Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ρε μαγκακο μου η πολυ δημοκρατια εχει κανει τον νεοελληνα μαλακα,δοσειλογο,ψευτη,λαμογιο και αριστερο

Επισκέπτης
μακαρι να πραταμε εστω στο ελαχιστο οπως η ουγγαρια,η εστω να ειχαμε εναν προθυπουργο που θα εκανε το αυτονοητο να προστατεψει τα συνορα μας

αυτη ειναι η καταντια μας στα 41 χρονια ^^^δημοκρατιας^^^ που στην ουσια  εχουμε οχλοκρατια

ποσο ακομα θα υπαρχουν κουτοι που θα ψηφιζουν αριστερα μιασματα κ πουλημενους δεξιους

για αυτο λοιπον ολοι χρυση αυγη,να ξεβρωμισει ο τοπος κ ολοι οι προδωτες κ κλεφτες να πανε στην φυλακη!!!!

υ.γ
για τυχον αριστερα μιασματα που θα με χλεβασουν κ θα με βρισουν
για αρχη τους γραφω στα παπαρια μου κ κατα δευτερον να μου πουν σε ποιο νησακι θα ηθελαν σε μερικα χρονια να πανε
:erection:
Η Χρυση Αυγη χτες ριξε αυλαια. Ο αρχηγος κουραστηκε και κλεινει διακριτικα το μαγαζι...
Δεξου το!

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Η Χρυση Αυγη χτες ριξε αυλαια. Ο αρχηγος κουραστηκε και κλεινει διακριτικα το μαγαζι...
Δεξου το!

δε νομιζω
μπες στο κοτοπουλο ρε τυπε μου

τι ξερεις που εγω δεν ξερω?

Επισκέπτης
δε νομιζω
μπες στο κοτοπουλο ρε τυπε μου

τι ξερεις που εγω δεν ξερω?
Ξερω ότι ο αρχηγος ανελαβε πολιτικη ευθυνη ανανδρης δολοφονιας, μια μερα πριν το μνημοσυνο του νεκρου και 3 μερες πριν τις εκλογες...
Τι να λεμε;  :S

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
αρε τυπε μου,
χε χε χε χε

παρατηρισες που τοσες μερες το προγραμμα της χρυσης αυγης το παιζανε μετα τις 12 το βραδυ?
παρατηρισες επισης τι πολεμο δεχετε η χρυση αυγη απο ολα τα μεσα κ τα κοματα?
με αυτη τη δηλωση του αρχηγου ολοι ασχολουντε με την χρυση αυγη
καθαρα διαφημηστικο τρικ ηταν τυπε μου

οτι και να γινει το πολυ πολυ στις επομενες εκλογες να κατεβει σαν ελληνικη αυγη με αλλον αρχηγο

υπαρχουν πολλα κεφαλια απο πισω

Επισκέπτης
αρε τυπε μου,
χε χε χε χε

παρατηρισες που τοσες μερες το προγραμμα της χρυση αυγης το παιζανε μετα τις 12 το βραδυ?
παρατηρισες επισης τι πολεμο δεχετε η χρυση απο ολα τα μεσα κ τα κοματα?
με αυτη τη δηλαση του αρχηγου ολοι ασχολουντε με την χρυση αυγη
καθαρα διαφημηστικο τρικ ηταν τυπε μου

οτι και να γινει το πολυ πολυ στις επομενες εκλογες να κατεβει σαν ελληνικη αυγη με αλλον αρχηγο

υπαρχουν πολλα κεφαλια απο πισω
διαφημιστικο τρικ με νεκρο ανθρωπο ρε φιλε;
Την επομενη φορα θα ψαχνει να βρει την ψηφο του. Αυτή θα ψηφισω. Τω οφειλω σε μενα! στους αγωνες μου!
Αλλα τελος όμως. Μεχρι εδώ!
Η βγαινει καθαρο εθνικιστικο κομμα η αποχη.-

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
εσυ περιμενες τον μιχαλιολακο δηλαδη να παραδεχτει την πολιτικη ευθυνη?δεν το ηξερες δηλαδη οτι ενας κουτος χρυσαυγιτης που πιο παλια ηταν οργανομενος με το κ.κ.ε μαχαιρωσε εναν αριστερο αναρχικο ραπερ?φιλαρακι επηδη μεγαλωσα μεσα στα σκατα(κατω πατησια,αγιο παντελεημωνα,πλατεια αττικης)οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα των τρωνε οι κοτες....ο ενας ηταν κουτος κ εβγαλε μαχαιρι μεσα σε κοσμο κ ο αλλος το επαιζε μαγκας κ μειλαγε πολυ ενω δεν τον επερνε για να κανει τον κονιορδο στην γκομενα του κ στους φιλους του....
πηρε την πολιτικη ευθυνη μην μπερδευεις την πολιτικη ευθυνη κ την ηθικη ευθυνη?

Επισκέπτης
εσυ περιμενες τον μιχαλιολακο δηλαδη να παραδεχτει την πολιτικη ευθυνη?δεν το ηξερες δηλαδη οτι ενας κουτος χρυσαυγιτης που πιο παλια ηταν οργανομενος με το κ.κ.ε μαχαιρωσε εναν αριστερο αναρχικο ραπερ?φιλαρακι επηδη μεγαλωσα μεσα στα σκατα(κατω πατησια,αγιο παντελεημωνα,πλατεια αττικης)οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα των τρωνε οι κοτες....ο ενας ηταν κουτος κ εβγαλε μαχαιρι μεσα σε κοσμο κ ο αλλος το επαιζε μαγκας κ μειλαγε πολυ ενω δεν τον επερνε για να κανει τον κονιορδο στην γκομενα του κ στους φιλους του....
πηρε την πολιτικη ευθυνη μην μπερδευεις την πολιτικη ευθυνη κ την ηθικη ευθυνη?
μα ακριβως επειδή τα ξερω όλα αυτά δεν περιμενα να αναλαβει πολιτικη ευθυνη ο αρχηγος ρε φιλε...
Απλα να καταδικασει το πρωην κομμουνι περιμενα και να τελειωνει το θεμα...
Δεν το εκανε όμως ... ;)

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
εγω θα τους ξαναψηφισω επηδη ειμαι ελληνας εθνικιστης κ πραγματικα δεξιος

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ξερω ότι ο αρχηγος ανελαβε πολιτικη ευθυνη ανανδρης δολοφονιας, μια μερα πριν το μνημοσυνο του νεκρου και 3 μερες πριν τις εκλογες...
Τι να λεμε;  :S

άλλο να πιστευεις κατι και άλλο να λες ανοησιες.

Ο Μιχαλολιακος που σπανια εχει την τιμη να δινει συνεντευξη σε μεγαλοδημοσιογραφο, και μαλιστα το Νο 1 αυτή τη στιγμη, κομπλαρε καπου και του ξεφυγε η παπαρια, τσακαλι ο άλλος τον πηγε εκει που ηθελε για να παιζουν τα τσοντοκαναλα ολη την παρασκευη  :S

Επισκέπτης
άλλο να πιστευεις κατι και άλλο να λες ανοησιες.

Ο Μιχαλολιακος που σπανια εχει την τιμη να δινει συνεντευξη σε μεγαλοδημοσιογραφο, και μαλιστα το Νο 1 αυτή τη στιγμη, κομπλαρε καπου και του ξεφυγε η παπαρια, τσακαλι ο άλλος τον πηγε εκει που ηθελε για να παιζουν τα τσοντοκαναλα ολη την παρασκευη  :S
Ο Μιχαλολιακος 40+ χρονια στον εθνικιστικο χωρο από επεν μεχρι τωρα και κομπλαρε με το τσουτσεκι τον Χατζινικολαου;
Και μου το λες για να χαρω αυτό;  :headbang: :headbang:

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
μα ακριβως επειδή τα ξερω όλα αυτά δεν περιμενα να αναλαβει πολιτικη ευθυνη ο αρχηγος ρε φιλε...
Απλα να καταδικασει το πρωην κομμουνι περιμενα και να τελειωνει το θεμα...
Δεν το εκανε όμως ... ;)

ρε παληκαρε αργα η γρηγορα θα το παραδεχοταν
εφοσον ηταν μεσα στον ενεργο πυρηνα της νικαιας δεν γινοταν να μην το παραδεχτουν στο τελος

κ ας ημαστε κ ρεαλιστες φιλαρακι μου ..... ποσες οι αυτοκτονιες ελληνων μετα το λεφτα υπαρχουν εως σημερα?
την πολιτικη ευθυνη τοσων αυτοκτονιων τις εχει παρει κανεις?

φυσικα κ οχι

αλλα μετα απο μια μανουρα κ βρεθηκε ενας κουτος χρυσαυγιτης κ ενας τραμπουκος ραπερ(που για μενα ηταν μεγαλο λαθος και ηλιθιοτητα να βγαλει μαχαιρι),το βρηκανε ολα τα παπαγαλακια
κ το παπαγαλιζουν 2 χρονια τωρα......

Επισκέπτης
ρε παληκαρε αργα η γρηγορα θα το παραδεχοταν
εφοσον ηταν μεσα στον ενεργο πυρηνα της νικαιας δεν γινοταν να μην το παραδεχτουν στο τελος

κ ας ημαστε κ ρεαλιστες φιλαρακι μου ..... ποσες οι αυτοκτονιες ελληνων μετα το λεφτα υπαρχουν εως σημερα?
την πολιτικη ευθυνη τοσων αυτοκτονιων τις εχει παρει κανεις?

φυσικα κ οχι

αλλα μετα απο μια μανουρα κ βρεθηκε ενας κουτος χρυσαυγιτης κ ενας τραμπουκος ραπερ(που για μενα ηταν μεγαλο λαθος και ηλιθιοτητα να βγαλει μαχαιρι),το βρηκανε ολα τα παπαγαλακια
κ το παπαγαλιζουν 2 χρονια τωρα......
Ρε φιλε τι μου λες;
2 χρονια στη φυλακη δεν μπορουσε να το παραδεχτει;;;;
Βαζεις ουσιαστικα πολιτικη ομπρελα σε ένα δολοφονο 1 μερα πριν το μνημοσυνο του νεκρου και 3 μερες πριν τις εκλογες.
Ε πες μου τωρα εσυ....
Εισαι μαλακας η όχι;;;;
Ριχνεις αυλαια στην παραταξη σου η όχι;;;;

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
μην το παιρνεις κατακαρδα

κ μην το παιρνεις οπως στο πλασαρουν οι πουλημενοι οι δημοσιογραφοι

8-10 τις εκατο θα παρει η χρυση αυγη κ με 2 τις εκατο  διαφορα απο τον τετταρτο

κρατα αυτο που σου λεω

Επισκέπτης
μην το παιρνεις κατακαρδα

κ μην το παιρνεις οπως στο πλασαρουν οι πουλημενοι οι δημοσιογραφοι

8-10 τις εκατο θα παρει η χρυση αυγη κ με 2 τις εκατο  διαφορα απο τον τετταρτο

κρατα αυτο που σου λεω
όπως είναι τα παιρνω 5-6% θα παρει και να πει και ευχαριστω.
Οσο και να ψαχνω δεν βρισκω τιποτα χειροτερο που θα μπορουσε να δηλωσει...
Και ζητω ο χιτλερ να ελεγε, κατι θα εβρισκα να πω... Αυτό ρε φιλε είναι μεγιστη μαλακια, δηλαδη αν δεν εχει παθει εγκεφαλικο, δεν μπορω να το εξηγησω  :headbang: :headbang: :headbang:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε τι μου λες;
2 χρονια στη φυλακη δεν μπορουσε να το παραδεχτει;;;;
Βαζεις ουσιαστικα πολιτικη ομπρελα σε ένα δολοφονο 1 μερα πριν το μνημοσυνο του νεκρου και 3 μερες πριν τις εκλογες.
Ε πες μου τωρα εσυ....
Εισαι μαλακας η όχι;;;;
Ριχνεις αυλαια στην παραταξη σου η όχι;;;;

Iσως να πρέπει να μετασχηματιστεί σε κάπως πιο πολιτικώς ορθή παράταξη κατα τα πρότυπα της Λεπέν στην Γαλλία.
Τα ΄΄ακροδεξιά΄΄ κόμματα στην Ευρώπη έχουν διαρκή άνοδο και πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα είναι η επικρατούσα δύναμη.
Πιστεύω πως η ΧΑ έχει στελέχη που μπορούν να πάρουν τα ηνία και να την διαμορφώσουν σε αντιισλαμικό αντικομμουνιστικό κόμμα στα πρότυπα των ευρωπαικών αντίστοιχων κομμάτων

Επισκέπτης
Iσως να πρέπει να μετασχηματιστεί σε κάπως πιο πολιτικώς ορθή παράταξη κατα τα πρότυπα της Λεπέν στην Γαλλία.
Τα ΄΄ακροδεξιά΄΄ κόμματα στην Ευρώπη έχουν διαρκή άνοδο και πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα είναι η επικρατούσα δύναμη.
Πιστεύω πως η ΧΑ έχει στελέχη που μπορούν να πάρουν τα ηνία και να την διαμορφώσουν σε αντιισλαμικό αντικομμουνιστικό κόμμα στα πρότυπα των ευρωπαικών αντίστοιχων κομμάτων
Αυτό πιστευα κ εγω μεχρι χτες...

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Συνημμένα

• a1.jpg
    a1.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 11

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Καποια στιγμη η φασιστική Ουγγαρια να βγαλει το σκασμο και να μην πιανει την Ελλαδα στο στομα της.
Ολα εχουν και ενα οριο.

Σκασμός ουγγροταταρομογγόλοι.
Εχετε γινει ο περιγελως της Ευρωπης με τα καμωματα σας.

Και θα μιλησετε για την Ελλαδα. Νούμερα.

Kλείνει και η Κροατία τα σύνορα της για τους λάθρο.
Ολοι είναι μαλάκες εκτός από την κυρα Τασία που άνοιξε τα δικά μας

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Kλείνει και η Κροατία τα σύνορα της για τους λάθρο.
Ολοι είναι μαλάκες εκτός από την κυρα Τασία που άνοιξε τα δικά μας
χρυσοψαρο καλησπερα !... τελεικα θυμηθηκες ποιος εφυγε απο την Σμυρνη το 22 και γιατι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom