Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε φιλε για αυτον τον λογο ειχε γινει η συνοδος κορυφης,και συμμετειχαν και οι χωρες που περνουσαν οι προσφυγες και ηταν εκτος ΕΕ,εκτος της τουρκιας.Ποσο βλακας εισαι,οντως...

Ευτυχώς που όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο βλάκας που νομίζει ότι είναι και έξυπνος!
Συμμετείχε η FYROM σε διάσκεψη κορυφής της Ε.Ε. μας λες, στην δεν έχει δικαίωμα ψήφου φυσικά αλλά η απόφαση την δεσμεύει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ευτυχώς που όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο βλάκας που νομίζει ότι είναι και έξυπνος!
Συμμετείχε η FYROM σε διάσκεψη κορυφής της Ε.Ε. μας λες, στην δεν έχει δικαίωμα ψήφου φυσικά αλλά η απόφαση την δεσμεύει...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πες μου κατι,η Τουρκια ειναι στην ΕΕ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πες μου κατι,η Τουρκια ειναι στην ΕΕ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το αποδεικνύεις ότι είσαι πανηλίθιος!
Εκεί με την Τουρκία ΔΕΝ ήταν συνοδος κορυφής, ηλίθιε. Ήταν συνδιάσκεψη και συμφωνία Ε.Ε.- Τουρκίας! ΑΛΛΟ πράγμα! Τις Τούρκικες σημαίες μαζί με αυτήν της Ευρώπης τις θυμάσαι;
Για βρες μου σημαίες της ΦΥΡΟΜ και της Σερβίας από την σύνοδο κορυφής που λέγαμε! Και το κείμενο συμφωνίας που να έχουν υπογράψει οι πρωθυπουργοί τους, ε!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Όχι ότι περιμενω να παραδεχθείς ότι λες μαλακίες, συστηματικά μάλιστα, αλλά όλοι ευτυχώς ξέρουν ότι λες.
Και σοβαρά δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σου ξανά, διότι τώρα είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσεις διάφορες παπαριές για να δικαιολογήσεις τις μπαρούφες σου και ειλικρινά βαρέθηκα να διαβάζω τις μπούρδες σου και να σου απαντάω ξανά και ξανά...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ο τυπος καταζητειται απο την Ιντερπολ σαν τρομοκρατης

Αυτός ο επίσημος όρος "τρομοκράτης" που δίνουν είναι για να λειτουργεί επίτηδες μαλακισμένα στη γενική συνείδηση. Δεν είναι απλώς κάποια οργάνωση η ομάδα με εκβιαστικά αιτήματα για να ονομάζονται τρομοκράτες. Πόλεμο έχουν κηρύξει στη Δύση ως επιθετικό κράτος. Προσπαθούν να πλήξουν στρατηγικούς στόχους η να επιφέρουν αντίποινα γοήτρου με κεντρικό σχεδιασμό και επίσημη ανάληψη ευθύνης. Καμικάζι στρατιώτες κανονικά είναι οι βομβιστές τύποι. Τι τρομοκράτες και πίπες. Γενικόλογοι όροι των Δυτικών πολιτικών μπας και ελέγξουν την κατάσταση εντωμεταξύ χωρίς χερσαία γενική παρέμβαση στη Μ.Α. Παπάρια θα ελέγξουν. Ούτε καν τους φαρισαίους προστάτες του επιθετικού κράτους δεν τολμούν να εκβιάσουν με εμπάργκο. Ιμπεριαλιστές του σαλονιού. Ζωμοί κότας. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το αποδεικνύεις ότι είσαι πανηλίθιος!
Εκεί με την Τουρκία ΔΕΝ ήταν συνοδος κορυφής, ηλίθιε. Ήταν συνδιάσκεψη και συμφωνία Ε.Ε.- Τουρκίας! ΑΛΛΟ πράγμα! Τις Τούρκικες σημαίες μαζί με αυτήν της Ευρώπης τις θυμάσαι;
Για βρες μου σημαίες της ΦΥΡΟΜ και της Σερβίας από την σύνοδο κορυφής που λέγαμε! Και το κείμενο συμφωνίας που να έχουν υπογράψει οι πρωθυπουργοί τους, ε!
Εισαι εντελως βλακας.Σε αυτην την συνοδο ηταν καλεσμενες και οι χωρες εκτος ΕΕ που τις αφορα αμεσα το προσφυγικο.
Εσυ δεν το δεχεσαι και θες να πιστεψω εσενα,τον αγαμητο ντοκτορ μαγκου και οχι τα δημοσιευματα...
Και κατι αλλο,λες δεν ηταν εκει η πγδμ αρα δεν υπεγραψε την συμφωνια..η Αυστια,η Σλοβενια,η Κροατια ειναι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εισαι εντελως βλακας.Σε αυτην την συνοδο ηταν καλεσμενες και οι χωρες εκτος ΕΕ που τις αφορα αμεσα το προσφυγικο.
Εσυ δεν το δεχεσαι και θες να πιστεψω εσενα,τον αγαμητο ντοκτορ μαγκου και οχι τα δημοσιευματα...
Και κατι αλλο,λες δεν ηταν εκει η πγδμ αρα δεν υπεγραψε την συμφωνια..η Αυστια,η Σλοβενια,η Κροατια ειναι;

Ρε φίλε ποια συμφωνία?Κάθε χώρα αφήνει να περάσουν αυτοί που γουστάρει και οι άλλοι τον πούλο έτσι είναι.Τι δηλαδή υπάρχουν ο στρατός τα σώματα ασφαλείας κτλ?
Οποιον θες αφήνεις τον άλλον τον γαμάς.Δεν παίζουν διεθνείς συμφωνίες κτλ παίζουν μόνο γούστα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτός ο επίσημος όρος "τρομοκράτης" που δίνουν είναι για να λειτουργεί επίτηδες μαλακισμένα στη γενική συνείδηση. Δεν είναι απλώς κάποια οργάνωση η ομάδα με εκβιαστικά αιτήματα για να ονομάζονται τρομοκράτες. Πόλεμο έχουν κηρύξει στη Δύση ως επιθετικό κράτος. Προσπαθούν να πλήξουν στρατηγικούς στόχους η να επιφέρουν αντίποινα γοήτρου με κεντρικό σχεδιασμό και επίσημη ανάληψη ευθύνης. Καμικάζι στρατιώτες κανονικά είναι οι βομβιστές τύποι. Τι τρομοκράτες και πίπες. Γενικόλογοι όροι των Δυτικών πολιτικών μπας και ελέγξουν την κατάσταση εντωμεταξύ χωρίς χερσαία γενική παρέμβαση στη Μ.Α. Παπάρια θα ελέγξουν. Ούτε καν τους φαρισαίους προστάτες του επιθετικού κράτους δεν τολμούν να εκβιάσουν με εμπάργκο. Ιμπεριαλιστές του σαλονιού. Ζωμοί κότας. :grin:
To γεγονος οτι σπερνουν τον τρομο, οτι χτυπανε τυχαια αμαχους για να το καταφερουν αυτο, δεν δικαιολογει τον ορο τρομοκρατες;
Χτυπανε κεντρικα σημεια γεματο αμαχους, για να τρομοκρατησουν τον κοσμο. Θελουν να τους πουν, οτι δεν ειναι ασφαλεις, επειδη ειναι μακρια απο τα πεδια των μαχων.
Ειναι το ιδιο σχεδιο που κανουν και οι δυτικοι. Χτυπα τυφλα εναν στοχο, ωστε κανεις να μην νιωθει ασφαλης. Τρομερη τακτικη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι Βαλκάνιοι τους βαφτίζουν όλους τρομοκράτες εν μια νυκτί και τους σπάνε στο ξύλο.Και τί έγινε?Και αν διαμαρτυρηθούν οι Ευρωπαίοι(ποιοι δηλαδή?) τι έγινε.Συγχαρητήρια στους Βαλκάνιους μαχητές θα δώσουνε κρυφά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Αρχιβλάκα το ξέρεις ότι έχω και απάντηση και δίκιο διότι μιλούσαμε για την ΦΥΡΟΜ και μου το γύρισες στην Αυστρία, αλλά είπα κάτι και σποπεύω να το τηρήσω.
Μαζί σου κομμένες οι κουβέντες! Εσύ μπορείς να με παραθέτεις και να ρωτάς, εγώ δεν θα σου απαντώ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε φίλε ποια συμφωνία?Κάθε χώρα αφήνει να περάσουν αυτοί που γουστάρει και οι άλλοι τον πούλο έτσι είναι.Τι δηλαδή υπάρχουν ο στρατός τα σώματα ασφαλείας κτλ?
Οποιον θες αφήνεις τον άλλον τον γαμάς.Δεν παίζουν διεθνείς συμφωνίες κτλ παίζουν μόνο γούστα.
Φιλε δεν λεω το αντιθετο απλα λεω οτι συμφωνια υπηρξε απλα παραβιαστηκε.Με εντολη ποιων,λιγο
πολυ γνωριζουμε.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.037
Πόντοι
5.975
Προφανώς- Οι καμικάζι πέφταν  πάνω  σε αεροπλανοφόρα- Οχι   σε  γυναικες   και   παιδιά που πηγαινουν σχολειο..
οι καμικαζι βομβιστες- πήγαιναν  εδώ  >>

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αρχιβλάκα το ξέρεις ότι έχω και απάντηση και δίκιο διότι μιλούσαμε για την ΦΥΡΟΜ και μου το γύρισες στην Αυστρία, αλλά είπα κάτι και σποπεύω να το τηρήσω.
Μαζί σου κομμένες οι κουβέντες! Εσύ μπορείς να με παραθέτεις και να ρωτάς, εγώ δεν θα σου απαντώ...
Εφαγες την πουτσα και αποχωρεις.Goodbye doctor magoo.Ουτως η αλλως με ανθΕλληνες δεν γουσταρω να μιλαω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φιλε δεν λεω το αντιθετο απλα λεω οτι συμφωνια υπηρξε απλα παραβιαστηκε.Με εντολη ποιων,λιγο
πολυ γνωριζουμε.

Δεν υπάρχουνε ρε συ συμφωνίες.Ο οπλίτης το λοχαγό του ακούει.Σε χαμηλό επίπεδο δε λειτουργούν αυτά.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εφαγες την πουτσα και αποχωρεις.Goodbye doctor magoo.Ουτως η αλλως με ανθΕλληνες δεν γουσταρω να μιλαω.

Οπως μας τα λες τύπε, ειμαστε ολοι ανθελληνες εκτος απο εσενα και την κυρατασια :orchestra:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν εχεις βαρεθει να σε κανω πουτανα συνεχεια;Αρχιζω να πιστευω οτι σου αρεσει.

Ρε μαλακα με τις βλακειες του bankwars& makelio μας ζάλισε τ αρχίδια ηλίθιε.  Υπογράφηκε καμιά συμφωνία μεταξύ Σκοπίων και ΕΕ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε μαλακα με τις βλακειες του bankwars& makelio μας ζάλισε τ αρχίδια ηλίθιε.  Υπογράφηκε καμιά συμφωνία μεταξύ Σκοπίων και ΕΕ?

Άργησες και τα είπαμε στο μεταξύ.
Τώρα θα στο γυρίσει στην Αυστρία και αφού θα γίνει ρόμπα θα προσπαθήσει (όπως το είχα προβλέψει) να βγει κι από πάνω με διάφορες παπαριές.
Φαιδρό το άτομο, εντελώς όμως!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ωραια αυτοι λενε μαλακιες λοιπον,αποδειξε μου οτι μου λενε ψεμματα τυπε και οτι δεν υπηρξε τετοια συμφωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom