geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.811
- Πόντοι
- 6.515
στη μυτηλινη τσακωνονται για τα κονδυλια οι επαγγελματιες ανθρωπιστες
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
Συντομα και στο σταθμο Βικτωρια:
Και απο οτι διαβασα αυτα τα ειχαν κανει και στις διαδηλωσεις στην Αιγυπτο κυκλωναν τις γυναικες και τις παρεσυραν καπου για να τις βιασουν. Αλλοι τους ελεγαν μη φοβασαι θα σε προστατευσω για να καμψουν τις αντιδρασεις τους.
Αλλο μουσουλμανικο κολπο που μου το εχουν κανει και εμενα ειναι να απλωνουν το χερι τους για χειραψια και ο συνεργος τους να σου ψαχνει την τσεπη.
Αλλο κολπο παλι να σου δειχνουν ενα χαρτι στα αραβικα με καποια ακυρη διευθυνηση και οσο εσυ προσπαθεις να τους βοηθησεις σε κλεβουν. Παντα δουλευουν με συνεργο που ερχεται απο πισω σου για να μην τον δεις.
ρε παιδια ξερει κανεις που υπαρχει ενα αντιστοιχο βιντεο απο πρωτοχρονια στην α8ηνα που εγινε κατι παρομοιο γυρω στο 2006-2010. δεν ξερω αν ηταν ελληνες η ξενοι.Συντομα και στο σταθμο Βικτωρια:
Και απο οτι διαβασα αυτα τα ειχαν κανει και στις διαδηλωσεις στην Αιγυπτο κυκλωναν τις γυναικες και τις παρεσυραν καπου για να τις βιασουν. Αλλοι τους ελεγαν μη φοβασαι θα σε προστατευσω για να καμψουν τις αντιδρασεις τους.
Αλλο μουσουλμανικο κολπο που μου το εχουν κανει και εμενα ειναι να απλωνουν το χερι τους για χειραψια και ο συνεργος τους να σου ψαχνει την τσεπη.
Αλλο κολπο παλι να σου δειχνουν ενα χαρτι στα αραβικα με καποια ακυρη διευθυνηση και οσο εσυ προσπαθεις να τους βοηθησεις σε κλεβουν. Παντα δουλευουν με συνεργο που ερχεται απο πισω σου για να μην τον δεις.
ρε παιδια ξερει κανεις που υπαρχει ενα αντιστοιχο βιντεο απο πρωτοχρονια στην α8ηνα που εγινε κατι παρομοιο γυρω στο 2006-2010. δεν ξερω αν ηταν ελληνες η ξενοι.
Δε νομιζω ρε τύπε,αυτο που εγινε πρωτοχρονια ειδικα Γερμανια ειναι τραβηγμένο,οτι και να ναι τα μουσλιμια αυτο δε θα το καναν σε τέτοιο μεγεθος,όπως όλα τα ισλαμικα τσουναμια των τελευταιων μηνων ετσι και αυτο μάλλον αλλη μια αμερικανια εναντιον της γερμανιας μου μυριζειflash mob τυπε! Με τα κινητα...
άλλωστε αυτοί δεν τα κάνουνε στη χώρα τους.(παντου προβοκάτσια)Δε νομιζω ρε τύπε,αυτο που εγινε πρωτοχρονια ειδικα Γερμανια ειναι τραβηγμένο,οτι και να ναι τα μουσλιμια αυτο δε θα το καναν σε τέτοιο μεγεθος,όπως όλα τα ισλαμικα τσουναμια των τελευταιων μηνων ετσι και αυτο μάλλον αλλη μια αμερικανια εναντιον της γερμανιας μου μυριζει
Όταν η φιλενάδα του Αλέξη μιλάει για απέλαση από την Γερμανία,
εννοεί όχι προς Συρία κτλ,
αλλά αποστολή τους στην Ελλάδα του Σένγκεν και του Ευρώ....
ισα ισα οι αριστερα θελουν ξενους στην χωρα για να βιαζουν τα παιδια των δεξιων σαν και του λογου σου. πονας;;; Ποτε ηταν η τελευταια φορά που ντυθηκες κοριτσακι πες την αληθεια;Nα δίνονται στους λάθρο οι κόρες όσων ψήφισαν σύριζα.
Είναι δεδομένο ότι θα βιαστούνε πολλές κοπέλες, ας πληρώσουν το τίμημα αυτοί που τους προσκάλεσαν με την ψήφο τους
Όταν η φιλενάδα του Αλέξη μιλάει για απέλαση από την Γερμανία,
εννοεί όχι προς Συρία κτλ,
αλλά αποστολή τους στην Ελλάδα του Σένγκεν και του Ευρώ....
Μαλλον δεν είδες τους ομαδικους βιασμούς ξένων γυναικών δημοσιογράφων στις πλατειες κατά την ''αραβικη άνοιξη''Δε νομιζω ρε τύπε,αυτο που εγινε πρωτοχρονια ειδικα Γερμανια ειναι τραβηγμένο,οτι και να ναι τα μουσλιμια αυτο δε θα το καναν σε τέτοιο μεγεθος,όπως όλα τα ισλαμικα τσουναμια των τελευταιων μηνων ετσι και αυτο μάλλον αλλη μια αμερικανια εναντιον της γερμανιας μου μυριζει
τα κάνουνε στη χώρα τους.
στις χωρες τους κανουν πολλά,αυτο που εγινε στη Γερμανια ειναι άλλοστις πλατειες κατά την ''αραβικη άνοιξη''
γιατί δε μας λες λοιπόν τι έγινε.στις χωρες τους κανουν πολλά,αυτο που εγινε στη Γερμανια ειναι άλλο
Τι γινονται ολες αυτες οι γυναικες με τα μωρα που δειχνουν τα καναλια; Γιατι δεν τις βαζουν κι αυτες στα πουλμαν; :'(Tα γυναικοπαιδα στην φωτογραφία του link δεν τα λυπήθηκε
![]()
![]()
![]()