Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν έρχονται στην ελλάδα, στην ελλάδα καταλήγουν.Τότε γιατί έρχονται στην Ελλάδα;
Για να ...φτωχύνουν;![]()
δεν έρχονται στην ελλάδα, στην ελλάδα καταλήγουν.Τότε γιατί έρχονται στην Ελλάδα;
Τότε γιατί έρχονται στην Ελλάδα;
την καλύτερη άποψη επί του θέματος την έχει πει ο σφακιανάκης.
μακράν το πιο λογικό πράγμα που άκουσα ποτέ για το μεταναστευτικό.
αλλά μην ξεχνάμε, πασόκ/σὐριζα/μπετατζήδες ροζ και λοιποι αριστεροδι-εθνικιστές στηρίζονται στους ξένους για κανένα ψήφο.
Aγόρι μου είναι πιο πλούσια η Ελλάδα από το Πακιστάν? Έχεις δει τι στρατά και πυρηνικά και εξοπλιστικά και ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ προγράμματα κάνει το Πακιστάν? Γιατί στο μεταξύ δε πάνε Σ. Αραβία, Ντουμπάι, Κουβέιτ, Κατάρ?
Και είναι η Ελλάδα πλουσιότερη ε?
Τότε γιατί έρχονται στην Ελλάδα;
Μίλησε απλά και νέτα επί του θέματος.Βρηκες το άνθρωπο με λογική και γνωση των διεθνών πραγμάτων ....
μας ενδιαφέρει ο λόγος ?
το θε΄μα ειναι να μην εισέλθουν ... τα υπόλοιπα ... τουμπεκί ...
διατεταγμένη υπηρεσία
συμμετοχή (εκούσια ή ακούσια( σε οργανωμένο σχέδιο
Πιστεύεις το μύθο περί "φτχωχών χωρών" . Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται έχεις την εντύπωση πως είναι φτωχές ? Φτωχοτερη είναι η Ελλάδα καημένεεεεεεεε....
Aγόρι μου είναι πιο πλούσια η Ελλάδα από το Πακιστάν? Έχεις δει τι στρατά και πυρηνικά και εξοπλιστικά και ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ προγράμματα κάνει το Πακιστάν? Γιατί στο μεταξύ δε πάνε Σ. Αραβία, Ντουμπάι, Κουβέιτ, Κατάρ?
Και είναι η Ελλάδα πλουσιότερη ε?
Καλέ μου άνθρωπε, εν πρώτοις δεν είμαι αγόρι σου.
Εν δευτέροις, εφόσον η Ελλάδα δεν είναι -όπως λες- πλουσιότερη χώρα απο το Πακιστάν π.χ., τότε γιατί έρχονται τόσοι πολλοί Πάκηδες στην Ελλάδα;
Μια απλή απαντησούλα ζήτησα επ' αυτού.
Αυτό θα το βρεις εσύ αν σε ενδιαφέρει. Εμενα πάντως ποσώς με ενδιαφέρει. Αν δεν ενδιαφέρεται η χώρα τους και οι ομόθρησκές τους που έχουν και ίδια κουλτούρα, δεν βρίσκω τον λόγο να ενδιαφέρεται η δικιά μου χώρα περισσότερο. Και μάλιστα τη στιγμή που εμένα ως φορολογούμενο και σαν μαλάκα να χω πάει και στρατό με γράφει στα αρχίδια της.
Εγώ ξέρω πως οι χώρες τους είναι πλουσιότατες. Η δε αεροπορία της Αιγύπτου διαθέτει περί τα 900 ΜΑΧΗΤΙΚΑ . Χώρια μεταγωγικά κλπ. Τη στιγμή που η Ελλάδα ούτε 300 δεν διαθέτει, και θεωρείται πως δίνει και πολλά στην άμυνα. Και περίπου 150 επιθετικά ελικόπτερα. Η Ελλάδα , για να έχεις μέτρο σύγκρισης, περίπου 20.
Επομένως κόφτε την καραμέλα με την κακιά Ελλάδα και την κακιά Ευρώπη και το ρατσισμό και τις μαλακίες. Και κατηγορήστε τις χώρες τους που αν και πάμπλουτες τους διώχνουν και τους στέλνουν σε καθημαγμένες χώρες και οικονομικά χρεωκοπημένες.
Κάνεις κοτζαμάν μακροοικονομική ανάλυση και όταν φτάνεις στο κίνητρο της μαζικής μετανάστευσης λες απλά "δεν με ενδιαφέρει" και καθάρισες;
Tres scientifique!
εσύ που δνιαφέρεσαι, δε θα σε ρωτήσω πόσους μετανάστες ταΐζεις, θα σε ρωτήσω πόσα ορφανά υιοθέτησες μιας και είσαι τόσο ανθρωπιστής.Κάνεις κοτζαμάν μακροοικονομική ανάλυση και όταν φτάνεις στο κίνητρο της μαζικής μετανάστευσης λες απλά "δεν με ενδιαφέρει" και καθάρισες;
Tres scientifique!
εσύ που δνιαφέρεσαι, δε θα σε ρωτήσω πόσους μετανάστες ταΐζεις, θα σε ρωτήσω πόσα ορφανά υιοθέτησες μιας και είσαι τόσο ανθρωπιστής.
Γιατί ρε φίλε οι δικοί τους στις χώρες τους τους έχουν γραμμένους! Ωωωωχ πυρηνική φυσική αναλύουμε? Όταν στις χώρες τους σκάνε τα ΔΙΣ για υπερεξπλισμούς και υπερπολυτέλειες . Το δεύτερο είναι πως αρκετοί από αυτούς είναι κανονικά ποινικοί εγκληματίες στις χώρες τους που κινδυνεύουν να τους κόψουν κάνα χέρι ή και να τους κρεμάσουν.
Ε και ακούνε Ελλάδα δε σε πειράζει κανείς, οπότε ελάτε.
Γίνεται να σε ρωτάω κάτι και να μου απαντάς σ' αυτό που ρώτησα κι όχι σε άλλα;
Γιατί έρχονται δε με ρώτησες? Ε ορίστε σου απάντησα.
Τι μου απάντησες δηλαδή;
Οτι είναι όλοι εγκληματίες στη χώρα τους και έρχονται εδώ για να μην τους μπαγλαρώσουν εκεί;
Και θες μετά να σε πάρω στα σοβαρα;