
κανείς δεν είπε όχι στους μετανάστες, λέμε όχι στις αποικίες, γιατί τέτοιο θα καταλήξουμε

Κάνεις πλάκα, έτσι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κανονικά εμείς θα πρεπε να πηγαίνουμε στο Πακιστάν για δουλειά. Η δε Ινδία έχει σίλικον βάλλευ, πυρηνική και διαστημική δύναμη. Είναι πρωτίστως πρόβλημα των δομών των χωρών τους γενικά η μετανάστευση. Όμως δεν βλέπω ποτέ να γίνεται κριτική σε αυτό. Ποτέ.
Το ίδιο φυσικά και με την Ελλάδα . Προσωπικά πιστεύω πως η Ελλάδα πρέπει ακόμη και να δώσει τα νησιά του ανατολικού αιγαίου όπως είναι στην Τουρκία γιατί δεν μπορεί πλέον να τα κρατήσει. Προτιμώ μια χώρα μικρή σε έκταση και ανθρώπινη παρά μεγάλη . Δε μου αρέσουν στη χώρα μου νοοτροπίες "πακιστάν" .

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Είπαμε, με $ 10.000 που υποτίθεται ότι δίνουν στους δουλέμπορους, στο πακιστάν θα άνοιγαν επιχείρηση ή θα αγόραζαν χωράφι...
Αντ' αυτού, διασχίζουν τη μισή ασία (όλος τυχαίως κανείς δεν τους σταματά πουθενά) και πουλάνε μπιχλιμπίδια και μαϊμούδες στην Ελλάδα...
Ποιος δουλεύει ποιον άραγε;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κανονικά εμείς θα πρεπε να πηγαίνουμε στο Πακιστάν για δουλειά. Η δε Ινδία έχει σίλικον βάλλευ, πυρηνική και διαστημική δύναμη. Είναι πρωτίστως πρόβλημα των δομών των χωρών τους γενικά η μετανάστευση. Όμως δεν βλέπω ποτέ να γίνεται κριτική σε αυτό. Ποτέ.
Το ίδιο φυσικά και με την Ελλάδα . Προσωπικά πιστεύω πως η Ελλάδα πρέπει ακόμη και να δώσει τα νησιά του ανατολικού αιγαίου όπως είναι στην Τουρκία γιατί δεν μπορεί πλέον να τα κρατήσει. Προτιμώ μια χώρα μικρή σε έκταση και ανθρώπινη παρά μεγάλη . Δε μου αρέσουν στη χώρα μου νοοτροπίες "πακιστάν" .

Είμαι περίεργος να δω τις αντιδράσεις των ...γνωστών πάνω σ' αυτό που είπες.
Εκτός αν κάτι τέτοιο δεν ...θίγει τον πατριωτισμό τους.      :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom