ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
ναι ρε γαμωτο!
και δε ξερεις και να γραφεις
εσκασε και η αστυνομια της ορθογραφιας
ναι ρε γαμωτο!
και δε ξερεις και να γραφεις
Η καραμελιτσα αφου τους συμπαθητε παρτε τους στα σπιτια σας εχει λιωσει δυστηχως... τα ρεστα να τα ζητησεις απο αφτους που υπογραφουν τα οποια Δουβλινα και τα οποια μνημονια! Τωρα εσει ας υποθεσουμε οτι εισαι Συρος και σου καιει την πολη και σου μακελευει η φασιστοΙSΙS την μιση οικογενια κατσε και περιμενε ποτε θα βγαλεις βιζα ! Οσο για τον μπατσουλι που ενοιωσε την πιεση και την ειδε θεος να του μαραθουν τα χερια!
Γιατί, δεν υπήρχε εκεί ο "σοσιαλιστικός παράδεισος";
βρε παπαρα ο μπατσος που λες,το μαχαιρι το βρηκε σε ένα λαθρομεταναστη κατοπιν σωματικου ελεγχου,τι το ηθελε ο "αθωος" λαθρομετανάστης το μαχαιρι ?να καθαρισει πατατες?αντε μπραβο παπαρες που εχουμε γινει ο σκουπιδότοπος ολου του κοσμου ...συσιτια για μετανάστες αλλα για ελληνες απαγορευεται..αντε να χαθειτε μαλακες εγω νοιαζομαι για τους συμπατριώτες μου πρωτα και μετα για τους αλλους.Η Δανια ειδες τι ανακοινωσε?οτι δεν είναι ευπρόσδεκτοι μετανάστες στην χωρα τους?εμεις όμως ε?να τους δεχτούμε ολους ,λεφτα υπαρχουν ε?ξερεις ποσο μας στοιχιζει σαν κρατος 1 χρονος για τους μετανάστες ολους?7-10 δις ευρω μαλακα που τα πληρωνω εγω και εσυ πανιβλακα,ξυπνα
Δυστιχως για σενα και τους υπολειπους που σκεφτονται σαν και εσενα γουσταρω τον τοπο αυτο(ασχετα αν ο μεσος Ελληναρας ειναι μαλακας και κοιταζει ΜΟΝΟ η κολωτρυπιδα του να περναει καλα) και δεν σκεφτωμαι να φυγω απο δω! Τουλαχιστον εγω ξερω απο που κραταει η σκουφια μου εσει ξερεις?Λοιπόν τύπε Έλληνας ούτε νιώθεις, ούτε είσαι, ούτε που θέλεις να είσαι! Απλά εμείς φερθήκαμε σαν μαλάκες και σε δεχθήκαμε σαν Έλληνα.
Κι επειδή, ευτυχώς για εσένα, η Ελλάδα δεν είναι ΕΣΣΔ σου δίνει το δικαίωμα να φύγεις και μάλιστα νόμιμα να πας να εγκατασταθείς σε όποια άλλη χώρα της Ε.Ε. να μας αδειάζεις την γωνιά!
Αλλά ΔΕΝ φεύγεις, ενώ από την ΕΣΣΔ την έκανες στα γρήγορα κι εσύ κι οι δικοί σου! Γιατί, δεν υπήρχε εκεί ο "σοσιαλιστικός παράδεισος";
Δυστιχως για σενα και τους υπολειπους που σκεφτονται σαν και εσενα γουσταρω τον τοπο αυτο(ασχετα αν ο μεσος Ελληναρας ειναι μαλακας και κοιταζει ΜΟΝΟ η κολωτρυπιδα του να περναει καλα) και δεν σκεφτωμαι να φυγω απο δω! Τουλαχιστον εγω ξερω απο που κραταει η σκουφια μου εσει ξερεις?
Ρε, δεν ειναι φτωχοι, ποιος ειπε οτι ειναι φτωχοι? Προσφυγες πολεμου ειναι. Δε φευγουν για οικονομικους λογους και δε θα φευγαν αν δεν ηταν η κατασταση ετσι. Κανονικοι μεσοαστοι μερικοι και μεγαλοαστοι ειναι.
Οκ ηρεμα, και αυτοι δε θελουν να μεινουν ουτε στην Κω, ουτε καν στην Ελλαδα. Αλλου πανε, οι περισσοτεροι εχουν συγγενεις και τους περιμενουν αλλου. Και αυτα τα κανουν ακριβως επειδη ΔΕ μπορουν να φυγουν! Μη πω οτι ισως αν κανουν λιγο φασαρια, θα πιεστει το κρατος να κανει κατι ωστε να φυγουν! Αυτο που θελουν και αυτοι δηλαδη!!!
Το ολο λαθος ειναι της Κυβερνησης. Που περα απο την γνωστη ανοργανωσια και αχρηστοσυνη και απειρια που τη διακρινει και σε αλλα θεματα , ουτως η αλλως, χρησιμοποιει και προβοκατορικα το θεμα. Ως προς τη διαπραγματευση με τους Ευρωπαιους, εχει ΚΑΙ αυτο το θεμα ως χαρτι.
Επομενως ουτε καθεται να συννενοηθει με την Ευρωπη , αλλα ουτε και προετοιμαστηκε για αυτη την κατασταση. Με πραξεις και παραλειψεις αφησε να δημιουργηθει, και τωρα απλα καθεται και κατηγορει την Ευρωπη γιατι δε δρα!
Εχει και η Ευρωπη φυσικα τις δικες της ευθυνες στον τομεα αυτο, μη τρελαθουμε κιολας.
Και φυσικα ολοι αυτοι , που συνεβαλαν να πεσει το καθεστως Ασαντ, και γενικα ολοι οσοι εχουν μακελεψει διαφορα μη αρεστα καθεστωτα σε αυτους, αλλα ομως που εξασφαλιζαν μια καποια σταθεροτητα στο εσωτερικο τους. Νομιζω οτι Αγγλια και Γαλλια πρωτιστως, και οσοι αλλοι το επαιζαν και πολυ κατα του Ασαντ, θα πρεπει να υποδεχτουν ΟΛΟΥΣ αυτους τους προσφυγες πολεμου
Να τους στείλουμε UK τους λαθρομετανάστες... εκεί θα βρουν και να γαμήσουν.
Να τους στείλουμε UK τους λαθρομετανάστες... εκεί θα βρουν και να γαμήσουν.
για την ώρα καλά γαμάνε στην Ελλάδα... τρώνε πίνουνε ρίχνουνε και κανένα πούτσο σε καμμιά Μυρτώ...
Ναι ναι, εδώ στην Κω είναι όλοι.
και πως θα κοψεις τα κυματα που ερχονται απο τουρκια??
ενω εσει εισαι αρειος Ελλην ... τι στον πουτσο 400 χρονια ηταν εδω οι Τουρκοι ολο και καποια προγιαγια σου θα γουσταρε να αρμεγει δερβισικες τουρκοψωλεςδιαβάζοντας τα γραφόμενα σου και βλέποντας τον τρόπο που τα γράφεις καταλαβαίνω από που κρατάει η σκούφια σου... από κανένα σπερματοζωάριο του Στάλιν γιατί σίγουρα Ελληνας δεν είσαι...
Aντε να το καταφερεις με μια στις 10.δένεις τις βάρκες πίσω από μία κανονιοφόρο και τις ρυμουλκείς στα διεθνή...
ενω εσει εισαι αρειος Ελλην ... τι στον πουτσο 400 χρονια ηταν εδω οι Τουρκοι ολο και καποια προγιαγια σου θα γουσταρε να αρμεγει δερβισικες τουρκοψωλες