Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
τυπε το επαγγελμα μου αντιμετωπιζει τον κοινωνικο ρατσισμο :-
Τυπε ,με την αποτέφρωση ,θα κλείσουν σπίτια
νεκροπομπών ! :S :S
Είσαι τυχερός που δε σου είπε και στα δικά σου..Τώρα που λέμε για θρησκείες κλπ θυμήθηκα ένα περιστατικό από φέτος το Πάσχα. Είχα πάει για το Πασχαλιάτικο τραπέζι σε ένα οικογενειακό φίλο ο οποίος ταυτόχρονα είχε καλέσει και έναν αρχικομμουνιστή. Μιλάμε ότι ο τύπος αν βγει το ΚΚΕ παίρνει Υπουργείο. Τον κατάλαβα αμέσως τι μαλάκας ήταν γιατί με το που μπήκε ύψωσε γροθιά στον αέρα για να χαιρετήσει. Πάω του λέω "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" και ο μαλάκας μου λέει "επίσης". Πες ότι δε σου βγαίνει το "ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ", πες ένα "χρόνια πολλά" βρε μαλάκα. Τσάμπα είναι. Και μετά το αρνί να αρχίζει ιδεολογική κατήχηση. Οπότε επειδή δεν ήθελα να τσακωθώ και να φέρω σε δύσκολη θέση και τον οικοδεσπότη, έφυγα νωρίς. Με κάτι τέτοια περιστατικά ωστόσο διαπιστώνεις τι πνευματική ψώρα (όπως έλεγε και ο Καζατζάκης) είναι ο κομμουνισμός.
Είσαι τυχερός που δε σου είπε και στα δικά σου..
αφου οι πακηδες κ λοιποι δεν ενταφιαζοντε ,,,φωτια να καουν την βαζουν κ μονοι τουςτυπε το επαγγελμα μου αντιμετωπιζει τον κοινωνικο ρατσισμο :-
Τώρα που λέμε για θρησκείες κλπ θυμήθηκα ένα περιστατικό από φέτος το Πάσχα. Είχα πάει για το Πασχαλιάτικο τραπέζι σε ένα οικογενειακό φίλο ο οποίος ταυτόχρονα είχε καλέσει και έναν αρχικομμουνιστή. Μιλάμε ότι ο τύπος αν βγει το ΚΚΕ παίρνει Υπουργείο. Τον κατάλαβα αμέσως τι μαλάκας ήταν γιατί με το που μπήκε ύψωσε γροθιά στον αέρα για να χαιρετήσει. Πάω του λέω "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" και ο μαλάκας μου λέει "επίσης". Πες ότι δε σου βγαίνει το "ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ", πες ένα "χρόνια πολλά" βρε μαλάκα. Τσάμπα είναι. Και μετά το αρνί να αρχίζει ιδεολογική κατήχηση. Οπότε επειδή δεν ήθελα να τσακωθώ και να φέρω σε δύσκολη θέση και τον οικοδεσπότη, έφυγα νωρίς. Με κάτι τέτοια περιστατικά ωστόσο διαπιστώνεις τι πνευματική ψώρα (όπως έλεγε και ο Καζατζάκης) είναι ο κομμουνισμός.
δεν θαχε καμερα μαζι του μαλλον...πως και δεν του κοψες το κεφαλι τυπε?
οχι ρε τυπε αυτος ειναι νεοβλαχοςτυπε αυτος εισαι?
οχι ρε τυπε αυτος ειναι νεοβλαχος
σιγα μην ημουν εγω ετσι :S
οκ παντως ο λαγουδακης σε ειχε δειξει σε βιντεο αλλα δν σε θυμαμαι πολυ καλα τυπε μελαχρινος παντως πρεπει να σουν(στα μαλλια )
http://[URL unfurl="true"]www.funnypica.com/wp-content/uploads/2012/06/Ugly-and-Crazy-Men-10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτος ειναι ο ΛΥΣΤ τυπε γνωστος ταυλανδεζος ;D ;D
αυτος ειναι ο ΛΥΣΤ τυπε γνωστος ταυλανδεζος
Aσε μας ρε ανθρωπε, που θα δικαιολογεις διαρκως τους μουσουλμάνους εν ετει 2014, επειδή κανανε τα ιδια (?) οι χριστιανοι πριν εξι αιωνες...
ΕΛΕΟΣ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΑΙΩΝΕΣ.
ΤΩΡΑ ΖΩ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Κατανοητο τωρα?
Αφου σαφως λες οτι οι χριστιανοι δεν πιστευουν σε αυτο που λεει η παραδοση, πως ισχυριζεσαι μετα οτι η θρησκεια (που δεν πιστευουν) τους εχει κανει ζωα?
Ας εξηγήσω λοιπόν το δυσνόητο κείμενό μου. Η έρευνα απέδειξε ότι αυτοί που ΔΗΛΩΝΟΥΝ Χριστιανοί έχουν μαύρη άγνοια για το τι λένε τα Ιερά τους Βιβλία. Γιατί δηλώνουν Χριστιανοί; Γιατί Χριστιανοί ήταν οι γονείς τους, οι δάσκαλοί τους, όλο το περιβάλλον τους και τους έκαναν ουσιαστικά πλύση εγκεφάλου, λέγοντάς τους επιλεγμένα κομμάτια των Ευαγγελίων και αποσιωπώντας άλλα, δυσάρεστα. Γιατί ενώ μεγάλωσαν, κάθισαν πολλά χρόνια στο θρανίο δεν διαβάζουν οι ίδιοι να ξέρουν τι πιστεύουν; Γιατί είναι υποκριτές. Γιατί μέσα τους ξέρουν πολύ καλά ότι αν βάλουν δίπλα την Παλαιά Διαθήκη με όσα έμαθαν στο Δημοτικό, θα δουν ότι είναι κείμενα γραμμένα από αγράμματους νομάδες της ύστερης εποχής του Χαλκού και όχι θεόπνευστα. Γιατί θέλουν αν πάθει ας πούμε έμφραγμα ο πατέρας τους πρώτα να τον βάλουν στην Εντατική, να λαδώσουν το Γιατρό, τη Νοσοκόμα και στη συνέχεια να πάνε στο παρεκκλήσι και να ανάψουν ένα κεράκι. Να μπορούν να το έχουν δίπορτο. Οι Γενετιστές λένε ότι ήμαστε ένα είδος πίθηκου που εξελίχτηκε διαφορετικά από τους άλλους. Όταν βρουν τη θεραπεία των γενετικών ασθενειών, θα δεις ότι οι Χριστιανοί θα τρέξουν να τους θεραπεύσουν. Θα δεχτούν τη θεραπεία του Γενετιστή, αλλά δεν θα δεχτούν την εξήγησή του. Θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι τους έφτιαξε ένας Θεός με τα χέρια του (πνεύμα με χέρια, άλλη πλάκα αυτή), τους φύσηξε την πνοή του και τους έδωσε κληρονομιά τις γενετικές ασθένειες, τον καρκίνο κλπ. Γι αυτό το λόγο θα λένε απίθανες δικαιολογίες. Θα απλώνουν το ξερό τους για να πάρουν ότι απλόχερα τους δίνει η Επιστήμη και θα την κατηγορούν από την άλλη. Κι αν μπορούν, θα κάψουν τους άπιστους που έτσι κι αλλιώς δεν θα πάνε στον Παράδεισο. Και θα κάνουν νηστεία τη Μεγάλη Βδομάδα και στη συνέχεια θα απατούν τις γυναίκες τους. Και ενώ δηλώνουν Χριστιανοί θα γράφονται μέλη σε σάιτ που αποκλειστικό σκοπό έχουν να δώσουν πληροφορίες για πουτάνες. Και θα έχουν ελαφριά αμνησία στο ότι αν πραγματικά ισχύει ο Χριστιανισμός θα πάνε σίγουρα στην κόλαση, αφού πάνε με πουτάνες. Και βέβαια μιλάμε για ανισόρροπα άτομα. Αν πιστεύεις πραγματικά, δεν μπαίνεις στο bou.
Δεν είπα τους Χριστιανούς ζώα. Ο Σκοπός αυτών που εφεύραν τους Μονοθεϊσμούς ήταν καθαρά πολιτικός. Θέλουν μια μάζα ανθρώπων που δέχεται apriori την ενός ανδρός αρχή. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι Βασιλιάδες, αυτοκράτορες, Κάιζερ, Τσάροι και οι Δικτάτορες στέφθηκαν και ορκίστηκαν από παπάδες. Φτιάχνουν ένα σύστημα με ένα Θεό που προσέχει κάθε κίνησή σου. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι είσαι αμαρτωλός μόνο που γεννήθηκες (προπατορικό αμάρτημα). Σε κάνουν να νοιώθεις ενοχές για τη σεξουαλικότητά σου (Χριστιανισμός) ή σου κάνουν ζημιές στα γεννητικά σου όργανα (Ισλάμ, Ισραήλ). Σου αφαιρούν θρεπτικά συστατικά (νηστείες, Ραμαζάνι). Σου αφαιρούν ώρες ύπνου (αγρύπνιες προς τιμή αγίων). Σε βάζουν να προσκυνάς συνέχεια (Εικόνες οι Χριστιανοί, 5 φορές την ημέρα στο Ισλάμ). Και έτσι, έχουν μια μάζα που θα είναι υποτακτική. Αν διαφωνείς, εδώ είμαι..
Σε μια εποχη που ακομη και η αριστερα εχει παραδεχθεί ότι η θρησκεια δεν απαγορευεται με νομους, εσυ επιθυμεις να ανακινήσεις παλι το ιδιο θεμα?
Και γιατι το εντοπίζεις μονο στον χριστιανισμο και όχι σε ολες τις θρησκείες?
Και γιατι θεωρεις δηλαδή ότι το 98% του παγκοσμιου πληθυσμου που πιστευει στην υπαρξη καποιας ανωτερης δυναμης, πασχει από ομαδικη παρακρουση?
το παίζεις και γραμματιζούμενος και δεν γνωρίζεις ότι μία από τις έννοιες του ρήματος μισέω-μισώ είναι και απορρίπτω-αποχωρίζομαι...