acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ευτυχώς δεν είχε τίποτα τσιριζαίους εκεί να μας κάνανε ρόμπα
καμαρωσε τοτε τους νεοδημοκρατες
Ευτυχώς δεν είχε τίποτα τσιριζαίους εκεί να μας κάνανε ρόμπα
Πριν κάτι μήνες που είχαν πιάσει μια συμμορία στη Θεσσαλονίκη,είχε και Σύριους μέσα.Άσε όλοι ίδιοι είναι
Στις προσφατες εκλογες το 95% των ελληνων ψηφοφορων ψηφισε λαθρολαγνικα κομματα
η ελλαδα θα γινει γκετο
ας προσεχατε
:S :S :SExω δει Μυστη οτι το κανουν συνεχως οι λαθρομουσουλμανοι αυτο το κολπακι, αλλα οταν τυχει να περναω με το εισιτηριο τις μπαρες του μετρο κοντοστεκομαι σαν κολωνα αφου περασω για 5'' για να σπασω τον τσαμπουκα στα λαθρομπαχαλια. Σημερα πχ. το εκανα στον Πειραια στον ηλεκτρικο και παρεξηγηθηκε το λαθρομπαχαλι που δεν μπορεσε να περασει λαθραια τις μπαρες του ηλεκτρικου. Και του ειπα.. τι αγριοκοιτας ρε σκουπιδι, ζητας και τα ρεστα; βλακας ειμαι εγω που πληρωνω εισιτηριο;
Ποιό γκέτο ρε; Εννοείς θα τουρκέψει.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και τον 15ο αιώνα Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία τούρκεψαν. Την κατάσταση την έσωσαν κάτι Κροάτες, Δυτικοί Σλάβοι και οι Αυστριακοί.
Δεν είναι σύμπτωση ότι το ίδιο γίνεται σήμερα. Ποιοί χτίζουν τείχη (και τους κατηγορούσε γι αυτό το ΚΑΠ). Ούγγροι, Τσεχοσλοβάκοι, Πολωνοί...Και την προηγούμενη τζιχάντ αυτοί την σταμάτησαν. Στη Βιέννη διοικούσε ο Πολωνός Σομπιέσκι.
εχει και Συριους τυπε,απλα αυτους τους βαζουν με τη μια στα διαμερισματα σαν 'προσφυγες'.Ποιοι Συριοι ψηλε μου?
Εχεις δει κανενα Συριο στην Αθηνα?
Ολοι ειναι απο το Πακισταν,Μπαγκλαντες,Αιθιοποια,Νιγηρια κτλ.
Κανενα προβλημα με τους Συριους που πραγματικα η χωρα τους εχει γινει πεδιο δοκιμων νεων οπλων αλλα ακουω κατι λιμπεραλ να λενε αλληλεγγυη σε ολους τους μεταναστες,αυτοι συνηθως αυτοπροσδιορίζονται και σαν αντικαπιταλιστες,δηλαδη προσφερουν αλληλεγγυη σε παρανομους μεταναστες που κυνηγανε το καπιταλιστικο ονειρο,δεν του φτανει του τσομπανη απο το Πακισταν που εχει 5 αγελαδες και βγαζει το ψωμι του θελει να γινει μαγαζατορας στη Σατωμβριαδου με μινι μαρκετ.
δεν μπορει να σκασει τσουναμι εκεινη την ωρα τυπε :S :S :Sαυτο το χαλι τωρα και στην ευρωπη.. φουλ οι μηχανες για τον λαθρομουσουλμανικο μεσαιωνα
εχει και Συριους τυπε,απλα αυτους τους βαζουν με τη μια στα διαμερισματα σαν 'προσφυγες'.
850.000 εχει η Γερμανια. :S :S :S
δεν μπορει να σκασει τσουναμι εκεινη την ωρα τυπε :S :S :S
το 1453 τουρκεψαμε υπο την θεληση του ''λαου'' που επελεξε το τουρκικο φεσι απο την παπικη τιαρα
σημερα τουρκευουμε με την ψηφο μας
σε αντιθεση με τους λαους που αναφερεις που ψηφιζουν ''παλιοφασιστες''
εχει και Συριους τυπε,απλα αυτους τους βαζουν με τη μια στα διαμερισματα σαν 'προσφυγες'.
850.000 εχει η Γερμανια. :S :S :S
ημουν τωρα διακοπες με την κοπελα μου που μενει γερμανια
το κινητο της χτυπουσε συνεχεια και μου ειπε πως ειναι ανιχνευτες κινησης
επειδη ζει σε προαστιο την ρωτησα αν ειναι ησυχα εκει, ετσι μου ειχε φανει
μου απαντησε πως ηταν μεχρι που ηρθαν οι συριοι
τι σιγα σιγα τυπε,ποτεη γερμανια σιγα σιγα θα ξεσκαρταρει τη πλεμπα και θα στειλει εδω τους αχρηστους σε κουλη και αλεξη
Εδω θα βρουν κατασχεμενα διαμερισματα και τζαμπα ρευμα απο την πλουσια ΔΕΗ
Πριν κάτι μήνες που είχαν πιάσει μια συμμορία στη Θεσσαλονίκη,είχε και Σύριους μέσα.Άσε όλοι ίδιοι είναι
η γερμανια σιγα σιγα θα ξεσκαρταρει τη πλεμπα και θα στειλει εδω τους αχρηστους σε κουλη και αλεξη
Εδω θα βρουν κατασχεμενα διαμερισματα και τζαμπα ρευμα απο την πλουσια ΔΕΗ
τυπε ολα τα σκατα ιδια ειναι
οι αφροασιατες που ξεχωριζουν απο την πλεμπα ειναι οι πλουσιοι
που βρηκαν τα λεφτα στο υπεδαφος με πετρελαια κλπ
δεν εκαναν τιποτα απολυτως για να παραξουν χρημα γιατι ειναι πιθηκοι
και ας το παιζουν επιχειρηματιες, ανοιγουν με τα πετροδολαρα καποιες επιχειρησεις που τις διοικουν λευκοι
Πάντως ο πανδαμάτωρ Ζεύς έχει πολλούς τρόπους να εκδικηθεί.
του κανε ο λαθρο τον πατο σαν την τρυπα του οζοντος και αυτος νοιωθει 'ενοχες' :thubsdown:Πάντως ο πανδαμάτωρ Ζεύς έχει πολλούς τρόπους να εκδικηθεί.