Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.528

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
σου έχω πει 1 εκ φορές ΄τι δεν στηρίζω τον προδότη της αριστεράς
εσύ είσαι ο εκφραστής της χαριλαου τρικούπη
αλήθεια ποιον από τους 10  υποψήφιους θα στηρίξεις? τη φώφη?

για πες μας λοιπόν ξέρεις τι λέει το πασοκ για το μεταναστευτικό?

και εγω σου εχω πει 2 εκ . φορες οτι τους ψηφισες και τους εφερες στην εξουσια ανθρωπους που δεν ειχαν ιδεα απο διακυβερνηση και ειχαν αυταπατες

ψηφοφορος απλα του πασοκ ειμαι δεν εκφραζω τιποτα και κανεναν εκτος απο τον εαυτο μου

δεν ξερω ακομη αυτον που θα με πεισει οτι δεν θα κανει το ιδιο λαθος του 12 ειτε με δεξια ειτε με τσυριζα

ειπα εγω εχω δικη μου γραμμη το πασοκ μπορει να λεει οτι θελει και οχι δεν ξερω τι λεει για το λαθρομεταναστευτικο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.444
Πόντοι
4.746
:S

Συνημμένα

• 2105.jpg
    2105.jpg
    208,7 KB · Εμφανίσεις: 71
  • to-douvlino-iii-gemizei-me-lathrometanastes-oli-tin-ellada-1-315x236.jpg
    to-douvlino-iii-gemizei-me-lathrometanastes-oli-tin-ellada-1-315x236.jpg
    89,7 KB · Εμφανίσεις: 39

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χτες περπατώντας έξω απο το Παλάτι του μεγάλου Μάγιστρου βλέπω έναν πατέρα με την οικογένειά του να βγάζει ένα πεντάευρω και να παίρνει τη σέλφι μαλακία στη κορούλα του...
Περπατώντας παράλληλα και αφού τον έφτασα σε ένα ύσηχο σημείο ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος--->

Εγώ "Χαρτζιλίκωσες κάλα τον πακιστανό"
Αυτός "Δεν πειράζει, δεν πειράζει" με χαμόγελο
Εγώ "Που να σου βιάσει τη κόρη, δεν ντρέπεσαι να δίνεις λεφτά στους Πακιστανούς μπροστά απο το μνημείο?"
Αυτός""σιωπή και αμηχανία

Εγώ "Σήκω φύγε απο τη Ρόδο, ανεπιθύμητε"
..με γουρλωμένο μάτι εγώ να τον πλάκωνα και ο ανάρχιδος δεν ήξερε τι να κάνει!
Σαραντάρης κοιλιάς με φάτσα βολεψάκια! Ακόμα έχουν λεφτά αυτά τα μουνιά!??? Μνημόνια μέχρι να μην έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους... Όταν ο πολίτης είναι ΜΑΛΑΚΑΣ όποιος και να κυβερνάει το ίδιο θα είναι......

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.444
Πόντοι
4.746
οταν γινουν περισσοτεροι οι μουσουλμανοι εχουν μια υποχρεωση απεναντι στον Αλλαχ και τον προφητη.. να εφαρμοσουν τον μουσουλμανικο νομο... Και οι οι Ευρωπαίοι παραμείνουν αφελείς, αμέριμνοι..  :S

Συνημμένα

• 21740043_1174090039389503_8161179486299707694_n.jpg
    21740043_1174090039389503_8161179486299707694_n.jpg
    93,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 21740254_1174920119306495_8313885527472745651_n.jpg
    21740254_1174920119306495_8313885527472745651_n.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 24

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.660
Πόντοι
1.706

Οι τρομοκράτες του μετρό ήταν υιοθετημένοι από οικογένεια πλούσιων Λονδρέζων -Κυκλοφορούσαν με πολυτελή αμάξια, ακριβά ρολόγια

Πηγή: Οι τρομοκράτες του μετρό ήταν υιοθετημένοι από οικογένεια πλούσιων Λονδρέζων -Κυκλοφορούσαν με πολυτελή αμάξια, ακριβά ρολόγια [εικόνες] | iefimerida.gr

[move]ΘΡΕΨΕ ΛΥΚΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ[/move]

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.672
Πόντοι
6.256
Και το παραδοσιακό επαγγελμα του γυφτου ρακοσυλλέκτη τείνει να χαθεί,
Πακιστανοι με τρίκυκλα σαρώνουν τα πάντα με μεγάλη συχνότητα,  ανενόχλητοι χωρις πινακίδες, με ύφος σας έχω χεσμένους, παρατάνε τα καπάκια των κάδων ανοιχτά και φευγουν.
ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΛΕΟΝ.
και καλά ο σύριζα είναι ότι είναι, ιδεολογία του πούτσου  κλπ κλπ.
Οι νεοδημοκρατες οι αχρηστοι ανίκανοι της λεσχης μπιλντεμπεργκ γιατί δε λένε οτι τα θαλασσια σύνορα κλείνουν και υπάρχουν .
Βουτηγμένο ως το λαιμό στη λεσχη μπιλντεμπεργκ το μητσοτακαίικο,
Να περιμένετε περισσότερους λαθρο με τον κούλη και θα νοσταλγείτε το μουζάλα και την τασία.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
Και το παραδοσιακό επαγγελμα του γυφτου ρακοσυλλέκτη τείνει να χαθεί,
Πακιστανοι με τρίκυκλα σαρώνουν τα πάντα με μεγάλη συχνότητα,  ανενόχλητοι χωρις πινακίδες, με ύφος σας έχω χεσμένους, παρατάνε τα καπάκια των κάδων ανοιχτά και φευγουν.
ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΛΕΟΝ.
και καλά ο σύριζα είναι ότι είναι, ιδεολογία του πούτσου  κλπ κλπ.
Οι νεοδημοκρατες οι αχρηστοι ανίκανοι της λεσχης μπιλντεμπεργκ γιατί δε λένε οτι τα θαλασσια σύνορα κλείνουν και υπάρχουν .
Βουτηγμένο ως το λαιμό στη λεσχη μπιλντεμπεργκ το μητσοτακαίικο,
Να περιμένετε περισσότερους λαθρο με τον κούλη και θα νοσταλγείτε το μουζάλα και την τασία.
η ιδια η Μπακογιαννη δεν ειπε οτι δεν θελει και καλα την μπουρκα αλλα με την μαντηλα δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα :think: :vomit: :vomit: :vomit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Χτες περπατώντας έξω απο το Παλάτι του μεγάλου Μάγιστρου βλέπω έναν πατέρα με την οικογένειά του να βγάζει ένα πεντάευρω και να παίρνει τη σέλφι μαλακία στη κορούλα του...
Περπατώντας παράλληλα και αφού τον έφτασα σε ένα ύσηχο σημείο ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος--->

Εγώ "Χαρτζιλίκωσες κάλα τον πακιστανό"
Αυτός "Δεν πειράζει, δεν πειράζει" με χαμόγελο
Εγώ "Που να σου βιάσει τη κόρη, δεν ντρέπεσαι να δίνεις λεφτά στους Πακιστανούς μπροστά απο το μνημείο?"
Αυτός""σιωπή και αμηχανία

Εγώ "Σήκω φύγε απο τη Ρόδο, ανεπιθύμητε"
..με γουρλωμένο μάτι εγώ να τον πλάκωνα και ο ανάρχιδος δεν ήξερε τι να κάνει!
Σαραντάρης κοιλιάς με φάτσα βολεψάκια! Ακόμα έχουν λεφτά αυτά τα μουνιά!??? Μνημόνια μέχρι να μην έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους... Όταν ο πολίτης είναι ΜΑΛΑΚΑΣ όποιος και να κυβερνάει το ίδιο θα είναι......
Και τι πετυχαινεις; 1 εκατομμυριο Αλβανοι και αλλο ενα εκατομμυριο απο ολες τις ρατσες δεν τους κουναει ρουπι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και τι πετυχαινεις; 1 εκατομμυριο Αλβανοι και αλλο ενα εκατομμυριο απο ολες τις ρατσες δεν τους κουναει ρουπι.
Ας το έκανε ο καθένας το ίδιο!Μήπως και τα ζώα μαζεύονταν μερικώς και δεν θεωρείτο τόσο αθώο το να δίνεις μετρητό έτσι στους Πακιστανους στο δρόμο για ευτελή κινεζικά προϊόντα κυκλωμάτων παρεμπορίου...
Αυτό στους ασυνήδειτους βόθροπολίτες είναι απενοχοποιημένο !
Παίρνουν ότι θέλουν φόρα παρτίδα και το λένε και πολλές φορές ως οτι πήραν κάτι φτηνό που σε μαγαζί είχε περισσότερα και πόσο έξυπνοι είναι που το πήραν απο τον αλλοδαπό...Ότι να ´ναι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ας το έκανε ο καθένας το ίδιο!Μήπως και τα ζώα μαζεύονταν μερικώς και δεν θεωρείτο τόσο αθώο το να δίνεις μετρητό έτσι στους Πακιστανους στο δρόμο για ευτελή κινεζικά προϊόντα κυκλωμάτων παρεμπορίου...
Αυτό στους ασυνήδειτους βόθροπολίτες είναι απενοχοποιημένο !
Παίρνουν ότι θέλουν φόρα παρτίδα και το λένε και πολλές φορές ως οτι πήραν κάτι φτηνό που σε μαγαζί είχε περισσότερα και πόσο έξυπνοι είναι που το πήραν απο τον αλλοδαπό...Ότι να ´ναι
Στην Αθηνα μαζευονται οι Αλβανοι, απομονωνουν καποιον Ελληνα και του επιτιθενται ομαδικα. Μας εχουν αποκλεισει απο πλατειες. Εγω πλεον δεν ψωνιζω απο καταστηματα που απασχολουν αλλοδαπους, εκοψα μεχρι και τα σουβλακια και ψωμι περπαταω 5 χιλιομετρα για να αγορασω. Αλλα αντισταση στη βια των ξενων δε μπορω να κανω μονος μου. Αναγκαζομαι να υποχωρησω. Λιγοι οι Ελληνες στη γειτονια, οι περισσοτεροι γεροι, που αντιπαθουν το νεο Ελληνα περισσοτερο απ τον αλλοδαπο. Ποιος θα κατεβει απο αλλες γειτονιες να μας ενισχυσει; Κανεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πριν 200 χρονια ηταν περισσοτεροι και δεν είχαμε ουτε κρατος ουτε στρατο.
το θεμα είναι να γινει ενας τζερτζελες να βγει ο ελληνικος στρατος. πχ και οι αλβανοι ειχαν μπουκαρει πριν 70 χρονια και φυγαν και οι τσαμιδες μαζι τους όταν ο εδες και το κρατος ελευθερωσαν ξανα την ηπειρο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
πριν 200 χρονια ηταν περισσοτεροι και δεν είχαμε ουτε κρατος ουτε στρατο.
το θεμα είναι να γινει ενας τζερτζελες να βγει ο ελληνικος στρατος. πχ και οι αλβανοι ειχαν μπουκαρει πριν 70 χρονια και φυγαν και οι τσαμιδες μαζι τους όταν ο εδες και το κρατος ελευθερωσαν ξανα την ηπειρο.
Ημασταν στο πλευρο των νικητων ομως.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Υπάρχει έξωθεν εντολή να γεμίσουμε με λάθρους.
Εντολή απο αμερική ισραήλ κ βρυξέλλες,
η ίδια εντολή-διαταγή έχει δοθεί σε όλα τα ευρωπαικά κράτη.
Κάποια κράτη την γράφουν στα @@ τους
γιατί δεν έχουν πρωθυπουργούς αλεκοκούληδες.

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
376
Πόντοι
26
Αυξημένες οι ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγαίου, ανέβασαν σε πάνω από 2.400 τον αριθμό των όσων πέρασαν στα νησιά από την 1η Σεπτεμβρίου και προστέθηκαν στους ήδη διαμένοντες σε αυτά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αυξημένες οι ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγαίου, ανέβασαν σε πάνω από 2.400 τον αριθμό των όσων πέρασαν στα νησιά από την 1η Σεπτεμβρίου και προστέθηκαν στους ήδη διαμένοντες σε αυτά.

ερχονυαι οι επενδυτες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ελεγε στο ραδιοφωνο,βγηκανε τα επισημα στοιχεια καταγραφης λαθρομεταναστων  σε Ιταλια Ελλαδα. 93% απο Αφρικη Ασια, 7% απο Συρια.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Ναι, τώρα τα θυμηθήκανε τα επίσημα στοιχεια, όταν κάνανε παρέλαση και πασαρέλλα στους δρόμους Μυτιλήνης, Χίου και Αθήνας τι γινόταν; Ή τώρα απλά τέλειωσε το συμβόλαιο με το Ισραηλ και τους θάβουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom