Yπάρχουν πόλεις ακομη και ολόκληρα γερμανικά κρατίδια, που η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Αν εξαιρέσω κάποιες περιοχές της ανατολικης Γερμανίας και τη Βαυαρία,για τους υπολοιπους είναι αργά..
Χθες ανέβηκα ανέβηκε σε ένα facebook group του πανεπιστημίου, μια φωτογραφία μαζί με ένα κείμενο που σας επισυνάπτω.
Να τονίσω ότι το συγκεκριμένο facebook group είναι για να βοηθάει/συμβουλεύει ξένους φοιτητές,Erasmus,κ.λ.π. και ότι η ανάρτηση έγινε για λογαριασμό ατόμου που δεν έχει σχέση με το πανεπιστήμιο.
Εγώ λοιπόν έκανα ένα σχόλιο, επώνυμα,πως η ανάρτηση δεν έχει σχέση με το πανεπιστήμιο και πως πρέπει να κατέβει.
Από χθες λοιπόν κάτω από το σχόλιό μου με βρίζουν κάτι χοντρές γερμανίδες καργιόλες και κάτι white knights.
Ακόμη πιο αστείο είναι πως στα σχόλια για το αν θα παραμείνει ο λάθρο στη Γερμανία,συμμετέχουν κάτι μεχμέτ,γιόνσα,κ.λ.π. δηλαδή μη Γερμανοί..
Μακάρι να έρθει κάποιος από αυτούς να μου ζητήσει το λόγο από κοντά να του γαμήσω λιγάκι
Το άρθρο αυτό είναι απόδειξη για πολλά πράγματα.
1ον. Για το γυναικοκεντρισμό, τον οποίο εσύ δεν δέχεσαι, κι ας έγραψες ο ΙΔΙΟΣ ότι σου έκαναν επίθεση οι Λευκοί Ιππότες και οι χοντρές Γερμανίδες, βάσει Group Preferance, όπως ισχυριζόμαστε οι MGTOW. Τι σημασία έχει αν έγραψες ένα λογικό επιχείρημα; Το ότι η ανάρτηση δεν έχει σχέση με το πανεπιστήμιο και πως πρέπει να κατέβει. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ σου επιτέθηκαν.
2ον. Φυσικά οι Μεχμέτ και Γιόνσα θα υπερασπίσουν τους εμφανισιακά ομοίους τους, σε αντίθεση με τους Λευκούς Ευρωπαίους. Είδες πόσο αποτελεσματική είναι η Κοινωνική Μηχανική;
3ον. Επικοινωνιακά, παίζει το χαρτί της δυστυχισμένης ύπαρξης, περίλυπη στη φωτογραφία κι ο Μουσταφά (που της άναψε φωτιά) της χαιδεύει τα μαλλάκια, λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα. Στην πουστιά και στη θυματοποίηση, οι γυναίκες είναι εξαίσιες.
4ον. Στην πραγματικότητα υπερασπίζει τα συμφέροντά της. Ο άλλος παίζει το χαρτί του 2ου πατέρα για τα παιδιά της. Μάλλον είναι χωρισμένη, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ότι αν ο άλλος πάρει την άδεια, θα συνεχίσει να είναι μαζί της. Ίσως είμαι κακοπροαίρετος, αλλά νομίζω ότι θα αλλάξει το βιολί του όταν δέσει το γάιδαρό του, παθαίνοντας ελαφριά αμνησία. Από την άλλη, ίσως πει μέσα του μην είσαι βλάκας, μείνε μαζί της, που θα βρεις καλύτερα. Ο καιρός θα δείξει