Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.999
Πόντοι
24.596

stefos papas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Like
21
Πόντοι
1
Αυτά είναι σοβαρά κράτη πού σέβονται την εθνική τους κυριαρχία.

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Σήμερα είπα να κατέβω Φυλής, καθόσον τελώ εν αδεία. Μετά από πρωινό καφεδάκι στα Κάτω Πατήσια, πάω στον ηλεκτρικό για να κατέβω Βικτώρια, καθόσον ουδέποτε πηγαίνω την μπέμπα στην περιοχή αυτή.

Κατεβαίνοντας με την κυλιομενη, παρατηρώ ότι η πλατφόρμα είναι σχεδόν άδεια από κόσμο. Επομένως αυτός ο καλοντυμένος κινέζος, ή τέλος πάντων σχιστομάτης τράβηξε την προσοχή μου, διότι δεν προωθείτο στην αποβάθρα αλλά καθόνταν δίπλα στα μηχανήματα εισόδου και μιλούσε στο smartphone. Σκέφτηκα αυτός ή πούστης είναι ή λαθρεπιβάτης.

Πάω να βγάλω εισητήριο και τότε εμφανίζεται Ελληναράς δύο μέτρα, μαύρο γυαλάκι και μουσάκι, περνάει το μηχάνημα για να μπει στην αποβάθρα και τσουκ από πίσω του ο κινέζος, σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Εισέρχομαι και εγώ, πάω στον ελληναρά και του λέω "μαζί σου πέρασε αυτός;".
Στην αρχή ενοχλήθηκε με την ερώτηση αλλά μετά είπε "μάλλον, μπορεί"
Κι εγώ του είπα να πάει να του ζητήσει τα μισά λεφτά.
Τότε ο ελληναράς χαμογέλασε και το έριξε στο αστείο.

Εγώ δεν έβλεπα κάτι αστείο, οπότε απομακρύνθηκα και είπα από μέσα μου "άει να χαθείς χαϊβάνι".

Και το ίδιο πράγμα θα πρέπει να ειπωθεί σε όλους όσους ανέχονται τη λαθρεπιβίβαση, σε τραίνο, πλοίο ή στην ίδια τη χώρα. "Άει να χαθείτε χαϊβάνια".

*μπέμπα λέμε το BMW

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.999
Πόντοι
24.596
Σήμερα είπα να κατέβω Φυλής, καθόσον τελώ εν αδεία. Μετά από πρωινό καφεδάκι στα Κάτω Πατήσια, πάω στον ηλεκτρικό για να κατέβω Βικτώρια, καθόσον ουδέποτε πηγαίνω την μπέμπα στην περιοχή αυτή.

Κατεβαίνοντας με την κυλιομενη, παρατηρώ ότι η πλατφόρμα είναι σχεδόν άδεια από κόσμο. Επομένως αυτός ο καλοντυμένος κινέζος, ή τέλος πάντων σχιστομάτης τράβηξε την προσοχή μου, διότι δεν προωθείτο στην αποβάθρα αλλά καθόνταν δίπλα στα μηχανήματα εισόδου και μιλούσε στο smartphone. Σκέφτηκα αυτός ή πούστης είναι ή λαθρεπιβάτης.

Πάω να βγάλω εισητήριο και τότε εμφανίζεται Ελληναράς δύο μέτρα, μαύρο γυαλάκι και μουσάκι, περνάει το μηχάνημα για να μπει στην αποβάθρα και τσουκ από πίσω του ο κινέζος, σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Εισέρχομαι και εγώ, πάω στον ελληναρά και του λέω "μαζί σου πέρασε αυτός;".
Στην αρχή ενοχλήθηκε με την ερώτηση αλλά μετά είπε "μάλλον, μπορεί"
Κι εγώ του είπα να πάει να του ζητήσει τα μισά λεφτά.
Τότε ο ελληναράς χαμογέλασε και το έριξε στο αστείο.

Εγώ δεν έβλεπα κάτι αστείο, οπότε απομακρύνθηκα και είπα από μέσα μου "άει να χαθείς χαϊβάνι".

Και το ίδιο πράγμα θα πρέπει να ειπωθεί σε όλους όσους ανέχονται τη λαθρεπιβίβαση, σε τραίνο, πλοίο ή στην ίδια τη χώρα. "Άει να χαθείτε χαϊβάνια".

*μπέμπα λέμε το BMW
ολα τα παρασιτα τυπε κυκλοφορουν χωρις καρτα και πανε κολλητα στον μπροστινο :vomit:
οποιος ξερει πλεον σκεκεται ετσι ωστε να μην προλαβει να περασει ο λαθρο η ακομη καλυτερα να τον βρουν με δυναμη τα πορτακια :wanker:
και ενα κλωτσιδι-σπρωξομπουνιδι στον λαθρο και ψιλοκομπλε :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.999
Πόντοι
24.596

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ξεβράκωμα! Ρωτάει τους αλληλέγγυους διαμαρτυρόμενους αν θα έπαιρναν «μετανάστες» σπίτι τους – Τι απάντησαν!

[facebook] ]

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.410
Πόντοι
4.746
ολα τα παρασιτα τυπε κυκλοφορουν χωρις καρτα και πανε κολλητα στον μπροστινο :vomit:
οποιος ξερει πλεον σκεκεται ετσι ωστε να μην προλαβει να περασει ο λαθρο η ακομη καλυτερα να τον βρουν με δυναμη τα πορτακια :wanker:
και ενα κλωτσιδι-σπρωξομπουνιδι στον λαθρο και ψιλοκομπλε :S :S :S
Exω δει Μυστη οτι το κανουν συνεχως οι λαθρομουσουλμανοι αυτο το κολπακι, αλλα οταν τυχει να περναω  με το εισιτηριο τις μπαρες του μετρο κοντοστεκομαι σαν κολωνα αφου περασω για 5'' για να σπασω τον τσαμπουκα στα λαθρομπαχαλια. Σημερα πχ. το εκανα στον Πειραια στον ηλεκτρικο και παρεξηγηθηκε το λαθρομπαχαλι που δεν μπορεσε να περασει λαθραια τις μπαρες του ηλεκτρικου. Και του ειπα.. τι αγριοκοιτας ρε σκουπιδι, ζητας και τα ρεστα; βλακας ειμαι εγω που πληρωνω εισιτηριο;  :tickedoff:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.410
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• TrumpCrusader.jpg
    TrumpCrusader.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 18

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.410
Πόντοι
4.746
Τις προάλλες περίμενα αστικό στο κέντρο Θεσσαλονίκη,σταματάει νομίζω το 31 και κατέβηκε ένα μπουλούκι γιαχαμπίμπια.
Να βλέπατε τις φάτσες του κόσμου στη στάση. Κατα τ'άλλα,οι μαλάκες ψηφίσαν τον Κούλη για να τους διώξει
Σιγουρα..  :S

Συνημμένα

• mitsotakis-735x400.jpg
    mitsotakis-735x400.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 12

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
:takethis: :takethis: την ελλαδιτσα ολοι μαζι κομματα δημοκρατικου τοξου - καναλια

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1

o εμφυλιος στην Συρια εχει σχεδον τελειωσει.
τα τζιχαντια τον πινουν και στο τελευταιο προπυργιο :takethis:
θα στειλουν πισω τους λαθροΣυριους :think: :S :S :S

Το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, αυτοί που έρχονται τώρα με τις βάρκες είναι το προσωπικό. Τα όπλα τους θα έλθουν αργότερα με τα πλοία κάποιας ΜΚΟ.

Μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Το Μαρόκο είναι η Γερμανία της Αφρικής. Πώς νοείται Μαροκινός πρόσφυγας;

Δεν είναι προσφυγας. ΦΑΝΤΑΡΟΣ είναι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
Σε παραλια της νεας μακρης πλατσουριζαν στα ρηχα νεος αντρας και παιδακι
Η μανα φοραγε μπουργκα ολοσωμη μαυρη
Μπηκε μ' αυτην στο νερο να παιξει με το παιδι της

Χαλι μαυρο  :S

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

o εμφυλιος στην Συρια εχει σχεδον τελειωσει.
τα τζιχαντια τον πινουν και στο τελευταιο προπυργιο :takethis:
θα στειλουν πισω τους λαθροΣυριους :think: :S :S :S
Ποιοι Συριοι ψηλε μου?
Εχεις δει κανενα Συριο στην Αθηνα?
Ολοι ειναι απο το Πακισταν,Μπαγκλαντες,Αιθιοποια,Νιγηρια κτλ.
Κανενα προβλημα με τους Συριους που πραγματικα η χωρα τους εχει γινει πεδιο δοκιμων νεων οπλων αλλα ακουω κατι λιμπεραλ να λενε αλληλεγγυη σε ολους τους μεταναστες,αυτοι συνηθως αυτοπροσδιορίζονται και σαν αντικαπιταλιστες,δηλαδη προσφερουν αλληλεγγυη σε παρανομους μεταναστες που κυνηγανε το καπιταλιστικο ονειρο,δεν του φτανει του τσομπανη απο το Πακισταν που εχει 5 αγελαδες και βγαζει το ψωμι του θελει να γινει μαγαζατορας στη Σατωμβριαδου με μινι μαρκετ.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.410
Πόντοι
4.746
αυτο το χαλι τωρα και στην ευρωπη.. φουλ οι μηχανες για τον λαθρομουσουλμανικο μεσαιωνα  :vomit:

Συνημμένα

• mpourkini.jpg
    mpourkini.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 15

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ξεβράκωμα! Ρωτάει τους αλληλέγγυους διαμαρτυρόμενους αν θα έπαιρναν «μετανάστες» σπίτι τους – Τι απάντησαν!

Ευτυχώς δεν είχε τίποτα τσιριζαίους εκεί να μας κάνανε ρόμπα

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Εγώ απορώ τι σκατα έχουν στο μυαλό τους οι πουστηδες και τα ξεκωλιδια που υποστηρίζουν σθεναρά τα ζώα με τις μπούρκες!. Νομιζουν ότι θα κυκλοφορούν με το πάπαρι και τους κολους έξω?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τετοια γκαλοπ δεν γινονται εδω  με την μια θα τους κατηγορησουν και απο την κυβερνηση του κουλη

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Το'χουν ξαναπεί και παληκάρια παλαιότερα, Σύριος δεν πάτησε ούτε για αστείο στην Ελλάδα ούτε πέρασε από την Λέσβο. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Όλοι οι γυφτοσκατιάριδες και τα σιχαμένα εκπαιδευμένα σκουπίδια φρέσκα από την τζιχάντ ήρθαν για να γαμήσει την Ευρώπη ο Ομπάμα και κυρίως η Μέρκελ, ως κλασσική καριόλα πουστογερμανίδα που θέλει να υποτάξει την Ευρώπη ως ο επόμενος Κάιζερ. Αν δεν πέσουν πυρηνικά σε Γερμανία και Λουξεμβούργο, απλά θα τρώμε πίτουρα για την επόμενη χιλιετία. Όλοι οι ΜΚΟ ή από'κει είναι έτσι και αλλιώς(άσχετο αν το ντουβάρι του μήνα είναι άλλης εθνικότητας εκείνο τον μήνα) ή κλασσικά από της τράπεζες της Αμερικής.

[facebook] ]

Αυτά δεν είναι να τα βλέπουν οι μπούφοι σε αυτοί την χώρα για να ξυπνάνε, αυτά είναι για να τα βλέπει όλος ο κόσμος της Ελλάδας και να γίνεται ηφαίστειο από τον θυμό του. Ακούς από'δω και από'κει στο εξωτερικό για το πόσο αντιρατσιστες και φιλόξενοι είναι ο τάδε και ο παρατάδε και πόσο πούστρα είναι ο Ελληνάρας που καθόταν και κλαιγόταν το 2015, αλλά τα βλέπεις τώρα αυτά που ετοιμάζονται να σφύξουν τα κωλαράκια απ'έξω και σε παραμυθιάζουν από το πρώι μέχρι το βράδυ. Να ρουφηξούν το καυλί του κάθε καριολή που τους κυβερνά λοιπόν, να γελάμε και εμείς εκδηκητικά και να κοιτάξουμε επιτέλους να φτιάξουμε το δίκο μας χάλι.

Τουλάχιστον να μην έχουμε βαριά την συνείδησή μας ότι δήθεν δεν κάναμε τίποτα. Το 15 και μόνο κάναμε πολλά περισσότερα για τους λαθρούς από'τι έκανε όλος ο υπόλοιπος σκατόκοσμος για αυτούς αυτά τα 4 χρόνια. Και αυτό κάτι λέει για εμάς και για αυτούς.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Στις προσφατες εκλογες το 95% των ελληνων ψηφοφορων ψηφισε λαθρολαγνικα κομματα

η ελλαδα θα γινει γκετο

ας προσεχατε

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το'χουν ξαναπεί και παληκάρια παλαιότερα, Σύριος δεν πάτησε ούτε για αστείο στην Ελλάδα ούτε πέρασε από την Λέσβο. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!

Πριν κάτι μήνες που είχαν πιάσει μια συμμορία στη Θεσσαλονίκη,είχε και Σύριους μέσα.Άσε όλοι ίδιοι είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom