master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Και σε αυτο ασχετος εισαι,τα καλυτερα μουνια ειναι το Σαλλονικιοτικα.Mπαζααααααααα
Και σε αυτο ασχετος εισαι,τα καλυτερα μουνια ειναι το Σαλλονικιοτικα.Mπαζααααααααα
Δηλαδη τυπε με την δικη σου λογικη,ειναι πουστηδες οι Ελληνες και οχι οι Σκοπιανοι που εκλεισαν τα συνορα ενω υπηρχε
συμφωνια να μην κλεισουν.
Mπαζααααααααα
Α εσυ αυτο εχεις καταλαβει απο την ολη κατασταση...Οτι αφηνουν να περνανε μονο οσοι εχουν τα προβλεπομενα εγγραφα.Oι Σκοπιανοί προστάτευσαν τους πολίτες της χώρας τους και τους πολιτες της ΕΕ απο την εισβολή των ισλαμοπιθηκων και πολλά μπράβο τους.
Δεν εκλεισαν γενικά τα σύνορα τους, αλλά τα προστατεύουν ως οφειλουν.
Αν θέλω να πάω αυριο στα σκοπια φυσικα και μπορώ να πάω.
Το αυτονοητο εκαναν και εκλεισαν εισοδους παρανομων μεταναστών.
Οποιος θελει να περασει τα συνορα τους πρεπει να εχει τα προβλεπομενα εγγραφα.
Το γεγονος οτι ειμαστε εμεις τριμπουρδελο δεν σημαινει ότι πρεπει να ειναι ολοι τριμπουρδελα
Α εσυ αυτο εχεις καταλαβει απο την ολη κατασταση...Οτι αφηνουν να περνανε μονο οσοι εχουν τα προβλεπομενα εγγραφα.
Και ολοι αυτοι που εχουν εγκλωβιστει στην Ειδομενη,δεν τα εχουν.Ρε συ τα ψαχνεις καθολου η λες καμια μαλακια ετσι να περασει η ωρα;
Και σε αυτο ασχετος εισαι,τα καλυτερα μουνια ειναι το Σαλλονικιοτικα.
Α εσυ αυτο εχεις καταλαβει απο την ολη κατασταση...Οτι αφηνουν να περνανε μονο οσοι εχουν τα προβλεπομενα εγγραφα.
Και ολοι αυτοι που εχουν εγκλωβιστει στην Ειδομενη,δεν τα εχουν.Ρε συ τα ψαχνεις καθολου η λες καμια μαλακια ετσι να περασει η ωρα;
Τα προβλεπομενα εγγραφα για προσφυγες εχουν.Τι λες να πηγαινουν εκει με εισητηριο Σινεμα μαν;Ωπα, ξεκινησε το μεσημεριανο μαστερ σοου Για ριχτο τι εγγραφα εχουν αυτοι στην Ειδομενη??
Δευτερον για δοκιμασε εσυ να πας στα Σκοπια, περνας η οχι?
Ωπα, ξεκινησε το μεσημεριανο μαστερ σοου Για ριχτο τι εγγραφα εχουν αυτοι στην Ειδομενη??
Τα προβλεπομενα εγγραφα για προσφυγες εχουν.Τι λες να πηγαινουν εκει με εισητηριο Σινεμα μαν;
Και που ειδες να λεω οτι εγω η εσυ δεν μπορουμε να περασουμε;
Ωπα, ξεκινησε το μεσημεριανο μαστερ σοου Για ριχτο [size=15pt]τι εγγραφα εχουν αυτοι στην Ειδομενη[/size]??
[size=15pt]Τα προβλεπομενα εγγραφα[/size] για προσφυγες εχουν.Τι λες να πηγαινουν εκει με εισητηριο Σινεμα μαν;
Σεβαλιε ετσι να βλεπεις ποιοι συμφωνουν μαζι σου,να γελαω πιο πολυ.Ο ενας λεει δεν εχουν βιζα ο αλλος λεει κουρελοχαρτα τα χαρτια της Φροντεξ.
Τα προβλεπομενα εγγραφα για προσφυγες εχουν.Τι λες να πηγαινουν εκει με εισητηριο Σινεμα μαν;
Σεβαλιε ετσι να βλεπεις ποιοι συμφωνουν μαζι σου,να γελαω πιο πολυ.Ο ενας λεει δεν εχουν βιζα ο αλλος λεει κουρελοχαρτα τα χαρτια της Φροντεξ.
..ουτε να μου τον δουν σε αφισα....χαρισμα σου!σου φαίνονται για σαύρες αυτές ρε παπάρα ???
Syrian army pushes into Palmyra amid heavy bombardment
Syrian government forces advanced into Palmyra on several fronts on Saturday with support from air strikes and artillery bombardment, state media and a monitoring group said, and live television showed waves of explosions inside the city.
Tώρα που ο πολεμος οδευει προς το τελος του με ηττα του ISIS τι στον πουτσο θελουν οι λαθρο να απομακρυνονται ολο και περισσοτερο απο την χώρα τους
Προβλέπω να ερχονται και άλλοι οσο ακομα εχουν ακομα την προφαση του προσφυγα :S