ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.999
- Πόντοι
- 24.596
H Σλοβενια μεγαλωνει τον φραχτη για να αποτρεψει τους λαθρο
εδω τους χαριζουμε σπιτια εντος αστικου ιστου-ολα πληρωμενα :S :S :S
ολα τα παρασιτα τυπε κυκλοφορουν χωρις καρτα και πανε κολλητα στον μπροστινοΣήμερα είπα να κατέβω Φυλής, καθόσον τελώ εν αδεία. Μετά από πρωινό καφεδάκι στα Κάτω Πατήσια, πάω στον ηλεκτρικό για να κατέβω Βικτώρια, καθόσον ουδέποτε πηγαίνω την μπέμπα στην περιοχή αυτή.
Κατεβαίνοντας με την κυλιομενη, παρατηρώ ότι η πλατφόρμα είναι σχεδόν άδεια από κόσμο. Επομένως αυτός ο καλοντυμένος κινέζος, ή τέλος πάντων σχιστομάτης τράβηξε την προσοχή μου, διότι δεν προωθείτο στην αποβάθρα αλλά καθόνταν δίπλα στα μηχανήματα εισόδου και μιλούσε στο smartphone. Σκέφτηκα αυτός ή πούστης είναι ή λαθρεπιβάτης.
Πάω να βγάλω εισητήριο και τότε εμφανίζεται Ελληναράς δύο μέτρα, μαύρο γυαλάκι και μουσάκι, περνάει το μηχάνημα για να μπει στην αποβάθρα και τσουκ από πίσω του ο κινέζος, σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Εισέρχομαι και εγώ, πάω στον ελληναρά και του λέω "μαζί σου πέρασε αυτός;".
Στην αρχή ενοχλήθηκε με την ερώτηση αλλά μετά είπε "μάλλον, μπορεί"
Κι εγώ του είπα να πάει να του ζητήσει τα μισά λεφτά.
Τότε ο ελληναράς χαμογέλασε και το έριξε στο αστείο.
Εγώ δεν έβλεπα κάτι αστείο, οπότε απομακρύνθηκα και είπα από μέσα μου "άει να χαθείς χαϊβάνι".
Και το ίδιο πράγμα θα πρέπει να ειπωθεί σε όλους όσους ανέχονται τη λαθρεπιβίβαση, σε τραίνο, πλοίο ή στην ίδια τη χώρα. "Άει να χαθείτε χαϊβάνια".
*μπέμπα λέμε το BMW
Exω δει Μυστη οτι το κανουν συνεχως οι λαθρομουσουλμανοι αυτο το κολπακι, αλλα οταν τυχει να περναω με το εισιτηριο τις μπαρες του μετρο κοντοστεκομαι σαν κολωνα αφου περασω για 5'' για να σπασω τον τσαμπουκα στα λαθρομπαχαλια. Σημερα πχ. το εκανα στον Πειραια στον ηλεκτρικο και παρεξηγηθηκε το λαθρομπαχαλι που δεν μπορεσε να περασει λαθραια τις μπαρες του ηλεκτρικου. Και του ειπα.. τι αγριοκοιτας ρε σκουπιδι, ζητας και τα ρεστα; βλακας ειμαι εγω που πληρωνω εισιτηριο;ολα τα παρασιτα τυπε κυκλοφορουν χωρις καρτα και πανε κολλητα στον μπροστινο
οποιος ξερει πλεον σκεκεται ετσι ωστε να μην προλαβει να περασει ο λαθρο η ακομη καλυτερα να τον βρουν με δυναμη τα πορτακια
και ενα κλωτσιδι-σπρωξομπουνιδι στον λαθρο και ψιλοκομπλε :S :S :S
Ξεβράκωμα! Ρωτάει τους αλληλέγγυους διαμαρτυρόμενους αν θα έπαιρναν «μετανάστες» σπίτι τους – Τι απάντησαν!
[facebook] ]
Σιγουρα.. :SΤις προάλλες περίμενα αστικό στο κέντρο Θεσσαλονίκη,σταματάει νομίζω το 31 και κατέβηκε ένα μπουλούκι γιαχαμπίμπια.
Να βλέπατε τις φάτσες του κόσμου στη στάση. Κατα τ'άλλα,οι μαλάκες ψηφίσαν τον Κούλη για να τους διώξει
o εμφυλιος στην Συρια εχει σχεδον τελειωσει.
τα τζιχαντια τον πινουν και στο τελευταιο προπυργιο
θα στειλουν πισω τους λαθροΣυριους :S :S :S
Ποιοι Συριοι ψηλε μου?
o εμφυλιος στην Συρια εχει σχεδον τελειωσει.
τα τζιχαντια τον πινουν και στο τελευταιο προπυργιο
θα στειλουν πισω τους λαθροΣυριους :S :S :S
Ξεβράκωμα! Ρωτάει τους αλληλέγγυους διαμαρτυρόμενους αν θα έπαιρναν «μετανάστες» σπίτι τους – Τι απάντησαν!
[facebook] ]
Το'χουν ξαναπεί και παληκάρια παλαιότερα, Σύριος δεν πάτησε ούτε για αστείο στην Ελλάδα ούτε πέρασε από την Λέσβο. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!