Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Το μηνυμα που δινει η φωτογραφια ειναι πολυ σωστο δε με νοιαζει ποιος την ανεβασε.

Έτσι ακριβώς!!

Μιλώντας με Κνίτες τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια για την ύπαρξη ή όχι Γκουλάγκ στην Σοβιετία μου έλεγαν ότι έπρεπε να ντρέπομαι που υποστήριζα αυτό που έλεγε και η CIA, δηλαδή την ύπαρξή τους. Τους είχα απαντήσει θυμάμαι ότι η CIA είναι ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα ψέμα που θα την συμφέρει, αλλά φυσικά θα προτιμήσει χίλιες φορές να προβάλει μια αλήθεια που την συμφέρει.

Οπότε στ' αρχίδια μας αν τις φωτός τις ποστάρισαν νεοναζιστές ή σατανιστές, αρκεί που είναι αληθινές όπως και η ύπαρξη των Γκουλάγκ στη Σ.Ε. τότε...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
βιασμός είναι μόνο αν είσαι μαύρος αν είσαι βλάχος λέγετε λεβεντιά.
τύπε,μιας και το τερματισες σε σχεση με τους ομοιους σου δε μας λές και που εγινε κατι τέτοιο τωρα τελευταία στην Ελλάδα?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το θέμα δεν είναι το αδίκημα αλλά η αντιμετόπιση. Όπως δεν είναι όλοι οι Έλληνες φοροφυγάδες αλλά οι περισσότεροι έτσι δεν είναι και όλοι οι μουσουλμάνοι βιαστές αλλά είναι πολλοί. Βέβαια δεν βλέπω κανέναν Ελληνάρα να φωνάζει για την κακοποίηση και την βια που συμβαίνει ακόμα και σήμερα στις κλειστές κοινωνίες και στα χωριά της Ελλάδας...αλλά εκεί ξέχασα είναι περήφανοι βλάχοι...βιασμός είναι μόνο αν είσαι μαύρος αν είσαι βλάχος λέγετε λεβεντιά.
Τυπε δες την πραγματικοτητα.
Δεν μπορεις να αποτρεψεις ολους τους βιασμους.
Μπορεις να αποτρεψεις αυτους που θα γινουν απο λαθρο.
Μικρη η διαφορα για εσενα, αλλα καθολου μικρη για την καθε Μυρτω

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Το θέμα δεν είναι το αδίκημα αλλά η αντιμετόπιση. Όπως δεν είναι όλοι οι Έλληνες φοροφυγάδες αλλά οι περισσότεροι έτσι δεν είναι και όλοι οι μουσουλμάνοι βιαστές αλλά είναι πολλοί. Βέβαια δεν βλέπω κανέναν Ελληνάρα να φωνάζει για την κακοποίηση και την βια που συμβαίνει ακόμα και σήμερα στις κλειστές κοινωνίες και στα χωριά της Ελλάδας...αλλά εκεί ξέχασα είναι περήφανοι βλάχοι...βιασμός είναι μόνο αν είσαι μαύρος αν είσαι βλάχος λέγετε λεβεντιά.

Βρε τύπε βγήκαν 1.000 άτομα μαζικά λέμε! Θα μας τρελάνετε;

Υ.Γ. Το "αντιμετώπιση" με ωμέγα. ;) Γιατί είσαστε ανορθόγραφοι όλοι οι αριστεροί ρε συ;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.298
Πόντοι
5.006
Οπότε στ' αρχίδια μας αν τις φωτός τις ποστάρισαν νεοναζιστές ή σατανιστές, αρκεί που είναι αληθινές όπως και η ύπαρξη των Γκουλάγκ στη Σ.Ε. τότε...
ειδικα η δευτερη φωτο ειναι μνημειο αληθειας και αντικειμενικοτητας... η αλλη κλεινει τη μυτη της επειδη ο μαυρος βρωμαει και νοιωθει αηδια....απορω πως δεν εχει μπει ακομα στα σχολικα βιβλια αυτη η αληθινη φωτογραφια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντως δεν ειναι κακο να εισαι ρατσιστης, το κακο ειναι να μην το καταλαβαινεις..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τύπε,μιας και το τερματισες σε σχεση με τους ομοιους σου δε μας λές και που εγινε κατι τέτοιο τωρα τελευταία στην Ελλάδα?

Ε, μα το γάμησε ο κερατάς και ψόφησε! 1.000 "Έλληνες βλάχοι" βιαστές και ληστές!! :o

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τυπε δες την πραγματικοτητα.
Δεν μπορεις να αποτρεψεις ολους τους βιασμους.
Μπορεις να αποτρεψεις αυτους που θα γινουν απο λαθρο.
Μικρη η διαφορα για εσενα, αλλα καθολου μικρη για την καθε Μυρτω
Πολλά μπορείς να αποτρέψεις με ακραία μέσα. Μπορείς επίσης να ευνουχίζεις όσους δείχνουν από παιδιά σημάδια προδιάθεσης συμπεριφοράς βιαστή. Πίστεψε με υπάρχουν τέτοια..θα το υποστήριζες και αυτό για να αποτρέψεις τους βιασμούς?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ειδικα η δευτερη φωτο ειναι μνημειο αληθειας και αντικειμενικοτητας... η αλλη κλεινει τη μυτη της επειδη ο μαυρος βρωμαει και νοιωθει αηδια....απορω πως δεν εχει μπει ακομα στα σχολικα βιβλια αυτη η αληθινη φωτογραφια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντως δεν ειναι κακο να εισαι ρατσιστης, το κακο ειναι να μην το καταλαβαινεις..

Είδες ρε συ τη ρατσίστρια που της μυρίζει ο μαύρος που αποπειράται να την βιάσει. Ντροπή της! :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Βρε τύπε βγήκαν 1.000 άτομα μαζικά λέμε! Θα μας τρελάνετε;

Υ.Γ. Το "αντιμετώπιση" με ωμέγα. ;) Γιατί είσαστε ανορθόγραφοι όλοι οι αριστεροί ρε συ;
Ναι αδερφέ δεν είπε κανείς ότι εκεί στα μέρη τους η πλειονότητα είναι 200 χρόνια πίσω. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τους πετάξουμε όλους σαν τα σκυλιά.

Όσο για το σχόλιο σου για την ορθογραφία αλλά κυριότερα για την γενίκευση σου στο αν είμαι ''αριστερός'' ή ''δεξιός'' η οτιδήποτε απλά θα γελάσω από μέσα μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.298
Πόντοι
5.006
Είδες ρε συ τη ρατσίστρια που της μυρίζει ο μαύρος που αποπειράται να την βιάσει. Ντροπή της! :grin:
δηλαδη η λογικη αντιδραση οταν παει να σε βιασει ο αλλος ειναι να κλεινεις την μυτη σου??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πολλά μπορείς να αποτρέψεις με ακραία μέσα. Μπορείς επίσης να ευνουχίζεις όσους δείχνουν από παιδιά σημάδια προδιάθεσης συμπεριφοράς βιαστή. Πίστεψε με υπάρχουν τέτοια..θα το υποστήριζες και αυτό για να αποτρέψεις τους βιασμούς?
Ποια ειναι τα σημαδια βιαστη ρε τυπε?
Δεν εχουμε ΚΑΜΙΑ υποχρεωση εναντι των λαθρο και ο επαναπατρισμος τους ΣΙΓΟΥΡΑ θα σωσει καποιες ζωες δικων μας ανθρωπων που ειναι σημαντικοτερες

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Όσο για το σχόλιο σου για την ορθογραφία αλλά κυριότερα για την γενίκευση σου στο αν είμαι ''αριστερός'' ή ''δεξιός'' η οτιδήποτε απλά θα γελάσω από μέσα μου.

Σε πήρε η μπάλα από άλλον σε άλλο θρεντ που μου πουλούσε και πνεύμα. :)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ποια ειναι τα σημαδια βιαστη ρε τυπε?
Δεν εχουμε ΚΑΜΙΑ υποχρεωση εναντι των λαθρο και ο επαναπατρισμος τους ΣΙΓΟΥΡΑ θα σωσει καποιες ζωες δικων μας ανθρωπων που ειναι σημαντικοτερες
Καταρχήν δεν μιλάμε για λαθρομετανάστες μιλάμε για πρόσφυγες...έχει μεγάλη διαφορά πιστεύω και νομικά αλλά και ηθικά.

Νομικά έχω την εντύπωση ότι έχουμε υποχρέωση αν και δεν είμαι σίγουρος, τώρα ΗΘΙΚΑ είναι και θέμα πως αυτοπροσδιορίζεσαι εσύ. Το κατά πόσο μια ζωή είναι σημαντικότερη από άλλη δεν είναι κουβέντες που πρέπει να λέγονται εύκολα. Παράδειγμα η ζωή ενώς βιαστή είναι σαφώς ποιο ασήμαντη από τη ζωή ενός παιδιού..αλλά η ζωή ενός παιδιού 6 χρονών από την Ελλάδα και ενός από τη Συρία ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ? (σορρυ κιόλας)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δηλαδη η λογικη αντιδραση οταν παει να σε βιασει ο αλλος ειναι να κλεινεις την μυτη σου??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:grin:

Αρνείσαι την ύπαρξη των επεισοδίων αν κατάλαβα καλά; Στημένα ήταν όλα από φασίστες για να δυσφημίσουν τους καημένους τους πρόσφυγες λες;  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καταρχήν δεν μιλάμε για λαθρομετανάστες μιλάμε για πρόσφυγες...έχει μεγάλη διαφορά πιστεύω και νομικά αλλά και ηθικά.

Νομικά έχω την εντύπωση ότι έχουμε υποχρέωση αν και δεν είμαι σίγουρος, τώρα ΗΘΙΚΑ είναι και θέμα πως αυτοπροσδιορίζεσαι εσύ. Το κατά πόσο μια ζωή είναι σημαντικότερη από άλλη δεν είναι κουβέντες που πρέπει να λέγονται εύκολα. Παράδειγμα η ζωή ενώς βιαστή είναι σαφώς ποιο ασήμαντη από τη ζωή ενός παιδιού..αλλά η ζωή ενός παιδιού 6 χρονών από την Ελλάδα και ενός από τη Συρία ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ? (σορρυ κιόλας)

σου φαίνεται γαι εξάχρονο παιδί ο αράπης στην φωτό ??

και πάει καλά... ας κρατήσουμε τα παιδιά μόνον μέχρι πχ 8 ετών και οι υπόλοιποι πίσω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αρνείσαι την ύπαρξη των επεισοδίων αν κατάλαβα καλά; Στημένα ήταν όλα από φασίστες για να δυσφημίσουν τους καημένους τους πρόσφυγες λες;  

εεεε κατά πάσαν αριστεράν βεβαιότηταν... είχαν βεβαίως και τις πλάτες του διεθνούς κεφαλαίου, των εβραίων τοκογλύφων με ολίγη από ελοχίμ και επιδόρπιο νεφελίμ...

τι δεν καταλαβαίνεις ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom