Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.812
Πόντοι
6.515
να επανελθει η πετυχημενη κυρα τασια στο ποστο της γιατι τα πραγματα δυσκολευουν
  :orchestra: :orchestra:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εδώ βέβαια φαίνεται σαφέστατα ο δυτικοευρωπαϊκός υποκριτικός καθωσπρεπισμός.
Όταν οι ορδές των μουσουλμάνων εισβολέων συνέρρεαν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδος διότι από εδώ ήταν εύκολο να μπουν (εν τάξει είχε πει κι κυρά Τασία τις μαλακίες της) και κάποια Ευρωπαϊκά κράτη, όπως η Ουγγαρία, η Τσεχία και η Πολωνία είχαν προσπαθήσει να διαφυλλάξουν τα σύνορά τους, η δυτικοευρωπαϊκή υποκρισία χαρακτήριζε "ρατσιστική" την αυτονόητη αυτή πράξη τους.
Την ίδια στιγμή οι "ξύπνιοι πολιτισμένοι" υποδέχονταν τις ορδές των εισβολέων με λουλούδια και παλάτ "Refugees Wellcome". Έπρεπε να συμβούν τα έκτροπα στην Κολωνία και αλλού για να συνειδητοποιήσει η κοινή γνώμη των χωρών αυτών ότι οι "καημένοι οι πρόσφυγες" δεν είναι και τόσο καημένοι και κυρίως δεν είναι και τόσο εύκολο να αφομοιωθούν.

Μετά ανακάλυψαν ότι εμείς δεν φυλάμε καλά τα σύνορά μας, που είναι κα ευρωπαϊκά! Όχι πως τα φυλάμε βέβαια, αλλά είπαμε ότι μόνο οι "ρατσιστές" τα κάνουν αυτά.
Τώρα δηλαδή μετά το στήσιμο της κυβέρνησης της κυβέρνησης της Π.Φ.Α. στα τέσσερα σε οικονομικά θέματα θέλουν να τους μετατρέψουν και σε "ρατσιστές"; :)

H ευθύνη ανηκει κατα κύριο λόγο στο ελληνικο κράτος.
ΟΛΟΙ όσοι περνάνε παρανόμως τα ανοιχτά σύνορα μας, εφοδιάζονται απο το ελληνικο κράτος με προσωρινές αδειες παραμονής που έχουν ισχύ για ΟΛΑ τα κράτη της ΕΕ.
Τυπικά οι χώρες που έκλειναν τα σύνορα τους ''παρανομούσαν''
Η ευρώπη διαχειρίζεται ένα πρόβλημα που δημιούργησαν οι ελληναραδες ψηφοφόροι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Μου αρέσει που θέλαμε και βραβείο Νόμπελ επειδή είμαστε μαλάκες και είπαμε στον κάθε πικραμένο Πάκη ότι τα σύνορά μας ήταν ανοιχτά και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Τώρα όχι Νόμπελ δεν θα δούμε, θα μας πετάξουν κι από την Σέγκεν!

Κι οι Σουηδοί βέβαια την έφαγαν στον κώλο με τον 15χρονο που δολοφόνησε την 22χρονη "αλληλέγγυα"-εθελόντρια και ψάχνονται τώρα τί δεν πήγε καλά. Σαν τί να μην πήγε μαλάκες μου; Αυτούς που μαζέψατε τα κατορθώματά τους θα λουστείτε!
Άντε με το καλό να την πατήσει και καμιά ντόπια συριζαία αλληλέγγυα...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μου αρέσει που θέλαμε και βραβείο Νόμπελ επειδή είμαστε μαλάκες και είπαμε στον κάθε πικραμένο Πάκη ότι τα σύνορά μας ήταν ανοιχτά και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Τώρα όχι Νόμπελ δεν θα δούμε, θα μας πετάξουν κι από την Σέγκεν!

Κι οι Σουηδοί βέβαια την έφαγαν στον κώλο με τον 15χρονο που δολοφόνησε την 22χρονη "αλληλέγγυα"-εθελόντρια και ψάχνονται τώρα τί δεν πήγε καλά. Σαν τί να μην πήγε μαλάκες μου; Αυτούς που μαζέψατε τα κατορθώματά τους θα λουστείτε!
Άντε με το καλό να την πατήσει και καμιά ντόπια συριζαία αλληλέγγυα...
Δηλαδη, αν υποθεσουμε οτι τα συνορα ειναι "ανοιχτα", πώς ακριβως "κλεινεις" θαλασσια συνορα μηκους 1000 χιλιομετρων? Αφηνοντας ασχολιαστη τη μουνοπανια της ημερας βεβαια για την "ντοπια συριζαια εθελοντρια". Τα μεγαλα πνευματα συναντωνται με κατι σκουπιδια νεοναζακια που γραφουν παραπανω, ε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδη, αν υποθεσουμε οτι τα συνορα ειναι "ανοιχτα", πώς ακριβως "κλεινεις" θαλασσια συνορα μηκους 1000 χιλιομετρων? Αφηνοντας ασχολιαστη τη μουνοπανια της ημερας βεβαια για την "ντοπια συριζαια εθελοντρια". Τα μεγαλα πνευματα συναντωνται με κατι σκουπιδια νεοναζακια που γραφουν παραπανω, ε?

Περιπολώντας

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Πρώτον μουνόπανο είσαι και φαίνεσαι καραγκιόζη!
Δεύτερον το τί λέει κάποιος τρίτος δεν με αφορά ώστε να το επαναλάβω κι εγώ ή όχι.
Και τρίτον κάτσε τώρα που έχουμε το αγγούρι στον κώλο να δεις ΠΩΣ θα φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα! ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:jerking:

Περιπολωντας τις Τουρκικες ακτες? Επομενος.

Στα όρια των ελληνικών χωρικών υδάτων ελέγχοντας κάθε σκάφος το οποίο προσπαθεί να μπει σε αυτά (μέχρι και νηοψίες) και απαγορεύσει πλού στα χωρικά ύδατα οποιοδήποτε σκάφους θεωρείται ύποπτο για μεταφορά λαθρομεταναστων

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεύτερον το τί λέει κάποιος τρίτος δεν με αφορά ώστε να το επαναλάβω κι εγώ ή όχι.
Και τρίτον κάτσε τώρα που έχουμε το αγγούρι στον κώλο να δεις ΠΩΣ θα φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα! ;)
Ποτε ευχηθηκα εγω κακο σε κοριτσακια εθελοντες, θυμισε μου? Μονο ενα μουνοπανο υπαρχει σε αυτο το "διαλογο".

Δες παραπανω το μεγαλο σου πνευμα που συναδει με τα χαιρεκακα νεοναζακια και αναλογισου λιγο τις θεσεις σου. Σε τετοιο επιπεδο μουνοπανιας πεφτεις.

Σε ενοχλει το αγγουρι? Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Με τετοια καθυστερημενα μυαλα που δεν καθεσαι να δεις τι συμβαινει αλλα ψανχνεις να κατηγορησεις κομματικα, σου αξιζουν πολυ χειροτερα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Στα όρια των ελληνικών χωρικών υδάτων ελέγχοντας κάθε σκάφος το οποίο προσπαθεί να μπει σε αυτά (μέχρι και νηοψίες) και απαγορεύσει πλού στα χωρικά ύδατα οποιοδήποτε σκάφους θεωρείται ύποπτο για μεταφορά λαθρομεταναστων
Ναι. Και οταν το σκαφος με τους λαθρο δε σταματησει?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.812
Πόντοι
6.515

η τελευταια ελπιδα γι αυτή τη χωρα τυπε, μας κλεινουν τα σύνορα, γεμιζουμε εκατομμύρια λαθρο-πακηδες και τα αριστερα μπουρδελα εξαφανίζονται από το χαρτη  :wanker:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Το βυθιζεις,εκτος και αν εισαι αμερικανικο τσουτσεκι που σε συνεργασια με τα μεμετια θελεις να προκαλεσεις προβλημα στην ΕΕ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Ποτε ευχηθηκα εγω κακο σε κοριτσακια εθελοντες, θυμισε μου? Μονο ενα μουνοπανο υπαρχει σε αυτο το "διαλογο".

Δες παραπανω το μεγαλο σου πνευμα που συναδει με τα χαιρεκακα νεοναζακια και αναλογισου λιγο τις θεσεις σου. Σε τετοιο επιπεδο μουνοπανιας πεφτεις.

Σε ενοχλει το αγγουρι? Δεν εχεις δει τιποτα ακομα. Με τετοια καθυστερημενα μυαλα που δεν καθεσαι να δεις τι συμβαινει αλλα ψανχνεις να κατηγορησεις κομματικα, σου αξιζουν πολυ χειροτερα.

Εμένα ναι με ενοχλεί, αλλά να ξέρεις ότι μαζί θα το φάμε εκτός αν εσένα σου αρέσει οπότε πάω πάσο.

Οι χαρακτηρισμοί σου εκφερόμενοι από κάποιον σαν εσένα δεν με ενοχλούν, θα έλεγα μάλιστα ότι αντιθέτως τους θεωρώ τίτλους τιμής...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
κάτι που έλεγες περί διλήμματος της αριστεράς ??

βρήκανε την λύση... δεν αποδίδουμε το πραγματικό νόημα του σκίτσου το οποίο λέει καθαρά το αντίθετο..

θεέ μεγαλοδύναμε τι μαλακίες ακόμη θα διαβάσουμε και θα ακουσουμε από τους αριστερούς
Το διαβασα δυο φορες. Ειλικρινα τρομαξα. Τελικα ακομη δεν εχω συνειδητοποιησει απολυτα ποσο μεγαλος πνευματικος καρκινος ειναι η αριστερη ιδεολογια. Μαλλον παραειμαι επιεικης. Οι ανθρωποι ειναι εντελως καμμενοι. Εντελως παρανοϊκοί. Ειλικρινά τρομαζω. Τελικα η αριστερα και ο,τι αυτη εκπροσωπει ειναι η μεγαλυτερη καταρα της ανθρωποτητας απο καταβολης κοσμου. Θα αρχισω να το πιστευω απολυτα τελικα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

λυσε μου μια απορια. γιατι αλλιως βλεπεις το σπιτι σου και αλλιως τα συνορα? ποια η διαφορα? ο,τι θα εκανες για το σπιτι σου το ιδιο κανεις και για τα συνορα σου αυτο λεει η λογικη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
η τελευταια ελπιδα γι αυτή τη χωρα τυπε, μας κλεινουν τα σύνορα, γεμιζουμε εκατομμύρια λαθρο-πακηδες και τα αριστερα μπουρδελα εξαφανίζονται από το χαρτη  :wanker:

Αυτό τύπε μου θα συμβεί σίγουρα και το ωραίο είναι ότι αφού θα μας κλείσουν τα σύνορα προς την FYROM αι θα σταματήσουν να έρχονται λάθροι και οι ήδη υπάρχοντες θα φύγουν από μόνοι τους προς τα πίσω.
Το θέμα είναι ότι μέχρι να το αποφασίσουν να ξεκουμπιστούν από εδώ όλο και κάποιες ντόπιες 22χρονες θα πληρώσουν τη νύφη, αλλά αν είναι για καλό σκοπό μωρέ τί να γίνει; :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
λυσε μου μια απορια. γιατι αλλιως βλεπεις το σπιτι σου και αλλιως τα συνορα? ποια η διαφορα? ο,τι θα εκανες για το σπιτι σου το ιδιο κανεις και για τα συνορα σου αυτο λεει η λογικη.
Πανω απο 850 χιλιαδες εισροη μεσα στο 2015? Δεν εχουμε τοσες σφαιρες τυπε, θα επεφτε εξω ο προϋπολογισμος. Ειναι καθαρα πρακτικο το θεμα. Ή εννοεις να καλεσω την αστυνομια (στην περιπτωση των συνορων την ακτοφυλακη και το ναυτικο) να τους μαζεψει? Αυτο εκανα εγω παντως την τελευταια φορα που μπηκαν στο σπιτι μου και αυτο νομιζω κανουν και στα συνορα. Τους μαζευουν. :think:

Ακομα περιμενω απαντηση τραμουντανα, γιατι μερικες φορες κανει ευχαριστες εκπληξεις ο τυπος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
παιδια υπαρχει και η πιθανοτητα να καταστραφει η χωρα απο τις αδελφες τωρα με το συμφωνο συμβιωσης και να μην προλαβουν να την καταστρεψουν οι λαθρομεταναστες... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Δεν χρειαζόταν ούτε μία σφαίρα, ούτε ένας νεκρός!
Να άνοιγε η Γυάρος χρειαζόταν και να στέλναμε εκεί τις πρώτες από τις 850 χιλιάδες και να τους αφήναμε εκεί να περιμένουν προσφέροντάς τους στέγη, τροφή και δωρεάν επιστροφή στην πατρίδα τους και αρνούμενοι την προώθησή τους σε άλλες χώρες της Ε.Ε., να βλέπαμε αν θα ερχόταν άλλοι!
Οι 850.000 ήρθαν γιατί κάποιοι πέτυχαν τον σκοπό τους και έφτασαν στις χώρες που ήθελαν.

Και να μην ακούσω αρνητικά σχόλια για την Γυάρο! Τί άσχημο έχει δηλαδή; Και υποδομές "φιλοξενίας" έχει και 30 μίλια από την Μύκονο είναι, θα κάνανε και τα μπανάκια τους. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δεν χρειαζόταν ούτε μία σφαίρα, ούτε ένας νεκρός!
Να άνοιγε η Γυάρος χρειαζόταν και να στέλναμε εκεί τις πρώτες από τις 850 χιλιάδες και να τους αφήναμε εκεί να περιμένουν προσφέροντάς τους στέγη, τροφή και δωρεάν επιστροφή στην πατρίδα τους και αρνούμενοι την προώθησή τους σε άλλες χώρες της Ε.Ε., να βλέπαμε αν θα ερχόταν άλλοι!
Οι 850.000 ήρθαν γιατί κάποιοι πέτυχαν τον σκοπό τους και έφτασαν στις χώρες που ήθελαν.

Και να μην ακούσω αρνητικά σχόλια για την Γυάρο! Τί άσχημο έχει δηλαδή; Και υποδομές "φιλοξενίας" έχει και 30 μίλια από την Μύκονο είναι, θα κάνανε και τα μπανάκια τους. :)
Αυτο το εχω πει απο την πρωτη στιγμη. Οτι οι μεταναστες επρεπε να φιλοξενηθουν σε νησια οπως η Γυαρος ή η Μακρονησος. Ακομη δεν μου εχει πει κανενας γιατι αυτο θα ηταν κακο. Περαν βεβαια οτι θα ξυπνουσε καποια κομπλεξ στους αριστερους, κατι που βεβαια μας ειναι αδιαφορο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom