Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν σου φάει λάχανο το ΔΙΚΟ σου το παιδί κανένας λάθρος τότε θα δεις πως θα σε πειράξει περισσότερο από τον ενδεχόμενο χαμό των δικών του...
Ρε συγνώμη τώρα είσαι με καλά σου? Τα βάζεις δίπλα δίπλα να σου φάνε λάχανο το δικό σου το παιδί με το να σκοτωθεί κάποιο ανά τον κόσμος? Μπροστά στο δικό σου το παιδί θα μπορούσες να φας λάχανο με τα ίδια σου τα χέρια τα παιδιά όλων των γνωστών σου και να μην έχεις και δεύτερη σκέψη. Τι παράδειγμα είναι αυτό που μου φέρνεις τώρα?

Και για να μη το πάμε μακρυά..και για τα Ελληνάκια καρφί δε μας καίγεται πέραν του να πούμε από μέσα μας όχι ρε φίλε κρίμα. Σιγά μη βάζεις και τα κλάματα αν δεν μιλάμε για προσωπική τραγωδία.

Τι ακούμε ρε  :tooth:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε συγνώμη τώρα είσαι με καλά σου? Τα βάζεις δίπλα δίπλα να σου φάνε λάχανο το δικό σου το παιδί με το να σκοτωθεί κάποιο ανά τον κόσμος? Μπροστά στο δικό σου το παιδί θα μπορούσες να φας λάχανο με τα ίδια σου τα χέρια τα παιδιά όλων των γνωστών σου και να μην έχεις και δεύτερη σκέψη. Τι παράδειγμα είναι αυτό που μου φέρνεις τώρα?

Και για να μη το πάμε μακρυά..και για τα Ελληνάκια καρφί δε μας καίγεται πέραν του να πούμε από μέσα μας όχι ρε φίλε κρίμα. Σιγά μη βάζεις και τα κλάματα αν δεν μιλάμε για προσωπική τραγωδία.

Τι ακούμε ρε  :tooth:

ολα τα παιδακια ιδια δεν ειναι?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ακραίο ήταν το παράδειγμα για να καταλάβεις ότι σε ενοχλεί μια απώλεια ζωής ΕΣΕΝΑ προσωπικά, τόσο περισσότερο όσο πιο κοντά σου βρισκόταν και τόσο λιγότερο όσο πιο μακριά σου.
Δεν λέω ότι η μια ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από την κάθε άλλη αντικειμενικά, αλλά υποκειμενικά για εσένα φυσικά και έχει!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ολα τα παιδακια ιδια δεν ειναι?
Ναι είναι. Αλλά όταν μιλάς για το παιδί σου τα πράγματα αλλάζουν. Αλλιώς γιατί δεν αφήνεις και όλους τους άστεγους Έλληνες να κοιμηθούν σπίτι σου απόψε.

Θα ανακαλύψουν ξανά τη φωτιά σήμερα ρε παιδιά? Τι συζητάμε τώρα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις απολυτο δικιο...γινανε βιασμοι και ληστειες στην κολωνια......
αρα το τελικο συμπερασμα ειναι οτι οι μαυροι βρωμανε.....

λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι...

το 2014 στην Ελλάδα έγιναν σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας 134 βιασμοί και 64 απόπειρες ... από αυτές εξιχνιάστηκαν οι 143 υποθέσεις...

συνελήφθησαν 108 ημεδαποί και 54 αλλοδαποί...

με δεδομένο ότι στην Ελλάδα εγκαταβιούν 10.000.000 ημεδαποί και 1.000.000 αλλοδαποί αυτό μας λέει ότι το ποσοστό βιαστών μεταξύ των αλλοδαπών στην Ελλάδα είναι 54/1.000.000 δηλαδή 0.0054%  σε σχέση με το 108/10.000.000 δηλαδή 0.00108% ...

συνεπώς οι εν ελλάδι αλλοδαποί έχουν 5 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνουν βιασμό από τους ημεδαπούς...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ακραίο ήταν το παράδειγμα για να καταλάβεις ότι σε ενοχλεί μια απώλεια ζωής ΕΣΕΝΑ προσωπικά, τόσο περισσότερο όσο πιο κοντά σου βρισκόταν και τόσο λιγότερο όσο πιο μακριά σου.
Δεν λέω ότι η μια ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από την κάθε άλλη αντικειμενικά, αλλά υποκειμενικά για εσένα φυσικά και έχει!
Ναι απλά τα κριτήρια μας είναι εντελώς διαφορετικά.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ναι είναι. Αλλά όταν μιλάς για το παιδί σου τα πράγματα αλλάζουν. Αλλιώς γιατί δεν αφήνεις και όλους τους άστεγους Έλληνες να κοιμηθούν σπίτι σου απόψε.

Θα ανακαλύψουν ξανά τη φωτιά σήμερα ρε παιδιά? Τι συζητάμε τώρα?
Δεν ειμαι ανθρωπιστης φιλε.
Δεν χαλαλιζω την δικη μου ποιοτητα ζωης για να οφελειθουν αλλοι.
Παρε αστεγους εσυ στο σπιτι σου, οπως ζητας να ερθει στην χωρα μας ο καθε βρωμυλος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ναι απλά τα κριτήρια μας είναι εντελώς διαφορετικά.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο και να μου απαντήσεις ειλικρινά.
Ας πούμε ότι είσαι άτυχος και χάνεις το παιδί σου σε ηλικία 10 ετών. Τότε παρουσιάζεται ο σατανάς (Μην μου πεις ότι δεν υπάρχει σατανάς το ξέρω, υποθετικό είναι το σενάριο) και σου κάνει την εξής πρόταση.
"Εγώ σου φέρνω πίσω το παιδί σου αλλά εσύ θα αποφασίσεις να πάρω κάποια άλλα στην θέση του! Μπορείς όμως να επιλέξεις. 1. Τα 4 ανήψια σου. 2. 15 συμμαθητές και φίλους του παιδιού σου ή 3. 30 παιδάκια από την Αφρική!" Τί θα του απαντούσες;
Θα αρνιώσουν εντελώς την πρόταση ή αν την δεχόσουν τί θα επέλεγες;

Δεκτές απαντήσεις και από άλλους, να δούμε πόσο αληθινός είναι ο αλτρουισμός και ο αντιρατσισμός καθενός...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν ειμαι ανθρωπιστης φιλε.
Δεν χαλαλιζω την δικη μου ποιοτητα ζωης για να οφελειθουν αλλοι.
Παρε αστεγους εσυ στο σπιτι σου, οπως ζητας να ερθει στην χωρα μας ο καθε βρωμυλος
Δεν είσαι ανθρωπιστής τα είπες όλα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. άρα απλά αδιαφορείς λίγο λιγότερο για τους Έλληνες επειδή είναι κοντοχωριανοί σου.

Το δέχομαι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ας πούμε ότι είσαι άτυχος και χάνεις το παιδί σου σε ηλικία 10 ετών. Τότε παρουσιάζεται ο σατανάς (Μην μου πεις ότι δεν υπάρχει σατανάς το ξέρω, υποθετικό είναι το σενάριο) και σου κάνει την εξής πρόταση.
"Εγώ σου φέρνω πίσω το παιδί σου αλλά εσύ θα αποφασίσεις να πάρω κάποια άλλα στην θέση του! Μπορείς όμως να επιλέξεις. 1. Τα 4 ανήψια σου. 2. 15 συμμαθητές και φίλους του παιδιού σου ή 3. 30 παιδάκια από την Αφρική!" Τί θα του απαντούσες;

Δεκτές απαντήσεις και από άλλους, να δούμε πόσο αληθινός είναι ο αλτρουισμός και ο αντιρατσισμός καθενός...
Σε καταστάσεις τέτοιες δεν υπάρχει καμία απάντηση να δόσεις. Είναι σαν να με ρωτάς αν θα προτιμούσα να μου κόψουν το δεξί ή το αριστερό παπάρι.

Εδώ δε μιλάμε για υποθετικές συνθήκες εδώ μιλάμε για χειροπιαστά γεγονότα και την αντιμετώπιση τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

κοίταξε επειδή έχω κάνει στην Αφρική και γνωρίζω καλά την αξία της ανθρώπινης ζωής εκεί πέρα... 30 παιδάκια από την Αφρική βεβαίως βεβαίως... θα κάνουν άλλα οι μάνες τους έτσι και αλλιώς...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Ευκολακι, τα 30 μαυρακια

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Σε καταστάσεις τέτοιες δεν υπάρχει καμία απάντηση να δόσεις. Είναι σαν να με ρωτάς αν θα προτιμούσα να μου κόψουν το δεξί ή το αριστερό παπάρι.

Εδώ δε μιλάμε για υποθετικές συνθήκες εδώ μιλάμε για χειροπιαστά γεγονότα και την αντιμετώπιση τους.

Έπρεπε να την έχω γράψει την απάντησή σου από πριν! :)
Το ήξερα ότι θα είναι "διπλωματική", αλλά δεν θα ήταν ειλικρινής και θαρραλέα! Δεν είπες ας πούμε "Αφού ήμουν άτυχος και έχασα το παιδί μου δεν θα δεχόμουν να πεθάνει κανένας άλλος για το πάρω πίσω" διότι βεβαίως και θα δεχόσουν κάποια άλλα παιδιά να πάρουν την θέση του!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Τωρα δεν σου αρεσουν τα υποθετικα?
Πριν λιγο δεν μου εκανες ερωτησεις για τους ελληνες φοροφυγαδες στην γερμανια υποθετικα βεβαιως?
Οτι σε συμφερει φιλε...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την αρρωστημένη δράση του 40χρονου Φίλιππου Λεβέντου, του παιδεραστή του Περιστερίου, μετά την επ' αυτοφώρω σύλληψή του λίγο πριν ασελγήσει σεξουαλικά σε ένα αγόρι 13 ετών.

Ο Λεβέντος, ο οποίος εργαζόταν στο μίνι μάρκετ της οικογένειάς του, φαίνεται ότι δεν αρκούνταν μόνο στις επαφές μέσω Facebook προκειμένου να προσελκύει τα θύματά του αλλά είχε στήσει «δίχτυ» ακομα και στην περιοχή κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο 40χρονος παιδόφιλος, που πλέον κρατείται στις φυλακές μετά την απολογία του την Τετάρτη, σύχναζε σε καφετέρια απέναντι από την οποία υπάρχει σχολικό συγκρότημα και στην οποία σύχναζαν νεαρά αγόρια και κορίτσια.

Εκεί ο Λεβέντος έπινε τον καφέ του και χρησιμοποιούσε για «δόλωμα» ιστοσελίδες στο διαδίκτυο τις οποίες έδειχνε σε παιδιά που συχνά κάθονταν στο τραπέζι του για να γελάσουν.

Εκτός από το διαδίκτυο, ο 40χρονος «πούλαγε» στα υποψήφια θύματά του και «επιτυχίες» που δήθεν είχε σε γυναίκες με το «κινητό ξενοδοχείο» όπως χαρακτήρισε το ειδικά διαμορφωμένο βαν της φρίκης, προσκαλώντας τα να επισκέπτονται το οικογενειακό μίνι μάρκετ για κάνουν παρέα, χωρίς να αποκαλύπτει τις ορέξεις του.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως ο προφυλακισμένος παιδόφιλος κατά το παρελθόν είχε ταξιδέψει στην Ασία και συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη τουλάχιστον δύο φορές.

Διάβασε περισσότερα στο: Μέχρι και στην Ταϊλάνδη είχε ταξιδέψει ο παιδόφιλος του Περιστερίου | Plus: Κοινωνία | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ευκολακι, τα 30 μαυρακια

Κι ο άλλος, ο "προοδευτικός-αντιρατσιστής" αυτό θα επέλεγε, απλά δεν το λέει τώρα δημόσια.
Ίσως δεν θέλει να το παραδεχτεί ούτε στον εαυτό του...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την αρρωστημένη δράση του 40χρονου Φίλιππου Λεβέντου, του παιδεραστή του Περιστερίου, μετά την επ' αυτοφώρω σύλληψή του λίγο πριν ασελγήσει σεξουαλικά σε ένα αγόρι 13 ετών.

Και;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Ο Λεβέντος, ο οποίος εργαζόταν στο μίνι μάρκετ της οικογένειάς του, φαίνεται ότι δεν αρκούνταν μόνο στις επαφές μέσω Facebook προκειμένου να προσελκύει τα θύματά του αλλά είχε στήσει «δίχτυ» ακομα και στην περιοχή κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο 40χρονος παιδόφιλος, που πλέον κρατείται στις φυλακές μετά την απολογία του την Τετάρτη, σύχναζε σε καφετέρια απέναντι από την οποία υπάρχει σχολικό συγκρότημα και στην οποία σύχναζαν νεαρά αγόρια και κορίτσια.

Εκεί ο Λεβέντος έπινε τον καφέ του και χρησιμοποιούσε για «δόλωμα» ιστοσελίδες στο διαδίκτυο τις οποίες έδειχνε σε παιδιά που συχνά κάθονταν στο τραπέζι του για να γελάσουν.

Εκτός από το διαδίκτυο, ο 40χρονος «πούλαγε» στα υποψήφια θύματά του και «επιτυχίες» που δήθεν είχε σε γυναίκες με το «κινητό ξενοδοχείο» όπως χαρακτήρισε το ειδικά διαμορφωμένο βαν της φρίκης, προσκαλώντας τα να επισκέπτονται το οικογενειακό μίνι μάρκετ για κάνουν παρέα, χωρίς να αποκαλύπτει τις ορέξεις του.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως ο προφυλακισμένος παιδόφιλος κατά το παρελθόν είχε ταξιδέψει στην Ασία και συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη τουλάχιστον δύο φορές.

Διάβασε περισσότερα στο: Μέχρι και στην Ταϊλάνδη είχε ταξιδέψει ο παιδόφιλος του Περιστερίου | Plus: Κοινωνία | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

παρόλα αυτά οι πιθανότητες να είναι αλλοδαπός ο βιαστής στην Ελλάδα είναι συντριπτικές υπέρ των αλλοδαπών ... 5:1000 έναντι 1:1000....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Έπρεπε να την έχω γράψει την απάντησή σου από πριν! :)
Το ήξερα ότι θα είναι "διπλωματική", αλλά δεν θα ήταν ειλικρινής και θαρραλέα! Δεν είπες ας πούμε "Αφού ήμουν άτυχος και έχασα το παιδί μου δεν θα δεχόμουν να πεθάνει κανένας άλλος για το πάρω πίσω" διότι βεβαίως και θα δεχόσουν κάποια άλλα παιδιά να πάρουν την θέση του!
Μα είσαι καλά? Εννοείτε ότι θα δεχόμουν να πάρουν τη θέση του κάποια άλλα παιδιά. Μιλάμε για το παιδί σου. Επίσης αν έπασχες από μια ανίατη ασθένεια θα δεχόσουν να την μεταφέρεις σε κάποιον αλλον για να γλιτώσεις εσύ. Δεν είπα εγώ ότι είμαι ανώτερος όλων. Οι ερωτήσεις που κάνεις δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα και δεν αποτελούν απόδειξη για τίποτα.

Για να μη το πάμε στα αλτρουιστικά..οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να δουν στις ειδήσεις μια μαζική δολοφονία 20 παιδιών από την διπλανή γειτονιά παρά να τους κλέψουν το αμάξι.

Έχουμε ξεφύγει από το θέμα του νήματος τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom