Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Αφου χθες ο καψης στην κοσιωνη εδωσε τη λυση,
Ειπε:
Σε μερικα χρονια θα ειμαστε 7500000. [size=10pt][size=10pt]Αρα πρεπει οτι λαθρο ερχεται να το κραταμε εδω να μη χαθουμε ως εθνος,[/size][/size]
Ολοι εσεις οι μπου φταιτε ρε, γαματε πουτανες και δεν κανετε παιδια,
Για σοβαρευτειτε και πηδηξτε ακα χοντρες ελληνιδες

:2funny: Τι είπε ρε ο παίχτης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: . Καλά, χαιρετίσματα, αν είναι να μασουλάει τι ίδιες πίπες που λέγαν με το που άνοιξε ο Παπανδρέου τα σύνορα και μετά στα 90ς που μας έπιασε και εμάς η μανιά περί "πολιτικής ορθότητας" και κράζαν οι διάφοροι πολιτικοί και οικονομολόγοι ότι χρειαζόμαστε τους μετανάστες και τους πρόσφυγες γιατί μας περισσεύουν πολλές δουλειές και άλλα τέτοια.

Όσο για το δεύτερο...τι να κάνουμε, εμείς φταίμε για τις ελλεϊνιδες ρε μαν, μας έρχονται πιο φτηνά οι πουτάνες έτσι που τα κάναμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά και σοβαρά να το πάρουμε, αυτό που θα μας σώσει είναι μια πολιτίκη με πατριωτική(όχι εθνικιστική), εργατική και δημοκρατική βάση, που θα βάζει την χώρα και τους κατοίκους της πάνω απ'όλα και θα κοιτάει να είναι όσο το δυνατό πιο παραγωγική γίνεται έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα και αν περισσεύουν θέσεις και χώροι εργασίας, έχει καλώς, με screening και βιογραφικά να παίρνουμε τους καλύτερους που κάνουν αιτήσεις για να μείνουν. Κοινώς, Ιαπωνιά αλλά χωρίς τους Γιάκουζα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αφου χθες ο καψης στην κοσιωνη εδωσε τη λυση,
Ειπε:
Σε μερικα χρονια θα ειμαστε 7500000. Αρα πρεπει οτι λαθρο ερχεται να το κραταμε εδω να μη χαθουμε ως εθνος,
Ολοι εσεις οι μπου φταιτε ρε, γαματε πουτανες και δεν κανετε παιδια,
Για σοβαρευτειτε και πηδηξτε ακα χοντρες ελληνιδες

Ισχύει εν μερει... εχουμε σοβαρη υπογεννητικότητα.

Θα μπορουσαμε υπό αυστηρό πλαισιο να δωσουμε Ελληνική υπηκοότητα κυρίως σε γυναικες από τις πρωην ανατολικες χωρες.

Εννοειται πως οι μουσουλμανοι απο αφρικανικες - ασιατικες χώρες πρεπει να ξεριζωθούν από την Ευρώπη, τουλαχιστον το 90%.... 

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ΧΑ ποια η θεση της για τους Αλβανους. Δεν πολεμαω για να γινει η Ελλαδα αποικια της Αλβανιας.
η θεση ειναι εξω ολοι οι ξενοι. ΟΛΟΙ ! επανελεγχος των λεγομενων ομογενων,πολλοι εχουν ερθει με πλαστα εγγραφα και το παιζουν ελληνες. για καθε ξενο που φευγει,σημαινει πως αδειαζει μια θεση εργασιας για τον ελληνα. αν αργοτερα υπαρξουν κενες θεσεις εργασιας, π.χ. 50,000 θα εισαγουμε ξενους εργατες,νομιμα και νοικοκυρεμενα και μολις τελειωσουν το εργο που ηρθαν να κανουν ξαναφευγουν. οποιος τολμησει να μπει παρανομα στη χωρα, φυλακιζεται και προσφερει κατα τη διαρκεια του εγκλεισμου του δωρεαν εργασια για το κρατος, τζαμπα φαι και υπνος τελος ! οποιος ξενος ζει αναμεσα μας και παρανομησει,το αδικημα θεωρειται ιδιωνυμο(τωρα τι ειναι αυτο,δε θυμαμαι :grin: ) οι αλβανοι οπως και ολοι οι υπολοιποι φυσικα και θεωρουνται ξενοι. η βορεια ηπειρος ηταν και ειναι ελληνικη,αδιαπραγματευτα,με οτι αυτο συνεπαγεται...

αυτα ειναι πολυ γνωστα ομως,απορω γιατι ρωτας...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
γαμησετα ειναι αυτοι,ο καθενας ενας στρατος μονος του....στη σειρα μου απο 130 περιπου επιλεγμενα ατομα(αλεξιπτωτα,ναυτικο,λοκ κοκ) ενας μονο βγηκε ουκας.

Ναι αλλα ΠΡΕΠΕΙ να ακουμε αυτους:

KONSTANTINOY%2BANTARS%2B%25CE%259A%25CE%25A9%25CE%259D%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A5.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/media/2012/06/i-politiki-tou-suriza-tha-plimmurisei-tin-ellada-lathrometanastes.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/12/28/mitsos11.jpg[/img[/URL]]

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

KONSTANTINOY%2BANTARS%2B%25CE%259A%25CE%25A9%25CE%259D%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A5.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/media/2012/06/i-politiki-tou-suriza-tha-plimmurisei-tin-ellada-lathrometanastes.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/12/28/mitsos11.jpg[/img[/URL]]

[/quote]οποιος θελει τους ακουει,οποιος δεν θελει δεν...., ακομη "δημοκρατια" εχουμε. αργοτερα αν παμε σε καθεστως "αριστοκρατιας",τετοιους θα ειναι δυσκολο να βρεις...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

O κυριος στη μεση θα ηταν ποιο ωραίος με μια σφαιρα στο κεφάλι... ειδικα αυτός διότι είναι Ελληνας.

Δηστυχώς εχουμε πολλους προδοτες αναμεσα μας.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
O κυριος στη μεση θα ηταν ποιο ωραίος με μια σφαιρα στο κεφάλι... ειδικα αυτός διότι είναι Ελληνας.

Δηστυχώς εχουμε πολλους προδοτες αναμεσα μας.

Γιατι οι αλλοι καλύτεροι ειναι :think:
Ειδικα ο τελευταιος που προσπαθει να αρπαξει
και ψηφους πατριωτων
Ποιος αραγε ειναι ο μεγαλύτερος προδοτης...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Γιατι οι αλλοι καλύτεροι ειναι :think:
Ειδικα ο τελευταιος που προσπαθει να αρπαξει
και ψηφους πατριωτων
Ποιος αραγε ειναι ο μεγαλύτερος προδοτης...

διακεκριμενο στελεχος του ΚΕΡΦΑΑ είναι και αυτος τυπε  :S

Συνημμένα

• εθνικος σταρ.jpg
    εθνικος σταρ.jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 26

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ισχύει εν μερει... εχουμε σοβαρη υπογεννητικότητα.

Θα μπορουσαμε υπό αυστηρό πλαισιο να δωσουμε Ελληνική υπηκοότητα κυρίως σε γυναικες από τις πρωην ανατολικες χωρες.

Εννοειται πως οι μουσουλμανοι απο αφρικανικες - ασιατικες χώρες πρεπει να ξεριζωθούν από την Ευρώπη, τουλαχιστον το 90%....   

Χωρα με σφυζων αλβανικο πληθυσμο χωρις αφρικανους-ασιατες υπαρχει λιγο πιο βορεια απο την Ελλαδα και ονομαζεται Αλβανια. Υπαρχει επισης αλλη μια τετοια χωρα λιγο πιο ανατολικα που ονομαζεται Κοσοβο και αλλη μια με 50% αλβανικο πληθυσμο που ονομαζεται ΦΥΡΟΜ.

Δεν με ενδιαφερει η τυχη καμιας απο αυτες τις χωρες. Δεν με ενδιαφερει αν εξαφανιστουν, δεν με ενδιαφερει αν προκοψουν, δεν με ενδιαφερει αν γεμισουν αφρικανους-ασιατες, δε με ενδιαφερει αν τις κατακτησει αλλη χωρα.

Αν η Ελλαδα στο μελλον γινει αποικια των Αλβανων δε θα με ενδιαφερει ουτε η δικη της τυχη. Ας μπουνε Τουρκοι, ας μπουν Πακιστανοι. Στ' αρχιδια μου. Εγω δεν ειμαι Αλβανος, ειμαι Ελληνας.

Στην περιοχη που μενω (πλατεια Αττικης) υπαρχουν αρκετοι Ελληνες μεγαλης ηλικιας που εχουν συμπαραταχθει με τους Αλβανους και εχουν γινει ενα. Γνωριζω επισης οτι υπαρχουν και λιγοι νεοι γενιτσαροι που τον παιρνουν απο τους Αλβανους. Με ολους αυτους τους προδοτες θα λογαριαστουμε οταν ερθουμε στην εξουσια.

Αν δεν καταφερουμε να ερθουμε στην εξουσια και επικρατησετε εσεις, τουλαχιστον καντε τη χαρη στην ιστορια αυτου του τοπου, και μετονομαστε τη χωρα. Πειτε την Αλβανελλαδα, πειτε την Βαλκανιαδια, πειτε την Νοτιοανατολικη Ευρωπη και ζειστε με τους αλλους Ευρωπαιους ανακατα.

Εγω ειμαι Ελληνας και οι προγονοι μου πολεμησαν και σκοτωθηκαν για να μη ζω "ανακατα". Πολεμησαν και σκοτωθηκαν για να ζω αναμεσα σε Ελληνες και να κυβερνιεμαι απο Ελληνες σε εναν τοπο που θα ανηκει αποκλειστικα στους Ελληνες!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εγω ειμαι Ελληνας και οι προγονοι μου πολεμησαν και σκοτωθηκαν για να μη ζω "ανακατα". Πολεμησαν και σκοτωθηκαν για να ζω αναμεσα σε Ελληνες και να κυβερνιεμαι απο Ελληνες σε εναν τοπο που θα ανηκει αποκλειστικα στους Ελληνες!
Και ετσι θα ζησεις συντομα τύπε μου,μην αγχωνεσαι για μαυρους,αλβανους,γεωργιανους κλπ
Οταν ερθει εκεινη η ωρα πρωτοι στη λιστα να ξερεις θα ειναι οι ελληνοφωνοι αριστεροι.
Δε πιστευω να εχεις προβλημα με αυτό.
Μετά όλα θα πάρουν το δρομο τους και θα γινει αυστηρη επιλογη για το ποιος θα μεινει.
Οι κακοι θα φυγουν τρεχοντας απο μονοι τους. :sunglasses:

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Μιας και αναφέρει κοινωνικά δίκτυα, σίγουρα δεν κάνουν απλά το πουλάκι / αετό για πλάκα; Με τα τουιτέρια και φέισμπουκ και λοιπά άλλα, μπορεί να ανεβάζει ο κάθε βλάξ ότι μάπα του κατέβει. Αν τώρα αυτό ταυτιστεί με τυπάδες που φωνάζουν θάνατο στην Ελλάδα και κάνουν τον αετό, πάω πάσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom