Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Τρολαρισμα.
Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να λεει στα σοβαρα οτι γουσταρει το Χρυσοχοϊδη.
Σκανδαλα;Γιατι υπουργος ολοι λενε οτι ηταν πετυχημενος οπως ο Λοβερδος.Γι αυτο τα ονοματα τους παιζουν σε σχηματα ευρειας αποδοχης,επειδη ειναι αποδεκτοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γιατι δεν γινεται ρε μαν;

Γιατι ουτε καν θα τους αφησουν να κατεβουν απο το αεροπλανο πρωτον. Ετσι οπως ειναι θα το στειλουν πισω. Δευτερον ακομη και στο Βενιζελος υπαρχουν Γερμανοι μπατσοι και ελεγχουν.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Να σου πω τι ακριβως ρε τυπε;Εγω αποφασιζω;Εγω αν ηταν στο χερι μου θα τους εβαζα αεροπλανα να τους στειλω στην μερκελ,1 μυριο εχει εκει δεν θα παθαινε τιποτα με αλλες 55000.
Θα σου ερθουνε μετα άλλες 5.000.000
Πριν κανα μηνα δεν μας ελεγες πως κανουμε ετσι για 20.000 ''προσφυγες'' :think:
Αν τους ηθελε η μερκελ θα τους εδινε βιζα :jerking: :jerking: :jerking:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Ο Τσιπρας πώς το εκανε?
Αυτα πεσ τα σε κεινους που εχουν κολλησει βελονα οτι οι Ελληνες φάγαν τα λεφτά των καλών ξένων σε μερτσεντες και δε μπορουν να καταλαβουν το ρόλο του εξωθεν παραγοντα ειδικα στις μικρές χώρες..τη πουστια που παίξαν στο Σαμαρα τη συνεχιζουν κυρίως οι βρωμόγαλλοι που εκτος που γράφουν ακομα και τα κείμενα του μπαμπουινου του Καρουμπαλου εχουν γαμηθει σε δηλώσεις οτι τελειωνει η κρίση,τελείωσε,αυτοι για τη κόντρα τους με τους Γερμανους σε λίγο θα πουν οτι δε χρωστάει ο Τσιπρας στην Ευρώπη αλλά το αντίθετο.
Για οσους δε καταλαβαινουν οτι η οικονομια και ο  πόλεμος ειναι δυο απο τα πολυ σοβαρα θέματα που δεν αφηνονται στα  χερια των ειδικών και των τεχνοκρατών
Γι αυτο τα ονοματα τους παιζουν σε σχηματα ευρειας αποδοχης,επειδη ειναι αποδεκτοι.
Απο τους λιγους πασοκτζηδες που απλά δε προλαβαν να κλέψουν χοντρά, αν αυτο εννοείς αποδεκτοί

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Θα σου ερθουνε μετα άλλες 5.000.000
Πριν κανα μηνα δεν μας ελεγες πως κανουμε ετσι για 20.000 ''προσφυγες'' :think:
Αν τους ηθελε η μερκελ θα τους εδινε βιζα :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε μαλακα βουτα λιγο την γλωσσα στο μυαλο,αν ηταν τοσο ευκολο θα ρισκαραν την ζωη τους ολοι αυτοι,
θα εδιναν τοσα λεφτα στους διακινητες;Ημαρτον.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γιατι ουτε καν θα τους αφησουν να κατεβουν απο το αεροπλανο πρωτον. Ετσι οπως ειναι θα το στειλουν πισω. Δευτερον ακομη και στο Βενιζελος υπαρχουν Γερμανοι μπατσοι και ελεγχουν.
Και ποιος σου ειπε οτι θα τους εστελνα απο το βενιζελος.Σε ντακοτες φορτωμα και ριψη με αλεξιπτωτο. :grin:
Για να τελειωνει η μαλακια,ξερεις και ξερω οτι δεν μπορει να γινει τιποτα.Το μονο που μπορει να γινει ειναι
αν συνεχιστει αυτη η κατασταση,να τους στειλουν σε ακατοικητα νησια να μην ενοχλουν,να μην τους ενοχλουνε.
Και πιστευω αυτο θα γινει αν σε κανα μηνα δεν εχει βρεθει λυση .

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε μαλακα βουτα λιγο την γλωσσα στο μυαλο,αν ηταν τοσο ευκολο θα ρισκαραν την ζωη τους ολοι αυτοι,
θα εδιναν τοσα λεφτα στους διακινητες;Ημαρτον.
Eχεις καει απο τις ταινιες με τα ζομπι καπετανιε

Συνημμένα

• 11169974_1418086798511623_3265901519266413720_n.jpg
    11169974_1418086798511623_3265901519266413720_n.jpg
    133,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και ποιος σου ειπε οτι θα τους εστελνα απο το βενιζελος.Σε ντακοτες φορτωμα και ριψη με αλεξιπτωτο. :grin:
Για να τελειωνει η μαλακια,ξερεις και ξερω οτι δεν μπορει να γινει τιποτα.Το μονο που μπορει να γινει ειναι
αν συνεχιστει αυτη η κατασταση,να τους στειλουν σε ακατοικητα νησια να μην ενοχλουν,να μην τους ενοχλουνε.
Και πιστευω αυτο θα γινει αν σε κανα μηνα δεν εχει βρεθει λυση .

Εμ αυτο δεν ειχα γραψει και εγω ? Και εσυ μου φαινεται διαφωνεις για την διαφωνια

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ολες οι γυναικες του στενου μου κυκλου, βλεπουν αυτη τη μαλακια.
ΟΛΕΣ.
Τεραστια μαλακια.
τετοιο μυαλο εχουν,οι ελληνιδες γι αυτο σε 5 χρονια δεν θαχουν να φανε κ θα βγουν στο κλαρι οπως κι οι αλλες "ευρωπαιες"..λατβια σλοβακια ρομανια  κλπ κλπ  :helpplea:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τετοιο μυαλο εχουν,οι ελληνιδες γι αυτο σε 5 χρονια δεν θαχουν να φανε κ θα βγουν στο κλαρι οπως κι οι αλλες "ευρωπαιες"..λατβια σλοβακια ρομανια  κλπ κλπ  :helpplea:
To walking dead εχει φανατικο κοινο ειδικα στις χωρες που λες τυπε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εμ αυτο δεν ειχα γραψει και εγω ? Και εσυ μου φαινεται διαφωνεις για την διαφωνια
Εσυ μαλακια ελεγες,αντι να τους αφηνουμε να φευγουν ηθελες να τους βαζαμε εκει απο την στιγμη που παταγαν το ποδι τους εδω.
Τωρα θα ειχαμε πανω απο 1,5 μυριο αν γινονταν ετσι τυπε. :grin:
Αυτο μονο σαν εσχατη λυση μπορει να εφαρμοστει και μονο μεχρι να λυθει το προβλημα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Bεβαια μην νομιζεις οτι παντα ακουνε. Στα τελη του 2014 ουρλιαζα να δωσουν μια εστω ΜΙΚΡΗ αυξηση στους δημοσιους υπαλληλους. Τι θα παθαινε το Δημοσιο δηλαδη αν εδινε ενα 3%? Θα επεφτε εξω?
Επισης ουρλιαζα να κανουν 100 τις δοσεις στην εφορια. Δεν το εκαναν, δεν αφηνε λεει η τρόικα. Αρχίδια. Ο Τσίπρας πώς το εκανε? Απλως μετα τον βαλανε να αυξησει λιγο το επιτοκιο.
Ουρλιαζα επισης να αυξηθει το οριο του αξιοποινου για χρεη στο δημοσιο. Δεν αφηνε λεει η τρόικα. Τι δεν αφηνε, ηλιθιοι. Ο Τσιπρας πώς το εκανε? Κάνε το εσυ, νομοθετησε το, κι ασε μετα να το βγαλουνε, αν μπορουνε. Και να βγει, θα εχει ηδη καλυψει ολες τις ποινικες διωξεις μεχρι τοτε.

παίκτη μου 3% αύξηση στην μισθοδοσία του δημοσίου είναι για πλάκα 450 μύρια τον χρόνο...

τις 100 δόσεις τις έκανε ο Σαμαράς και μάλιστα για τους μικρούς μόνον αφήνοντας τους μεγαλοοφειλέτες στην απέξω... ο σέξι αλέξις όμως τους ενέταξε και αυτούς και μάλιστα τους χάρισε και πρόστιμα και προσαυξήσεις...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εσυ μαλακια ελεγες,αντι να τους αφηνουμε να φευγουν ηθελες να τους βαζαμε εκει απο την στιγμη που παταγαν το ποδι τους εδω.
Τωρα θα ειχαμε πανω απο 1,5 μυριο αν γινονταν ετσι τυπε. :grin:
Αυτο μονο σαν εσχατη λυση μπορει να εφαρμοστει και μονο μεχρι να λυθει το προβλημα.

Bρε εγω συμφωνω να φευγουν αν οι αλλοι τους δεχονται. Αν οι αλλοι κλεισουν τα συνορα τι γινεται αυτο ειναι το θεμα. Δε πρεπει σα χωρα να εξαρτασαι απο αλλους. Εσυ σα χωρα πρεπει να κοιτας τι ενεργειες κανεις.
Εγω φυσικα και ελεγα να γινει αυτο απο την αρχη, διοτι ετσι δε θα ερχοταν κανεις ωστοσο.
Τωρα πως ειναι δυνατον να ειχαμε 1,5 εκατομμυριο αν απο την αρχη τους βαζαμε εκει? Υπαρχει κατι που δε καταλαβαινω εδω?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Bρε εγω συμφωνω να φευγουν αν οι αλλοι τους δεχονται. Αν οι αλλοι κλεισουν τα συνορα τι γινεται αυτο ειναι το θεμα. Δε πρεπει σα χωρα να εξαρτασαι απο αλλους. Εσυ σα χωρα πρεπει να κοιτας τι ενεργειες κανεις.
Εγω φυσικα και ελεγα να γινει αυτο απο την αρχη, διοτι ετσι δε θα ερχοταν κανεις ωστοσο.
Τωρα πως ειναι δυνατον να ειχαμε 1,5 εκατομμυριο αν απο την αρχη τους βαζαμε εκει? Υπαρχει κατι που δε καταλαβαινω εδω?
Αν τα κλεισουν τα συνορα και ερθεις στο αμην,ναι συμφωνω οτι δεν υπαρχει αλλη λυση.
Μα και εγω ειπα οτι αυτο επρεπε να ειχε γινει απο την αρχη,που ερχονταν λιγοι.Που δεν συμφωνουμε λοιπον;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
παίκτη μου 3% αύξηση στην μισθοδοσία του δημοσίου είναι για πλάκα 450 μύρια τον χρόνο...

τις 100 δόσεις τις έκανε ο Σαμαράς και μάλιστα για τους μικρούς μόνον αφήνοντας τους μεγαλοοφειλέτες στην απέξω... ο σέξι αλέξις όμως τους ενέταξε και αυτούς και μάλιστα τους χάρισε και πρόστιμα και προσαυξήσεις...
Τι θα παθαιναμε για 450 εκατομμυρια? Ηταν καλυτερο που ηρθε ο Συριζας και μας χρεωσε 80 δις επιπλεον?
Οχι, δεν εκανε 100. 72 ειχε κανει.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Τουλάχιστον στο μεταναστευτικό είπε την αλήθεια ο Συριζα,
όλοι οι λαθρομετανάστες χωράνε στο Ελλάντα,
κάτω τα σύνορα κτλπ απο τότε με την Υπατία που οι αναρχοσυριζαίοι καθοδηγούσαν σε καταλήψεις τους λάθρους.
Ο σοφός λαός που ψηφίζει τώρα δικαιώνεται και είμαστε στην αρχή ακόμη  :kissass2:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.465
Πόντοι
6.256
Τι εγινε χθες οι μπιχληδες στο συνταγμα, δεν τους αφησαν? ο Καμινης ο αλληλεγγυος που ηταν?
Κανα χημικο εφαγαν τουλαχιστον τα πακια,
Δε τους κοβω για πολυ εξαντλημενους παντως, μια χαρα τρεχουν γελανε φωναζουν,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom