Χανω την πιστη μου στην ανθρωποτητα εδω μεσα, ετσι? Πρεπει να κοψω, πρεπει να μπαινω πολυ λιγοτερο. Πού ακριβως ειπα εγω οτι δεν υπαρχει "διαπλοκη" ή καθαρματα και μαφιοζοι ή ή ή? Ειναι τοσο δυσκολο λοιπον να αντιληφθεις δυο εντελως διαφορετικα πραγματα?
Απο τη μια μερια εχουμε μπατσους, λιμενικους, συνοριακους, διακινητες, μαφιοζους κλπ κλπ εως και πολιτικους ισως που βγαζουν λεφτα απο ολο αυτο. Στα κλασσικα και γνωστα πλαισια της μαφιας και εκμεταλλευσης του αλλου. Βαλε καπακια το μεγαλυτερο προσφυγικο στην Ευρωπη απο τον Β'ΠΠ, βαλε το ελληνικο μπουρδελο και χρεωκοπια, βαλε την αχρηστια, βαλε το λαϊκισμο του Τσιπρα και φτανουμε εδω που ειμαστε σημερα. Αρνηθηκα ποτε εγω τιποτα απο ολα τα παραπανω? Ζητησα ενδειξεις για τα παραπανω ποτε?
Απο την αλλη μερια εχουμε τα παραμυθια σου, αυτα για τα οποια οντως ζητησα ενδειξεις, εστω κατι.
Για το πασιγνωστο (τρομαρα σου) σχεδιο ισλαμοποιησης της Ευρωπης/Ελλαδας.
Γι'αυτο ζητησα το οτιδηποτε επειδη ηξερα οτι το βγαζεις απο την αχαλινωτη φαντασια σου. Και μας το απεδειξες επανειλημμενως οτι δεν εχεις τιποτα.
Τοσο δυσκολο ειναι να αντιληφθεις τη διαφορα μεταξυ των παραπανω λοιπον?
Και ξερεις γιατι μου τη σπαει τοσο πολυ η μαλακια που κανεις? Επειδη ειναι εκατομμυρια σαν κι εσενα. Βλεπουν ενα γεγονος και μετα πλεκουν ιστοριες και μυθιστορηματα της πουτσας. Που απλα εξυπηρετουν τις προκαταληψεις και τους φοβους τους. Αλλα οταν ερθει καποιος που δεν ειναι φαντασιοπληκτος με 10 αποδειξεις, 90 ενδειξεις, 100 πηγες και πει "ρε μαλακες, γινεται αυτο, υπαρχει αυτο το σχεδιο γι'αυτο το λογο, απο αυτον και αυτον για να κανουν αυτο", η πλειοψηφια που δεν πολυασχολειται θα τον συγκρινει και καταταξει μαζι με τα εκατομμυρια που ειναι σαν κι εσενα και θα τον απορριψει. Και θα θαφτει. Περαν του οτι μου προσβαλλει την κοινη λογικη, μου προσβαλλει την αισθητικη τετοιος παραλογισμος. Αυτα. Τερμα εδω.