Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το πρωτο πρωτο ποστ που ανοιξε και το θεμα.Τοτε που τα συνορα ηταν κλειστα και δεν ερχονταν λαθρο. :2funny:

Ειπαμε παντα ερχονταν απλα με ΣΥΡΙΖΑ ερχονται δεκαπλασιοι. Απλα πραγματα σου λεμε ρε μαστερ, δε σου λεμε να τετραγωνισεις τον κυκλο. Κανε προσπαθεια και καταλαβε το. Ελα , παμε. Μαστερ? :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Σε πρωσπαθεια να δραπετευσουν τους πυροβολας στο ψαχνο.
Σφαιρες αναμεσα  στα μάτια για να λυθει σιγουρα και άμεσα το πρόβλημα πρωτα και πάνω απ όλα στους αριστερους που τους υποστηριζουν,τους ξεσηκωνουν και που ειναι και οι δημιουργοι του προβληματος,οι μεμετηδες μετά θα πάρουν πούλο ησυχώς

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.157
Πόντοι
456
Τρια γεύματα την ημερα, τζαμπε υγειονομική περιλθαψη, κάνουν οτι γουστάρουν, σιγά μην μας δώσουν και λογαριασμο για το απο που μας κουβαλήθηκαν :S

Η εικόνα του οδηγού που έδειχνε την ταυτότητά του στους λάθρο και του έλεγαν "νο,νο,δεν περνάς" είναι η πιο σουρεαλιστική σκηνή παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ειπαμε παντα ερχονταν απλα με ΣΥΡΙΖΑ ερχονται δεκαπλασιοι. Απλα πραγματα σου λεμε ρε μαστερ, δε σου λεμε να τετραγωνισεις τον κυκλο. Κανε προσπαθεια και καταλαβε το. Ελα , παμε. Μαστερ? :grin:
Ε κατσε ρε φιλε πριν φυλαγονταν τα συνορα λεγανε καποιοι και δεν ερχονταν.Δεν θυμαμαι αν το ελεγες και εσυ.
Για πες μας μαν,αυτοι που ερχονταν,ηταν προσφυγες;Πηγαιναν σε καποια χωρα;Η ερχονταν εδω,και μετα αφηνονταν ελευθεροι
στην Αθηνα;Πες μας τι εκανε η κυβερνηση μας τοτε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Τουλαχιστον ο Μαστερ το παλευει το πραγμα.Σου λεει ερχονταν και πριν.Τα αλλα τα παλικαρια τι γινηκανε που υποστηριζαν τους λαθρομεταναστες;Αλλα μπορει και να θεωρουν καλο ολο αυτο που διαδραματιζεται.Οι Γερμανοτσολιαδες μπορει και να λενε,οι μουσουλμανοι ειναι φιλοι μας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ε κατσε ρε φιλε πριν φυλαγονταν τα συνορα λεγανε καποιοι και δεν ερχονταν.Δεν θυμαμαι αν το ελεγες και εσυ.
Για πες μας μαν,αυτοι που ερχονταν,ηταν προσφυγες;Πηγαιναν σε καποια χωρα;Η ερχονταν εδω,και μετα αφηνονταν ελευθεροι
στην Αθηνα;Πες μας τι εκανε η κυβερνηση μας τοτε.

Βρε ασε τι γινοταν τοτε και τι γινοταν παρατοτε. Τωρα τι γινεται. Σου αρεσει εσενα αυτο που γινεται τωρα? Αν ναι πες το να συννενοηθουμε, δε θα σε φαμε, αποψη σου. Αλλα μη τα μασας ολο μου σου του δε ξερω δεν ειδα δεν ακουσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
που είναι ρε ο λέφτης ?? ειδικός επιδοματολόγος ...
Τύπε προβλεπω ο Λεφτης να φιλοξενει καμια 20αρια μεταναστες και να παντελονιάζει κανενα διχιλιαρο επιδοματα, κατσε εσυ στην Αγγλια μαλακα να δουλευεις  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Το θεμα των επιδοματων για τη φιλοξενια μεταναστων και η ΜΗΔΑΜΙΝΗ ανταποκριση του κοσμου, αποτελεί την πιο σαφη απαντηση σε ολους αυτους τους βλακες που ελεγαν οτι ο ελληνικος λαος ειναι "αλληλεγγυος". Αρχιδια ειναι. Ο Ελληνας ειναι αλληλεγγυος μεχρι το σημειο να φτιαξει καμια κατσαρολα φαι, να παρει δεκα κρουασαν και να αφησει δεκα κουτια γαλα σε κανεναν Δημο. Και να δωσει και καμια συνεντευξη στην καμερα που θα περιμενει εκει, ωστε να του πουν και μπραβο και μετα να παει στο καφενειο να το παιζει ανθρωπιστης και ευαισθητος.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η ΝΔ ειπαμε , σε τι διαφωνει απο το σημερινο χαλι;
Τι θα αλλαξει ;

Θα εμποδιζει τις βαρκες να πλευριζουν τα νησια ;
Θα του στελνει πισω καπακι στην Τουρκια;

Γιατι θυμαμαι τον Κουλη να λεει , οτι στο "ευαισθητο μεταναστευτικο θεμα" δεν θα κανει "στειρα αντιπολιτευση" ...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τύπε προβλεπω ο Λεφτης να φιλοξενει καμια 20αρια μεταναστες και να παντελονιάζει κανενα διχιλιαρο επιδοματα, κατσε εσυ στην Αγγλια μαλακα να δουλευεις  :2funny:
καλα για μαλ..α τον εχεις τον τραμμυ να δουλευει  :grin: ????καθεται κ πληρωνεται,αν ηταν να δουλευει θαταν λονδινο η μαντσεστερ οχι στο σεφιελντ  ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τύπε προβλεπω ο Λεφτης να φιλοξενει καμια 20αρια μεταναστες και να παντελονιάζει κανενα διχιλιαρο επιδοματα, κατσε εσυ στην Αγγλια μαλακα να δουλευεις  :2funny:
ε στο τελος θα τον ψηρισουν και θα σκουζει :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Βρε ασε τι γινοταν τοτε και τι γινοταν παρατοτε. Τωρα τι γινεται. Σου αρεσει εσενα αυτο που γινεται τωρα? Αν ναι πες το να συννενοηθουμε, δε θα σε φαμε, αποψη σου. Αλλα μη τα μασας ολο μου σου του δε ξερω δεν ειδα δεν ακουσα.
Ποσες φορες εχω πει οτι δεν μου αρεσει,και θελω να φυγουν τυπε;Δεν τα μασαω,εσεις τα μασατε.Οι λαθροι που εμπαιναν ΤΟΤε στην Ελλαδα,και μεχρι ΚΑΙ την κριση,ερχονταν για να μεινουν εδω.Ειμαι καπου λαθος;Καποιοι υποστηριζαν οτι πριν δεν ερχονταν με βαρκες και εγινε τωρα,ξαφνικα.Οτι ηταν κλειστα και καλα τα συνορα τοτε.Και ρωταω απλα,και απαντησε μου ρε φιλε.Τοτε τι τους εκαναν;Τους εδιωχναν;Για πες μου;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το θεμα των επιδοματων για τη φιλοξενια μεταναστων και η ΜΗΔΑΜΙΝΗ ανταποκριση του κοσμου, αποτελεί την πιο σαφη απαντηση σε ολους αυτους τους βλακες που ελεγαν οτι ο ελληνικος λαος ειναι "αλληλεγγυος". Αρχιδια ειναι. Ο Ελληνας ειναι αλληλεγγυος μεχρι το σημειο να φτιαξει καμια κατσαρολα φαι, να παρει δεκα κρουασαν και να αφησει δεκα κουτια γαλα σε κανεναν Δημο. Και να δωσει και καμια συνεντευξη στην καμερα που θα περιμενει εκει, ωστε να του πουν και μπραβο και μετα να παει στο καφενειο να το παιζει ανθρωπιστης και ευαισθητος.
Και πολλα ειναι αυτα που κανει ο Ελληνας,εν μεσω κρισης.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
"Στα δύο έχει χωριστεί η Χίος με αφορμή του πρόσφυγες και τους μετανάστες που είναι στο νησί, καθώς πολίτες ζητούν την άμεση απομάκρυνση των προσφύγων από το νησί και ήρθαν στα χέρια με αλληλέγγυους."

2:45 δείτε τη καριόλα την αλληλεγυα που βριζει τους χιωτες,αν και κόφτετε για τα ισλαμια σαφως δε θα ηταν σωστο να τη βουτηξεις,να τη κουρεψεις γουλι και να τη στειλεις πεσκεσι στη Ράκα να πουλήσει  εκει αριστερό τσαμπουκοακτιβισμο η κεφαλα της καρφωμενη σε κάνα πάσαλο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποσες φορες εχω πει οτι δεν μου αρεσει,και θελω να φυγουν τυπε;Δεν τα μασαω,εσεις τα μασατε.Οι λαθροι που εμπαιναν ΤΟΤε στην Ελλαδα,και μεχρι ΚΑΙ την κριση,ερχονταν για να μεινουν εδω.Ειμαι καπου λαθος;Καποιοι υποστηριζαν οτι πριν δεν ερχονταν με βαρκες και εγινε τωρα,ξαφνικα.Οτι ηταν κλειστα και καλα τα συνορα τοτε.Και ρωταω απλα,και απαντησε μου ρε φιλε.Τοτε τι τους εκαναν;Τους εδιωχναν;Για πες μου;

TΩΡΑ λεμε τι γινεται!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
TΩΡΑ λεμε τι γινεται!!!
Μα τι εννοεις τι γινεται ρε φιλε;να τους ανοιξουν τα συνορα να πανε εκει που τους καλεσαν.
Τι μας τους αφησαν εδω;Δεν ηρθαν για να μεινουν εδω,θα το καταλαβεις αυτο ποτε;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μα τι εννοεις τι γινεται ρε φιλε;να τους ανοιξουν τα συνορα να πανε εκει που τους καλεσαν.
Τι μας τους αφησαν εδω;Δεν ηρθαν για να μεινουν εδω,θα το καταλαβεις αυτο ποτε;

Δε το κανουν. Παρακατω. Τι κανεις?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Ρε μαν γιατι τοτε ψήφισες συριζα και δεν ψήφισες ΧΑ :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε μαν γιατι τοτε ψήφισες συριζα και δεν ψήφισες ΧΑ :think:
Και τι θα αλλαζε τυπε πιστευεις;Κανε μας αναλυση τι θα εκανε η Χ.Α. θα εβγαινε ο Κασιδιαρης να πυροβολαει στις παραλιες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom