Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τότε γιατί έρχονται στην Ελλάδα;
Για να ...φτωχύνουν;      :think:

Aγόρι μου είναι πιο πλούσια η Ελλάδα από το Πακιστάν? Έχεις δει τι στρατά και πυρηνικά και εξοπλιστικά και ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ προγράμματα κάνει το Πακιστάν?  Γιατί στο μεταξύ δε πάνε Σ. Αραβία, Ντουμπάι, Κουβέιτ, Κατάρ?
Και είναι η Ελλάδα πλουσιότερη ε?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
την καλύτερη άποψη επί του θέματος την έχει πει ο σφακιανάκης.
μακράν το πιο λογικό πράγμα που άκουσα ποτέ για το μεταναστευτικό.

αλλά μην ξεχνάμε, πασόκ/σὐριζα/μπετατζήδες ροζ και λοιποι αριστεροδι-εθνικιστές στηρίζονται στους ξένους για κανένα ψήφο.

Βρηκες το άνθρωπο με λογική και γνωση των διεθνών πραγμάτων ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Aγόρι μου είναι πιο πλούσια η Ελλάδα από το Πακιστάν? Έχεις δει τι στρατά και πυρηνικά και εξοπλιστικά και ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ προγράμματα κάνει το Πακιστάν?  Γιατί στο μεταξύ δε πάνε Σ. Αραβία, Ντουμπάι, Κουβέιτ, Κατάρ?

Καλέ μου άνθρωπε, εν πρώτοις δεν είμαι αγόρι σου.
Εν δευτέροις, εφόσον η Ελλάδα δεν είναι -όπως λες- πλουσιότερη χώρα απο το Πακιστάν π.χ., τότε γιατί έρχονται τόσοι πολλοί Πάκηδες στην Ελλάδα;
Μια απλή απαντησούλα ζήτησα επ' αυτού.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
διατεταγμένη υπηρεσία
συμμετοχή (εκούσια ή ακούσια( σε οργανωμένο σχέδιο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μας ενδιαφέρει ο λόγος ?

το θε΄μα ειναι να μην εισέλθουν ... τα υπόλοιπα ... τουμπεκί ...

Όποιος δεν κοιτάει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ το λόγο είναι απλώς πυροβολημένος.

Επίσης και όποιος παραθέτει φανταστικές συνεντεύξεις απο οικονομικούς μετανάστες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.243
Πόντοι
22.785
Πιστεύεις το μύθο περί "φτχωχών χωρών" . Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται έχεις την εντύπωση πως είναι φτωχές ? Φτωχοτερη είναι η Ελλάδα καημένεεεεεεεε....

Κατά το ΠΟΛΥ μακρυνό παρελθόν , και ο Κροποτκιν καί ό Μαρξ , είχαν καυτηριάσει τις Κρατιστικές Αρχές καί τα τσιράκια τους...........
Τώρα σέ ένα καθαρά ύπερκαπιταλιστικό σύστημα , χάνεται λίγο η μπάλλα στο ψάξιμο των ρόλων . Ποίος είναι το άφεντικό και ποίος το τσιράκι ?????
Κατάλαβες ??? άν καί δέν νομίζω !!!!!!

Τά σέβη μου ...........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Επιπρόσθετα λένε ότι πλήρωσαν $ 10.000 σε δουλεμπόρους για να τους φέρουν...
Με $ 10.000 στο πακιστάν είσαι άρχοντας και σίγουρα αν μπορείς να βρεις τόσα λεφτά, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τα άγρια βουνά...
Κάποιον δουλεύουν...

Επίσης, έρχονται στην ελλάδα με τους αρνητικούς δείκτες ανάπτυξης και δεν μένουν στην ισλαμική τουρκία που η οικονομία πάει σαφώς καλύτερα, το κόστος ζωής είναι μικρότερο και το να βρεις δουλειά ευκολότερο...
Περίεργα πράγματα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καλέ μου άνθρωπε, εν πρώτοις δεν είμαι αγόρι σου.
Εν δευτέροις, εφόσον η Ελλάδα δεν είναι -όπως λες- πλουσιότερη χώρα απο το Πακιστάν π.χ., τότε γιατί έρχονται τόσοι πολλοί Πάκηδες στην Ελλάδα;
Μια απλή απαντησούλα ζήτησα επ' αυτού.

Αυτό θα το βρεις εσύ αν σε ενδιαφέρει. Εμενα πάντως ποσώς με ενδιαφέρει. Αν δεν ενδιαφέρεται η χώρα τους και οι ομόθρησκές τους που έχουν και ίδια κουλτούρα, δεν βρίσκω τον λόγο να ενδιαφέρεται η δικιά μου χώρα περισσότερο. Και μάλιστα τη στιγμή που εμένα ως φορολογούμενο και σαν μαλάκα να χω πάει και στρατό με γράφει στα αρχίδια της.
Εγώ ξέρω πως οι χώρες τους είναι πλουσιότατες. Η δε αεροπορία της Αιγύπτου διαθέτει περί τα 900 ΜΑΧΗΤΙΚΑ . Χώρια μεταγωγικά κλπ. Τη στιγμή που η Ελλάδα ούτε 300 δεν διαθέτει, και θεωρείται πως δίνει και πολλά στην άμυνα. Και περίπου 150 επιθετικά ελικόπτερα. Η Ελλάδα , για να έχεις μέτρο σύγκρισης, περίπου 20.

Επομένως κόφτε την καραμέλα με την κακιά Ελλάδα και την κακιά Ευρώπη και το ρατσισμό και τις μαλακίες. Και κατηγορήστε τις χώρες τους που αν και πάμπλουτες τους διώχνουν και τους στέλνουν σε καθημαγμένες χώρες και οικονομικά χρεωκοπημένες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτό θα το βρεις εσύ αν σε ενδιαφέρει. Εμενα πάντως ποσώς με ενδιαφέρει. Αν δεν ενδιαφέρεται η χώρα τους και οι ομόθρησκές τους που έχουν και ίδια κουλτούρα, δεν βρίσκω τον λόγο να ενδιαφέρεται η δικιά μου χώρα περισσότερο. Και μάλιστα τη στιγμή που εμένα ως φορολογούμενο και σαν μαλάκα να χω πάει και στρατό με γράφει στα αρχίδια της.
Εγώ ξέρω πως οι χώρες τους είναι πλουσιότατες. Η δε αεροπορία της Αιγύπτου διαθέτει περί τα 900 ΜΑΧΗΤΙΚΑ . Χώρια μεταγωγικά κλπ. Τη στιγμή που η Ελλάδα ούτε 300 δεν διαθέτει, και θεωρείται πως δίνει και πολλά στην άμυνα. Και περίπου 150 επιθετικά ελικόπτερα. Η Ελλάδα , για να έχεις μέτρο σύγκρισης, περίπου 20.

Επομένως κόφτε την καραμέλα με την κακιά Ελλάδα και την κακιά Ευρώπη και το ρατσισμό και τις μαλακίες. Και κατηγορήστε τις χώρες τους που αν και πάμπλουτες τους διώχνουν και τους στέλνουν σε καθημαγμένες χώρες και οικονομικά χρεωκοπημένες.

Κάνεις κοτζαμάν μακροοικονομική ανάλυση και όταν φτάνεις στο κίνητρο της μαζικής μετανάστευσης λες απλά "δεν με ενδιαφέρει" και καθάρισες;

Tres scientifique!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κάνεις κοτζαμάν μακροοικονομική ανάλυση και όταν φτάνεις στο κίνητρο της μαζικής μετανάστευσης λες απλά "δεν με ενδιαφέρει" και καθάρισες;

Tres scientifique!

Γιατί ρε φίλε οι δικοί τους στις χώρες τους τους έχουν γραμμένους! Ωωωωχ πυρηνική φυσική αναλύουμε? Όταν στις χώρες τους σκάνε τα ΔΙΣ για υπερεξπλισμούς και υπερπολυτέλειες . Το δεύτερο είναι πως αρκετοί από αυτούς είναι κανονικά ποινικοί εγκληματίες στις χώρες τους που κινδυνεύουν να τους κόψουν κάνα χέρι ή και να τους κρεμάσουν.
Ε και ακούνε Ελλάδα δε σε πειράζει κανείς, οπότε ελάτε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Tres scientifique!
εσύ που δνιαφέρεσαι, δε θα σε ρωτήσω πόσους μετανάστες ταΐζεις, θα σε ρωτήσω πόσα ορφανά υιοθέτησες μιας και είσαι τόσο ανθρωπιστής.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσύ που δνιαφέρεσαι, δε θα σε ρωτήσω πόσους μετανάστες ταΐζεις, θα σε ρωτήσω πόσα ορφανά υιοθέτησες μιας και είσαι τόσο ανθρωπιστής.

Γνωριζόμαστε, τσολιά.
Απο παλιά.
Οπότε όχι μαγκίτσες και επιχειρήματα της τρίτης δημοτικού σε μένα.
Οκ πουλάκι μου;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί ρε φίλε οι δικοί τους στις χώρες τους τους έχουν γραμμένους! Ωωωωχ πυρηνική φυσική αναλύουμε? Όταν στις χώρες τους σκάνε τα ΔΙΣ για υπερεξπλισμούς και υπερπολυτέλειες . Το δεύτερο είναι πως αρκετοί από αυτούς είναι κανονικά ποινικοί εγκληματίες στις χώρες τους που κινδυνεύουν να τους κόψουν κάνα χέρι ή και να τους κρεμάσουν.
Ε και ακούνε Ελλάδα δε σε πειράζει κανείς, οπότε ελάτε.

Γίνεται να σε ρωτάω κάτι και να μου απαντάς σ' αυτό που ρώτησα κι όχι σε άλλα;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί έρχονται δε με ρώτησες? Ε ορίστε σου απάντησα.

Τι μου απάντησες δηλαδή;
Οτι είναι όλοι εγκληματίες στη χώρα τους και έρχονται εδώ για να μην τους μπαγλαρώσουν εκεί;
Και θες μετά να σε πάρω στα σοβαρα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι μου απάντησες δηλαδή;
Οτι είναι όλοι εγκληματίες στη χώρα τους και έρχονται εδώ για να μην τους μπαγλαρώσουν εκεί;
Και θες μετά να σε πάρω στα σοβαρα;

Αρκετοί από αυτούς είπα.  Ωστόσο είπα και κάτι άλλο. Πως οι χώρες τους δεν ενδιαφέρονται για αυτούς αλλά για άλλα πράγματα. Πορους έχουν αφθονότατους περισσότερους από αρκετές ευρωπαικές χώρες. Πολύ δε περισσότερο από την Ελλάδα.

Ρωτάω λοιπόν εγώ εσένα.Γιατί αφού δεν ενδιαφέρεται η χώρα τους για αυτους να ενδιαφερθεί η δικιά μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom