Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Επισκέπτης
δεν εχει σημασια

ετσι και αλλιως φτιαχτο ειναι

Γκιοργκο πολη ορεο :2funny: :2funny:

Δυστηχως το ρεπορταζ ειναι μισο. Δεν αφηνουν τους οπαδους του Γκιοργκο να εκφραστουν.
Να πουν οτι ΠΑΣΟΚ ντοση αντια παραμονη και βοητιση ανηκσουν μαγαζι Ομονια να πουλαη  κλεμενα κινιτα κορις αποντιξη :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ωραίο άβαταρ Παραλίμνιε, πως σου ρθε;

Επισκέπτης
Και ποιός είναι αυτός , Παραλίμνιε, μια και το συζητάτε ;

Επισκέπτης
Ωραίο άβαταρ Παραλίμνιε, πως σου ρθε;

Μου εστειλε ενας φιλος απο Ελλαδα ενα βιβλιο του, μαζι με καποια αλλα βιβλια και διαφορα πραγματακια.
Να σου πω την μαυρη αληθεια, οταν ξεκινησα να το διαβαζω ενθουσιαστικα, αλλα μαλλον δεν ειναι για μενα. Δυσκολο και κουραστικο.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
26907724_1332488566896569_3781178916963556297_n.jpg

Προσεχως και στα δικα μας.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μου εστειλε ενας φιλος απο Ελλαδα ενα βιβλιο του, μαζι με καποια αλλα βιβλια και διαφορα πραγματακια.
Να σου πω την μαυρη αληθεια, οταν ξεκινησα να το διαβαζω ενθουσιαστικα, αλλα μαλλον δεν ειναι για μενα. Δυσκολο και κουραστικο.

Μπορεί να γίνει εξαιρετικά δυσνόητος πράγματι σε κάποια σημεία.  :hi:

Επισκέπτης
Συγνωμη τι θα πει "εμ πηγες να την πεσεις στους αραβες και θες και τα ρεστα";;

Πηγα να την πεσω στις 3 τουριστριες που ανταποκριθηκαν στη μαλακια που τους πεταξα στη γλωσσα τους και που βασικα μαλλον ευκαιρια εψαχναν να ξεκολησουν απο αυτους διοτι δε θυμαμαι να τις ειδα να φευγουν μαζι τους...

Οπως και να εχει ηταν 3 γυναικες 2 αντρες, ακομα και αν θεωρησεις οτι δικαιουνται και αυτοι να γαμανε... δηλαδη περισευε μια... αλλα προφανως δεν ηθελαν τον ανταγωνισμο οπως καταλαβαινεις οι τυποι...

δηλαδη τι ειναι ο αραβες το αγιο δισκοποτηρο η οι αναγνωρισμενοι νταιδες που δε τους παμε κοντρα; και αν ειναι οι αναγνωρισμενοι νταιδες ποιος σου ειπε οτι εγω γουσταρω νταιδες τριγυρω μου;

Κάποιες από τις Ανατολικές που μας έχουν έρθει , κινούνται στη δεκαετία του '70 : ζευγάρωμα με μουσουλμάνους για το καλό της παγκόσμιας τρομοκρατίας.Χρόνια του Κάρλος , το "Τσακάλι" .
Και κάποιες άλλες θέλουνε κονέ με Σαουδάραβες ή Καταριανούς.
Και υπάρχει και το ενδεχόμενο , για κάποιες να ισχύουν και τα 2 ταυτόχρονα.

Οπότε, μην το ξαναεπιχειρήσεις , θα σε βάλουνε στο μάτι , χαλαρά !

Καλή εβδομάδα !

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ειναι ντροπη να φοβασαι μη σε βαλει ο λαθρομεταναστης στο ματι ρε φιλε? Στη χωρα σου? Ποσο φλωρακια εχετε γινει γαμωτο? Εγω προς το παρον οσο αναρρωνω απλα δεν παω στην περιοχη κατω απο το μοναστηρακι και τα μπαρακια και κυριωσ τα μπουρδελα του μεταξουργιου χανουν πολλα λεφτα απο εμενα ;) και απλα οταν αισθανθω παλι δυνατος θα βγω ανθυγειηνο περιπατο με 10 ατομα και καταλληλη ενδυμασια και θα βλαψω οποιον εστω μου θυμιζει τους τυπους (δε τους θυμαμαι καθολου αλλα ισως αν τους δω σε διδυμο τους θυμηθω).

Απο την πλευρα μου ελπιζω να συμβουν σε ολους σας παρομοια σκηνικα ωστε να ξυπνησετε απο τον ληθαργο σας

Η χωρα εχει στηθει για να περναει καλα και να γαμαει ο ελληνας και οχι οι αραβες ουτε και οι πολωνεζες (αν υποθεσουμε οτι οπως λες τους θελαν - πολυ αμφιβαλλω).

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Οταν εχεις επιτρεψει σε αυτες τις ανθρωπομορφες κουραδες, την πλεμπα της αραβιας να ερθουν στη χωρα σου, να ορισουν το χωρο τους και να τον προστατευσουν, εκει που προηγουμενως βρισκοταν ο χωρος σου τοτε το παιχνιδι ειναι μισοχαμενο και θελει πολυ προσπαθεια και πολυ βια για να κερδιθει... Αυτα τα ατομα καθε φορα που κοιτανε καποιον μεσα στα ματια (σαν αρπακτικα) επρεπε να τρωνε σφαλιαρα κατ ευθειαν. Αντιθετα αυτοι νομιζουν (και τους δινεται η ψευδαισθγση οτι θα το πετυχουν) οτι ηρθαν εδω και θα γαμησουν. Θα κανουν δουλειες με φουντες κ θα αλητεψουν.. Ελπιζω το μπαμ να γινει συντομα και να μη χρειαστει να αναμιχθω, ειδαλλως ειπαμε οταν αναρρωσω αφου δε κανει κανεις κατι γισ την κατασταση θα αναγκαστω να κανω κατι εγω.

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Το αστειο ειναι οτι αυτα τα σκατα τολμανε να εχουν και αποψεις εναντιον της ελλαδας, πχ προσφατα ειδα σε θεμα στο φβ περι μακεδονιας να ποσταρει ενας αχμετ απο τη γερμανια (που σιγουρα περασε απο την ελλαδα αυτοσ η οι γονεις του) "buthurt Greeks" και παρομοια πραγματα. Αυτους φροντιζετε μαλακες!!!!

Επισκέπτης
Δεν ειναι ντροπη να φοβασαι μη σε βαλει ο λαθρομεταναστης στο ματι ρε φιλε? Στη χωρα σου? Ποσο φλωρακια εχετε γινει γαμωτο? Εγω προς το παρον οσο αναρρωνω απλα δεν παω στην περιοχη κατω απο το μοναστηρακι και τα μπαρακια και κυριωσ τα μπουρδελα του μεταξουργιου χανουν πολλα λεφτα απο εμενα ;) και απλα οταν αισθανθω παλι δυνατος θα βγω ανθυγειηνο περιπατο με 10 ατομα και καταλληλη ενδυμασια και θα βλαψω οποιον εστω μου θυμιζει τους τυπους (δε τους θυμαμαι καθολου αλλα ισως αν τους δω σε διδυμο τους θυμηθω).

Απο την πλευρα μου ελπιζω να συμβουν σε ολους σας παρομοια σκηνικα ωστε να ξυπνησετε απο τον ληθαργο σας

Η χωρα εχει στηθει για να περναει καλα και να γαμαει ο ελληνας και οχι οι αραβες ουτε και οι πολωνεζες (αν υποθεσουμε οτι οπως λες τους θελαν - πολυ αμφιβαλλω).

Κλασομπανιέρα, το έχουμε χάσει το Κέντρο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom