Επισκέπτης
Να δωθει αμεσα επιδομα γαμησιου στους λαθρο ωστε να μην ειναι αναγκασμενοι να βιαζουν. Θα ηταν μια λυση τωρα που θα βγουμε απο τα μνημονια και θα τρωμε με χρυσα κουταλια παλι
Οταν καποιος ειναι προσφυγας και εχουν παψει οι λογοι που τον εκαναν προσφυγα, δεν θα επρεπε αυτοματως να προβλεπεται η επιστροφη του στην χωρα του? Γιατι να ειναι μονιμη η εγκατασταση εκει που βρεθηκε?
Έχουν δικαίωμα ψήφου οι πρόσφυγες ; Μετά από χρόνια ;
Θα αποκτησουν. Ειναι ολοι τους μελλοντικοι ψηφοφοροι του Συριζα.
Λαθος.
Οι Αλβανοι θα ψηφιζουν ΝΔ, που τους ανοιξε τα συνορα και εφερε πανω απο 1.000.000 στην Ελλαδα.
Γεωργιανοι, πρωην Γιουγκοσλαβοι, Ουζμπεκοι και λοιποι ανατολικοι ΠΑΣΟΚ που τους ελληνοποιησε, βαφτιζοντας τους ομογενεις.
Οι Αφγανοπακιστανομπακλαντεσιανοι ειναι μεταξυ ΠΑΣΟΚ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Κι οτι περισευει το παιρνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τι περίπου είναι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ; Δεν έχω ιδέα !
Αναρχοκομπλεξικοι σχιζοφρενεις.
Οκ , και συντάσσονται με ποιούς , Κινέζους ;
Οι εδώ Αφγανοί είναι στάνταρ Αμερικανόφιλοι, οι Πακιστανοί στάνταρ Τουρκόφιλοι και το Μπαγκλαντές το παίζει δίπορτο ως προς το Μεσανατολικό.
Τι περίπου είναι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ; Δεν έχω ιδέα !
Συντασσονται με οποιονδηποτε εφοσον αυτος ειτε δεν ειναι Ελληνας ειτε ειναι Ελληνας αλλα θελει να δει τον ελληνικο λαο να γινεται μια μειονοτητα στην ιδια του την χωρα. Το ιδιο κινημα υπαρχει σε ολες τις δυτικες χωρες και εχουν παντου τα ιδια μυαλα. Μισουν το εθνος στο οποιο ανηκουν. Η ψυχιατρικη επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα. Δεν υπαρχει ιαση.
Συγνώμη , θύμησέ μου λίγο για ποιά χρονιά μιλάμε , γιατί στα κομματικά είμαι σκράπας !
θα σε βαλει ο στουκας στην λιστα για φετος
δουλεψε το
Συγνώμη , θύμησέ μου λίγο για ποιά χρονιά μιλάμε , γιατί στα κομματικά είμαι σκράπας !
Συμφωνα με τα σχολια στο youtube βουλευτικες εκλογες 2009.