Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aντε να το καταφερεις με μια στις 10.
Χωρια την κατακραυγη που θα φας.
Η ερωτηση μου ειναι απλη.Οταν μπουν στα χωρικα μας υδατα και σκισουν την βαρκα τους πως ακριβως το αντιμετωπιζεις.

αλλη βάρκα (από τις εκατοντάδες που έχουμε κατασχεμένες), φόρτωμα σε αυτήν και στα διεθνή...

απλά πράγματα...

χωρια που άμα το καταφέρεις δύο - τρείς φορές θα καλμάρει το πράμα...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.859
Πόντοι
606
Η ερωτηση μου ειναι απλη.Οταν μπουν στα χωρικα μας υδατα και σκισουν την βαρκα τους πως ακριβως το αντιμετωπιζεις.
δεν το αντιμετωπιζεις :grin:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
είδες όμως τι ωραία και ανθρωπιστικά μέτρα παίρνουν...

Αγγλία - φράχτες στο Καλαί και φυλακή για τους ιδιοκτήτες που τους νοικιάζουν σπίτια (δεν μιλάμε για αυτούς που απασχολούν λάθρους αυτοί πηγαίνουν στην ψειρού εδώ και πολλά χρόνια)
Ουγγαρία - ηλεκτροφόρο φράχτη...

και εμείς ασχολούμαστε με μια μπάτσα που έριξε ένας αστυνομικός σε έναν λάθρο που δεν ήθελε να ακούσει τις εντολές του...

Ναι σίγουρα, με τους φράχτες όλοι αυτοί θα μείνουν "εγκλωβισμένοι" στη Γαλλία και τα Βαλκάνια.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και μην ξεχνάμε για τι τύπους μιλάμε :vomit:

Συνημμένα

• 324674222.jpg
    324674222.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 31

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Απλο ειναι λιμενικο και πολεμικο ναυτικο ελεγχουν τα περασματα και εμποδιζουν να περασει το καθε τι.
Οποιος εκτοξευει " κατακραυγες" σε βγαζει απο τη δυσκολη θεση, τους στελνεις ολους κατευθειαν πακετο εκει 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν δουν Ελληναράδες να δέρνουν λάθρο οι ξένοι θα καυλώσουν.Θα πουν γιατί αυτοί οι καθυστερημένοι Βαλκάνιοι να μπορούν να δέρνουν και εμείς όχι.Τέτοια πλάνα δεν πρόκειται ποτέ να προβληθούν.Για αυτό είναι τώρα μια πρόκληση.Δηλαδή για τολμώντες.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
853 ατομα χωράει το Α380.
Θα πάρει αρκετές πτήσεις αλλά τους ξεφορτωνόμαστε προβλεπέ και με χρηματοδότηση από ΕΕ

Συνημμένα

• British_Airways_Airbus_A380_(G-XLEF)_arrives_London_Heathrow_11April2015_arp.jpg
    British_Airways_Airbus_A380_(G-XLEF)_arrives_London_Heathrow_11April2015_arp.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
και η Γαλλία μπορεί να τους εγκλωβίσει στα Πυρηναία ...

Ότι σπείρεις θα θερίσεις είναι αυτά τραμούλη.
Αγγλία-Γαλία έχουν κάνει μπουρδέλο τη μισή υφήλιο με αποικίες και την άλλη μισή με πολέμους.
Φάε τώρα τους λάθρο προ των πυλών.

Θα χορτάσει η κωλάθρα σου πακιστανική ψωλή εκεί πάνω μπαγάσα...  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Και το "Le Peuple Migrateur" θεωρείται και αποκαλείται ταινία αλλά δεν είναι ταινία. Κάτι πιο έξυπνο;

Ρε τύπε δεν πα νά 'ναι και σειρά κινουμένων σχεδίων, γιατί θα έπρεπε να την ξέρουμε μου λες;

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
δεν διεκδίκησα ποτέ πιστοποιητικό καθαρότητας αίματος παίκτη μου...

από κει και πέρα όμως να μας κουβαλιούνται και τα μούλικα του στάλιν σαν και την μούρη σου και να μας την λένε ... εεε κάπου πάει πολύ...
οκ να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη, μοθλικο του σταλιν δεν ειμαι... του μπακουνιν ισως, οχι ομως του σταλιν. τωρα μπορεις να ψαχουλεψεις και εσει τα ποστ μου(σαν τον τσολια μικροψωλια) και να ξεθαψεις ενα στο οποιο λεω οτι δεν θεωρω τον εαυτο μου αναρχικο να το ποσταρεις για να με ξεφτιλισεις :jerking: και εσει με την σειρα σου :2funny:  Οτι νανε.... Αντε γεια!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στους 10.000 η μούμια έλεγε λιάζονται.
Που είσαι μωρή κάμπια τώρα που θέλουν να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα μου;  

Επισκέπτης
δένεις τις βάρκες πίσω από μία κανονιοφόρο και τις ρυμουλκείς στα διεθνή...

συνηθως οι λαθρέμποροι ειναι πολυ καλα εξοπλισμενοι με διοπτρες νυκτος , ταχυπλοα κτλ, με το που δουν να τους πλησιαζει λιμενικο, τρυπουν την βαρκα, απομακρυνονται και αυτοματως η επιχειρηση μετατρεπεται απο καταδιωξης σε ανθρωπιστικη.
Φυσικα αυτο μπορει να το κανουν και οι μεταναστες οι ιδιοι , αν δεν συνοδευονται. Τους εχουν μαθητευσει.
Ειναι περιπλοκη η κατασταση

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
853 ατομα χωράει το Α380.
Θα πάρει αρκετές πτήσεις αλλά τους ξεφορτωνόμαστε προβλεπέ και με χρηματοδότηση από ΕΕ

Ναι μωρέ, βάλε εκεί μια χιλιάρα άπλυτους μέσα (ας είναι και Αφγανοί, το ίδιο είναι) και στείλτους όλους στη Μοσούλη.

Να φωνάξουμε εσένα να το προσγειώσεις όμως γιατί οι ISIS εκεί μπορεί να μη δώσουν άδεια για προσγείωση.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δυστιχως για σενα και τους υπολειπους που σκεφτονται σαν και εσενα γουσταρω τον τοπο αυτο(ασχετα αν ο μεσος Ελληναρας ειναι μαλακας και κοιταζει ΜΟΝΟ η κολωτρυπιδα του να περναει καλα) και δεν σκεφτωμαι να φυγω απο δω!   Τουλαχιστον εγω ξερω απο που κραταει η σκουφια μου εσει ξερεις?

Εν ολίγοις τύπε σου αρέσει η Ελλάδα, αλλά όχι αυτοί που είμαστε εδώ, τους οποίους εσύ μας βρήκες, δεν σε βρήκαμε!
Και σαν τί θέλεις τώρα δηλαδή, να φύγουμε εμείς για να μείνεις εσύ;
Έφερε κι άλλα τόσο έξυπνα παιδιά η μαμά σου από τη Σοβιετία ή μόνο εσένα;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
συνηθως οι λαθρέμποροι ειναι πολυ καλα εξοπλισμενοι με διοπτρες , ταχυπλοα κτλ, με το που δουν να τους πλησιαζει λιμενικο, τρυπουν την βαρκα, απομακρυνονται και αυτοματως η επιχειρηση μετατρεπεται απο καταδιωξης σε ανθρωπιστικη.
Φυσικα αυτο μπορει να το κανουν και οι μεταναστες οι ιδιοι , αν δεν συνοδευονται. Τους εχουν μαθητευσει.
Ειναι περιπλοκη η κατασταση

Μήπως τότε αν δει το λιμενικό ότι δεν συντρέχει λόγος καταδίωξης να έκανε επί τόπου στροφή "χωρίς να προσέξει" την βύθιση; ;)
Για να γίνει αυτό 10 φορές να δούμε!

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μήπως τότε αν δει το λιμενικό ότι δεν συντρέχει λόγος καταδίωξης να έκανε επί τόπου στροφή "χωρίς να προσέξει" την βύθιση;
Για να γίνει αυτό 10 φορές να δούμε!

Κι όταν μετά θα μας τρέχουν στα διεθνή δικαστήρια για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δολοφονίες μεταναστών, να φέρεις πίσω αυτά που έβγαλες στο εξωτερικό για να τους πληρώσουμε και από πάνω.
Κουτόφραγκε.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Εν ολίγοις τύπε σου αρέσει η Ελλάδα, αλλά όχι αυτοί που είμαστε εδώ, τους οποίους εσύ μας βρήκες, δεν σε βρήκαμε!
Και σαν τί θέλεις τώρα δηλαδή, να φύγουμε εμείς για να μείνεις εσύ;
Έφερε κι άλλα τόσο έξυπνα παιδιά η μαμά σου από τη Σοβιετία ή μόνο εσένα;
δεν ειπα να φυγουν οι Ελληνες απο την Ελλαδα, Απλα θα ηθελα να ειναι πιο καλοι ανθρωποι, αθτο που βλεπω εγω ειναι βολεμα και σκατοψυχια ... και τωρα κανε μου τγην χαρη και σαλτα και γαμισου :hi:

Επισκέπτης
Αν συνυπολογισουμε και την σημαντικη παραμετρο της διαφθορας στις αρχες , που σιγουρα περνουν το μετρικο τους απο την μεταφορα , το προβλημα γινεται εκρηκτικο και ισως αργοτερα να αναφερομαστε και για "αλλοιωση" του κοινωνικου ιστου των περιοχων που εγκαθιστανται.(Διοτι μιλαμε για εξωπραγματικα νουμερα , και οχι για μικρες ομαδες.....)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom