raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
παντως σιγουρα δεν θα εκλεινα την μυτη...Αν πηγαινε βα βιασει εσενα τι θα εκανες
παντως σιγουρα δεν θα εκλεινα την μυτη...Αν πηγαινε βα βιασει εσενα τι θα εκανες
Εγώ ξέρω ότι εν έτη 2016 αυτές οι έννοιες έχουν γίνει γραφικές.
Δε μιλάω για τον αράπη στη φώτο...γενικά μιλάω. Ο φίλος ποιο πάνω είπε για ζωές που έχουν μεγαλύτερη αξία. Και ρωτάω εγώ...είναι το μέτρο της αξίας της ζωής η εθνικότητα και το χρώμα? Θέλουμε να λεγόμαστε και χριστιανοί δηλαδή εδώ στο Ελλάδα...σου φαίνεται γαι εξάχρονο παιδί ο αράπης στην φωτό ??
και πάει καλά... ας κρατήσουμε τα παιδιά μόνον μέχρι πχ 8 ετών και οι υπόλοιποι πίσω...
Εγώ ξέρω ότι εν έτηει 2016 αυτές οι έννοιες έχουν γίνει γραφικές.
οχι..δεν ξερω λεπτομερειες του περιστατικου..πολυ πιθανον να εγινε...πολλοι απο τους λαθρομεταναστες ειναι απαιδευτοι, θρησκοληπτοι και ειναι καμια 50οαρια χρονια πισω λογω των συνθηκων που ζουσαν στις χωρες τους...Αρνείσαι την ύπαρξη των επεισοδίων αν κατάλαβα καλά; Στημένα ήταν όλα από φασίστες για να δυσφημίσουν τους καημένους τους πρόσφυγες λες;
Όχι, οι έννοιες όπως αριστερός και δεξιός. Και κυρίως η γενική χρήση αυτών των λέξεων προς όφελος του καθενός σε μια κουβέντα.ποιές έννοιες ακριβώς ?? η έννοια της ορθής χρήσης της ελληνικής γλώσσης ??
Ε καλά...να λες καλά που δε γράφω και σε greeklish.Εν έτει.
παντως σιγουρα δεν θα εκλεινα την μυτη...
Ε καλά...να λες καλά που δε γράφω και σε greeklish.
Καταρχην παλι κανεις λαθος.Καταρχήν δεν μιλάμε για λαθρομετανάστες μιλάμε για πρόσφυγες...έχει μεγάλη διαφορά πιστεύω και νομικά αλλά και ηθικά.
Νομικά έχω την εντύπωση ότι έχουμε υποχρέωση αν και δεν είμαι σίγουρος, τώρα ΗΘΙΚΑ είναι και θέμα πως αυτοπροσδιορίζεσαι εσύ. Το κατά πόσο μια ζωή είναι σημαντικότερη από άλλη δεν είναι κουβέντες που πρέπει να λέγονται εύκολα. Παράδειγμα η ζωή ενώς βιαστή είναι σαφώς ποιο ασήμαντη από τη ζωή ενός παιδιού..αλλά η ζωή ενός παιδιού 6 χρονών από την Ελλάδα και ενός από τη Συρία ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ? (σορρυ κιόλας)
if you can't avoid it enjoy it,σωστός τύπεπαντως σιγουρα δεν θα εκλεινα την μυτη...
τι στημενο και τι αγαρμπο ρε τυπε???ειναι καθαρα ρατσιστικο..τελεια και παυλα...τι με νοιαζει αν ειναι ηθοποιος,αν το χερι που κλεινει την μυτη ειναι φοτοσοπ και τα σχετικα.... :S :S :S :SΟπότε λες ότι είναι στημένο και άγαρμπα. Κι ο αράπης κι αυτός νεοφασίστας που συμμετέχει στο στήσιμο;
Εκτός αν είναι κανένας ηθοποιός που παίζει σε ταινία.
Τι εννοεις ρατσιστικο?τι στημενο και τι αγαρμπο ρε τυπε???ειναι καθαρα ρατσιστικο..τελεια και παυλα...τι με νοιαζει αν ειναι ηθοποιος,αν το χερι που κλεινει την μυτη ειναι φοτοσοπ και τα σχετικα.... :S :S :S :S
τι στημενο και τι αγαρμπο ρε τυπε???ειναι καθαρα ρατσιστικο..τελεια και παυλα...τι με νοιαζει αν ειναι ηθοποιος,αν το χερι που κλεινει την μυτη ειναι φοτοσοπ και τα σχετικα.... :S :S :S :S
Έχουμε εντελώς διαφορετικό σύστημα αξιών και δεν καταλαβαίνω γιατί οι νεκροί στην Ιταλία έχουν διαφορά από τους νεκρούς στο νεπαλ. Είναι καθαρά θέμα προκατάληψης.Καταρχην παλι κανεις λαθος.
Στην τουρκια που περασαν ηταν ασφαλεις, απο εκει και περα ειναι μεταναστες.
Για λογους που δεν μπορω να σου εξηγησω κ δεν με ενδιαφερει αν καταλαβαινεις, οι ζωες των γυρω μου ειναι σημαντικοτερες απο των αγνωστων. Περισσοτερο θα συγκινηθω για νεκρους στην ιταλια απο οτι στο νεπαλ
ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις απολυτο δικιο...γινανε βιασμοι και ληστειες στην κολωνια......Ρε αγόρι μου έγιναν εκατοντάδες απόπειρες βιασμού και ληστείες στην Κολωνία, ναι ή ου;
Αν τις κάναμε εσύ κι εγώ θα είμαστε τώρα σε Γερμανική φυλακή, ναι ή ου;
Αλλά οι πρόσφυγες οι καημένοι δεν πειράζει;
Έχουμε εντελώς διαφορετικό σύστημα αξιών και δεν καταλαβαίνω γιατί οι νεκροί στην Ιταλία έχουν διαφορά από τους νεκρούς στο νεπαλ. Είναι καθαρά θέμα προκατάληψης.
Από την άλλη ακόμα ελευθερία έχουμε μπορείς να στεναχωριέσαι ή όχι για όποιον θες.
ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις απολυτο δικιο...γινανε βιασμοι και ληστειες στην κολωνια......
αρα το τελικο συμπερασμα ειναι οτι οι μαυροι βρωμανε.....
Το συμπερασμα ειναι οτι δεν υπαρχουν γκουλαγκ.ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις απολυτο δικιο...γινανε βιασμοι και ληστειες στην κολωνια......
αρα το τελικο συμπερασμα ειναι οτι οι μαυροι βρωμανε.....