Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειναι κλασσικη πρακτικη της εποχης μας να κατηγορουμε αλλους για τα χαλια μας. Οταν μαλιστα στην θεση των αλλων βρισκεται μια αφηρημενη ιδεα γινεται ευκολοτερο να πεις φταιει ο κομμουνισμος, ο καπιταλισμος, οι εβραιοι, οι γερμανοι, ο χριστιανισμος, αντι να πεις ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ
Αλλιως τι θα κανουμε χωρις βαρβαρους?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ειναι κλασσικη πρακτικη της εποχης μας να κατηγορουμε αλλους για τα χαλια μας. Οταν μαλιστα στην θεση των αλλων βρισκεται μια αφηρημενη ιδεα γινεται ευκολοτερο να πεις φταιει ο κομμουνισμος, ο καπιταλισμος, οι εβραιοι, οι γερμανοι, ο χριστιανισμος, αντι να πεις ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ

Οι γερμανοί δεν είναι αφηρημένη έννοια !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ούτε η ΕΚΤ ,ούτε το ευρώ !  :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
για μενα προσωπικα δεν ειναι σκατα και δεν κατηγορησα τους αλλους για την κατασταση μου, ειμαι ευτυχισμενος σε αυτην την φαση της ζωης μου. και οταν ημουν ανεργος δεν κατηγορουσα το κρατος περισσοτερο απο την δικη μου αποφαση να παραμεινω σε αυτο το κρατος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
φυση=οτιδηποτε αντιλαμβανομαστε με την λογικη οτι υπαρχει
θεος=οτιδηποτε δεν ξερουμε και το αποδιδουμε (οσοι το αποδιδουν) με την φαντασια τους σε ανωτερο νοημον ον
δεχομαι λοιπον οτι αντιλαμβανομαι με ενδειξεις και αποδειξεις και οτι προκυπτει απο ατα με ΛΟΓΙΚΗ
οχι οτι φανταστηκε να πει ενας βασιλιας-ιερεας-μαγος για να εξηγησει σε αλλους το αγνωστο οπως τον βολευε
Ναι αλλα προδήλως ηδη εισαι προκατειλημμένος με την εννοια της λογικης.
Για μενα δεν υπαρχει λογικοτερη εξηγηση για την υπαρξη του Θεου, από την κτίση της φυσης.
Όπως όταν δεις ένα κτιριο, είναι λογικοτατη εξηγηση ότι το εχτισε ενας μηχανικος.
Ετσι και όταν βλέπεις τη φυση, είναι λογικοτατη εξηγηση ότι την εχτισε μια ανωτερη δυναμη.
Εσυ θεωρεις λογικο ότι φτιαχτηκε κατι, εκ του μηδενός και από κανεναν.
Συγνωμη αλλά για μενα αυτό δεν είναι λογικο.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Οι γερμανοί δεν είναι αφηρημένη έννοια !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ούτε η ΕΚΤ ,ούτε το ευρώ !  :2funny:

Δεν μιλησα σαν χωρα τι ειναι, ειπα αφηρημενη ιδεα. Αυτο που λεμε "οι γερμανοι ειναι πουστηδες και μας πινουν το αιμα" που σιγουρα δεν μπορει να ισχυει για το συνολο των γερμανων ουτε για την κατευθυνση της πολιτικης τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για μενα δεν υπαρχει λογικοτερη εξηγηση για την υπαρξη του Θεου, από την κτίση της φυσης.
Όπως όταν δεις ένα κτιριο, είναι λογικοτατη εξηγηση ότι το εχτισε ενας μηχανικος.
Ετσι και όταν βλέπεις τη φυση, είναι λογικοτατη εξηγηση ότι την εχτισε μια ανωτερη δυναμη.

αναμένεις λογική από δημόσιο υπάλληλο ???

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
για μενα προσωπικα δεν ειναι σκατα και δεν κατηγορησα τους αλλους για την κατασταση μου, ειμαι ευτυχισμενος σε αυτην την φαση της ζωης μου. και οταν ημουν ανεργος δεν κατηγορουσα το κρατος περισσοτερο απο την δικη μου αποφαση να παραμεινω σε αυτο το κρατος.

Χαιρομαι ειλικρινα

Οι χριστιανοι τι σου εκαναν?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
λαθος κανεις.
τις βροχες δεν τις προκαλει κανενα προσωπο οπως τα κτηρια.
και εσυ λες οτι λογικα υποθετεις οτι υπαρχει προσωπο που δεν το εχουμε αντιληφθει με καμια αισθηση και καμια ενδειξη και αυτος τα εφτιαξε ΟΛΑ μαζι και τις βροχες. ομοιως ο αερας δεν φυσαει απο το στομα κανενος θεου κλπ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οσοι την ονομαζουν φυση, κοσμος κλπ εχουν δικιο
οσοι τον λενε θεο, χριστο, αλλαχ, Δια, πασχουν απο την παρακρουση που προαναφερες. ελπιζω οι δευτεροι καποτε να εξαφανιστουν. ηδη στην δυση και στις κομμουνιστικες χωρες ειναι μειοψηφια. δεν αξιζει στο ελλογο ειδος μας να πιστευει σε χριστο, ζωδια, αλλαχ και χειρομαντεια.
Είναι δείγμα πολιτισμού και λογικής η σημερινή δύση? Το λάθος που κάνει η ανθρωπότητα είναι που συνεχίζει έστω και στο πολύ χαλαρό να πιστεύει η να θέλει να πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη που στην περίπτωση του Χριστιανισμού δίδαξε και μερικά σωστά πράγματα? Πόσο πολιτισμένος είναι ο σημερινός πολιτισμένος κόσμος? Το χρήμα και τα συμφέροντα έχουν γίνει ο καινούριος ''Θεός'' και ο απλός άνθρωπος μπορεί να φάει ζωντανό τον ΑΔΕΡΦΟ του για 2 σπίτια κληρονομιά.Άνθρωποι ζουν στα πεζοδρόμια το χειμώνα και εμείς δίνουμε τα ψηλά μας τιπς στις καφετέριες επειδή θέλουμε να τα ξεφορτωθούμε.Έχουμε ξεσκίσει τα πάντα και δεν έχουμε αφήσει ούτε ένα ηθικό μαξιλάρι στην κοινωνία μας.Οδηγούμε τον κόσμο προς τον εμφύλιο και την κοινωνική καταστροφή και εσύ αλήθεια πιστεύεις ότι ο άνθρωπος είναι σε παράκρουση επειδή θέλει να πιστεύει ότι μέσα από όλα αυτά υπάρχει ένα ανώτερο νόημα και η ζωή του δεν είναι ένας μάταιος βόθρος?  :S

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Χαιρομαι ειλικρινα

Οι χριστιανοι τι σου εκαναν?
με βαφτησαν μες τα κλαματα, το ιδο κανουν  και σε συγγενεις μου εθιμοτυπικα-φασιστικα.
και σκοτωσαν καμποσα εκατομυρια σε πολεμους.
αρνηθηκαν να μας βοηθησουν οταν πολεμαγαμε ξενους εισβολεις γιατι ηταν καλογεροι.
κλεισανε την ακαδημια, σταματησανε τους αρχαιους ολυμπιακους αγωνες.
εξαπατησαν προγονους για να τους γραψουν δωρεες.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Ρε φίλε ,αυτό που λες είναι ΣΟΦΙΣΜΑ .
Και το έχει καταρρίψει ο Καντ ( που πίστευε στον Θεό ! ) .
Αυτό που βλέπεις στην Φύση είναι η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ μιας μορφής ύλης
σε μια άλλη μορφή .
Από το ΜΗΔΕΝ να φτιαχτει κάτι ,ΔΕΝ υπάρχει παράδειγμα στη Φυση .

Το σκεπτικό σου ονομάζεται " κοσμολογικό " επιχείρημα  για την ύπαρξη
του Θεού και έχει καταρριφτεί από τον 18ο αιώνα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο άσχετος !  :2funny: :2funny: :2funny:

Δες  Kant offers a refutation of the cosmological argument

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Είναι δείγμα πολιτισμού και λογικής η σημερινή δύση? Το λάθος που κάνει η ανθρωπότητα είναι που συνεχίζει έστω και στο πολύ χαλαρό να πιστεύει η να θέλει να πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη που στην περίπτωση του Χριστιανισμού δίδαξε και μερικά σωστά πράγματα? Πόσο πολιτισμένος είναι ο σημερινός πολιτισμένος κόσμος? Το χρήμα και τα συμφέροντα έχουν γίνει ο καινούριος ''Θεός'' και ο απλός άνθρωπος μπορεί να φάει ζωντανό τον ΑΔΕΡΦΟ του για 2 σπίτια κληρονομιά.Άνθρωποι ζουν στα πεζοδρόμια το χειμώνα και εμείς δίνουμε τα ψηλά μας τιπς στις καφετέριες επειδή θέλουμε να τα ξεφορτωθούμε.Έχουμε ξεσκίσει τα πάντα και δεν έχουμε αφήσει ούτε ένα ηθικό μαξιλάρι στην κοινωνία μας.Οδηγούμε τον κόσμο προς τον εμφύλιο και την κοινωνική καταστροφή και εσύ αλήθεια πιστεύεις ότι ο άνθρωπος είναι σε παράκρουση επειδή θέλει να πιστεύει ότι μέσα από όλα αυτά υπάρχει ένα ανώτερο νόημα και η ζωή του δεν είναι ένας μάταιος βόθρος?  :S
ωραια λογια αυτα που λες αλλα αν ημασταν σαν τους ινδους που βουτανε στον γαγγη γιατι ετσι λεει η θρησκεια θα πεθαιναμε νωρις οπως οι ινδοι.
ευτυχως πολλοι εκαναν περα τις προσευχες και τους θεους, ερευνησαν και εφτιαξαν τα φαρμακα που παιρνεις οταν εισαι αρρωστος. δοκιμασε να διωξεις τον πονοκεφαλο με προσευχη και πες μου οτι ο τεχνολογικος πολιτισμος και το χρημα που σου δινει την ευκαιρια να αγορασεις γρηγορα και φτηνα ασπιρινη απο τον μεγαλοκαπιταλιστη της μπαγιερν ειναι κακος.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αναμένεις λογική από δημόσιο υπάλληλο ???
οποιος ειναι λογικος στην Ελλαδα ή πλουσιος εχει γινει ή δημοσιος υπαλληλος για να περναει καλα.
οποιος πιστευει παραλογα σε πνευματα και θαυματα τον βρισκεις σε καφετζουδες και ναους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
με βαφτησαν μες τα κλαματα, το ιδο κανουν  και σε συγγενεις μου εθιμοτυπικα-φασιστικα.
και σκοτωσαν καμποσα εκατομυρια σε πολεμους.
αρνηθηκαν να μας βοηθησουν οταν πολεμαγαμε ξενους εισβολεις γιατι ηταν καλογεροι.
κλεισανε την ακαδημια, σταματησανε τους αρχαιους ολυμπιακους αγωνες.
εξαπατησαν προγονους για να τους γραψουν δωρεες.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ

Λιγο υπερβολικο σε βρισκω αλλα οκ

Και τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτα που εκαναν τους ειπε ο Χριστος να τα κανουν και δεν υπαγορευτηκαν απο τις συνθηκες της εκαστοτε εποχης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ωραια λογια αυτα που λες αλλα αν ημασταν σαν τους ινδους που βουτανε στον γαγγη γιατι ετσι λεει η θρησκεια θα πεθαιναμε νωρις οπως οι ινδοι.
ευτυχως πολλοι εκαναν περα τις προσευχες και τους θεους, ερευνησαν και εφτιαξαν τα φαρμακα που παιρνεις οταν εισαι αρρωστος. δοκιμασε να διωξεις τον πονοκεφαλο με προσευχη και πες μου οτι ο τεχνολογικος πολιτισμος και το χρημα που σου δινει την ευκαιρια να αγορασεις γρηγορα και φτηνα ασπιρινη απο τον μεγαλοκαπιταλιστη της μπαγιερν ειναι κακος.
Εχεις καποια εξηγηση για το γεγονος ότι γρηγοροτερα προοδευσαν οι χριστιανοι?
Ότι εφτιαξαν δικαιοτερους νομους και είναι πιο πολιτισμένοι σημερα?
Εκτος αν το αμφισβητήσουμε και αυτό.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε φίλε ,αυτό που λες είναι ΣΟΦΙΣΜΑ .
Και το έχει καταρρίψει ο Καντ ( που πίστευε στον Θεό ! ) .
Αυτό που βλέπεις στην Φύση είναι η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ μιας μορφής ύλης
σε μια άλλη μορφή .
Από το ΜΗΔΕΝ να φτιαχτει κάτι ,ΔΕΝ υπάρχει παράδειγμα στη Φυση .

Το σκεπτικό σου ονομάζεται " κοσμολογικό " επιχείρημα  για την ύπαρξη
του Θεού και έχει καταρριφτεί από τον 18ο αιώνα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο άσχετος !  :2funny: :2funny: :2funny:

Δες  Kant offers a refutation of the cosmological argument

Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει στην φύση είναι μια απόδειξη Θεικής ύπαρξης-μιας ανώτερης δύναμης.Η λογική του ανθρώπου φτάνει μέχρι ένα σημείο και λέει ότι έχω αποδείξει ότι όλη η φύση είναι ενέργεια που αλλάζει μορφές(αν δεν κάνω λάθος πάντα έτσι?).Η λογική του ανθρώπου επίσης τον αφήνει να πάει μέχρι εκεί που να σκεφτεί ότι από κάπου πρέπει να ξεκίνησαν όλα.Από τι? Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ούτε το ότι ο κόσμος ήταν για πάντα εκεί ούτε το ότι φτιάχτηκε από κάποιον από το μηδέν.Όμως ο κόσμος υπάρχει και είναι γύρω μας.Αν δεν είναι αυτό απόδειξη της ύπαρξης μιας έστω ανώτερης δύναμης τότε ποιο είναι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λιγο υπερβολικο σε βρισκω αλλα οκ

Και τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτα που εκαναν τους ειπε ο Χριστος να τα κανουν και δεν υπαγορευτηκαν απο τις συνθηκες της εκαστοτε εποχης?
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom