Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γιατι δεν πάνε στην Γερμανικη πρεσβεια στην Δαμασκο ή στην Αγκυρα να πούνε
''κυριοι ευχαριστούμε για την προσκληση, την βιζα παρακαλώ'' :uglystupid: :uglystupid:

Μαστερακο δεν μου απάντησες
Και σε εχω ξαναρωτήσει, αλλά αντι να απαντήσεις πιπιλάς την ιδια καραμέλα :'(

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν ειμαι στελεχος ή μελος της ΝΔ τύπε.

Ειμαι σιγουρος οτι εχεις τα κονε :grin:
Επομενη κυβερνηση θα ειναι, ακομα πιο κριμα να χωθούμε περισσοτερο στα σκατα απο μη αριστερούς :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ειμαι σιγουρος οτι εχεις τα κονε :grin:
Επομενη κυβερνηση θα ειναι, ακομα πιο κριμα να χωθούμε περισσοτερο στα σκατα απο μη αριστερούς :S
Αυτα που πρεπει να πω, τα λεω εκει που πρεπει, αν ειναι αυτη η απορια σου.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και σε ρωτησα,τι ακριβως θες να πεις με αυτο;Οτι,τι;
Αφου οπως μας λες τους προσκαλεσαν οι Γερμανοι, ας πάνε στην γερμανικη πρεσβεια στην Αγκυρα να πάρουν την βιζα.
Εδω τι δουλεια εχουν?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε μαστερ οι αλλοι λεμε δεν ανοιγουν συνορα. Τι πρεπει να κανει η κυβερνηση ξαναρωταμε

Απλά να τους στείλει πίσω... είτε από εκεί που ήρθανε είτε στους τόπους από τους οποίους ξεκινήσανε...

στα παπάρια μου αν έχουνε πόλεμο στην Συρία... ας πάνε πρόσφυγες στην Λαττάκεια που είναι ασφαλής περιοχή (ρώσσοι κάνουν κουμάντο εκεί κανένας δεν τους κουνάει)...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Bεβαια μην νομιζεις οτι παντα ακουνε. Στα τελη του 2014 ουρλιαζα να δωσουν μια εστω ΜΙΚΡΗ αυξηση στους δημοσιους υπαλληλους. Τι θα παθαινε το Δημοσιο δηλαδη αν εδινε ενα 3%? Θα επεφτε εξω?
Επισης ουρλιαζα να κανουν 100 τις δοσεις στην εφορια. Δεν το εκαναν, δεν αφηνε λεει η τρόικα. Αρχίδια. Ο Τσίπρας πώς το εκανε? Απλως μετα τον βαλανε να αυξησει λιγο το επιτοκιο.
Ουρλιαζα επισης να αυξηθει το οριο του αξιοποινου για χρεη στο δημοσιο. Δεν αφηνε λεει η τρόικα. Τι δεν αφηνε, ηλιθιοι. Ο Τσιπρας πώς το εκανε? Κάνε το εσυ, νομοθετησε το, κι ασε μετα να το βγαλουνε, αν μπορουνε. Και να βγει, θα εχει ηδη καλυψει ολες τις ποινικες διωξεις μεχρι τοτε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Απλά να τους στείλει πίσω... είτε από εκεί που ήρθανε είτε στους τόπους από τους οποίους ξεκινήσανε...

στα παπάρια μου αν έχουνε πόλεμο στην Συρία... ας πάνε πρόσφυγες στην Λαττάκεια που είναι ασφαλής περιοχή (ρώσσοι κάνουν κουμάντο εκεί κανένας δεν τους κουνάει)...

Oχι ο μαστερ να μας πει. Ποια Λατακεια να πανε προσφυγες , αφου οι περισσοτεροι τζιχαντιστες ειναι οι ρωσοι θα τους  :ak: :ak:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Bεβαια μην νομιζεις οτι παντα ακουνε. Στα τελη του 2014 ουρλιαζα να δωσουν μια εστω ΜΙΚΡΗ αυξηση στους δημοσιους υπαλληλους. Τι θα παθαινε το Δημοσιο δηλαδη αν εδινε ενα 3%? Θα επεφτε εξω?
Επισης ουρλιαζα να κανουν 100 τις δοσεις στην εφορια. Δεν το εκαναν, δεν αφηνε λεει η τρόικα. Αρχίδια. Ο Τσίπρας πώς το εκανε? Απλως μετα τον βαλανε να αυξησει λιγο το επιτοκιο.
Ουρλιαζα επισης να αυξηθει το οριο του αξιοποινου για χρεη στο δημοσιο. Δεν αφηνε λεει η τρόικα. Τι δεν αφηνε, ηλιθιοι. Ο Τσιπρας πώς το εκανε? Κάνε το εσυ, νομοθετησε το, κι ασε μετα να το βγαλουνε, αν μπορουνε. Και να βγει, θα εχει ηδη καλυψει ολες τις ποινικες διωξεις μεχρι τοτε.
Δηλαδη οτι δεν μπορουσαν να κανουν οι αλλοι το εκανε ο τσιπρας;Ρε μαλακα μπας και εισαι συριζαιος και μας δουλευεις  :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλο ειναι να λειτουργούνε bottom up
Εχω εναν κολλητο εκλογομαγειρα της ΝΔ και τον κραζω συνεχεια για το καλο του :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Oχι ο μαστερ να μας πει. Ποια Λατακεια να πανε προσφυγες , αφου οι περισσοτεροι τζιχαντιστες ειναι οι ρωσοι θα τους  :ak: :ak:
Να σου πω τι ακριβως ρε τυπε;Εγω αποφασιζω;Εγω αν ηταν στο χερι μου θα τους εβαζα αεροπλανα να τους στειλω στην μερκελ,1 μυριο εχει εκει δεν θα παθαινε τιποτα με αλλες 55000.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Να σου πω τι ακριβως ρε τυπε;Εγω αποφασιζω;Εγω αν ηταν στο χερι μου θα τους εβαζα αεροπλανα να τους στειλω στην μερκελ,1 μυριο εχει εκει δεν θα παθαινε τιποτα με αλλες 55000.

Πως? δε γινεται αυτο. Λεμε τι θα κανες που να γινεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom