Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ελεγε στο ραδιοφωνο,βγηκανε τα επισημα στοιχεια καταγραφης λαθρομεταναστων  σε Ιταλια Ελλαδα. 93% απο Αφρικη Ασια, 7% απο Συρια.
και αυτό το 7% δεν είναι προσφυγες. ισως ηταν προσφυγες όταν εφυγαν από την ισλαμικη συρια που εχει πολεμο προς την ισλαμικη τουρκια που εχει ειρηνη.
όταν αυτοι οι μουσουλμάνοι συριοι φευγουν από την μουσουλμανικη τουρκια που εχει ειρηνη και δεν κινδυνευει η ζωη τους για να ερθουν στην χριστιανικη ευρωπη παρανομα, παρανομοι μετανάστες είναι και πρεπει να αντιμετωπίζονται με απελαση όπως γινεται σε κάθε χωρα που σεβεται τον εαυτο της και φυλαει τα σύνορα της.

οι ελληνες που φευγανε το 1922 από την τουρκια δεν πηγαιναν από την γαλλια στην αγγλια και τις ΗΠΑ.... σε ομορες με την τουρκια πηγαιναν και αν καποιος προσπαθουσε να παει παραπερα ετρωγε πορτα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.426
Πόντοι
4.746
Εαν οι ελληνες το 1821 ειχαν φυγει ολοι' ως προσφυγες στην ευρωπη, ποιος θα εμενε
πισω, να πολεμησει στην επανασταση;  :)

Συνημμένα

• Θέσεις+Κορανίου+το+Κοράνι+είναι+το+ιερό+βιβλίο+του+Ισλάμ-.jpg
    Θέσεις+Κορανίου+το+Κοράνι+είναι+το+ιερό+βιβλίο+του+Ισλάμ-.jpg
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 32

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Εαν οι ελληνες το 1821 ειχαν φυγει ολοι' ως προσφυγες στην ευρωπη, ποιος θα εμενε
πισω, να πολεμησει στην επανασταση;  :)

Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν πατρίδα αλλά μονο θρησκεία. Ερχονται στην Ευρώπη ως κατακτητές, και οχι ως πρόσφυγες που προσπαθούν να μας πείσουν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν πατρίδα αλλά μονο θρησκεία. Ερχονται στην Ευρώπη ως κατακτητές, και οχι ως πρόσφυγες που προσπαθούν να μας πείσουν
και γιατι είναι χωρισμένοι σε 30 ισλαμικα κρατη αντι σε 2? σουνιτες και σηιτες και τερμα?

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
και γιατι είναι χωρισμένοι σε 30 ισλαμικα κρατη αντι σε 2? σουνιτες και σηιτες και τερμα?

Κατά τόπους φατριές και φύλαρχοι. Δες τους Σαουντι που εδωσαν το όνομα του σογιού τους στην χώρα τους

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
δηλαδή οι κουρδοι που πολεμανε 30 χρονια για καποιο σοι το κανουν?

Οι Κούρδοι πάνω απο όλα είναι μουσουλμάνοι. Για αυτό κατά την Μικρασιατική Καταστροφή συνεδραμαν τους αδερφούς τους μουσουλμάνους Τούρκους στο σφάξιμο Ελλήνων

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι Κούρδοι πάνω απο όλα είναι μουσουλμάνοι. Για αυτό κατά την Μικρασιατική Καταστροφή συνεδραμαν τους αδερφούς τους μουσουλμάνους Τούρκους στο σφάξιμο Ελλήνων
δεν διαφωνω, αρα αυτό που λες μετραει μονο η θρησκεια τους, αφορα παλιες εποχες 1922.
σημερα, τα τελευταια 30 χρονια?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
έλλας ελλήνων αστυνομικών ρουφιάνων δολοφόνων και βασανιστών
άμεση υποστήριξη των μεταναστών και οικονομικών πρόσφυγων

Αστυνομικοί χτύπησαν μετανάστη μουσικό δρόμου στο Μοναστηράκι και μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας

Με το χυδαίο πρόσωπο του ρατσισμού της ΕΛΑΣ βρέθηκε ο Καμαρά Μοχάμεντ, μουσικός δρόμου και μετανάστης από την Γουϊνέα.

Δύο αστυνομικοί στο Μοναστηράκι, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Σεπτέμβρη, συνέλαβαν το μουσικό παρεμβαίνοντας σε ένα παντελώς ασήμαντο συμβάν.

Ένα μπουκάλι άδειο κύλισε από τα ξύλινα παγκάκια στη πλατεία και έσπασε! Ένας αστυνομικός πλησίασε τον Καμαρά και άρχισε να τον βρίζει ενώ βρίσκονταν εκεί με τη γυναίκα του, η οποία μιλάει άπταιστα ελληνικά. Του πέρασαν τις χειροπέδες αφού του έβαλαν τα χέρια στη πλάτη. Του άφησαν σημάδια στα χέρια.

Ο αστυνομικός δεν του ζήτησε τα χαρτιά του αλλά ο Καμαρά είπε "έχω χαρτιά, γυναίκα και παιδί εδώ, δεν έκανα κάτι παράνομο, θα φωνάξω τη δικηγόρο μου. Γιατί με σπρώχνεις".

Τότε ο αστυνομικός, ο οποίος τον γνώριζε από καιρό ως μουσικό δρόμου του είπε: "Γαμώ και εσένα, και τη γυναίκα σου και τη δικηγόρο μαζί. Σήκω φύγε και μην ξαναπατήσεις στο Μοναστηράκι". "Όταν είμαι εγώ στο Μοναστηράκι, ούτε μουσική θα παίζεις, ούτε θα έρχεσαι εδώ". Ο Καμαρά τον ρώτησε "γιατί τα κάνεις αυτά; Επειδή είμαι μαύρος;".

Του πέρασε χειροπέδες και μαζί με δεύτερο αστυνομικό τον απομάκρυναν και τον στρίμωξαν στο σημείο όπου υπάρχει η κατασκευή στην πλατεία. Ο ένας τον κρατούσε πιέζοντας τον στο σβέρκο και ο άλλος τον χτυπούσε στο πρόσωπο. Άλλοι δεκαπέντε αστυνομικοί κοιτούσαν το συμβάν.

Η ρατσιστική βία είχε τη συνέχεια της εντός του διαβόητου για τα κατορθώματα του ΑΤ Ομονοίας όπου τον χτύπησαν οι ίδιοι δύο αστυνομικοί μπροστά στον αξιωματικό υπηρεσίας!

Να θυμίσουμε στους ρατσιστές ράμπο της ΕΛΑΣ ότι ο Δήμος της Αθήνας έχει δώσει τη δυνατότητα στους μουσικούς δρόμου να εκφράζονται ελεύθερα μετά από πολύμηνες συζητήσεις.
H Αθήνα είναι και θα παραμείνει πόλη ανοιχτή στοςυ μετανάστες, πολυπολιτισμική και φιλόξενη για τους μουσικούς δρόμους.

Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ρατσιστές αστυνομικοί και να σταματήσει η εκδικητική δίωξη που του άσκησαν φορτώνοντας του απίθανες κατηγορίες.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Το θεμα είναι τον εστειλαν πισω στην σκατοχωρα του τον σκυλαραπα? :boobies:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αστυνομικοί χτύπησαν μετανάστη μουσικό δρόμου στο Μοναστηράκι και μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας

Δύο αστυνομικοί στο Μοναστηράκι, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Σεπτέμβρη, συνέλαβαν το μουσικό παρεμβαίνοντας σε ένα παντελώς ασήμαντο συμβάν.

Ένα μπουκάλι άδειο κύλισε από τα ξύλινα παγκάκια στη πλατεία και έσπασε! Ένας αστυνομικός πλησίασε τον Καμαρά και άρχισε να τον βρίζει ενώ βρίσκονταν εκεί με τη γυναίκα του, η οποία μιλάει άπταιστα ελληνικά. Του πέρασαν τις χειροπέδες αφού του έβαλαν τα χέρια στη πλάτη. Του άφησαν σημάδια στα χέρια.

Ο αστυνομικός δεν του ζήτησε τα χαρτιά του αλλά ο Καμαρά είπε "έχω χαρτιά, γυναίκα και παιδί εδώ, δεν έκανα κάτι παράνομο, θα φωνάξω τη δικηγόρο μου. Γιατί με σπρώχνεις".

Τότε ο αστυνομικός, ο οποίος τον γνώριζε από καιρό ως μουσικό δρόμου του είπε: "Γαμώ και εσένα, και τη γυναίκα σου και τη δικηγόρο μαζί. Σήκω φύγε και μην ξαναπατήσεις στο Μοναστηράκι". "Όταν είμαι εγώ στο Μοναστηράκι, ούτε μουσική θα παίζεις, ούτε θα έρχεσαι εδώ". Ο Καμαρά τον ρώτησε "γιατί τα κάνεις αυτά; Επειδή είμαι μαύρος;".

Του πέρασε χειροπέδες και μαζί με δεύτερο αστυνομικό τον απομάκρυναν και τον στρίμωξαν στο σημείο όπου υπάρχει η κατασκευή στην πλατεία. Ο ένας τον κρατούσε πιέζοντας τον στο σβέρκο και ο άλλος τον χτυπούσε στο πρόσωπο. Άλλοι δεκαπέντε αστυνομικοί κοιτούσαν το συμβάν.
Ωραία Είδηση!!! Υπάρχει ελπίς! Μπράβο στα Παλικάρια της ΕΛΑΣ!!! Ελπίζω να υποστηριχθεί η πράξη τους και να έχει συνέχεια για να καθαρίσει η πλατεία! Δεν έχει καμιά δουλειά ο Ζουλού να κάθεται κάτω απο την ακρόπολη !!!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ωραία Είδηση!!! Υπάρχει ελπίς! Μπράβο στα Παλικάρια της ΕΛΑΣ!!! Ελπίζω να υποστηριχθεί η πράξη τους και να έχει συνέχεια για να καθαρίσει η πλατεία! Δεν έχει καμιά δουλειά ο Ζουλού να κάθεται κάτω απο την ακρόπολη !!!

ενώ άμα ήταν μαύρος από τις ΗΠΑ με εισόδημα 100.000ε το χρόνο έχει δικαίωμα να κάθεται κάτω από την ακρόπολη και να τρώει πιτογυρα

φασιστάκο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.465
Πόντοι
6.256
Και ο Καμινης η βρωμοπουστα θελει ενα καλο χερι ξυλο γιατι εχει αφησει μοναστηρακι και θησειο στο ελεος των λαθρο και των εγχωριων χασικληδων

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:erection: :erection: :erection:

Τίτλος τιμής αν το λες ΕΣΥ!

Οι μαυροι της Αμερικής είναι υπόθεση των Αμερικάνων και όχι δική μου! Ας ανοίξουν τα μάτια τους οι αμερικάνοι και ας τους έχουν για σκλάβους όπως παλιά και να μην τους δίνουν τόσα πολλά!

Και δες πόσο εθνικο-ρατσίσταρος είσαι που κάνεις διακρίσεις μεταξί Μαυρων!

Για εμένα ΟΛΟΙ το ίδιο Μαυρο χρώμα έχουν :2funny: :2funny: :2funny:

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
:erection: :erection: :erection:

Τίτλος τιμής αν το λες ΕΣΥ!

Οι μαυροι της Αμερικής είναι υπόθεση των Αμερικάνων και όχι δική μου! Ας ανοίξουν τα μάτια τους οι αμερικάνοι και ας τους έχουν για σκλάβους όπως παλιά και να μην τους δίνουν τόσα πολλά!

Και δες πόσο εθνικο-ρατσίσταρος είσαι που κάνεις διακρίσεις μεταξί Μαυρων!

Για εμένα ΟΛΟΙ το ίδιο Μαυρο χρώμα έχουν :2funny: :2funny: :2funny:

Αφρική δουλεύω και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είναι τρίτος κόσμος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αφρική δουλεύω και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είναι τρίτος κόσμος
Οι Έλληνες αριστεροί κάνουν παγκόσμια έκκληση για όλους του κατοίκους του τρίτου κόσμου να έρθουν και να ζήσουν σε αυτό το κομμάτι γής χωρίς κανένα όρο και προϋπόθεση! Απλά και μόνο με τη φυσική τους παρουσία και αρκεί να τα καταφέρουν να διανύσουν τις αποστάσεις! 

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Οι αριστεροί και τα millenials κάνουν παγκόσμια έκκληση για όλους του κατοίκους του τρίτου κόσμου να έρθουν και να ζήσουν στο δικό  τους κομμάτι γής χωρίς κανένα όρο και προϋπόθεση, για να μην θιχτούνε τα κωλαράκια τους στο current year+2! Απλά και μόνο με τη φυσική τους παρουσία και αρκεί να τα καταφέρουν να διανύσουν τις αποστάσεις!

Φιλαράκο, στα διόρθωσα, FIFY. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom