Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
To γεγονος οτι σπερνουν τον τρομο, οτι χτυπανε τυχαια αμαχους για να το καταφερουν αυτο, δεν δικαιολογει τον ορο τρομοκρατες;
Χτυπανε κεντρικα σημεια γεματο αμαχους, για να τρομοκρατησουν τον κοσμο. Θελουν να τους πουν, οτι δεν ειναι ασφαλεις, επειδη ειναι μακρια απο τα πεδια των μαχων.
Ειναι το ιδιο σχεδιο που κανουν και οι δυτικοι. Χτυπα τυφλα εναν στοχο, ωστε κανεις να μην νιωθει ασφαλεις. Τρομερη τακτικη.

Ο τρομοπόλεμος δεν είναι ψυχολογικός επιχειρησιακός πόλεμος που εντάσσεται στον γενικό πόλεμο; Αφού έχει κηρυχθεί ανοιχτά πόλεμος από ένα νέο φιλόδοξο κράτος. Μπορείς να το κατηγορήσεις για βρώμικο πόλεμο απλά. Όταν οι Γερμανοί έριχναν V πυραύλους στο Λονδίνο τρομοκράτες ονομάζονταν; Όταν αυτοί τώρα θέλουν να ανατινάξουν πυρηνικά εργοστάσια σε έδαφος περιοχών που ονομάζουν εχθρικές, τρομοκράτες ονομάζονται η αντίπαλοι σαμποτέρ;

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Άργησες και τα είπαμε στο μεταξύ.
Τώρα θα στο γυρίσει στην Αυστρία και αφού θα γίνει ρόμπα θα προσπαθήσει (όπως το είχα προβλέψει) να βγει κι από πάνω με διάφορες παπαριές.
Φαιδρό το άτομο, εντελώς όμως!

Κάπου πρέπει να πέτυχε τα post του και ο Αρκάς γιατρέ! :grin:

12321529_801107380025426_1859579218641998165_n.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ωραια αυτοι λενε μαλακιες λοιπον,αποδειξε μου οτι μου λενε ψεμματα τυπε και οτι δεν υπηρξε τετοια συμφωνια.

Ασε τα αρθρα απο το μακελειο και βρες ποτε εγινε αυτη η συμφωνια μεταξυ ποιων χωρων και τι προεβλεπε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Κάπου πρέπει να πέτυχε τα post του και ο Αρκάς γιατρέ! :grin:

Το κορυφαίο του είναι ότι τόσην ώρα υποστηρίζει κάποιαν ανύπαρκτη (και αδύνατον να είχε γίνει σε σύνοδο κορυφής) συμφωνία κι όταν επί τέλους αρχίσει να καταλαβαίνει την παπαριά του ζητάει από τους άλλους να του αποδείξουν ότι ΔΕΝ υπάρχει!
Μιλάμε για παθολογική περίπτωση βλάκα!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ασε τα αρθρα απο το μακελειο και βρες ποτε εγινε αυτη η συμφωνια μεταξυ ποιων χωρων και τι προεβλεπε.

Μα τόσην ώρα υποστηρίζει σοβαρά ότι έγινε συμφωνία Ε.Ε. - ΦΥΡΟΜ στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε.! :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μα τόσην ώρα υποστηρίζει σοβαρά ότι έγινε συμφωνία Ε.Ε. - ΦΥΡΟΜ στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε.! :)

Πραγματικα αν δε το κανει για να μας τη σπασει με φερνει σε δυσκολη θεση γιατι δεν ειανι αντιπαθητικο  η κακο ατομο γενικα. Αλλα αναγκαζομαι να πω οτι γραφει τις μεγαλυτερες ασυναρτησιες που εχω διαβασει ποτε μου. Πληρης αδυναμια και αποτυχια παραγωγης λογικου ειρμου , προτασεων που να υπακουουν στους κανονες τις λογικης. Ενα 6χρονο του κοβει περισσοτερο. ;S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο τρομοπόλεμος δεν είναι ψυχολογικός επιχειρησιακός πόλεμος που εντάσσεται στον γενικό πόλεμο; Αφού έχει κηρυχθεί ανοιχτά πόλεμος από ένα νέο φιλόδοξο κράτος. Μπορείς να το κατηγορήσεις για βρώμικο πόλεμο απλά. Όταν οι Γερμανοί έριχναν V πυραύλους στο Λονδίνο τρομοκράτες ονομάζονταν; Όταν αυτοί τώρα θέλουν να ανατινάξουν πυρηνικά εργοστάσια σε έδαφος περιοχών που ονομάζουν εχθρικές, τρομοκράτες ονομάζονται η αντίπαλοι σαμποτέρ;
Τελικα χτυπησαν το πυρηνικο εργοστασιο; Οχι. Χτυπησαν του αμαχους. Για την γερμανια αστο, δεν υπηρχε τοτε ο ορος τρομοκρατια, με την σημερινη της μορφη.
Για μενα τρομοκρατες ειναι και οι μεν με τα εξυπνα οπλα που το κανουν πιο κυριλε, και οι αλλοι που το κανουν πιο γυφτικα.
Ο ορος δημιουργηθηκε για να ενταξει τετοιες ομαδες, ποιοι ειμαστε εμεις που θα αμφισβητησουμε τον ορο που οι ιδιοι δημιουργησαν;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το κορυφαίο του είναι ότι τόσην ώρα υποστηρίζει κάποιαν ανύπαρκτη (και αδύνατον να είχε γίνει σε σύνοδο κορυφής) συμφωνία κι όταν επί τέλους αρχίσει να καταλαβαίνει την παπαριά του ζητάει από τους άλλους να του αποδείξουν ότι ΔΕΝ υπάρχει!
Μιλάμε για παθολογική περίπτωση βλάκα!

Μπορει ο συριζα να διορισε τον αδερφο του :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πραγματικα αν δε το κανει για να μας τη σπασει με φερνει σε δυσκολη θεση γιατι δεν ειανι αντιπαθητικο  η κακο ατομο γενικα. Αλλα αναγκαζομαι να πω οτι γραφει τις μεγαλυτερες ασυναρτησιες που εχω διαβασει ποτε μου. Πληρης αδυναμια και αποτυχια παραγωγης λογικου ειρμου , προτασεων που να υπακουουν στους κανονες τις λογικης. Ενα 6χρονο του κοβει περισσοτερο. ;S
Φιλε σου εχω αποδειξει τοσες φορες αλλα τις ασυναρτισιες τις λες εσυ.Και στο θεμα του προσφυγικου και στα υπολοιπα.
Σε οσα ειχαμε ερθει αντιπαραθεση,σε τιποτα δεν βγηκες σωστο.Εγω σου ελεγα τι ισχυει,εσυ μου ελεγες τι θες εσυ να γινει.
Και η Φροντεξ σου εδειξα οτι ειπε οτι ακριβως σου ελεγα,και την αποτυχια του ΝΑΤΟ να φυλαξει τα συνορα σου εδειξα.
Και το γκολ του βαργκας σου εδειξα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Και το newsit μαλακιες γραφει,να ακουμε τους προφεσορες του μπου.κομ  :rockon:

Ρε τυπε μια και ψαχνεις κανε ενα κοπο και βρες το ιδιο το κειμενο ( η εστω περιγραφη ), το περιεχομενο της συμφωνιας. Ασε τις δευτερογενεις πηγες γιατι δε θα βγαλουμε ακρη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Συνελήφθησαν επτά Σύροι πρόσφυγες στην Αλβανία
Πρώτη καταχώρηση: 26/03/2016 - 16:59
Τελευταία δημοσίευση: 18:34Διεθνή

Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε επτά Σύρους πρόσφυγες που είχαν διεισδύσει στο αλβανικό έδαφος από την ελληνοαλβανική μεθόριο κοντά στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς.

Μαζί με τους πρόσφυγες συνελήφθη και ένας Αλβανός πολίτης που είχε αναλάβει την προώθησή τους προς τρίτες χώρες έναντι 300 ευρώ ο καθένας.

Ο εντοπισμός της ομάδας προσφύγων έγινε από τις θερμικές κάμερες που οι αλβανικές αρχές έχουν εγκαταστήσει σε όλες τις πιθανές διαβάσεις προσφύγων κατά μήκος της ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Όπως ανέφερε, επίσης, η αλβανική αστυνομία, η ομάδα των Σύρων προσφύγων προωθήθηκε ξανά στην Ελλάδα, μέσω Κακαβιάς.

οχι παιζουμε

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τελικα χτυπησαν το πυρηνικο εργοστασιο; Οχι. Χτυπησαν του αμαχους. Για την γερμανια αστο, δεν υπηρχε τοτε ο ορος τρομοκρατια, με την σημερινη της μορφη.
Για μενα τρομοκρατες ειναι και οι μεν με τα εξυπνα οπλα που το κανουν πιο κυριλε, και οι αλλοι που το κανουν πιο γυφτικα.
Ο ορος δημιουργηθηκε για να ενταξει τετοιες ομαδες, ποιοι ειμαστε εμεις που θα αμφισβητησουμε τον ορο που οι ιδιοι δημιουργησαν;

Μα δεν είναι απλά "ομάδες", απεσταλμένοι καμικάζι κράτους είναι. Το τελικά απέτυχαν δεν έχει σημασία, σημασία έχει θέσαν εχθροί στόχο. Έχουμε δικαίωμα ορθής κρίσης να αμφισβητήσουμε όρους, γιατί όχι; Κάτι τέτοιοι όροι είναι πασπαρτού. Και οι βόμβες Χιροσίμα-Ναγκασάκι μαζικά ψυχολογικά όπλα τρόμου ήταν. Αλλά δεν λέμε χρησιμοποιήθηκαν από "τρομοκράτες", από επίσημη στρατηγική υπερδύναμης σε παγκόσμιο πόλεμο χρησιμοποιήθηκαν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε τυπε μια και ψαχνεις κανε ενα κοπο και βρες το ιδιο το κειμενο ( η εστω περιγραφη ), το περιεχομενο της συμφωνιας. Ασε τις δευτερογενεις πηγες γιατι δε θα βγαλουμε ακρη.

Μα ούτε να καταλάβει τί διαβάζει δεν μπορεί! Το κείμενο λέει ότι η συνοδος κορυψής είχε πάρει μια απόφαση και αυτήν την απόφαση της Ε.Ε. η ΦΥΡΟΜ την έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια! Όπως ίσως δεν το περιμέναμε και φυσικά με την παρώτρυνση κάποιων (γνωστοί είναι) μέσα από την Ε.Ε.
ΔΕΝ λέει πουθενά ότι η ΦΥΡΟΜ είχε δεμευθεί στην σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. όπου φυσικά δεν γινόταν να μετέχει χώρα εκτός Ε.Ε. παρά τις ανακρίβειες που ανέφερει ο συγκεκριμένος βλάκας.
Οι εκτός Ε.Ε. χώρες συνάπτουν συμφωνίες με την Ε.Ε. σε διμερείς συνδιασκέψεις, όπως έκανε η Τουρκία!
Πόσο πιο σαφές πιά;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φιλε σου εχω αποδειξει τοσες φορες αλλα τις ασυναρτισιες τις λες εσυ.Και στο θεμα του προσφυγικου και στα υπολοιπα.
Σε οσα ειχαμε ερθει αντιπαραθεση,σε τιποτα δεν βγηκες σωστο.Εγω σου ελεγα τι ισχυει,εσυ μου ελεγες τι θες εσυ να γινει.
Και η Φροντεξ σου εδειξα οτι ειπε οτι ακριβως σου ελεγα,και την αποτυχια του ΝΑΤΟ να φυλαξει τα συνορα σου εδειξα.
Και το γκολ του βαργκας σου εδειξα.

Aυτα που αναφερεις τα λεω και εγω. Εγω ομως σου λεω τι πρεπει να γινει στην πραγματικοτητα, τι γινεται και τι πρεπει να γινει . Εσυ μου λες τι κανει η φροντεξ η ταδε συμφωνια τι πρεπει, κλπ θεωρητικα. Πρεπει να καταλαβεις τη διαστασει μεταξυ θεωριας και πραγματικοτητας. Οι αλλες χωρες μπορει να κανουν συμφωνιες  δε λεει κατι. Λενε- ξελενε. Ειπες το αμιμητο, οτι για την κατασταση εδω φταινε οι αλλες χωρες που εκλεισαν τα συνορα. Σα να μας κανουν πολεμο και να λες φταινε επειδη μας κανουν πολεμο. Ε καντους μυνηση τοτε, η πες το στην κυρια :grin:
Αυτα ολα ειναι συνθηκες βαση των οποιων δρας. Εσυ μου ελεγες οτι δε φυλασονται τα συνορα και εγω σου ειπα μερικα απλα πραγματα ωστε να φυλαχθουν. Δε μπορεις να πεις ως εθνικο κρατος - "δε φυλασσονται τα συνορα" ε το καταλαβαινεις αυτο? ΑΛΛΟ αποτρεπεις την εισοδο απο θαλασσια συνορα στην ξηρα, αυτο ναι. Αλλο ΔΕ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ. Αν δε μπορεις να αποτρεψεις την εισοδο απο τη θαλασσα, καθως τεχνικα ειναι δυσκολο, μπορεις καλλιστα να μαγκωσεις αυτους που περασαν τα θαλασσια συνορα μολις πιασουν ξηρα. Και εκει δρας οπως ακριβως θα δρουσες αν περναγαν τα χερσαια συνορα. Εγω σου ειπα να εφαρμοστει ο νομος περι παρανομης εισοδου στη χωρα και μαλιστα να αυστηροποιηθει ως αποτρεπτικο μεσο ροων. Εσυ μου λες αλλα λογια να αγαπιομαστε για συνθηκες. Δηλαδη ισχυριστηκες και το λες σοβαρα αυτο, οτι διεθνεις συνθηκες που εχει υπογραψει η χωρα σου απαγορευουν να... ελεγχεις τα συνορα σου και την κυριαρχια σου! Ελεγες για τα Σκοπια οτι περνανε με ... τα διαβατηρια τους! Και σου τριψαμε στη μουρη οτι περναγαν με τα υπηρεσιακα σημειωματα των ελληνικων αρχων !
Ελεγες οτι οοολοι οσοι περνανε ειναι Συριοι, ενω δεν ειναι και ειναι ενας αχταρμας απο ολα και αυτο αποδειχτηκε πολλες φορες.
Λεω να τηρηθει ο νομος και αρχιζεις και λες τι εγινε στην Αυστραλια και τι εγινε στον τριτο παραλληλο. Στα αρχιδια μου ρε φιλε τι εγινε στην Αυστραλια ( που και εκει μαλακιες ελεγες). Να τηρηθει ο νομος εδω και θα κανουμε το λογαριασμο μετα ποιο θα ειναι το αποτελεσμα. Τωρα που δε τηρειται ο νομος το βλεπουμε και δεν ειναι καλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω σου εδειξα πηγες.Δημοσιευματα,απο εφημεριδες που δεν τις λες φιλοσυριζαιες,γιατι εκει ειναι τον προβλημα σου,οσο και
να μην το παραδεχεσαι.Απο εκει και περα,εσυ τωρα μενει να μου αποδειξεις οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.Αποδειξε μου οτι ειναι μαλακιες αυτα που γραφουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συνελήφθησαν επτά Σύροι πρόσφυγες στην Αλβανία
Πρώτη καταχώρηση: 26/03/2016 - 16:59
Τελευταία δημοσίευση: 18:34Διεθνή

Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε επτά Σύρους πρόσφυγες που είχαν διεισδύσει στο αλβανικό έδαφος από την ελληνοαλβανική μεθόριο κοντά στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς.

Μαζί με τους πρόσφυγες συνελήφθη και ένας Αλβανός πολίτης που είχε αναλάβει την προώθησή τους προς τρίτες χώρες έναντι 300 ευρώ ο καθένας.

Ο εντοπισμός της ομάδας προσφύγων έγινε από τις θερμικές κάμερες που οι αλβανικές αρχές έχουν εγκαταστήσει σε όλες τις πιθανές διαβάσεις προσφύγων κατά μήκος της ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Όπως ανέφερε, επίσης, η αλβανική αστυνομία, η ομάδα των Σύρων προσφύγων προωθήθηκε ξανά στην Ελλάδα, μέσω Κακαβιάς.

οχι παιζουμε

Πριν 20 χρονια να διαβαζες οτι η αλβανικη αστυνομια βαζει στα συνορα θερμικες καμερες, συλλαμβανει ατομα που περνανε τα συνορα και τα επαναπροωθει  :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Και το newsit μαλακιες γραφει,να ακουμε τους προφεσορες του μπου.κομ  :rockon:

Ρε τύπε αυτό ακριβώς που σου επισήμανε κάποιος το πρωί γραφεί, ότι το  κωλόχαρτο της Τασίας ( υπηρεσιακό σημείωμα των ελληνικών αρχών) το λέει ο δημοσιογράφος  :2funny: δεν γινεται δεκτό!
Και εσύ έλεγες για  FRONTEX και πράσινα άλογα.
Το κάθε κράτος έχει δικαίωμα να παίρνει τις αποφάσεις του. Όταν για τους πολίτες της ΠΓΔΜ  αποφασίστηκε να ταξιδεύουν χωρίς βίζα στη ζώνη του Σένγκεν εμείς τους βάζαμε σφραγίδα σε ειδικό χαρτί επειδή δεν αναγνωρίζαμε τα διαβατήρια τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω σου εδειξα πηγες.Δημοσιευματα,απο εφημεριδες που δεν τις λες φιλοσυριζαιες,γιατι εκει ειναι τον προβλημα σου,οσο και
να μην το παραδεχεσαι.Απο εκει και περα,εσυ τωρα μενει να μου αποδειξεις οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.Αποδειξε μου οτι ειναι μαλακιες αυτα που γραφουν.

Οχι εγω θελω το περιεχομενο της συμφωνιας. Οι πηγες λενε για μια συμφωνια που παραβιαστηκε. Οι πηγες μπορει να λενε οτι γουσταρουν. Ποια ειναι αυτη η συμφωνια που παραβιαστηκε? Εγω θελω τα πραγματα νετα σκετα οπως ειναι , σταρατα ξεκαθαρα. Τη συμφωνια. Εχεις το περιεχομενο? Ξερεις τι λεει? Την εχεις?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Την ώρα που υλοποιείται το σχέδιο εκκένωσης της περιοχής
Πρόσφυγας στην Ειδομένη: Θα δεχόμουν να αποχωρήσω, αν η ελληνική κυβέρνηση μας έδινε ένα σπίτι να μείνουμε

και εναν τσυριζαιο να σας κανει αερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom