james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ποια θεία?ΚΚΕ=Χούντα;!
Aίσχος για τα θεία!!!
τη θεία Αλέκα?
υ.γ.πού ήσουν εσύ βρε τόση ώρα?
ποια θεία?ΚΚΕ=Χούντα;!
Aίσχος για τα θεία!!!
Είπα να ασχοληθώ και με τίποτα άλλο,ελπίζω να μην μου έβαλες απουσία!!!ποια θεία?
τη θεία Αλέκα?
υ.γ.πού ήσουν εσύ βρε τόση ώρα?
Είπα να ασχοληθώ και με τίποτα άλλο,ελπίχω να μην μου έβαλες απουσία;!
ΑΑ! φίλε θα σε δείρω!Σόρρυ φίλε, αντιστασιακός κλπ δεν είμαι, αλλά τους φασίστες δεν τους πάω, όπως και τους (ψευτο)αναρχικούς που σπάνε την περιουσία του κοσμάκη χωρίς λόγο!!!
ΣΩΣΤΟΣ 1000%Δεν είμαι υπέρ της λαθρομενάστευσης και σίγουρα έχει παραγίνει (αν και χρησιμοποιώ την λέξη λαθραίος μόνο για τσιγάρα )αλλα έχω μία απορία προς τους υποκινητές του δήθεν δημοψιφήσματος και όχι μόνο.Αν....λέω ΑΝ έχετε επιχείρηση
1)Έχετε στην δουλεία σας αλλοδαπούς?
2)Είναι ΟΛΟΙ νόμιμοι?
3)τι μισθό-μεροκάματο τους δίνετε?
4)Τους πληρώνετε τα προβλεπόμενα ?
Όποιος απαντήσει ναι ΚΑΙ ΣΤΑ 4 δικαιούται να σκούζει.
Όποιος απαντήσει οχι σε ένα απο όλα είναι φτηνός υποκριτής.
Σόρρυ φίλε, αντιστασιακός κλπ δεν είμαι, αλλά τους φασίστες δεν τους πάω, όπως και τους (ψευτο)αναρχικούς που σπάνε την περιουσία του κοσμάκη χωρίς λόγο!!!
ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Δεν πάμε σε κανα Studio λέω εγώ..... 17 (12.7%)
στ αρχίδια μας.«Όταν
ήλθαν οι ναζί να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν
τσιγγάνος. Όταν ήλθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Δεν
ήμουν κομμουνιστής. Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς
για να αντιδράσει» (Μπέρτολτ Μπρεχτ)
Τώρα, η Άνγκελα Μέρκελ προσκαλεί στην καγκελαρία μετανάστες για να τους χορηγήσει πανηγυρικά τη γερμανική υπηκοότητα ως μήνυμα ενίσχυσης της πολιτογράφησης. Η αρμόδια υπουργός Ενσωμάτωσης Μαρία Μπέμερ απευθύνει με κάθε ευκαιρία έκκληση να αυξηθούν σημαντικά οι διορισμοί υπαλλήλων με μεταναστευτική προέλευση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, διότι «χρειάζονται δάσκαλοι, αστυνομικοί, πυροσβέστες». [size=14pt]Ο στόχος είναι να φτάσουν σε επίπεδα που θα αντιπροσωπεύουν το ποσοστό ανθρώπων μεταναστευτικής προέλευσης στον γερμανικό πληθυσμό, το οποίο υπολογίζεται στο 20%.[/size]
αυτό τα λέει όλα.
Υ.Γ.
μαλάκα καρατζαφέρη μη ξεχάσεις να μας καλέσεις για δημοψήφισμα.
Υ.Γ.Ασέ τον Καρατζαφέρη τώρα με τον Σαμαρά θα έχει πίκρεεες με το ποσοστό του να πέφτει κάθε μέρα και στο τέλος να μένει εκτός βουλής!!!
Σχέδιο είναι ρε να δείξουμε ανύπαρκτοι να μας υποτιμήσετε και από την πίσω πόρτα να γίνουμε κυβέρνησηη!!!ενω ο τσυριζα βλεπεις...
με το ενα ποδι παταει ο κακομοιρης στην βουλη
●●●
ΠΗΓΑ στο 605ο Δημοτικό Αθηνών. Στην Πλ. Αμερικής. Εκεί έχασα το κέφι μου. Αρχίζω και καταλαβαίνω ότι «μεγάλε είσαι διαφορετικός». Ήμουν το μόνο παιδί «ξένο» και μαύρο του σχολείου. Τι σημαίνει να νιώθεις διαφορετικός; Με μια φράση σημαίνει να είσαι πάντα στην τσίτα. Γιατί κάποιος θα πει κάτι για το χρώμα ή την καταγωγή σου. Θυμάμαι τον εαυτό μου στο δημοτικό μονίμως στην τσίτα. Ο θυμός ήταν το όπλο μου. Να με φοβάται οποιοσδήποτε προσπαθεί να με προσβάλει ή να με μειώσει. Το δημοτικό ήταν το πιο σκληρό κομμάτι της ζωής μου. Είχα μόνο δυο καλούς δασκάλους. Αν έμαθα κάτι, το οφείλω σε αυτούς. Θυμάμαι και μια κακή δασκάλα. Μας ρώτησε μια μέρα τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε. Όταν ήρθε η σειρά μου είπα ότι θέλω να γίνω δικηγόρος. Τα παιδιά συνήθως θέλουν να μοιάσουν στον μπαμπά τους. Γέλασε κυνικά και σχολίασε «σιγά μη γίνεις και δικηγόρος». Έχουν περάσει είκοσι χρόνια και το θυμάμαι σαν χθες.
●●●
ΜΕΤΑ το λύκειο ήρθε το χαστούκι το μεγάλο. Έδωσα Πανελλήνιες, πέρασα στο ΤΕΙ Αθήνας, Μηχανολογία Ιατρικών Οργάνων. Πέρασα στους πρώτους στη σχολή. Το πρώτο χαστούκι ήρθε όταν άκουγα τους συμμαθητές μου στο λύκειο να λένε: «Εμένα μου ήρθε το χαρτί, εσένα;». Τι είναι αυτό το χαρτί που πάει σε όλους και δεν έρχεται σε μένα, αναρωτιόμουν. Τότε πήγα στον δήμο και τους είπα: «Υπάρχει ένα χαρτί που πάει σε όλους και δεν έρχεται σε μένα». Μου εξήγησαν ότι ήταν το χαρτί για τη στρατιωτική θητεία. Ο υπάλληλος πρόσθεσε: «Εσύ μην περιμένεις χαρτί. Εσείς δεν γράφεστε στα δημοτολόγια». Εμείς, ποιοι είμαστε εμείς, αναρωτήθηκα. Το απώθησα όμως. Δεν ήθελα να το συνειδητοποιήσω και να το δεχτώ.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ με σταμάτησαν στον δρόμο. Μου ζήτησαν τα χαρτιά. Δεν είχα. Όλοι οι φίλοι μου είχαν να δείξουν τις ταυτότητές τους. Εγώ τίποτα. Πήγα σπίτι αναστατωμένος. «Εγώ τι έχω να δείξω όταν μου ζητούν χαρτιά;» ρώτησα τους γονείς. Δεν ήξεραν τι να μου απαντήσουν. Το μόνο που μπορούσα να έχω επάνω μου ήταν η ληξιαρχική πράξη γέννησης, από το Μαιευτήριο «Αλεξάνδρα». Ήταν η ταυτότητά μου. Δεν μπορούσα να βγάλω καν νιγηριανό διαβατήριο. Έπρεπε να έχω τουλάχιστον πιστοποιητικό γέννησης. Δεν είχα. Δεν υπήρχε καν πρεσβεία της Νιγηρίας εδώ. Έγινα άπατρις...
Σχέδιο είναι ρε να δείξουμε ανύπαρκτοι να μας υποτιμήσετε και από την πίσω πόρτα να γίνουμε κυβέρνησηη!!!
Ψάριααααα!!!
Φυσικά γιατί όχι,αν μας δώσουν καλλά υπουργεία με εξουσία(προστασίας του πολίτη θέλουμε βασικά)!!!μονο με το πασοκ θα χετε μοιρα στον ηλιο
συνεργασια λοιπον
Φυσικά γιατί όχι,αν μας δώσουν καλλά υπουργεία με εξουσία(προστασίας του πολίτη θέλουμε βασικά)!!!
Παίζει να σε θέσουμε υπουργό συμφωνωωω!!!μονο αν ιδρυθει κανενα υπουργειο προστασιας ζωων παιζει
Φυσικά γιατί όχι,αν μας δώσουν καλλά υπουργεία με εξουσία(προστασίας του πολίτη θέλουμε βασικά)!!!
Παίζει να σε θέσουμε υπουργό συμφωνωωω!!!
Παίζει να σε θέσουμε υπουργό συμφωνωωω!!!