You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vagosofarmakotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
το φιδι βαλτο στο κωλο σου βλακα,το σκηνικο μου το επιβεβαιωσε φιλος πωλητης εξβαν εταιριας κατεψυγμενων σφολιατοειδων που ετυχε να ειναι εκει διοτι ο φουρναρης ηταν πελατης του,εχω και φωτογραφια του ατυχου παιδιου
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ένα παλικάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχει μέρες.
Ο φούρναρης σπεύδει να του δώσει τις δύο τελευταίες τυρόπιτες.
Το παιδί κάθεται στο κατώφλι και με βουλιμία τρώει και τις δύο.
Δευτερόλεπτα μετά αφήνει εκεί στο κατώφλι του φούρνου την τελευταία του πνοή. Είχε πολλές μέρες τελικά να φάει και ο εξασθενημένος του οργανισμός δεν άντεξε. αυτό ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ...αλλα όταν πεθαινει καποιος ελληνας δεν πουλαει ενώ αν ηταν λαθρομετανάστης θα μας ειχαν ζαλισει ταρχιδια τα καναλια.μην ψαξετε να το βρειτε τα μεγαλοκαναλα δεν το ειπαν καν αλλα είναι αληθεια...αλλα καλα να παθουμε οσο εχουμε σκατομυαλους που μονο την πατριδα μας δεν αγαπανε αλλα εμεις (εσεις) τους ψηφίζετε ακομα....και εχεις τον άλλο το μαλακα εδώ μεσα να σου λεει ότι φταιει η χρυση αυγη συσσωμη για την δολοφονια του φυσσα,λες και αμα γινει ,που εχει γινει τοσες φορες,καμμια δολοφονια οπαδου π.χ. του βαζελου από Ολυμπιακούς θα φταιει ο μαρινακης και θα κυρηχθει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εγκληματικη οργανωση,τους λαθρο ξερετε να τους ταιζετε να τους ποτιζετε να τους βαζετε σε σπιτια αλλα τους ελληνες που πληρωνουν φορους και εμειναν στο δρομο δες σας καίγεται καρφακι για αυτους αλητες σκατομυαλοι πουτανοσπερματα
αν τυχον ηταν ΧΑ καλα να παθει θα σου πουνε κατι τουρκόσποροι που κυκλοφορούνε εδω μεσα τυπε :S
mio mio amio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ένα παλικάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχει μέρες.
Δευτερόλεπτα μετά αφήνει εκεί στο κατώφλι του φούρνου την τελευταία του πνοή. Είχε πολλές μέρες τελικά να φάει και ο εξασθενημένος του οργανισμός δεν άντεξε. αυτό ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ...αλλα όταν πεθαινει καποιος ελληνας δεν πουλαει ενώ αν ηταν λαθρομετανάστης θα μας ειχαν ζαλισει ταρχιδια τα καναλια.μην ψαξετε να το βρειτε τα μεγαλοκαναλα δεν το ειπαν καν αλλα είναι αληθεια...αλλα καλα να παθουμε οσο εχουμε σκατομυαλους που μονο την πατριδα μας δεν αγαπανε αλλα εμεις (εσεις) τους ψηφίζετε ακομα....και εχεις τον άλλο το μαλακα εδώ μεσα να σου λεει ότι φταιει η χρυση αυγη συσσωμη για την δολοφονια του φυσσα,λες και αμα γινει ,που εχει γινει τοσες φορες,καμμια δολοφονια οπαδου π.χ. του βαζελου από Ολυμπιακούς θα φταιει ο μαρινακης και θα κυρηχθει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εγκληματικη οργανωση,τους λαθρο ξερετε να τους ταιζετε να τους ποτιζετε να τους βαζετε σε σπιτια αλλα τους ελληνες που πληρωνουν φορους και εμειναν στο δρομο δες σας καίγεται καρφακι για αυτους αλητες σκατομυαλοι πουτανοσπερματα
+++++++++++++++++
να προσθεσω αν μου επιτρεπεις
αριστερα πουτανοσπερματα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Τί έβαλε μέσα στις τυρόπιτες ο πούστης ο φούρναρης και τα κακάρωσε το παλουκάρι;Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ένα παλικάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχει μέρες.
Δευτερόλεπτα μετά αφήνει εκεί στο κατώφλι του φούρνου την τελευταία του πνοή.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μηπως και να μας εδινες την πηγη?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ψιτ, παλικαρι...
Κρίμα, άδικο, φρίκη, έγκλημα, "μα που ζούμε" κλπ, κλπ. Άλλη μια απάτη "είδηση" που αναπαράχθηκε μαζικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η αθλιότητα ξεκίνησε από μια ανάρτηση στο facebook και έσπευσαν να την αναπαράγουν δεκάδες μπλογκς και εκατοντάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ακόμα και -λίγα ευτυχώς- ενημερωτικά sites. To "εξιδικευμένο" -στις άπειρες απάτες και αθλιότητες του ελληνικού Internet- μπλογκ Ελληνικά hoaxes γράφει: "Είναι τόσο πολύ δύσκολο να βρεις αν είναι αλήθεια. Τόσο δύσκολο που και όσοι δηλώνουν "δημοσιογράφοι", δεν μπορούν να το επαληθεύσουν. Τόσο δύσκολο... όσο ένα τηλεφώνημα. Επικοινωνήσαμε με το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, και μαντέψτε... η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε. Δεν υπήρχε κανένα παρόμοιο περιστατικό με θάνατο 16χρονου, στην περιοχή της πλατείας Αμερικής, ούτε στην οδό Σκαληστήρη Άθλιες μπούρδες..."
Διαβάστε περισσότερα: Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ρε γαμω την αφελεια σας, ειλικρινα πειτε μου, εχετε δικαιωμα ψηφου εσεις?
Πιστευετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ?
Ο,τιδηποτε???????????
Και εσπευσε κιολας ο αλλος να βγαλει και ενα λογυδριο αγανακτησης.
Κοιταξτε να ενηλικιωθειτε μερικοι, και μετα να βγαζετε και λογους αγανακτησης.
Αντε γιατι γελανε και τα τσιμεντα πια με τα χαλια σας.
Και οπως βλεπω, οι αφελεις κατα κανονα ψηφιζουν χρυση αυγη.
Πιστευετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ?
Ο,τιδηποτε???????????
Και εσπευσε κιολας ο αλλος να βγαλει και ενα λογυδριο αγανακτησης.
Κοιταξτε να ενηλικιωθειτε μερικοι, και μετα να βγαζετε και λογους αγανακτησης.
Αντε γιατι γελανε και τα τσιμεντα πια με τα χαλια σας.
Και οπως βλεπω, οι αφελεις κατα κανονα ψηφιζουν χρυση αυγη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
το φιδι βαλτο στο κωλο σου βλακα,το σκηνικο μου το επιβεβαιωσε φιλος πωλητης εξβαν εταιριας κατεψυγμενων σφολιατοειδων που ετυχε να ειναι εκει διοτι ο φουρναρης ηταν πελατης του,εχω και φωτογραφια του ατυχου παιδιου
Αααααα εισαι και ψευτρακος. Μηπως εσυ το αναρτησες στο "tsantiri.gr"?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/image/?w=630&src=/files/Image/ONALERTPHOTOS/WORLD/MIDDLEEAST/SYRIA/syria_woman.jpg[/img[/URL]]
[i]Η όμορφη κοπέλα της φωτογραφίας θα μπορούσε να είχε μια υπέροχη ζωή. Δεν τα καταφέρε. Το νήμα της ζωής της κόπηκε ,μέσα στα χαλάσματα κάποιου βομβαρδισμένου κτιρίου στη Συρία. Ήταν λοχαγός του στρατού της Συρίας. Το όνομά της Ρέεμ Χασάν. Πολέμησε μέχρι τέλους τους φανατικούς του ISIS.
Όλοι όσοι ζούμε μακριά από τις φλόγες του πολέμου,τις εκρήξεις και τον θάνατο, δυστυχώς “εθιζόμαστε”! Συνηθίζουμε να ακούμε και να βλέπουμε συνανθρώπους μας σ΄ άλλες γωνιές του πλανήτη να χάνονται άδικα. Η Συρία δεν είναι τόσο μακριά μας βέβαια. Αλλά κακά τα ψέμματα τον θάνατο και τις κακουχίες που κάθε μέρα συναντούν οι άνθρωποι που ζουν εκεί τα “συνηθίσαν” τ΄ αυτιά και τα μάτια μας.
Και πρέπει να πέσει στην αντίληψή μας η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας όπως αυτής της λοχαγού για να θυμηθούμε ότι “δίπλα” μας εκυτλίσσεται μια ακόμη τραγωδία.
[/i]
Η κοπελιτσα εμεινε, πολεμησε και σκοτωθηκε. Την ιδια ωρα που κατι αλλοι νταγλαραδες περνανε απεναντι στην Ελλαδα επειδη "τους διωχνει ο πολεμος".
Μου φαινεται πλεον εχουμε χασει την μπαλα.
[i]Η όμορφη κοπέλα της φωτογραφίας θα μπορούσε να είχε μια υπέροχη ζωή. Δεν τα καταφέρε. Το νήμα της ζωής της κόπηκε ,μέσα στα χαλάσματα κάποιου βομβαρδισμένου κτιρίου στη Συρία. Ήταν λοχαγός του στρατού της Συρίας. Το όνομά της Ρέεμ Χασάν. Πολέμησε μέχρι τέλους τους φανατικούς του ISIS.
Όλοι όσοι ζούμε μακριά από τις φλόγες του πολέμου,τις εκρήξεις και τον θάνατο, δυστυχώς “εθιζόμαστε”! Συνηθίζουμε να ακούμε και να βλέπουμε συνανθρώπους μας σ΄ άλλες γωνιές του πλανήτη να χάνονται άδικα. Η Συρία δεν είναι τόσο μακριά μας βέβαια. Αλλά κακά τα ψέμματα τον θάνατο και τις κακουχίες που κάθε μέρα συναντούν οι άνθρωποι που ζουν εκεί τα “συνηθίσαν” τ΄ αυτιά και τα μάτια μας.
Και πρέπει να πέσει στην αντίληψή μας η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας όπως αυτής της λοχαγού για να θυμηθούμε ότι “δίπλα” μας εκυτλίσσεται μια ακόμη τραγωδία.
[/i]
Η κοπελιτσα εμεινε, πολεμησε και σκοτωθηκε. Την ιδια ωρα που κατι αλλοι νταγλαραδες περνανε απεναντι στην Ελλαδα επειδη "τους διωχνει ο πολεμος".
Μου φαινεται πλεον εχουμε χασει την μπαλα.
Aμα δεν κανω λαθος και το λογυδριο copy paste ειναι.Και εσπευσε κιολας ο αλλος να βγαλει και ενα λογυδριο αγανακτησης.
Εδω και χρονια κυκλοφορει η ιστορια.
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Ρε αγορι μου γιατι δεν θες να το καταλαβεις?? Μην μου τα πρηζεις αλλο, θα σκασουνε!! Χεσε εμενα, Τα αρχιδια μου δεν τα λυπασε?? Τι θα εχει μετα ο Αλεξ να ρουφαει??κουμπια μαγειρευεις και τα λες ετσι;
το κακο ειναι οτι τοσο καιρο δεν εχεις καταλαβει οτι τσακωνεσαι με τον εαυτο σου.
απο τη μια λες οτι εισαι ρατσιστης με τους ελληνες, απο την αλλη λες οτι δε γεννηθηκες στην ελλαδα και απο σποντα εφτασες στην ελλαδα και τσουζεσαι κιολας οταν σου τα βαζουμε και διπλα διπλα.
Εκτος αυτου, καθεσαι και βριζεις και απο πανω μαζι με τα ακαταληπτα που γραφεις.
Ελπιζω αυτα που λες να τα καταλαβαινεις τουλαχιστον εσυ και ο asia_fan, μιας και εκπεμπετε στις ιδιες συχνοτητες.
υ.γ παντος απο τοτε που αρχισα να γραφω πιο πολυ κραζοντας το οπλισμενο σκυροδεμα που εχετε για μυαλο η ορθογραφια μου εχει βελτιωθει αισθητα!! Σας ευχαριστω!!
υ.γ2 Και πριν το ξεχασω
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Εγω καποτε εχασα ενα ζιπο αναπτυρα σε μια παραλια! Μετα απο κατι χρονια τον βρηκα στην ιδια παραλια :o μεσα στην θαλασσα ΑΝΑΜΕΝΟ!!! :o :o :o
Σφολιατοειδες ειναι το κεφαλι σου μου φαινετε!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Θα κουβαληθει και χολερα σε λιγο....Διαβαστε!
vagosofarmakotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
μαθε πως η σκαληστιρη δεν ανηκει στο τμημα του αγιου παντελεημονα πρωτον.δευτερον το συμβαν εγινε το 2013 και όχι τωρα ,απλα εγω το εμαθα τωρα από τον φιλο μου μεσα από μια συζητηση λογω των εκλογων και μου εδωσε λινκ και το ειδα,αυτος ηταν αυτόπτης μαρτυρας και μου εδειξε και φωτογραφιες από το κινητο του την ωρα που επερναν με το ασθενοφορο το νεκρο .αυτά ...Ψιτ, παλικαρι...
Κρίμα, άδικο, φρίκη, έγκλημα, "μα που ζούμε" κλπ, κλπ. Άλλη μια απάτη "είδηση" που αναπαράχθηκε μαζικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η αθλιότητα ξεκίνησε από μια ανάρτηση στο facebook και έσπευσαν να την αναπαράγουν δεκάδες μπλογκς και εκατοντάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ακόμα και -λίγα ευτυχώς- ενημερωτικά sites. To "εξιδικευμένο" -στις άπειρες απάτες και αθλιότητες του ελληνικού Internet- μπλογκ Ελληνικά hoaxes γράφει: "Είναι τόσο πολύ δύσκολο να βρεις αν είναι αλήθεια. Τόσο δύσκολο που και όσοι δηλώνουν "δημοσιογράφοι", δεν μπορούν να το επαληθεύσουν. Τόσο δύσκολο... όσο ένα τηλεφώνημα. Επικοινωνήσαμε με το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, και μαντέψτε... η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε. Δεν υπήρχε κανένα παρόμοιο περιστατικό με θάνατο 16χρονου, στην περιοχή της πλατείας Αμερικής, ούτε στην οδό Σκαληστήρη Άθλιες μπούρδες..."
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
..στους καταλληλους ανθρωπους, τις σωστες ερωτησεις, ρε δικηγορε της συμφορας..Μηπως καινα μας εδινες την πηγη?να μας εδινες λιγο απο αυτο που πινεις!
vagosofarmakotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
αμφιβαλεις ότι πολλοι από αυτους που εχουν εισελθει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χωρα μας κουβαλάνε αρρώστιες επικίνδυνες και που εδώ και χρονια στην χωρα μας δεν υπηρχαν?αν αμφιβαλεις ρωτα κανενα γνωστο σου που δουλευιε σε νοσοκομειο και ελα μετα να ποσταρεις τέτοιες μαλακιεςΘα κουβαληθει και χολερα σε λιγο....Διαβαστε!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
..γιατι το αλλο συμβαν με το 17χρονο παληκαρι...που πηγε σε μπουρδελο να γαμησει μετα απ 17 χρονια και τον κερασε η τσατσα αφου ειδε το τραγικο της περιστασης,αλλα το εξασθενημενο του καβλι δεν αντεξε ....μιλαμε για τραγωδιες που ζουν οι γνησιοι αιλοιναις ....μαθε πως η σκαληστιρη δεν ανηκει στο τμημα του αγιου παντελεημονα πρωτον.δευτερον το συμβαν εγινε το 2013 και όχι τωρα ,απλα εγω το εμαθα τωρα από τον φιλο μου μεσα από μια συζητηση λογω των εκλογων και μου εδωσε λινκ και το ειδα,αυτος ηταν αυτόπτης μαρτυρας και μου εδειξε και φωτογραφιες από το κινητο του την ωρα που επερναν με το ασθενοφορο το νεκρο .αυτά ...
τι να πρωτοθυμισω στο κοινο του σαιτ....την παρεα τον χρισαβγοιτον απο τα σεκλανα ,που την στιγμη που πηγαν να τραβηξουν μια σελφι ολοι μαζι για το γιολο ,η εξασθενημενη μπαταρια του αιφον δεν αντεξε!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΗ ,ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!
vagosofarmakotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Ψιτ, παλικαρι...
ψιτ παληκαρι η αστυνομια ενημερώνεται για συμβαντα που αφορουν συμπλοκες ληστείες δολοφονιες κλπ . όχι για θανατους λογω παθήσεων καποιου...παρε το ΕΚΑΒ να στο επιβεβαιωσει αν εχεις την αναγκη αυτή ...το 166 καλεις σε τετοια περιπτωση παλουκαρι όχι το 100.εκτος αν το μυαλο σου φτανει μεχρι εκει και εσυ σε τέτοιες περιπτώσεις καλεις το 100 αντι για αθενοφορο
vagosofarmakotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
να σου δωσω 80 ευρω να πας να γαμηθεις γιατι σε εχει φαει η μαλακια?..γιατι το αλλο συμβαν με το 17χρονο παληκαρι...που πηγε σε μπουρδελο να γαμησει μετα απ 17 χρονια και τον κερασε η τσατσα αφου ειδε το τραγικο της περιστασης,αλλα το εξασθενημενο του καβλι δεν αντεξε ....μιλαμε για τραγωδιες που ζουν οι γνησιοι αιλοιναις ....
τι να πρωτοθυμισω στο κοινο του σαιτ....την παρεα τον χρισαβγοιτον απο τα σεκλανα ,που την στιγμη που πηγαν να τραβηξουν μια σελφι ολοι μαζι για το γιολο ,η εξασθενημενη μπαταρια του αιφον δεν αντεξε!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΗ ,ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!