Επισκέπτης
να βγουν στον δρομο να το διεκδικησουν το δημοψηφισμα..νομίζω ότι δεν περπατάει η καμπάνια του...
&.Γ ο σταζιερης υρετ που χαθηκε???
να βγουν στον δρομο να το διεκδικησουν το δημοψηφισμα..νομίζω ότι δεν περπατάει η καμπάνια του...
να βγουν στον δρομο να το διεκδικησουν το δημοψηφισμα..
&.Γ ο σταζιερης υρετ που χαθηκε???
Μπααα Σύνταγμα πιστευώ!!!μαζεύει υπογραφές στην Ομόνοια......
δεν ακούσατε για ένα λαοτζή που μάζευε υπογραφές στη Φυλής και τον πήρανε στο κυνήγι οι τσατσάδες ;;;Μπααα Σύνταγμα πιστευώ!!!
●●●
ΑΥΤΟ ΠΟΥ έγινε, μου άφησε μια τεράστια απογοήτευση. Μου έμεινε κυρίως ο φόβος της αδικίας. Ότι μπορεί να βρεθεί κάποιος πίσω από τα κάγκελα χωρίς να καταλάβει το πώς και το γιατί. Στην ηλικία που κάνεις τα πιο ωραία όνειρα εγώ πάλευα για χαρτιά. Έτρεχα να λύσω το πρόβλημα της άδειας παραμονής για να μη βρεθώ ξανά στο κελί. Πόσες ατελείωτες ώρες, μέρες, εβδομάδες έχω χάσει σε ουρές, δήμους, περιφέρειες. Τελικά την πήρα την κανονική άδεια. Έληξε δέκα μέρες μετά αφού την πήρα! Ξανά ουρές, μέρες χαμένες, ζωή χαμένη. Τι μου έχει μείνει; Η απορία. Γιατί το κάνουν αυτό;
Όλα αυτά μού έκοψαν τα φτερά. Είχα μια κάθετη πτώση στα μαθήματα. Ειδικά από τότε που ήθελα να πάω για Εrasmus. Με δέχτηκαν στο Ντάντι της Σκωτίας και δεν μπορούσα να πάω. Δεν είχα χαρτιά. Από τότε άρχισε αυτό που θα έλεγα «αποξένωση». Έγινα ξένος με το ζόρι. Έπρεπε να ψάξω να βρω τι είμαι. Αυτό συνεχίστηκε και συνεχίζεται ακόμα... Παρ΄ όλα αυτά δεν μασάω και συνεχίζω. Το μέλλον πώς το βλέπω; Σκληρή δουλειά και Κeep walking που λέει και η διαφήμιση... Πώς ένιωσα όταν άκουσα για το καινούργιο νομοσχέδιο; Ότι δεν μπορώ να φέρω πίσω όσα έχασα, αλλά από εδώ και πέρα το μέλλον είναι στα χέρια μου. Ότι μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου. Και στη χώρα μου. Ποια είναι η χώρα μου; Η Ελλάδα φυσικά...»
Από το [URL unfurl="true"]http://gazikapllani.blogspot.com/[/url]
δεν ακούσατε για ένα λαοτζή που μάζευε υπογραφές στη Φυλής και τον πήρανε στο κυνήγι οι τσατσάδες ;;;
ή ο τέρυ ή ο τζέηνς θα ήτανε....
πάντως, σίγουρα κάποιος μέλος του φόρουμ!
δε γαμιέσαι ρε μαλάκα που μοιράζεις ταμπέλες χωρίς λόγο!
γκεσταπίτη!
ναζιστή!
φασίστα!
ΟΥΣΤ!
ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏς ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΙς ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΈς ΧΏΡΕς ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΎΕΙς ΜΑΛΆΚΑ!
ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏς ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΙς ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΈς ΧΏΡΕς ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΎΕΙς ΜΑΛΆΚΑ!
και για μετανάστες φυσικά ούτε λόγος!
υποκριτές-τραμπούκοι-αριστεροί!
κομπλεξ μέχρι αηδίας!
(και μην ξανακολλήσεις σε μένα λόγια που δεν έχω πει! Επειδή εσύ δεν καταλαβαίνεις μικρόμυαλε, δεν σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να τσουβαλιάζεις!)
γκεμπελιστή!
ΟΥΣΤ!
(κάναν πάκη βρήκες για σήμερα ή αργότερα θα βγεις στη γύρα)?
ποιος πάγος ρε παπαζολη?
ο άλλος πήρε το μαστίγιο και βαράει!
νομίζει ότι είναι στην Σταλινική Ρωσία και βασανίζει κρατούμενους ο γκεσταπίτης!
μοιράζει και ταμπελίτσες βέβαια, για να δικαιολογήσει τη ρουφιανιά!
ΣταλινόΠαΠος!
να ανοιξω τωρα το κονσερβοκουτι για τον τζειμς ή αργοτερα;
Πάντως αν ο άλλος ήταν άλλη δεν νομίζω να σε χάλαγε;!ποιος πάγος ρε παπαζολη?
ο άλλος πήρε το μαστίγιο και βαράει!
νομίζει ότι είναι στην Σταλινική Ρωσία και βασανίζει κρατούμενους ο γκεσταπίτης!
μοιράζει και ταμπελίτσες βέβαια, για να δικαιολογήσει τη ρουφιανιά!
ΣταλινόΠαΠος!
να ανοιξω τωρα το κονσερβοκουτι για τον τζειμς ή αργοτερα;
Μην λες πάπια και πεινάω!!!
ΠάΠια κονσέρβα έχεις τύπε μου?
μπα, προτιμώ κάτι σε πιο ρώσικο αλλά και λίγο πιο κυριλέ!Πάντως αν ο άλλος ήταν άλλη δεν νομίζω να σε χάλαγε;!
ΠάΠια κονσέρβα έχεις τύπε μου?
τζειμς αυτην την περναγα και δυο χερια αμα λαχει...μπα, προτιμώ κάτι σε πιο ρώσικο αλλά και λίγο πιο κυριλέ!