Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλα, ο pgp δεν εχει καταλαβει οτι ακομη και η λαθρομεταναστευση ειναι ταξικη.

Μονο οσοι εχουν να πληρωσουν μπορουν να το κανουν.
Οι φτωχοι μενουν εκει και τους κανει μπαρμπεκιου το isis.

Αλλά εμεις αλιμονο, τα κλισεδακια μας.
Οι φτωχοι και κατατρεγμενοι που φευγουν να σωσουν τη ζωη τους... :jerking:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε τύπε για λύσε μου μια απορία! Αυτοί για να έρθουν θέλουν 1.500-2.000 το κεφάλι, πάει να πει μια τετραμελής οικογένεια τουλάχιστον 6.000! Πού διάλο τα βρίσκουν αφού είναι πεινασμένοι; Οι φτωχές Ελληνικές οικογένειες έχουν 6.000 ευρώ; :think:

Άσε που σχεδόν όλοι είναι καλοντυμένοι και έχουν smartphones...

Δες την ταινία "Μεθυσμένα Άλογα" και θα καταλάβεις τι γίνεται και πως.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Να αποδείξει ότι δεν είσαι Έλληνας, αλλά Ρωσοπόντιος, οπότε κι εσύ κακώς βρίσκεσαι στη χώρα μας καραγκιόζη που μας κάνεις και κήρυγμα!
τον καιρο που ηρθα στην Ελλαδα (1979) ο μονος τροπος για να την κανεις απο την ΕΣΣΔ ηταν να εχεις ξενα διαβατιρια, οι γονεις μου ειχαν ελληνικα ετσι και βρεθηκαμε εδω... δυστιχως ειμαι Ελληνας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τον καιρο που ηρθα στην Ελλαδα (1979) ο μονος τροπος για να την κανεις απο την ΕΣΣΔ ηταν να εχεις ξενα διαβατιρια, οι γονεις μου ειχαν ελληνικα ετσι και βρεθηκαμε εδω... δυστιχως ειμαι Ελληνας!
Αμα δεν σου αρεσει να αλλαξεις υπηκοοτητα.
Και να μην προκαλεις.

Ολα εχουν και ενα οριο, ακομη και στην γελοιοτητα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Μονο οσοι εχουν να πληρωσουν μπορουν να το κανουν.
Οι φτωχοι μενουν εκει και τους κανει μπαρμπεκιου το isis.

Αλλά εμεις αλιμονο, τα κλισεδακια μας.
Οι φτωχοι και κατατρεγμενοι που φευγουν να σωσουν τη ζωη τους... :jerking:

Βγάζεις συμπεράσματα χωρίς λόγο, πριν με το μαχαίρωμα, τώρα με την ταξική πλευρά του θέματος. Σαφώς οι περισσότεροι πουλάνε ότι έχουν και δεν έχουν και φεύγουν χωρίς επιστροφή. Αλλά υπάρχουν κι άλλοι που το κάνουν μόνοι τους, μαζί με συγγενείς και φίλους. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.666
Πόντοι
606
ναι ρε γαμωτο! :coffee:
και δε ξερεις και να γραφεις

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ο ίδιος είχε γράψει να δούμε την εν λόγω ταινία, τώρα "δεν είναι ταινία!"
Δεν βγάζεις άκρη, άδικα χάνουμε τον καιρό μας...

Και είχα ένα πρόβλημα ξέρεις. Πάω να βάλω τον σκύλο μου να κλάψει.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
:new_shocked:

Μπογιόπουλε βγές έξω από τον Άλεξ!

URL]]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε τύπε για λύσε μου μια απορία! Αυτοί για να έρθουν θέλουν 1.500-2.000 το κεφάλι, πάει να πει μια τετραμελής οικογένεια τουλάχιστον 6.000! Πού διάλο τα βρίσκουν αφού είναι πεινασμένοι; Οι φτωχές Ελληνικές οικογένειες έχουν 6.000 ευρώ; :think:

Άσε που σχεδόν όλοι είναι καλοντυμένοι και έχουν smartphones...

Ρε, δεν ειναι φτωχοι, ποιος ειπε οτι ειναι φτωχοι? Προσφυγες πολεμου ειναι. Δε φευγουν για οικονομικους λογους και δε θα φευγαν αν δεν ηταν η κατασταση ετσι. Κανονικοι μεσοαστοι μερικοι και μεγαλοαστοι ειναι.
Οκ ηρεμα, και αυτοι δε θελουν να μεινουν ουτε στην Κω, ουτε καν στην Ελλαδα. Αλλου πανε, οι περισσοτεροι εχουν συγγενεις και τους περιμενουν αλλου. Και αυτα τα κανουν ακριβως επειδη ΔΕ μπορουν να φυγουν! Μη πω οτι ισως αν κανουν λιγο φασαρια, θα πιεστει το κρατος να κανει κατι ωστε να φυγουν! Αυτο που θελουν και αυτοι δηλαδη!!!
 Το ολο λαθος ειναι της Κυβερνησης. Που περα απο την γνωστη ανοργανωσια και αχρηστοσυνη και απειρια που τη διακρινει και σε αλλα θεματα , ουτως η αλλως, χρησιμοποιει και προβοκατορικα το θεμα. Ως προς τη διαπραγματευση με τους Ευρωπαιους, εχει ΚΑΙ αυτο το θεμα ως χαρτι.
Επομενως ουτε καθεται να συννενοηθει με την Ευρωπη , αλλα ουτε και προετοιμαστηκε για αυτη την κατασταση. Με πραξεις και παραλειψεις αφησε να δημιουργηθει, και τωρα απλα καθεται και κατηγορει την Ευρωπη γιατι δε δρα!
Εχει και η Ευρωπη φυσικα τις δικες της ευθυνες στον τομεα αυτο, μη τρελαθουμε κιολας.
Και φυσικα ολοι αυτοι , που συνεβαλαν να πεσει το καθεστως Ασαντ, και γενικα ολοι οσοι εχουν μακελεψει διαφορα μη αρεστα καθεστωτα σε αυτους, αλλα ομως που εξασφαλιζαν μια καποια σταθεροτητα στο εσωτερικο τους. Νομιζω οτι Αγγλια και Γαλλια πρωτιστως, και οσοι αλλοι το επαιζαν και πολυ κατα του Ασαντ, θα πρεπει να υποδεχτουν ΟΛΟΥΣ αυτους τους προσφυγες πολεμου

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Λοιπόν τύπε Έλληνας ούτε νιώθεις, ούτε είσαι, ούτε που θέλεις να είσαι! Απλά εμείς φερθήκαμε σαν μαλάκες και σε δεχθήκαμε σαν Έλληνα.
Κι επειδή, ευτυχώς για εσένα, η Ελλάδα δεν είναι ΕΣΣΔ σου δίνει το δικαίωμα να φύγεις και μάλιστα νόμιμα να πας να εγκατασταθείς σε όποια άλλη χώρα της Ε.Ε. να μας αδειάζεις την γωνιά!
Αλλά ΔΕΝ φεύγεις, ενώ από την ΕΣΣΔ την έκανες στα γρήγορα κι εσύ κι οι δικοί σου! Γιατί, δεν υπήρχε εκεί ο "σοσιαλιστικός παράδεισος";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom