Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.449
Πόντοι
4.895
Εγω πιστευω οτι αυτοι που ζουν πολλα χρονια στην Ελλαδα δικαιουνται να παρουν υπηκοοτητα και ισα δικαιωματα με τους Ελληνες. Δεν μπορεις σε καποιον που ζει χρονια εδω, εχει οικογενεια, τα παιδια του εχουν γεννηθει εδω και πανε σε ελληνικο σχολειο να του πεις οτι δεν ανηκει εδω. Ξερω Αλβανακια που δεν μιλανε καθολου αλβανικα, πως θα πεις σε αυτα τα παιδια αυριο να φυγουν να πανε στην Αλβανια ? Καλως ή κακως ηρθαν και δεν μπορεις να τους διωξεις, οπως δεν μπορει η Αμερικη και η Γερμανια να διωξει τους Ελληνες που μεταναστευσαν εκει. Απλα ας φροντισει το κρατος να μην ερχονται αλλοι.

Πολύ λάθος άποψη, η οποία κυκλοφορεί ευρέως και έχει γίνει "κοινός τόπος" ώστε πολλοί πλέον την αποδέχονται χωρίς πολλή σκέψη.

Το λάθος βρίσκεται στο ότι συγκρίνουμε ανόμοια κράτη και καταστάσεις :
1) Η Αμερική είναι κράτος που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από μετανάστες (αφού πρώτα σχεδόν εξολοθρεύτηκαν οι ιθαγενείς κάτοικοί της!). Δεν έχει καν νόημα να αναρωτιώμαστε ότι η Αμερική μπορεί ή δεν μπορεί να διώξει μετανάστες (που να έχουν πάει εκεί νόμιμα)

2) Η Γερμανία είναι κράτος που για χρόνια ζητούσε μετανάστες γιατί χρειαζόταν εργατικό δυναμικό, δεν πήγαιναν απρόσκλητοι! Δεν νοήται να αναρωτιώμαστε αν μπορεί να διώξει πχ. Έλληνες που δέχτηκε κάποτε νόμιμα!!

3) Η Ελλάδα ποτέ δεν ζήτησε την προσέλευση μεταναστών στην χώρα, γι' αυτό και δεν είχε μεταναστευτική πολιτική σε αντίθεση πχ. με Αμερική και Γερμανία που αφού οι ίδιες ζητούσαν μετανάστες είχαν φροντίσει να έχουν και την αντίστοιχη πολιτική! Όταν βρεθήκαμε μπροστά στα κύματα λαθροματαναστών φυσικό ήταν να φανούμε ανοργάνωτοι, δεν φταίμε όμως. Δεν γίνεται να μας ζητάνε και τα ρέστα!

4) ελάχιστοι είναι οι μετανάστες που έχουν έρθει στην Ελλάδα νόμιμα, δεν νομίζω να είναι πάνω από 50-100 χιλιάδες. Άλλο αν διαδοχικές ελληνικές κυβερνήσεις κατά καιρούς νομιμοποίησαν (χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό) σωρηδόν κύματα λαθροματαναστών.

-Πως λοιπόν γίνεται οι παράνομοι να ζητούν δικαιώματα που δεν δικαιούνται (πχ. θρησκευτικής έκφρασης) ;
 -γιατί πρέπει να δίνουμε υπηκοότητα σε όσους παράνομα έχουν εισέλθει στη χώρα με τη λογική ότι έχουν χρόνια εδώ;;; Κανείς δεν τους κάλεσε εδώ, για να έρθουν παραβίασαν τα σύνορα αυτής της χώρας και το κυριότερο, τη θέληση του εληνικού λαού που σε μεγάλο ποσοστό δεν θέλει την ύπαρξη τόσο μεγάλου πλήθους μεταναστών στην χώρα!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και να σκεφτείς ότι αν τυχόν κανένας παπάς προσκληθεί για αγιασμό σε καμμιά σχολή/εκδήλωση μέσα στο πανεπιστήμιο τα αναρχοαριστεροάπλυτα φωνάζουν γοα σκοταδισμό...

με δαύτους φαίνεται είδαν το φως το αληθινό .. μέσα από την κωλοτρυπίδα τους..

Προφανώς είναι χριστιανικότερο να κάψουν ζωντανό τον παπά του Αγίου Παντελεήμονα, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, επειδή τόλμησε να μαζέψει ρούχα για τους μετανάστες.....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Μαρτυρία λαθρομετανάστη ληστή που τα λέει όλα...

Από το blog eglimatikotita

"ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΛΗΣΤΉ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ..

Το όνομα μου είναι Μοχάμετ, κατάγομαι από το Ραμπάτ που είναι και η πρωτεύουσα του Μαρόκου.

Έφυγα ξαφνικά ένα βράδυ γιατί είχα πρόβλημα με την αστυνομία, μετά από ληστεία που είχα κάνει σε τουρίστα μαζί με έναν άλλο φίλο μου. Αυτόν τον έπιασαν όμως.

Ξεκίνησα με 2 χιλιάδες δολάρια στη τσέπη και προσπάθησα να περάσω με μερικούς άλλους με βάρκα στην Ισπανία, για να πάω από ΄κει στην Γαλλία και στο Παρίσι που εκεί έχω συγγενείς αλλά και πολλούς φίλους.

Πως βρέθηκες από το Γιβραλτάρ και την προσπάθεια να περάσεις Ισπανία στην Ελλάδα?

Μας κορόιδεψε ο άνθρωπός που είχε την βάρκα στο Τανγκλέρ. Μας είπε πως θα μας πάει απέναντι στην Ισπανία και του δώσαμε όλοι λεφτά, εμένα μου πήρε 1000 δολάρια, γιατί του είπα πως δεν έχω άλλα μαζί μου.

Αντί όμως να πάει βόρεια, πήγε ανατολικά. Εμείς δεν το καταλάβαμε καθόλου, γιατί το μόνο που βλέπαμε ήταν θάλασσα και τίποτα άλλο.

Πόσοι είσαστε στη βάρκα?

Περίπου 20 άτομα. Νομίζω 8-9 Μαροκινοί 18 με 20 χρονών οι άλλοι ήταν από άλλες αφρικανικές χώρες και είχαν και ένα κοριτσάκι μαζί τους πολύ μικρό.

Τελικά που σας άφησε?

Δίπλα στην Αλγερία.

Από κεί γνωρίσαμε κάποιον που μας είπε πως μπορεί να μας πάει στην Γαλλία μέσω Ελλάδας. Και εκεί χωρίσαμε άλλοι πήγαν να βρουν τρόπο να γυρίσουν καθώς δεν είχαν άλλα λεφτά,κι άλλοι άρχισαν να ψάχνουν για καλύτερες τιμές.

Εγώ έμεινα γιατί πίστεψα πως στην Ελλάδα θα μας έδιναν χαρτιά πρόσφυγα, αν λέγαμε πως είμαστε από την Παλαιστίνη. Έτσι μας είπε

Του έδωσα 500 δολάρια για να με βοηθήσει να πάω στην Τυνησία. Τα υπόλοιπα λεφτά που είχα γύρω στα 300 δολάρια τα έδωσα σε άλλον για να περάσω με βάρκα προς την Κρήτη.

Μετά από 1 εβδομάδα τελικά πάτησα σε Ευρωπαϊκό έδαφος και πίστευα πως όλα θα άλλαζαν.

Μας έπιασε το λιμενικό και μας πήγαν σε ένα κέντρο όπου και μας ανέκριναν.

Εγώ και κάτι άλλα παιδία δηλώσαμε πρόσφυγες από την Παλαιστίνη, κάτι άλλοι μαύροι είπαν ψέματα πως είναι Σομαλοί, αλλά ήταν από την Νιγηρία και Σενεγαλέζοι.

Μας έδωσαν κάτι χαρτιά και μας είπαν πως πρέπει να φύγουμε από την Ελλάδα σε 3 μήνες.

Φύγαμε σχεδόν όλοι για την Αθήνα. Τελικά στην Αθήνα βρήκα πολλούς γνωστούς μου από το Μαρόκο, που νόμιζα πως ήταν στη Γαλλία.

Με μάθανε τα κόλπα και τις περιοχές. Άρχισα να κλέβω μαζί τους στην αρχή τσάντες από γυναίκες και κινητά

από άτομα που δεν θα μας προλάβαιναν να μας πιάσουν αν έτρεχαν πίσω μας.

Οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι είναι οι καλύτερη στόχοι.

Μετά τα πουλούσαμε αν ήταν κινητά στη Ζήνωνος και στην Πειραιώς σε καταστήματα μεταναστών και αν ήταν λεφτά μέσα στην τσάντα τα μοιραζόμασταν στα πρώτα παρκάκια που βρίσκαμε μπροστά μας..

Πάντα κοιτάμε να αιφνιδιάσουμε, εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Αλλάζουμε ξαφνικά κατεύθυνση και πέφτουμε πάνω του. Συνήθως είμαστε 2 ή 3 μαζί.

Με κινητά ενημερώνει ο ένας τον άλλον, για το που θα χτυπήσουμε.

Συνήθως στο κέντρο και ψάχνουμε για άτομα που καταλαβαίνουμε πως φοβούνται, όταν μας βλέπουν.

Για τις χρυσές αλυσίδες μας δίνουν γύρω στα 10 ευρώ στη Σοφοκλέους οι Ιρακινοί.

Στην Αθήνα πόσοι ακόμα κάνουν αυτή την δουλειά?

Είναι πάρα πολύ, ακόμα και καινούργιοι που έρχονται, ακόμα και από άλλες χώρες έρχονται μαζί μας μέχρι να βρουν τρόπο να φύγουν από την Ελλάδα, αυτό κάνουν για να ζουν.

Τα αυτοκίνητα οι αλυσίδες και οι τσάντες, είναι το μόνο που μας δίνει λεφτά. Για δουλειά δεν μας παίρνει κανένας εδώ.

Ξέρουμε ότι δεν μπορούν να μας απελάσουν, ούτε να μας βάλουν φυλακή για μικρές ποινές.

Εμένα με έχουν πιάσει πάνω από 5 φορές και φυλακή δεν έχω πάει, γιατί αλλάζω χαρτιά αμέσως μετά την αναστολή.

Πρώτα στην αρχή μας χτυπούσε η αστυνομία, τώρα εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα είναι νορμάλ.

Τώρα κάθε μέρα έρχονται κι άλλοι, και έρχονται και δια μέσου Τουρκίας.

Πάνε εκεί αεροπορικώς, κλείνουν ξενοδοχεία μέσω ίντερνετ για διακοπές, αλλά μετά περνάνε εδώ με βάρκες. Όλα γίνονται πιο οργανωμένο τώρα. Με εμένα ήταν άλλη περίπτωση γιατί με κυνηγούσε η αστυνομία.

Με τα ναρκωτικά στο κέντρο τι συμβαίνει?

Δεν υπάρχουν πολλοί Μαροκινοί που να πουλάνε, είναι λίγοι.

Οι μαύροι και οι Αλγερινοί με τους Αφγανούς ασχολούνται. Και οι Αλβανοί έχουν δουλειές με αυτούς..

Οι Αλβανοί μπορεί και να σε σκοτώσουν αν τους πειράξεις.

Δεν τους πλησιάζουμε αυτούς είναι επικίνδυνοι.

Κανέναν πρεζάκια ναι, αν τον πετύχουμε μόνο του, του παίρνουμε ότι έχει πάνω του.

Με τους Έλληνες τι πρόβλημα έχετε?

Κοίτα με τους Έλληνες δεν έχουμε κανένα κοινό. Είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν άνθρωποι.

Εμείς πιο πολύ νιώθουμε Γάλλοι παρά κάτι άλλο. Ούτε και θέλει κανένας Μαροκινός από όσους ξέρω να μείνει εδώ. Εδώ νιώθουμε πιο πολύ σαν κρατούμενοι στην χώρα σας. Για αυτό και υπάρχει μια οργή για οτιδήποτε ελληνικό.

Εντάξει αλλά οι Έλληνες πολίτες τι φταίνε, που εσείς έχετε εγκλωβιστεί εδώ?

Δεν φταίνε, αλλά σκέψου εμείς δεν έχουμε τίποτα ενώ αυτοί έχουν τα πάντα, χωρίς να το αξίζουν.

Από όσο έχω δει μέχρι τώρα οι Έλληνες είστε λαός που δεν κάνει τίποτα σωστά. Δεν έχετε δουλειές, δεν έχετε πολιτικούς και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του. Εμείς βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Και έχετε και πολλούς ναρκομανείς και gay.

Συνέχεια μας πλησιάζουν οι gay και μας δίνουν λεφτά να πάμε μαζί τους. Ειδικά στην περιοχή του Μεταξουργείου κοντά στου Ψυρρή.

Θα φύγεις από την Ελλάδα?

Θα ξαναπροσπαθήσω,έ χω πάει 2 φορές στην Πάτρα αλλά μας έπιασαν και μας γύρισαν πίσω.

Εκεί κάνουν κουμάντο οι Αφγανοί. Αν δεν τα έχεις καλά μαζί τους, δεν πλησιάζεις στο λιμάνι.

Στην Αθήνα ποιοι σας βοηθάνε?

Είναι κάποιοι που εργάζονται σαν εθελοντές σε κάποιες οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εγώ γνώρισα δυο από αυτούς στο παλιό εφετείο, που έμενα στην αρχή, μέχρι να μας διώξουν. Εκεί μας είπαν ποια είναι τα δικαιώματα μας και τι να κάνουμε όταν μας πιάνει η αστυνομία.

Έλληνες ήταν?

Ναι, αλλά από ότι κατάλαβα δεν τους ενδιέφερε και τόσο πολύ η Ελλάδα. Πιο πολύ ήθελαν να βοηθήσουν τα παιδιά που έμεναν στο εφετείο. Τώρα αν θέλουμε κάτι πάμε στα Εξάρχεια στον χώρο μεταναστών που υπάρχει εκεί. Μας βοηθάνε και μας ενημερώνουν για όλα κάποια παιδιά που είναι αναρχικοί

Στα επεισόδια που έγιναν για το "κοράνι" είχες πάει?

Είχα πάει άλλα έφυγα, γιατί όταν πήγα είχε έρθει η αστυνομία και μας διέλυσε.

Ήμουν όμως στα επεισόδια τότε που σκότωσαν ένα παιδί οι αστυνομικοί. Εκεί κλέψαμε πολλά καταστήματα.

Σπάγαμε τα τζάμια και μπαίναμε μέσα. Αλβανοί, Πακιστανοί, εμείς και όλοι οι άλλοι, ότι μας άρεσε σπάζαμε την τζαμαρία και μπαίναμε μέσα.

Είχα βρεθεί με 10 τζάκετ και πολλά αθλητικά παπούτσια.

Τώρα που ζεις?

Μένω μαζί με 4 άλλους Μαροκινούς σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στις γραμμές του τραίνου.

Κοντά στην Λένορμαν.

Και ελπίζω φέτος πριν πιάσουν τα κρύα να έχω καταφέρει να φύγω. Βρήκαμε έναν Ιρακινό στο Αγ.Παντελεήμονα που μας είπε πως μπορεί να δώσει διαβατήρια για να πάμε στην Γαλλία. Αλλά θέλει 3.000 ευρώ. Τα έχω μαζέψει, αλλά θέλω και κάποια ακόμα για τις πρώτες μέρες που θα είμαι στο Παρίσι.

Μόλις τα μαζέψω, θα φύγω.

---- Αυτά ήταν μερικά από όσα μας είπε ένας Μαροκινός, που πιάσαμε όταν προσπάθησε να κλέψει μια γυναίκα κοντά στο Μετρό του Μεταξουργείου.

Τελικά η γυναίκα δεν του έκανε μήνυση (κάτι που δεν το περίμενε),μας εξομολογήθηκε σχεδόν τα πάντα καθώς μόλις του μιλήσαμε στα Γαλλικά (ο ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου) λύθηκε η γλώσσα του αμέσως.

Είπε και άλλα πράγματα, αλλά τα κρίνω ανούσια να σας τα παρουσιάσω.

Αυτό που μου έμεινε είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ρατσιστές και δεν νιώθουν τίποτα για κανέναν άλλον, μόνο για τους "δικούς τους".

Την "συνέντευξη" την πήρε και την έγραψε φίλος που δουλεύει σε ξενοδοχείο του κέντρου.

Την βάζουμε αυτούσια όπως μας την έστειλε.

Για τυχόν παραλείψεις ή ορθογραφικά λάθη δεν φέρουμε ευθύνη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Kαταρχήν μια χώρα με ύφεση -4 % να χει μετανάστες είναι αντιφατικό.
Κάποιοι έχουν ξεμείνει από παλιά, με παιδιά εδώ, κυρίως Αλβανοί, αυτοί οκ έχουν de facto ενσωματωθεί. Αλλά είναι άλλοι , τελείως περαστικοί οι οποίοι στην πραγματικότητα έχουν εγκλωβιστεί εδώ, ούτε ήξεραν που ήρθαν, δε μιλάνε καν ελληνικά και το πιθανότερο είναι πως άμα φύγουν ούτε πρόκειται να ξανακούσουν για Ελλάδα.
Το παράδοξο είναι πως οι ίδιες οι ελληνικές αρχές δεν τους αφήνουν κιόλας να φύγουν.

Πάντως προς όλους αυτούς που κόπτονται για τους μετανάστες να πούμε και τα εξής. Ας αναρωτηθούν τουλάχιστον αν δεν μπορούν να σχολιάσουν.

1) Αφού δεν ενδιαφέρονται οι ίδιες οι χώρες τους , γιατί να ενδιαφερθούμε εμείς? Και μάλιστα με δικούς μας πόρους, σε μια περίοδο κρίσης και άσχημη για μας και τη χώρα μας? Οι χώρες τους καθόλου φτωχές δεν είναι. Το Πακιστάν είναι ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, καθώς και η Ινδία. Η Σαουδική Αραβία ξόδεψε 60 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ κάνοντας την μεγαλύτερη παραγγελία πολεμικού υλικού στην ιστορία από τις Η.Π.Α. Η Αίγυπτος έχει κάτι πανάκριβα F-15 στην αεροπορία της που η Ελλάδα ή ακόμη και η Τουρκία ούτε καν να ονειρευτούν. Το Ιράν φιλοδοξεί να γίνει πυρηνική δύναμη. Οι ζάπλουτοι ομόθρησκοί τους γιατί δεν τους περιθάλπτουν? Εμιράτα, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Σιγκαπούρη? Ας τελειώνουμε με τον μύθο πως είναι φτωχές χώρες και δεν έχουν να φάνε. Το Πακιστάν είναι μια ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΧΩΡΑ , και τους λοιπούς μπορούν κάλλιστα να τους υποδεχτούν οι ομόθρησκές τους χώρες.  Που είναι άλλωστε και εγγύτερα στην χώρα τους.

2 )Γιατί τη στιγμή που το ελληνικό κράτος απελαύνει τους ίδιους τους Έλληνες, αυτοί δεν ασχολούνται με αυτό? Γιατί το ελληνικό κράτος ουσιαστικά με την πολιτική του, μόνο επισήμως έγγραφο απέλασης δεν έχει δώσει. Μετά από χρόνια " ανάπτυξης" τι καταφέραμε? Φτάσαμε στο σημείο να αυξάνεται το μεταναστευτικό ρεύμα σε Αυστραλία, Καναδά, Αμερική... και γενικώς όπου φύγει ,φύγει. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα αγαπητοί. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Απελαύνουν τους Έλληνες οι οποίοι έχουν πολύ μεγαλύτερη αναγκη αυτή τη στιγμή από τους περισσότερους μετανάστες...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κάποιοι έχουν ξεμείνει από παλιά, με παιδιά εδώ, κυρίως Αλβανοί, αυτοί οκ έχουν de facto ενσωματωθεί. Αλλά είναι άλλοι , τελείως περαστικοί οι οποίοι στην πραγματικότητα έχουν εγκλωβιστεί εδώ, ούτε ήξεραν που ήρθαν, δε μιλάνε καν ελληνικά και το πιθανότερο είναι πως άμα φύγουν ούτε πρόκειται να ξανακούσουν για Ελλάδα.
Το παράδοξο είναι πως οι ίδιες οι ελληνικές αρχές δεν τους αφήνουν κιόλας να φύγουν.

Πάντως προς όλους αυτούς που κόπτονται για τους μετανάστες να πούμε και τα εξής. Ας αναρωτηθούν τουλάχιστον αν δεν μπορούν να σχολιάσουν.

1) Αφού δεν ενδιαφέρονται οι ίδιες οι χώρες τους , γιατί να ενδιαφερθούμε εμείς? Και μάλιστα με δικούς μας πόρους, σε μια περίοδο κρίσης και άσχημη για μας και τη χώρα μας? Οι χώρες τους καθόλου φτωχές δεν είναι. Το Πακιστάν είναι ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, καθώς και η Ινδία. Η Σαουδική Αραβία ξόδεψε 60 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ κάνοντας την μεγαλύτερη παραγγελία πολεμικού υλικού στην ιστορία από τις Η.Π.Α. Η Αίγυπτος έχει κάτι πανάκριβα F-15 στην αεροπορία της που η Ελλάδα ή ακόμη και η Τουρκία ούτε καν να ονειρευτούν. Το Ιράν φιλοδοξεί να γίνει πυρηνική δύναμη. Οι ζάπλουτοι ομόθρησκοί τους γιατί δεν τους περιθάλπτουν? Εμιράτα, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Σιγκαπούρη? Ας τελειώνουμε με τον μύθο πως είναι φτωχές χώρες και δεν έχουν να φάνε. Το Πακιστάν είναι μια ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΧΩΡΑ , και τους λοιπούς μπορούν κάλλιστα να τους υποδεχτούν οι ομόθρησκές τους χώρες.  Που είναι άλλωστε και εγγύτερα στην χώρα τους.

2 )Γιατί τη στιγμή που το ελληνικό κράτος απελαύνει τους ίδιους τους Έλληνες, αυτοί δεν ασχολούνται με αυτό? Γιατί το ελληνικό κράτος ουσιαστικά με την πολιτική του, μόνο επισήμως έγγραφο απέλασης δεν έχει δώσει. Μετά από χρόνια " ανάπτυξης" τι καταφέραμε? Φτάσαμε στο σημείο να αυξάνεται το μεταναστευτικό ρεύμα σε Αυστραλία, Καναδά, Αμερική... και γενικώς όπου φύγει ,φύγει. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα αγαπητοί. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Απελαύνουν τους Έλληνες οι οποίοι έχουν πολύ μεγαλύτερη αναγκη αυτή τη στιγμή από τους περισσότερους μετανάστες...

έλεγχος εισοδου στον Εβρο.  απαγόρευση λαθρομετανάστευης με στρατιωτικά μέτρα ...

οι λαθραίοι συναντούν ομοβροντία πυροβόλων ... κανείς δεν εισέρχεται λαθραια ... απλά και συγκεκριμένα μέτρα μηδενικής ανοχής λαθραίας εισόδου ... απλό στην σύλληψη και στην εφαρμογή μέτρο ... τοσο δύσκολο στην πραγματικότητα .....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παιδιά μπορώ να επιβαιβεώσω αυτο που αναφέρει σχετικά με το να λένε ότι είναι απο την παλαιστήνη.Πριν 1 μήνα έτυχε να το παίξω και εγώ superman-batman-robin.Καθώς πήγαινα σε ενα μπαρ στον κεραμεικό με το αμάξι και καθώς πάρκαρα ξαφνικά πέφτει επάνω ενας απο το πουθενά νόμιζα πως τον χτύπησα εγω.Ξαφνικά σηκώνεται και τρέχει πάλι πίσω του 2-3 αυτοκίνητα να κορνάρουν και 1 κοπέλα να φωναζει βοήθεια μου πηρε την τσάντα αμεσως παρατάω το αμάξι με τον φιλο μου μεσα και τρέχω να τον πιασω απο πίσω του.Εγινε εντελώς αυθόρμητα χωρίς να σκεφτώ τπτ.Μετα απο 50μέτρα τρέξιμο τον έπιασαν μερικοί περαστικοί κάτικοι απο την περιοχή.Αφου έφαγε το ξύλο της ζωής του παιδια τοσο ξύλο που τον λυπηθηκα απο την 1 αλλα όταν ειδα την κοπέλα να κλαίει του έριξα και εγω κάμποσες.Όχι γιατι την ειδα μάγκας αλλα ένιωσα πως ήταν η αδελφή μου η μάνα μου η κοπέλα μου στην θέση της.Αφου λοιπον είχαμε μαζευτει καμια 10αρια άτομα απο πάνω του και μας ηρέμησαν ρωτάω τον μαροκινο απο που εισαι ρε απο την παλαιστήνη.Τότε ήταν όμως που έφαγε ΞΑΝΑ ποιο πολύ ξύλο.8 στους 10 ήταν κάτοικοι που έμεναν εκει γύρω.Το θέαμα που αντικρισα τους δικαιολόγισα ΑΜΕΣΩΣ για την αγανακτιση τους στα γύρω σπίτια στα μπαλκόνια σε κάθε ενα πρέπει να ήταν πάνω απο 10-15 άτομα αλλοδαποί.Αφου ηρεμήσαμε ήρθε άλλος ένας εκει να τον βοηθήσει μόλις πάει να τον σηκώσει της έφαγε και αυτός μονο και μόνο γιατί πηγε να τον σηκώσει.Τελικά ήρθαν οι ΔΙΑΣ και μετα απο λιγο ενα περιπολικό.Τους μάζεψε και τους 2 όπως και την κοπέλα να καταθέσει μήνυση κτλπ.Μετα απο 1-1,30 ώρα τυχαίνει να δω την κοπέλα στο μπαρ που είχα πάει την ρώτησα τι έγινε τελικά?Η απάντηση ήταν η εξής ήταν η 6 φορά που τον έπιασαν για τον ιδιο λόγο και θα περάσει για 1 ακομα φορα το αυτόφορο την Δευτέρα μιας και ήταν παρασκευή τότε.Το αποτέλεσμα??Αυτος να ξαναβγεί έξω κάποια κοπέλα η καποιος να χάσει το λιγότερο τα προσωπικά του αντεικίμενα και αυτος να ξαναβγεί και να συνεχίζεται έτσι συνέχεια.Ισως οι επόμενει να μην είναι τόσο τυχερή όχι μηπως τον ποιάσουν αλλα απλά να την γλυτώσει με μονη απώλεια τα προσωπικα αντικείμενα.Αποτέλεσμα ενα ΣΚΕΤΟ 0. Οπότε να πανε να γαμηθούν να γυρίσουν στην χώρα τους τα μουνια ΟΥΣΤ κουφάλες.Οσο για την Γαλλία επειδη έχω ζήσει λίγους μηνες εκει δεν κάνουν ετσι είναι ποιο καλά τα πράγματα γιατι εκει πολυ απλά ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΤΙΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΦΥΛΑΣΕΤΕ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.242
Πόντοι
22.785
Δεν πρέπει να κάνουμε σκέψεις εύκολες και στυλάτες άθωώσης  τον εαυτών μας................ $
Εδώ και καιρό πιστεύω πως ο νεοέλληνας δεν ένδιαφέρεται για αυτά που λέει πως ένδιαφέρεται.
Ενδιαφέρεται μόνο να απενοχοποιηθεί ο ίδιος................
Προκειμένου να άπενοχοποιηθεί θα βρίσει όποιον βρει μπροστά του..πολιτικούς μετανάστες άναρχικούς και στο τέλος θα κοιμηθεί ήσυχος χωρίς όμως να έχει δράσει στο έλάχιστο για την άλλαγή των πραγμάτων............

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ ΜΕΣΑ
 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γιατί πολύ απλά ο καπιταλισμός θα παραμείνει η φτώχεια θα παραμείνει τα πράγματα στην πολιτική οίκονομική σκηνή θα παραμείνουν όπως έχουν..............
Η άθλια παιδεία θα παραμείνει. :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Και αυτά θα συνεχίζουν να παράγουν το έγκλημα σαν αύτό να είναι τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας..............

Επομένως μήπως πρέπει να στραφούμε ένάντια σε αυτά που...παραμένουν ??????????????

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν πρέπει να κάνουμε σκέψεις εύκολες και στυλάτες θωώσεις τον εαυτών μας................ $
Εδώ και καιρό πιστεύω πως ο νεοέλληνας δεν ένδιαφέρεται για αυτά που λέει πως ένδιαφέρεται.
Ενδιαφέρεται μόνο να απενοχοποιηθεί ο ίδιος................
Προκειμένου να άπενοχοποιηθεί θα βρίσει όποιον βρει μπροστά του..πολιτικούς μετανάστες άναρχικούς και στο τέλος θα κοιμηθεί ήσυχος χωρίς όμως να έχει δράσει στο έλάχιστο για την άλλαγή των πραγμάτων............

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ ΜΕΣΑ
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γιατί πολύ απλά ο καπιταλισμός θα παραμείνει η φτώχεια θα παραμείνει τα πράγματα στην πολιτική οίκονομική σκηνή θα παραμείνουν όπως έχουν..............
Η άθλια παιδεία θα παραμείνει. :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Και αυτά θα συνεχίζουν να παράγουν το έγκλημα σαν αύτό να είναι τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας..............

Επομένως μήπως πρέπει να στραφούμε ένάντια σε αυτά που...παραμένουν ??????????????
Φιλαρακι θα συμφωνήσω μαζί σου για τον νεοέλληνα.Οταν στην γαλλια ο σαρκο πέρασε το ασφαλιστικό είδες πόσοι γάλλοι μαθητες βγήκαν στους δρόμους?Για κατι που τους αφορά μετα απο 40-45χρόνια.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΜΗΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.242
Πόντοι
22.785
Φιλαρακι θα συμφωνήσω μαζί σου για τον νεοέλληνα.Οταν στην γαλλια ο σαρκο πέρασε το ασφαλιστικό είδες πόσοι γάλλοι μαθητες βγήκαν στους δρόμους?Για κατι που τους αφορά μετα απο 40-45χρόνια.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΜΗΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ

Μήπως όμιλής γιά Πολυτεχνείο ????? ;) ;) ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

+10.000

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
επειδή φοιτώ 4 χρόνια, πάω προς τον 5ο(ελπίζω και τελευταίο) χρόνο έχω να σου πω ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι μεγαλύτερα μπουρδέλα από αυτά που πάμε και γαμάμε.
είναι μια απεικόνιση της κοινωνίας μας, την οποία όλοι ξέρουμε τι μπουρδέλο είναι και τι διαφθορά υπάρχει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.242
Πόντοι
22.785
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οι πειναλέοι είναι άπλα πολυ περισσότεροι άπο όσους μπορούν να σκοτώσουν οί νάρκες του Εβρου ή οί άκταιωροί του Μπερλουσκόνι.........................

Απλά τα πράγματα.. κυνικά μέν . άλλά ΑΠΛΑ !!!!!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οι πειναλέοι είναι άπλα πολυ περισσότεροι άπο όσους μπορούν να σκοτώσουν οί νάρκες του Εβρου ή οί άκταιωροί του Μπερλουσκόνι.........................

Και τι έρχονται να κάνουν στην Ελλάδα ρε μάστορα?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ....

Η μόνη και μοναδική λύση .....

όλα μα όλα τα υπόλοιπα μπαρούφες του κερατά ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.242
Πόντοι
22.785
Και τι έρχονται να κάνουν στην Ελλάδα ρε μάστορα? :think:

ΔΕΝ μπορώ να πώ με βεβαιότητα guru τι έχουν στο μυαλό τους , διότι ούτε είμαι ούτε θα γίνω guru ή manager , το μεν λόγω άδυναμίας και το δε λόγω έπιλογής.......
Εκ του άποτελέματος θά κρίνω , με πιθανά ποσοστά λάθους , υψηλά !!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
την καλύτερη άποψη επί του θέματος την έχει πει ο σφακιανάκης.
μακράν το πιο λογικό πράγμα που άκουσα ποτέ για το μεταναστευτικό.

αλλά μην ξεχνάμε, πασόκ/σὐριζα/μπετατζήδες ροζ και λοιποι αριστεροδι-εθνικιστές στηρίζονται στους ξένους για κανένα ψήφο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ΔΕΝ μπορώ να πώ με βεβαιότητα guru τι έχουν στο μυαλό τους , διότι ούτε είμαι ούτε θα γίνω guru ή manager , το μεν λόγω άδυναμίας και το δε λόγω έπιλογής.......
Εκ του άποτελέματος θά κρίνω , με πιθανά ποσοστά λάθους , υψηλά !!!!!!

Πιστεύεις το μύθο περί "φτχωχών χωρών" . Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται έχεις την εντύπωση πως είναι φτωχές ? Φτωχοτερη είναι η Ελλάδα καημένεεεεεεεε....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πιστεύεις το μύθο περί "φτχωχών χωρών" . Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται έχεις την εντύπωση πως είναι φτωχές ? Φτωχοτερη είναι η Ελλάδα καημένεεεεεεεε....

Τότε γιατί έρχονται στην Ελλάδα;
Για να ...φτωχύνουν;      :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom