nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Τώρα, πάνε αυτά. Αν δεν αγαπάμε και δεν γλύφουμε τα αρχίδια των λαθρό είμαστε χειρότεροι και από τον Χίτλερ. Γαμώ το χιπιδοαμερικάνικα και ΣΟυηδικά κολέγια που διαδώσαν αυτές τις παπάρες.
Άστα να πάνε...όσον αφορά τους Αιγύπτιους οι μόνοι που έστω και λίγο έχουν μια εθνική συνείδηση και κρατιούνται κάπως είναι οι Αλεξανδρινοί. Το τι είδα όταν πήγα στην Αίγυπτο μου σηκώθηκε η τρίχα. Και μου είπαν και αλεξανδρινοί από πάνω "κανένας δεν σέβεται την ιστορία μας, θέλουν να αφήσουν τις πυραμίδες να διαλυθούν και να χαθούν οι πάπυροι, να καταστραφούν τα μουσεία...και το κράτος τα αφήνει να γίνουν, κρυφά μεν, με την ευχή του Αλλάχ δε". Το τι είναι οι σύριοι έχω σταματήσει να το ψάχνω, αλλά αυτοί που μας ήρθαν μόνο σύριοι δεν είναι. Αλλά που να δεί ο μέσος μπούφος καμιά σκηνή από τα σύνορια της Συρίας να δει τι σπαραγμός πέζει εκεί πέρα και ποιοί οι πούστηδες που ποδοπατάνε τα πτώματα των σύριων παιδιών για να φτάσουν να τρώνε Ευρωπαϊκά επιδόματα και να γαμάνε Σουηδέζες.
Δεν επικροτώ καθόλου αυτό που έκανε η Ευρώπη όσο εμείς είμασταν υπό ζυγό άλλων, αλλά από την αλλή που μας άρχισαν ναμας το παίζουν και καλά "μεγαλόψυχοι" τελικά το κάνανε τρισχειρότερα το θέμα και μας το φορτώσανε και από πάνω, λες και είμασταν κρυφοί τους σύνεργοι. Τώρα το Ισλάμ με τα χίλια να εξαφανισθεί, να μηδενιστεί, να αφανιστεί, σύμφωνοι. Αυτό γίνετε και χωρίς φυλετικό πόλεμο όμως, αλλά θα τσουχτεί ο κώλος των σαουδαράβων και των διάφορων αμερικανών πετρελαιάδων και πρώην Μπους-ικων αν τολμήσουν να εξαϋλώσουν τους αρχηγούς των κελιών και παραδεχτούν ότι αυτοί ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Ο Ασσάντ τύραννος και τέτοια που έκραζε η Γαλλία, αλλά με το τολμούσε ο τάδε κατσικογαμιάς να κάνει καμιά Τζιχάντ του έκοβε όλους τους βήχες και άφηνε και προειδοποιήσεις.
Θα είμαι ειλικρινείς στο τελευταίο : παρ'ότι δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που θέλουν να μας φορτώσουν οι δήθεν "πολύπολιτισμικοί", τα τσιράκια και τα υπνωτισμένα παπαγαλάκια τους αλλά τρέμω εξίσου σε μια Ευρώπη που η όντως "άκρα δεξιά" και οι μισθοφόροι της θα κυβερνά. Δεν νομίζω οτι θέλει κανείς μας να ξανάχουμε χούντα μόνο και μόνο για να διώξουμε προσωρινά κάτι λαθρό ενώ μπορούμε να το κάνουμε μόνιμα και να έχουμε και το κεφάλι ήσυχο.
Συμφωνώ σ' όλα, στο τελευταίο μόνο προσθέτω:
Το θέμα είναι πως κανείς άλλος δεν θέλει να πολεμήσει εναντίον της λαθροεπίκοικησης. Το πρόβλημα είναι πως άμα δεν σταματήσει η μεταναστευτική κρίση και τα μουσλίμια δεν πεταχτούν πίσω στις χώρες δε θα 'χουμε μέλλον. Εννοώ ότι δε θα υπάρχουμε. Αλλιώς ό,τι έγινε και συμβαίνει στην Αίγυπτο θα γίνει και εδώ.