Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Aσ τα αυτα πορνομαγειρα και πες τι καλο εκανες σημερα!  :grin:
καλο!! ;)... σημερα μονο ενα κοκκινιστο και μπολονεζ! για τα υπολοιπα ζητα απο τον τσολια-κοντοψωλια και τον μεγαλιοτατο ρουφιχτη του δεξιου μου αρχιδιου να ξεθαψουν κανενα απο τα παλια μου ποστ!

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλο!! ;)... σημερα μονο ενα κοκκινιστο και μπολονεζ! για τα υπολοιπα ζητα απο τον τσολια-κοντοψωλια και τον μεγαλιοτατο ρουφιχτη του δεξιου μου αρχιδιου να ξεθαψουν κανενα απο τα παλια μου ποστ!

Ω ρε φιλε και μολις εφαγα σα το μουσκαρο παλι. Και μου ανοιγεις την ορεξη! χαχα
Την καλυτερη δουλεια εχεις φιλος, ποτε δε μενεις ανεργος ;)
Παω να ακουσω λιγο αθλητικα , καμια μαλακια, στο ραδιο και την πεφτω, καλη συνεχεια εδω με τους δεξιους :grin:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6

Ω ρε φιλε και μολις εφαγα σα το μουσκαρο παλι. Και μου ανοιγεις την ορεξη! χαχα
Την καλυτερη δουλεια εχεις φιλος, ποτε δε μενεις ανεργος ;)
Παω να ακουσω λιγο αθλητικα , καμια μαλακια, στο ραδιο και την πεφτω, καλη συνεχεια εδω με τους δεξιους :grin:
μπα αρκετα και για μενα με δαυτους...για σημερα!! :wanker:  :grin:
:hi:
χμ..θα περιμενω για λιγο μπας και απαντησει ο ΣΤΕΛΙΟΣ 5κατι στην ερωτηση που του εκανα. Αλλα χλωμο το βλεπω!

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
ακου  βλακα! ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ! σου εδωσα να καταλαβεις? Ενα ναι η ενα οχι παρακαλω

Mας έλεγες ότι ντρέπεσαι που είσαι Ελληνας ενώ καρφώθηκες από παλαιότερο post ότι είσαι Καζακστανός.
Είσαι και απατεώνας οπότε ΟΧΙ από τους απατεώνες καταλαβαίνεις μόνο την απατεωνιά τους

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Mας έλεγες ότι ντρέπεσαι που είσαι Ελληνας ενώ καρφώθηκες από παλαιότερο post ότι είσαι Καζακστανός.
Είσαι και απατεώνας οπότε ΟΧΙ από τους απατεώνες καταλαβαίνεις μόνο την απατεωνιά τους
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε εσενα και στα αλλα ομοια σου ορθια ζωα!
Αντε καληνυχτα μπετον!

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
τουλαχιστων ο Μιαου μιαου εχει τα αρχιδια να το παραδεχτει... το παιδι σου το λεει ειμαι χρυσαυγιτης τελος!
Τωρα κυριε μιο μιο μιαου σηρετε και γαμηθητε!! Απο εναν αριστερο  :grin:

συνηθως οι αριστεροι ειστε κ πουστηδες
εισαι κ πουστης τυπε μου?

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Καταρχιν μιλας σε αθεο
Οκ και τι θα κανουμε τωρα? Να αρχισουμε να κραζουμε τον Βενιζελο που δεν του εφταναν τα παραλια και την ακουσε με την μεγαλη ιδεα!
Προτιστο καθηκων του ανθρωπου ειναι να επιβιωνει(αν γουσταρει καθετε και υπερασπηζετε)
Δυστιχως δεν καταλαβενεις(επιστρεφω σε εμας και τους γειτονες μας) οτι αυτη η τρομολαγνια εξυπιρετει τα λομπι των οπλων που θελουν απλα να πουλισουν τα οπλακια τους ταιζοντας σε εθνηκιστηκο χορτο
Και προσθετω... παλι καλα που εσκασαν τα παππουδια σου εδω και δωσαν τα φωτα τους στην Ελλαδα. Μονο που με εσενα κατι πηγε στραβα στις δοσολογιες!!

τυπε μου εκτος απο αριστερος κουτος ρωσοποντιος μαλακοκαυλης εισαι κ ανιστορητος τελειως
φενεται εκει που μεγαλωσες μπερδεψες την ιστορια της μογγολιας με την ιστορια της ελλαδας

το 1920 εγινε η συνθηκη των σεβρων κ μετα απο λιγο εχασε τις εκλογες ο βενιζελος
μετα την καταστροφη της σμυρνης το 1922 μετα την μη αναγνωριση της συνθηκης απο τον κεμαλ
και επισης μετα το πουλημα που εγινε απο τους συμμαχους μας κ πηραν το μερος του κεμαλ λογω του οτι δεν αναγνοριζαν τον βασιλια κωσταντινο ως βασιλια γιατι εριξε τον βενιζελο

ηρθε παλι ο βενιζελος για να διαπραγματευτει στην λωζανη το 1923

συνοψιζω το 1922 ο βενιζελος δεν υπηρχε στην πρωθηπουργια
μαθε πρωτα ελληνικη ιστορια κ μετα ελλα να μας κανεις τον κονιορδο

επισης οταν ηρθαν οι μικραασιατες στην μητερα πατριδα πηραν σπιτια κ γη απο το ελληνικο κρατος
μην ξεχνας οτι ο υπολειπος ελλαδικος πλυθισμος τα τελευταια 26 χρονια ηταν συνεχεια σε πολεμους απο το 1897 εως το 1923 μεχρι την συνθηκη της λωζανης
φυσικο και επομενο ηταν να αντιδρασει που εδιναν οι κυβερνησεις σπιτια κ χωραφια στους μικρασιατες κ οι υπολυποι ελληνες ζουσαν στην εξαθλιωση
(δεν παιρνω θεση αν σωστα αντιδρουσαν αρνητικα γιατι κ οι 2 πλευρες ειχαν δικιο)

επηδη η ιστορια επαναλαμβανεται το ιδιο εγινε κ με τους ρωσοποντιους κ βοριοηπηρωτες
πολλες διευκολυνσεις,συνταξεις,ατοκα δανεια,σπιτια στις εργατικες κατοικιες,μορια για το δημοσιο
οκ καλα κανανε οι κυβερνησεις κ τα δωσανε αλλα ξερω παρα πολυ καλα οτι οι περισοτεροι ρωσοποντιοι κ βορειουπηρωτες στα σπιτια τους δεν μειλανε ελληνικα
επισης γνοριζω οτι τις συνταξεις τις παιρνουν κ μετα γυρνανε στα χωρια τους σε ρωσια κ αλβανια

κατσε κ υποστηριζε την αριστερη προπαγανδα σου,στην καζακσταν μπορει να ειχες ελληνικο διαβατηριο κ να σε λεγανε ελληνα εδω παντα θα σε λενε ρωσοποντιο
γιατι τυπε μου ελληνας γενιεσαι δε γινεσαι..........

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
μηπως ξερει κανεις οι προσφυγες με το προσφυγικο χαρτι με τη βουλα στα χερια τι δικαιώματα αποκτουν μεσα στη χωρα μας ? θα δικαιούνται την δωρεαν δημοσια υγεια ?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σε λαθος γκλιτσα τριβεσαι.
Φτιαξε κανενα κοκκινιστο και ασε τα τα υπολοιπα.

μηπως ξερει κανεις οι προσφυγες με το προσφυγικο χαρτι με τη βουλα στα χερια τι δικαιώματα αποκτουν μεσα στη χωρα μας ? θα δικαιούνται την δωρεαν δημοσια υγεια ?
για την ελλαδα τιποτα το ιδιαιτερο απ' οτι ξερω, ελευθερια μετακινησης στο εσωτερικο της χωρας και τα κλασσικα δικαιωματα που εχουν και οι αλλοι στην εργασια.
Αμα δεν τους πιασουν να κανουν παρανομιες για ενα διαστημα στην αρχη οσο ισχυει το χαρτι μετα παιρνουν πρασινη καρτα για 3 χρονια... καπως ετσι παει.
Τα πολλα τα λεφτα ειναι στη Γαλλια και στη Σουηδια γυρω στα 3 με 4 κατοσταρικα, στη Γερμανια ειναι στα 150 αλλα παει και εκει στα 3-4 μολις εγκρυθει το χαρτι.

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
για την ελλαδα τιποτα το ιδιαιτερο απ' οτι ξερω, ελευθερια μετακινησης στο εσωτερικο της χωρας και τα κλασσικα δικαιωματα που εχουν και οι αλλοι στην εργασια.
Αμα δεν τους πιασουν να κανουν παρανομιες για ενα διαστημα στην αρχη οσο ισχυει το χαρτι μετα παιρνουν πρασινη καρτα για 3 χρονια... καπως ετσι παει.
Τα πολλα τα λεφτα ειναι στη Γαλλια και στη Σουηδια γυρω στα 3 με 4 κατοσταρικα, στη Γερμανια ειναι στα 150 αλλα παει και εκει στα 3-4 μολις εγκρυθει το χαρτι.

καλα δεν είναι και λιγα αυτά.. δικαιο ειχαν καποιοι που ελεγαν ότι φερνουν φθηνα εργατικα χερια στην ευρωπη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλα δεν είναι και λιγα αυτά.. δικαιο ειχαν καποιοι που ελεγαν ότι φερνουν φθηνα εργατικα χερια στην ευρωπη
ναι, σε καποιες χωρες οταν κανεις αιτηση για ασυλο οντας προσφυγας, παιρνεις αυτα τα 3-4 κατοσταρικα και δουλευεις για το κρατος.
Κατα κυριο λογο ομως ολοι αυτοι δουλευουν μαυρα, οπως και πολλοι οι οποιοι εχουν την ταυτοτητα του ευρωπαιου πολιτη και μετακινουνται μεσω της σενγκεν.
Ξερω πολλους αλβανους και ελληνες που ταξιδευουν βορεια ειτε με το διαβατηριο(ελληνικο) ειτε με την ταυτοτητα(ελληνικη) και περνανε 1-2 χρονια δουλευοντας μαυρα... αλλα ειναι οργανωμενοι ολοι, πηγαινουν καρφωτοι σε συγκεκριμενους και δουλευουν, ολα κανονισμενα απο πριν.
Τους προσφυγες και τους μεταναστες τους ζητουν οι ανεπτυγμενες χωρες λογω φθηνης εργασιας. Σε αναπτυσσομενες χωρες οπως η ελλαδα, δεν μπορουν να κανουν και πολλα πραγματα αλλα και να δουλεψουν και πολλοι.
Υπαρχουν βεβαια και χωρες οπως η πορτογαλια, η οποια εχει μεγαλο προβλημα με το ασφαλιστικο λογω γηρανσης του πληθυσμου και η υπογεννητικοτητα σε συνεργασια με τη φυγη των νεων κατατασει τη χωρα στη χειροτερη θεση στην ευρωπη. Εκει, λοιπον, μια μαζικη εγκατασταση ξενων θα σωσει κυριολεκτικα τη χωρα και το ασφαλιστικο συστημα. Σε αλλες χωρες βεβαια, οπως η Γαλλια, οι απλοχερες παροχες που ειχε το υγειες κοινωνικο κρατος, εξαφανιστηκαν οταν πολλαπλασιαστηκαν οι δικαιουχοι.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
το 1920 εγινε η συνθηκη των σεβρων κ μετα απο λιγο εχασε τις εκλογες ο βενιζελος

Τύπε ούτε ο ίδιος ο Ελ.Βενιζέλος δεν απάντησε σε αυτό το ερώτημα, του γιατί πήγε σε εκλογές, στον Χρυσόστομο Σμύρνης που του έστειλε το ερώτημα σε επιστολή του πριν τον σκοτώσουν τα ζώα στην Σμύρνη.

Αν λάβεις υπ'όψιν, ότι Ελ.Βενιζέλος και Κωνσταντίνος ΙΓ´ ήταν μασόνοι αμφότεροι, υποπτεύομαι ότι μόνο τυχαίες δεν ήταν οι εκλογές. Και σε αυτό το ενδεχόμενο, ο τίτλος εθνάρχης πάλι τίθεται εν αμφιβόλω, για ακόμα μια περίπτωση, οπότε μας μένει μόνο ο Ι.Καποδίστριας άξιος του τίτλου.

Αν οι διεθνείς πιστωτές, αποφασίσουν ότι πρέπει να ξαναπάρουμε την Σμύρνη, όπως κάνει κάποιος παίκτης στο σκάκι μετακινώντας πιόνια, (πχ μία διεθνής/πολυεθνική δύναμη για να αποσαρθρώσει τα δίκτυα δουλεμπόρων στις μικρασιατικές ακτές, λέμε τώρα?..),

η ιστορία θα επαναληφθεί με εμάς σαν αναλώσιμα παιχνιδάκια τους....

μαθε πρωτα ελληνικη ιστορια

κ βορειουπηρωτες στα σπιτια τους δεν μειλανε ελληνικα

Στους Βαλκανικούς Πολέμους, την πρώτη φορά από τις τρεις που ο Ε.Σ. απελευθέρωσε την Β.Ήπειρο, σε γράμματά τους οι στρατιώτες έγραφαν ότι οι άνθρωποι μιλούσαν τα ελληνικά πιο καθαρά από τα προάστια της Αθήνας... (εννοούσαν μήπως τους Λιάπηδες...?).

Όσοι δεν μιλούν ελληνικά σπίτι, προέρχονται μάλλον από μεικτούς γάμους κατ'εντολήν Χότζα....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Οι βορειοηπειρωτες απο το  τους νομους του αργυροκαστρου και των αγιων σαραντα ειναι πεντακαθαροι ελληνες. Βαση του πρωτοκολου της κερκυρας, ειχαν και εχουν ελληνικα, μειονοτικα σχολεια. Εχω γνωρισει ανθρωπους 60 χρονων που δεν μιλανε λεξη αλβανικα. Οι μπασταρδεμενοι ειναι οσοι ζουσαν στις πόλεις και οσοι ηταν μπλεγμενοι με το καθεστως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom