Επισκέπτης
Εγώ μία φορά χαπάκια για να αντέξεις και δεύτερο γύρο δεν σου δίνω,από αλλού!!!τζειμς αυτην την περναγα και δυο χερια αμα λαχει...
Εγώ μία φορά χαπάκια για να αντέξεις και δεύτερο γύρο δεν σου δίνω,από αλλού!!!τζειμς αυτην την περναγα και δυο χερια αμα λαχει...
μπα, προτιμώ κάτι σε πιο ρώσικο αλλά και λίγο πιο κυριλέ!
δεν με διαβασες καθολου τι εκανα φαινεται το ΣΚ...χαπακια δωσε σε κανα παππουδι....Εγώ μία φορά χαπάκια για να αντέξεις και δεύτερο γύρο δεν σου δίνω,από αλλού!!!
χέρια, πόδια, αυτιά. μύτη....ότι μπορείς βάλεεεε!τζειμς αυτην την περναγα και δυο χερια αμα λαχει...
Το οτί δεν ήσουν ντοπαρισμένος πώς αποδεικνύεται οεοεοεο;!δεν με διαβασες καθολου τι εκανα φαινεται το ΣΚ...χαπακια δωσε σε κανα παππουδι....
με περναν ντοπινγκ κοντρολ απο την ΙΑΑΦ....Το οτί δεν ήσουν ντοπαρισμένος πώς αποδεικνύεται οεοεοεο;!
εσύ στο μάθημά σου και μην βλέπεις τα ανατολικά, αλλά τα της άπω ανατολής!Ρε, μην αποπροσανατολίζεις τον λαό με τέτοιες φώτο...Θα αρχίσω να διαβάζω για το Cicinau για να πάω με τέτοια post. !!!!
εσύ στο μάθημά σου και μην βλέπεις τα ανατολικά, αλλά τα της άπω ανατολής!
σε ποια σελίδα είσαι μεγάλε?
έτσι στο πήρε η νοσοκόμα τύπε?με περναν ντοπινγκ κοντρολ απο την ΙΑΑΦ....
ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ...
πότε με...ξαναδιάβασες δηλ?1050.. Πλησιάζω να σε ξαναδιαβάσω....
Σε ποιο νοσοκομείο;!έτσι στο πήρε η νοσοκόμα τύπε?
και μετά τι το έκανε?
Σε ποιο νοσοκομείο;!
Θέλω να πάω και εγώωωωω!!!
πότε με...ξαναδιάβασες δηλ?
Κάπου τον Ιούλιο...Είσαι η πρώτη περιγραφή που διάβασα για την Ταϊλάνδη..... Μόλις είχα πρωτομπεεί στο thread και έπεσα στην περιγραφή σου..Είσαι ένας KF16 για μένα....Και εσύ είσαι βασικά η αιτία που πάω...Και η ιστορία του χωρισμού σου και του δικού μου χωρισμού....
Πες τα αυτά στον Καρατζαφύρερ και μαύρο φίδι που σε έφαγε!!!λοιπόν εγώ λέω να οργανώσουμε ένα κύκλωμα και να φέρνουμε λαθρομετανάστες (για να είμαστε και εντός θρεντ) ται-γκερλς! μόλις μένουν έγκυες θα παίρνουν και ιθαγένεια! Νέος τρόπος αναβάθμισης της ελληνικής φυλής!
λοιπόν εγώ λέω να οργανώσουμε ένα κύκλωμα και να φέρνουμε λαθρομετανάστες (για να είμαστε και εντός θρεντ) ται-γκερλς! μόλις μένουν έγκυες θα παίρνουν και ιθαγένεια! Νέος τρόπος αναβάθμισης της ελληνικής φυλής!
ναι ρε αλλά δες τι γράφω εδώ:Πες τα αυτά στον Καρατζαφύρερ και μαύρο φίδι που σε έφαγε!!!
μπορεί να τσιμπήσει! ;)Νέος τρόπος αναβάθμισης της ελληνικής φυλής!
γνωστη μεθοδος θαψιματος το σπαμαρισμα..Τώρα, η Άνγκελα Μέρκελ προσκαλεί στην καγκελαρία μετανάστες για να τους χορηγήσει πανηγυρικά τη γερμανική υπηκοότητα ως μήνυμα ενίσχυσης της πολιτογράφησης. Η αρμόδια υπουργός Ενσωμάτωσης Μαρία Μπέμερ απευθύνει με κάθε ευκαιρία έκκληση να αυξηθούν σημαντικά οι διορισμοί υπαλλήλων με μεταναστευτική προέλευση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, διότι «χρειάζονται δάσκαλοι, αστυνομικοί, πυροσβέστες». [size=14pt]Ο στόχος είναι να φτάσουν σε επίπεδα που θα αντιπροσωπεύουν το ποσοστό ανθρώπων μεταναστευτικής προέλευσης στον γερμανικό πληθυσμό, το οποίο υπολογίζεται στο 20%.[/size]
αυτό τα λέει όλα.
Υ.Γ.
μαλάκα καρατζαφέρη μη ξεχάσεις να μας καλέσεις για δημοψήφισμα.
α ναι! ξέχασα!Δεν θα γουστάρει ο ΠαΠιας.... Είναι υπέρ της καθαρότητας της φυλής!!!
ΤΟ κανε γαργαρες....έτσι στο πήρε η νοσοκόμα τύπε?
και μετά τι το έκανε?