gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ρε φιλε εισαι λιγο πυροβολημενος?
Ρε φίλε ξέρεις πόσην ώρα σκεφτόμουν να του γράψω κάτι τέτοιο;
Από το στόμα μου το πήρες!
Ρε φιλε εισαι λιγο πυροβολημενος?
Μοναδικη θρησκεια που θα επρεπε να υπηρχε στον κοσμο ειναι η ΑΕΚ.Ειναι και η μοναδικη θρησκεια που ειναι αληθινη.
ΠΑΟΚ ρε βρωμοχανούμια...
Ρε φίλε ξέρεις πόσην ώρα σκεφτόμουν να του γράψω κάτι τέτοιο;
Από το στόμα μου το πήρες!
Kαι αντε αυτα που γραφει, ο καθενας εχει τις αποψεις του. Αλλα ειναι αυτο το ηλιθιο σαλιαρικο υφος που γραφει που σε κανει να λες οτι μικρος ειχε πεσει απο την κουνια
Παλι ζηλευεις ρε;Δεν υπαρχουν κανονικες θρησκειες,υπαρχουν ανοησιες που γεμιζουν μισος τα μυαλα ηλιθιων.ιλσαμ,χριστιανισμος,και διαφορες τετοιες παπαριες.Μονο η ΑΕΚ σε γεμιζει αγαπη.A λες για μια νεοφωτιστη ομαδουλα με κιτρινα νομιζω? Ε ναι εκτος απο κανονικες θρησκειες υπαρχουν και μερικες σεκτες γραφικων
Παλι ζηλευεις ρε;Δεν υπαρχουν κανονικες θρησκειες,υπαρχουν ανοησιες που γεμιζουν μισος τα μυαλα ηλιθιων.ιλσαμ,χριστιανισμος,και διαφορες τετοιες παπαριες.Μονο η ΑΕΚ σε γεμιζει αγαπη.
Οποτε συμφωνεις με τον τυπο? Σε 50 χρονια (πριν πεθανουμε οι περισσοτεροι) θα εχουμε μουσουλμανικη Ευρωπη?Eτσι και αλλιως πολλα νυν μουσουλμανικα εδαφη, ηταν πρωην χριστιανικα (Συρια, Παλαιστινη, Αιγυπτος, Λιβυη και λοιπη Βορεια Αφρικη, Μικρα Ασια, Αλβανια, Βοσνια και μειονοτητες στα βαλκανια )
Οποτε συμφωνεις με τον τυπο? Σε 50 χρονια (πριν πεθανουμε οι περισσοτεροι) θα εχουμε μουσουλμανικη Ευρωπη?
Οποτε συμφωνεις με τον τυπο? Σε 50 χρονια (πριν πεθανουμε οι περισσοτεροι) θα εχουμε μουσουλμανικη Ευρωπη?
Kαλα δεν ειπα οτι ντε και καλα θα εχουμε. Που να ξερω τι θα γινει σε 50 χρονια. Το παρελθον ξερουμε οχι το μελλον. Απλα κρινοντας απο το τι εχει γινει στο παρελθον λεω οτι τιποτα δεν ειναι τοσο περιεργο να γινει στο μελλον
Τί καλά που εγώ θα έχω πεθάνει δηλαδή!
Έχω κι ένα 19άρι πίεση, μια χαρά!
Σε βλεπω ετσι σε λιγα χρονακια
Ελλεηνίδες?Ποιος σου ειπε οτι με χαλαει? 3-4 γυναικες , αραλικι, τσαγακι, ναργιλες
στα 21 μπλάκτζακ ντοκ... στα 22 καίγεσαι...Τί καλά που εγώ θα έχω πεθάνει δηλαδή!
Ελλεηνίδες?
Τί καλά που εγώ θα έχω πεθάνει δηλαδή!