Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.526

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Δεν είμαι υπέρ της λαθρομενάστευσης και σίγουρα έχει παραγίνει (αν και χρησιμοποιώ την λέξη λαθραίος μόνο για τσιγάρα )αλλα έχω μία απορία προς τους υποκινητές του δήθεν δημοψιφήσματος και όχι μόνο.Αν....λέω ΑΝ έχετε επιχείρηση

1)Έχετε στην δουλεία σας αλλοδαπούς?
2)Είναι ΟΛΟΙ νόμιμοι?
3)τι μισθό-μεροκάματο τους δίνετε?
4)Τους πληρώνετε τα προβλεπόμενα ?

Όποιος απαντήσει ναι ΚΑΙ ΣΤΑ 4 δικαιούται να σκούζει.
Όποιος απαντήσει οχι σε ένα απο όλα είναι φτηνός υποκριτής.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Σόρρυ φίλε, αντιστασιακός κλπ δεν είμαι, αλλά τους φασίστες δεν τους πάω, όπως και τους (ψευτο)αναρχικούς που σπάνε την περιουσία του κοσμάκη χωρίς λόγο!!!
ΑΑ! φίλε θα σε δείρω!
Δεν σπάνε την περιουσία του κοσμάκη κάνουν αντίσταση κατά του... εεε... ...εχθρού!

Τώρα αν τους ρωτήσεις γιατί εχθρός είναι π.χ. ο κακομοίρης που του κατέστρεψαν το μαγαζί του που έφτιαξε με κόπο και χρήμα για να βγάλει κανένα φράγκο θα σε πούνε φασίστα γιατί... ξέρουν αυτοί.

Δεν βγάζεις άκρη, είναι καμμένα τα μοσχάρια, συγνώμη άτομα ήθελα να πω.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Δεν είμαι υπέρ της λαθρομενάστευσης και σίγουρα έχει παραγίνει (αν και χρησιμοποιώ την λέξη λαθραίος μόνο για τσιγάρα )αλλα έχω μία απορία προς τους υποκινητές του δήθεν δημοψιφήσματος και όχι μόνο.Αν....λέω ΑΝ έχετε επιχείρηση

1)Έχετε στην δουλεία σας αλλοδαπούς?
2)Είναι ΟΛΟΙ νόμιμοι?
3)τι μισθό-μεροκάματο τους δίνετε?
4)Τους πληρώνετε τα προβλεπόμενα ?

Όποιος απαντήσει ναι ΚΑΙ ΣΤΑ 4 δικαιούται να σκούζει.
Όποιος απαντήσει οχι σε ένα απο όλα είναι φτηνός υποκριτής.
ΣΩΣΤΟΣ 1000%

+1!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σόρρυ φίλε, αντιστασιακός κλπ δεν είμαι, αλλά τους φασίστες δεν τους πάω, όπως και τους (ψευτο)αναρχικούς που σπάνε την περιουσία του κοσμάκη χωρίς λόγο!!!

Αυτή η άποψη με εκφράζει αρκετά !!!

τόσο, που θα ήθελα να την είχα γράψει εγώ ...  :thumbsup:

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Δεν πάμε σε κανα Studio λέω εγώ.....  17 (12.7%)
:lheel: :lheel:
:rockon: :rockon:

:rockon: :rockon:

Για την στουντιότσαρκα συμφωνώ ότι, όπως και ο χρυσός

..."μας φέρνει πιο κοντά"  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
«Όταν
ήλθαν οι ναζί να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν
τσιγγάνος. Όταν ήλθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Δεν
ήμουν κομμουνιστής. Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς
για να αντιδράσει» (Μπέρτολτ Μπρεχτ)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
«Όταν
ήλθαν οι ναζί να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν
τσιγγάνος. Όταν ήλθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Δεν
ήμουν κομμουνιστής. Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς
για να αντιδράσει» (Μπέρτολτ Μπρεχτ)
στ αρχίδια μας.
τέτοιος που είσαι στα αζήτητα θα μείνεις. (1personanongrata)

Επισκέπτης
Τώρα, η Άνγκελα Μέρκελ προσκαλεί στην καγκελαρία μετανάστες για να τους χορηγήσει πανηγυρικά τη γερμανική υπηκοότητα ως μήνυμα ενίσχυσης της πολιτογράφησης. Η αρμόδια υπουργός Ενσωμάτωσης Μαρία Μπέμερ απευθύνει με κάθε ευκαιρία έκκληση να αυξηθούν σημαντικά οι διορισμοί υπαλλήλων με μεταναστευτική προέλευση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, διότι «χρειάζονται δάσκαλοι, αστυνομικοί, πυροσβέστες». [size=14pt]Ο στόχος είναι να φτάσουν σε επίπεδα που θα αντιπροσωπεύουν το ποσοστό ανθρώπων μεταναστευτικής προέλευσης στον γερμανικό πληθυσμό, το οποίο υπολογίζεται στο 20%.[/size]

αυτό τα λέει όλα.

Υ.Γ.
μαλάκα καρατζαφέρη μη ξεχάσεις να μας καλέσεις για δημοψήφισμα.

σε αλλα ποστ τι κλαψουριζεις για οταν ερχεσαι Αθηνα και ψαχνεις Ελληνες με τον φακο στις παλιες σου γειτονιες?

Επισκέπτης
Υ.Γ.Ασέ τον Καρατζαφέρη τώρα με τον Σαμαρά θα έχει πίκρεεες με το ποσοστό του να πέφτει κάθε μέρα και στο τέλος να μένει εκτός βουλής!!! :2funny: :2funny:

ενω ο τσυριζα βλεπεις...
με το ενα ποδι παταει ο κακομοιρης στην βουλη :2funny:

Επισκέπτης
●●●

ΠΗΓΑ στο 605ο Δημοτικό Αθηνών. Στην Πλ. Αμερικής. Εκεί έχασα το κέφι μου. Αρχίζω και καταλαβαίνω ότι «μεγάλε είσαι διαφορετικός». Ήμουν το μόνο παιδί «ξένο» και μαύρο του σχολείου. Τι σημαίνει να νιώθεις διαφορετικός; Με μια φράση σημαίνει να είσαι πάντα στην τσίτα. Γιατί κάποιος θα πει κάτι για το χρώμα ή την καταγωγή σου. Θυμάμαι τον εαυτό μου στο δημοτικό μονίμως στην τσίτα. Ο θυμός ήταν το όπλο μου. Να με φοβάται οποιοσδήποτε προσπαθεί να με προσβάλει ή να με μειώσει. Το δημοτικό ήταν το πιο σκληρό κομμάτι της ζωής μου. Είχα μόνο δυο καλούς δασκάλους. Αν έμαθα κάτι, το οφείλω σε αυτούς. Θυμάμαι και μια κακή δασκάλα. Μας ρώτησε μια μέρα τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε. Όταν ήρθε η σειρά μου είπα ότι θέλω να γίνω δικηγόρος. Τα παιδιά συνήθως θέλουν να μοιάσουν στον μπαμπά τους. Γέλασε κυνικά και σχολίασε «σιγά μη γίνεις και δικηγόρος». Έχουν περάσει είκοσι χρόνια και το θυμάμαι σαν χθες.

●●●

εγινε τελικα ομως δικηγορος?δεν το νομιζω :2funny:
μαλλον προφητικη η δασκαλα!

ΜΕΤΑ το λύκειο ήρθε το χαστούκι το μεγάλο. Έδωσα Πανελλήνιες, πέρασα στο ΤΕΙ Αθήνας, Μηχανολογία Ιατρικών Οργάνων. Πέρασα στους πρώτους στη σχολή. Το πρώτο χαστούκι ήρθε όταν άκουγα τους συμμαθητές μου στο λύκειο να λένε: «Εμένα μου ήρθε το χαρτί, εσένα;». Τι είναι αυτό το χαρτί που πάει σε όλους και δεν έρχεται σε μένα, αναρωτιόμουν. Τότε πήγα στον δήμο και τους είπα: «Υπάρχει ένα χαρτί που πάει σε όλους και δεν έρχεται σε μένα». Μου εξήγησαν ότι ήταν το χαρτί για τη στρατιωτική θητεία. Ο υπάλληλος πρόσθεσε: «Εσύ μην περιμένεις χαρτί. Εσείς δεν γράφεστε στα δημοτολόγια». Εμείς, ποιοι είμαστε εμείς, αναρωτήθηκα. Το απώθησα όμως. Δεν ήθελα να το συνειδητοποιήσω και να το δεχτώ.

δηλαδη τι σκαταεπρεπε να του πει ο υπαλληλος για να μην νιωσει αδικημενο το μικρο πακοπουλο?
οτι ντε και καλα θα φορεσει χακι και θα κρατησει οπλο?
αυτα τα κανει αν θελει και στις πρεζογειτονιες του ουτοσιαλως :2funny:

ΜΙΑ ΜΕΡΑ με σταμάτησαν στον δρόμο. Μου ζήτησαν τα χαρτιά. Δεν είχα. Όλοι οι φίλοι μου είχαν να δείξουν τις ταυτότητές τους. Εγώ τίποτα. Πήγα σπίτι αναστατωμένος. «Εγώ τι έχω να δείξω όταν μου ζητούν χαρτιά;» ρώτησα τους γονείς. Δεν ήξεραν τι να μου απαντήσουν. Το μόνο που μπορούσα να έχω επάνω μου ήταν η ληξιαρχική πράξη γέννησης, από το Μαιευτήριο «Αλεξάνδρα». Ήταν η ταυτότητά μου. Δεν μπορούσα να βγάλω καν νιγηριανό διαβατήριο. Έπρεπε να έχω τουλάχιστον πιστοποιητικό γέννησης. Δεν είχα. Δεν υπήρχε καν πρεσβεία της Νιγηρίας εδώ. Έγινα άπατρις...

την ταυτοτητα ποκεμον γιατι δεν την εδειξε?

τεσπα καλη η πλακα αλλα αυτα τα λογιδρυα συνηθως ειναι ψευτοιστοριουλες γενικες και αοριστες γραμμενες απο βαρεμενους τυπους στυλ ρεπουσης κτλ
αλλα και αληθινες να ειναι δεν δικαιολογουν με τιποτα μια ασυστολη μονιμποιηση καθε αφροκαφροασιατη που ερχεται στην χωρα μας λαθραια συνηθως.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Φυσικά γιατί όχι,αν μας δώσουν καλλά υπουργεία με εξουσία(προστασίας του πολίτη θέλουμε βασικά)!!! :grin:

Παίζει να σε θέσουμε υπουργό συμφωνωωω!!! :2funny: :2funny:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
βρε συ!

στο τσίριζα κατέληξες?

τι σούχω πει ρε?

ΠάΠια θα καταλήξεις! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom