Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Η μαγκιά δεν είναι γίνουμε καμικάζι/σαμουράι/ιππότες. Η μαγκιά είναι να πολεμήσουμε, να νικήσουμε, να βγούμε ζωντανοί και να ξαναχτίσουμε κάτι καλύτερο.
επειδη δεν ξερετε τι σας γινεται και επειδη ξερω μερικα πραματα παραπανω
στην ελλαδα δεν θα γινει τζιχαντ για πολλους λογους
ο σημαντικοτερος διοτι η αριστερα(ολες οι τασεις) δεν το επιτρεπει
οσοι καταλαβαν καταλαβαν
απλα δεν χρειαζεται να λεμε αλλα
τα συμπερασματα δικα σας απλα να πω οτι δεν εννοω οτι δεν υπαρχουν και καποιοι τρελοι μουσουλμανοι αλλα αυτους τους ξερουν πρωτα τα εξαρχεια και μετα η ελλας
τα υπολοιπα στη συνεχεια
μεινετε ησυχοι παντως εδω δεν σας ακουμπαει κανενας της ισις
τον κακο σου καιρο ξερεις
Πάτρα: Άσκηση για την αντιμετώπιση επίθεσης από τζιχαντιστές
και θα γινουν αλλες 2 στην αθηνα
Κάτσε, τι κούρεμα ακριβώς εφηύραν οι τύποι, γιατί όσους βλέπω στην γειτονιά μου αν δεν είναι πίθηκοι με φαλάκρες αλλά νέαροι και λεπτοί φοράνε συνέχεια το καπέλο λες και είμαστε ακόμα στα 90ς... :'(
Δηλαδή δικτατορία αλλά με την χάρη της αρχαιοελληνικής Τυραννίας;
μονο οι ευρωπαιοι ειναι οι μαλακες της υποθεσης, οι υπολοιποι εχουν σφιξει τα λουρια.Ούτε οι δικοί τους δε τους θέλουν
μονο οι ευρωπαιοι ειναι οι μαλακες της υποθεσης, οι υπολοιποι εχουν σφιξει τα λουρια.
αληθεια ποσοι λαθρομεταναστες υπαρχουν πχ στη Σαουδικη Αραβια και πως αντιμετωπιζονται;;
μια χαρα τρωνε ουτε σκουπιδι δεν πεφτει κατω στην πρωτεουσα χωρα υποδειγμα
δες το μετρο τους θα ντραπεις να μπεις
τραβε ζησε σε κουτι στηο τοκυο εσυ σε μια ντουλαπα
δεν εχω ακουσει κανενα συντρόφι να θελει να μεταναστευσει στη βορεια κορεα, αριστεροι και δεξιοι σε αγγλια, γερμανια, ΗΠΑ θελουν να πηγαινουν
Σε δύο διαφορετικές περιοχές
Χίος: Έφτασαν 85 μετανάστες νωρίς το πρωί
18/09/201710:412
Όλοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χίου από σκάφος της Frontex
Σε δύο συνολικά περιστατικά περισυλλογής μεταναστών επιχείρησε το πρωί της Δευτέρας το Λιμεναρχείο Χίου.
Αρχικά, στις 7:10 το πρωί στην περιοχή του Καταρράκτη απ’ όπου περισυλλέγησαν 38 άτομα και μισή ώρα αργότερα στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης απ’ όπου περισυλλέγησαν 47 άτομα.
Και οι 85 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χίου από το ρουμάνικο σκάφος της Frontex.
ηρθαν οι επενδυτες
Ο 44χρονος Τυνήσιος, που έχει παντρευτεί Ελληνίδα και έχει αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα, εντοπίστηκε από έναν αστυνομικό ο οποίος επιχείρησε να τον αφοπλίσει. Όμως, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά ο αλλοδαπός λίγο έλειψε να αρπάξει το... δικό του υπηρεσιακό πιστόλι πριν τραπεί σε φυγή με το ποδήλατο! Στη συνέχεια, εισέβαλε σε ένα καφενείο και άρχισε να απειλεί τους θαμώνες με το σπαθί, ενώ καταδίωξε έναν άνδρα που θεώρησε ότι κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.
καλη αρχη
Αμεσως ασυλο, ιθαγενεια, δικαιωμα ψηφου κι από ένα σπαθι και στους 85 όπως στον Τυνησιο για να μη μας πουνε "ρατσιστες"Χίος: Έφτασαν 85 μετανάστες νωρίς το πρωί
18/09/201710:412
Όλοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χίου από σκάφος της Frontex
Σε δύο συνολικά περιστατικά περισυλλογής μεταναστών επιχείρησε το πρωί της Δευτέρας το Λιμεναρχείο Χίου.
Αρχικά, στις 7:10 το πρωί στην περιοχή του Καταρράκτη απ’ όπου περισυλλέγησαν 38 άτομα και μισή ώρα αργότερα στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης απ’ όπου περισυλλέγησαν 47 άτομα.
ε πασοκόσκυλο ποια είναι η γράμμή της τάσης του πασοκ στη δημοκρατική συμπαράταξη για τους μετανάστες?
εγω τσυριζοσκυλο εχω δικη μου γραμμη
αν θελεις να μαθεις την γραμμη του πασοκ να πας στην χαριλαου τρικουπη και να τους ρωτησεις