Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν χρειαζόταν ούτε μία σφαίρα, ούτε ένας νεκρός!
Να άνοιγε η Γυάρος χρειαζόταν και να στέλναμε εκεί τις πρώτες από τις 850 χιλιάδες και να τους αφήναμε εκεί να περιμένουν προσφέροντάς τους στέγη, τροφή και δωρεάν επιστροφή στην πατρίδα τους και αρνούμενοι την προώθησή τους σε άλλες χώρες της Ε.Ε., να βλέπαμε αν θα ερχόταν άλλοι!
Οι 850.000 ήρθαν γιατί κάποιοι πέτυχαν τον σκοπό τους και έφτασαν στις χώρες που ήθελαν.

Και να μην ακούσω αρνητικά σχόλια για την Γυάρο! Τί άσχημο έχει δηλαδή; Και υποδομές "φιλοξενίας" έχει και 30 μίλια από την Μύκονο είναι, θα κάνανε και τα μπανάκια τους. :)
:jerking:

Οτι δεν εχεις ιδεα που πανε τα 4. Θελει να βαλει μια Θεσσαλονικη στη Γυαρο ο τυπος... Τι να πεις. Εχω μεινει πραγματικα αναυδος. Πραγματικα δεν εχω λογια για τη μαλακια που διαβασα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αυτό τύπε μου θα συμβεί σίγουρα και το ωραίο είναι ότι αφού θα μας κλείσουν τα σύνορα προς την FYROM αι θα σταματήσουν να έρχονται λάθροι και οι ήδη υπάρχοντες θα φύγουν από μόνοι τους προς τα πίσω.
Το θέμα είναι ότι μέχρι να το αποφασίσουν να ξεκουμπιστούν από εδώ όλο και κάποιες ντόπιες 22χρονες θα πληρώσουν τη νύφη, αλλά αν είναι για καλό σκοπό μωρέ τί να γίνει; :)

Nαι ντοκ, αλλά όπως θα έλεγε και κάποιος αριστερός εμεις κάναμε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και η δύση τους απομυζούσε( ασχετο που στην συρία στο πακιστάν και σε ένα σωρο άλλες χώρες που στελνουν λάθρο δεν έχει πολεμήσει ποτέ δυτικος στρατιώτης)
Και λίγο θα είναι αν εχουν πολλές την τύχη της Μυρτώς.
Για αυτο άλλωστε βιάζουν και σκοτώνουν. :jerking:
Η μονη λύση για τους αριστερούς είναι να παραδίδονται οι γυναίκες στους στα ορκ ώστε να μένουν ασφαλείς οι υπόλοιπες :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι. Και οταν το σκαφος με τους λαθρο δε σταματησει?

Το αλλάζεις πορεία δια της βίας
Το σταματάς και συλλαμβάνεις ΌΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους επιβάτες τους δικάζεις τους καταδικάζεις τους φυλακίζεις τους κατάσχεις τα πάντα και μετά την αποφυλάκιση τους θέτεις σε περιορισμό μέχρι την απέλαση. Για κανέναν απολύτως λόγο δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι.  Κατά την διάρκεια του περιορισμού φροντίζεις για στέγη και τροφη με διαχωρισμό ανδρών γυναικών παιδιών και τίποτε άλλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αυτο το εχω πει απο την πρωτη στιγμη. Οτι οι μεταναστες επρεπε να φιλοξενηθουν σε νησια οπως η Γυαρος ή η Μακρονησος. Ακομη δεν μου εχει πει κανενας γιατι αυτο θα ηταν κακο. Περαν βεβαια οτι θα ξυπνουσε καποια κομπλεξ στους αριστερους, κατι που βεβαια μας ειναι αδιαφορο.
Πουθενα να μην τους φιλοξενουμε,να παιρνουν χαρτια αμεσως,αφου πρεπει να τους υποδεχομαστε,και να πηγαινουν στο καλο.Τοσο δυσκολο ειναι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

Οτι δεν εχεις ιδεα που πανε τα 4. Θελει να βαλει μια Θεσσαλονικη στη Γυαρο ο τυπος... Τι να πεις. Εχω μεινει πραγματικα αναυδος. Πραγματικα δεν εχω λογια για τη μαλακια που διαβασα.
Εχουμε αρκετα νησια τύπε. Εκτος αν τους προτιμας στην Ομονοια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το πρόβλημα με το να στείλουμε τους πρόσφυγες στη Γυάρο και σε άλλα τέτοια μέρη είναι ότι στην Ελλάδα της αναβολής θα καταντούσε να γίνει η Γυάρος άλλο ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης όπως είχε γίνει ο χώρος που τους μαζεύαν κάποτε στην Κόρινθο. Αν αποφασίσει η Ελληνική πολιτεία ότι τους δέχεται πρέπει να τους διαχειριστεί με κάποιο τρόπο. Αλλιώς να μη τους δεχτεί καθόλου. Το να τους πετάξει στη στη Γυάρο και να περνάνε μήνες που να κολλήσει το θέμα δεν είναι λύση.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Εσύ που τα ψάχνεις, για πες μας σε ποσα τετραγωνικά έχουν χώσει οι αυστραλοί τους λάθρο που τους έρχονται :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το πρόβλημα με το να στείλουμε τους πρόσφυγες στη Γυάρο και σε άλλα τέτοια μέρη είναι ότι στην Ελλάδα της αναβολής θα καταντούσε να γίνει η Γυάρος άλλο ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης όπως είχε γίνει ο χώρος που τους μαζεύαν κάποτε στην Κόρινθο. Αν αποφασίσει η Ελληνική πολιτεία ότι τους δέχεται πρέπει να τους διαχειριστεί με κάποιο τρόπο. Αλλιώς να μη τους δεχτεί καθόλου. Το να τους πετάξει στη στη Γυάρο και να περνάνε μήνες που να κολλήσει το θέμα δεν είναι λύση.
[/quote

Και σε τι ακριβώς μας ενοχλεί αυτό ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αρα αφου δεν ειναι λυση, ασε τους να περιφερονται όπου γουσταρουν. Στην Αυστραλια εχεις υποψη σου σε τι συνθηκες κρατουνται? Αλλά εκει δεν εχει πνευματικο καρκινο της αριστερας. Εκει λεει η κυβερνηση "δεν σε καλεσα στη χωρα μου, μονος σου ηρθες. Εγω βαζω τους κανονες". Και ολοι το χαιρετιζουν. Δεν εχει βαλκανιοκουλτουριαροαριστερους εκει να λενε τα δικα τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Γιατί δεν χωράνε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εχουμε αρκετα νησια τύπε. Εκτος αν τους προτιμας στην Ομονοια.
Ρε μαλακες,μην πατε να ψηφισετε στις επομενες εκλογες.Χωρις πλακα τωρα.Καθηστε σπιτακι σας.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Μια χαρά λύση είναι.
Δεν θα τους έχουμε στα πόδια μας και θα μπορούν να παραμένουν εκεί ασφαλείς μέχρι να βαρεθούν και να ζητήσουν τον επαναπατρισμό τους

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το αλλάζεις πορεία δια της βίας
Το σταματάς και συλλαμβάνεις ΌΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους επιβάτες τους δικάζεις τους καταδικάζεις τους φυλακίζεις τους κατάσχεις τα πάντα και μετά την αποφυλάκιση τους θέτεις σε περιορισμό μέχρι την απέλαση. Για κανέναν απολύτως λόγο δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι.  Κατά την διάρκεια του περιορισμού φροντίζεις για στέγη και τροφη με διαχωρισμό ανδρών γυναικών παιδιών και τίποτε άλλο.
Τη στιγμη που η χωρα εχει συνολικη δυνατοτητα φυλακισης 10 χιλιαδων ατομων...? Θα τα κανεις αυτα για 850 χιλιαδες ατομα εν μεσω καταρρευσης. Καλα, το παραταω εδω γιατι ειχα ορεξη να μιλησω σοβαρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Τη στιγμη που η χωρα εχει συνολικη δυνατοτητα φυλακισμενων 10 χιλιαδων ατομων... Θα τα κανεις αυτα για 850 χιλιαδες ατομα εν μεσω καταρρευσης. Καλα, το παραταω εδω γιατι ειχα ορεξη να μιλησω σοβαρα.
Κανε υπομονη. Μια μερα θα ερθουν οι νοημονες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ρε μαλακες,μην πατε να ψηφισετε στις επομενες εκλογες.Χωρις πλακα τωρα.Καθηστε σπιτακι σας.
Εγω να μην ψηφισω? Εγω και αλλοι πεντε εξι εχουμε μεινει με μυαλο σε αυτην την χωρα, και θα απεχουμε? Εσεις να μεινετε σπιτια σας γιατι ειστε ψηφο και ζημια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
[/quote

Και σε τι ακριβώς μας ενοχλεί αυτό ?
Ε δεν ενοχλεί μια κατάσταση που διαιωνίζετε χωρίς λόγο και αιτία? Ότι τα θα πρέπει το κράτος να πληρώνει την διαμονή τους εκεί αλλά και υπαλλήλους να τους προσέχουν δεν είναι θέμα? Ότι θα γίνει η Γυάρος εστία 10000 λοιμώξεων λες και ήρθε το dooms day δεν είναι θέματα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τη στιγμη που η χωρα εχει συνολικη δυνατοτητα φυλακισμενων 10 χιλιαδων ατομων... Θα τα κανεις αυτα για 850 χιλιαδες ατομα εν μεσω καταρρευσης. Καλα, το παραταω εδω γιατι ειχα ορεξη να μιλησω σοβαρα.
Είπαμε υπάρχει και η Γιαρος.  Και στο φινάλε δεν είναι ανάγκη να είναι και στο χιλτον

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Διάβασε ξανά ρε βλάκα τί έχω γράψει! ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ θα στέλναμε εκεί και θα δείχναμε στις τηλεοράσεις που βρίσκονται οπότε ΔΕΝ θα ερχόταν άλλοι! Αλλά τί να λέμε, εδώ ο Τσύριζας έκλεισε και την Αμυγδαλέζα.
Τώρα βέβαια που μαζεύτηκαν δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες έχουμε όντως ένα ζήτημα και θα δούμε σαν πόσες Αμυγδαλέζες θα απαιτηθούν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom